Sadece saç ve makyaj nakit olursa 400
foto çekimim 1 hafta önce olcak o nedenle foto çekiminde rahatça yerlere yatıp yuvarlanabilirimgelinlik kirlenmeyecek şekilde :18:
düğün günü de çok bi aksiyon olmucak, akşama kadar dayanır sanki ama terleme olayını bilemem
napalım katlancaz
olmadı provada açık olur düğünde toplatırımama provanın amacı zaten bire bir düğünün aynısı olması
amaan bakçaz bakalım.. katlancaz o gün
foto çekimini keşke sonraki hafta yapsaydınn yaa gelinlik kirlense de sıkıntı olmazdıı
YooookDuvağıma karar verirken 50 kere karar değiştirdim uzunlu kısalı birleşik tek parça duvağım Tepeden topuz yaptırym diye düşünüyodum Nişanlım 1,90 boyu çünkü boy farkınıda kapar diye düşünmüştüm Ama kuaförler tepeden yapınca duvağı topuzun üstüne koyuyoruz saç modelin gözükmüyo gelin başının bi anlamı kalmıyo dediler Şimdide acaba saçımı açsammı diye düşünüyorum saçlarım çok uzun güzel durur ama Açık saçda kır düğününde güzel oluyo Benmki düğün salonunda nsl yaptırsam karar veremedim Provada netleşir heralde :26:
bende topuz istiyorum ama böyle mıh gibi bir topuz değil tepeden de değil yeteri kadar uzunum zatişöyle ensede falan olabilir çok da dağınık olmasın ama o gün baya yol yapıcam bozulmasın kulaklarımı örtmesi lazım yalnız bu topuzun accuk kepçüklük var da alnımı açıkta bırakmaması lazım çünkünüm geniş orası da birde son olarak 2 duvak taşıyacak şekilde olması lazım
tüm isteklerim bu kadarcık
Bizimde düğün tarihimiz 30/31 Ağustos olacak inş. Cuma günü kınamız C.tesi düğün günümüz inş :))
canım bende tepeden sıkı topuz istiyorum uzunlu kısalı duvak olacak büyük ihtimal ama topuzun altından takılacakilla topuz kapanacak öyle duvakta diye bi şey yok
Canımcım ben enseden duvağı hiç sevmiyorum belli olmuyoki hiç takmam daha iyi Ben biraz gösterişli bişey istiyorum ama aynı zamanda topuzumda kapanmasın istiyorumPsikopat gibi oldu biraz ama
Mesela bunlar gibi olabilir:44:
Merhaba kızlaryoğunluktan anca girebiliyorum..Özgem ben perşembe izne başlıyorum.(bu arada anneme kalsa perşembe de çalış diyor bizim zamanımızda dinlenme mi vardı diyo sinirlerim gergin iyice )
Dilacan nerde
foto koydum benn saçlara bakabilirsinizz
Cnm şükürler olsun bende reflü ve gastrit var ama midemle ilgili hiç bi sorun yaşamadım Maşallah Yediklerime dikkat ediyorum çünkü değil almak vermem gerekiyo 1 ay içinde kilomda bi değişiklik yok şimdilik Göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yapıyo bbenim sırtımda sivilceler vardı hepsi söndü 10 gün içersinde buda ilaçla ilgili iyi bi etki Kötü olan taraf sanki biraz asabi ve kıskancım başladığımdan beri hemen parlıyorumO kadarınada katlanıcaz artık bi süre kullanıcam bende zaten
Canım harikasın hepside çok güzellerrrr[/QUc
Canım peki o 7 günlük aradı regıl olmaz isek 8. gun mutlaka başlamamız gerekıyormuymuş ?
Canımcım ben enseden duvağı hiç sevmiyorum belli olmuyoki hiç takmam daha iyi Ben biraz gösterişli bişey istiyorum ama aynı zamanda topuzumda kapanmasın istiyorumPsikopat gibi oldu biraz ama
Mesela bunlar gibi olabilir:44:
Canım haklısın vak güzel olur tşkler fikir için
Canım peki o 7 günlük aradı regıl olmaz isek 8. gun mutlaka başlamamız gerekıyormuymuş ?
en çok 2. sini beğendim. Bergüzar korelin duvağı da kabarık bişeydi. onada bak istersen canım :44:
yardımcı olabildiysemm
Cnm şükürler olsun bende reflü ve gastrit var ama midemle ilgili hiç bi sorun yaşamadım Maşallah Yediklerime dikkat ediyorum çünkü değil almak vermem gerekiyo 1 ay içinde kilomda bi değişiklik yok şimdilik Göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik yapıyo bbenim sırtımda sivilceler vardı hepsi söndü 10 gün içersinde buda ilaçla ilgili iyi bi etki Kötü olan taraf sanki biraz asabi ve kıskancım başladığımdan beri hemen parlıyorumO kadarınada katlanıcaz artık bi süre kullanıcam bende zaten
Canım harikasın hepside çok güzellerrrr[/QUc
hangi ilacı kullanıyorsunuz pekı isim verebilir misiniz?Bende bu konuda konusabılecek bırılerını arıyorummm
hangi ilacı kullanıyorsunuz pekı isim verebilir misiniz?Bende bu konuda konusabılecek bırılerını arıyorummm
ben yasmin kullanıyorum ama daha 10-15 gün oldu başlayalı Konuşalım tabi buyrun
ben yasmin kullanıyorum ama daha 10-15 gün oldu başlayalı Konuşalım tabi buyrun
Ben 2 gün önce belara kullanmaya başladım dugunume 1.5 ay var,içiyorum ama ıcımde tedırgınlıkte yok degıl,kımısı ıyı dıyor kımısı amann uzak dur dıyor Allah bullak oldu kafam ama sızde yenı baslamıssınız kullanmaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?