'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

foto çekimini keşke sonraki hafta yapsaydınn yaa gelinlik kirlense de sıkıntı olmazdıı

canım bende tepeden sıkı topuz istiyorum uzunlu kısalı duvak olacak büyük ihtimal ama topuzun altından takılacak illa topuz kapanacak öyle duvakta diye bi şey yok

bende kulaklarım gözüksün istemiyorum ama tepeden topuz istiyorum nasıl olceeekk yaaaa

Son düzenleme:
Bizimde düğün tarihimiz 30/31 Ağustos olacak inş. Cuma günü kınamız C.tesi düğün günümüz inş :))

canım bende tepeden sıkı topuz istiyorum uzunlu kısalı duvak olacak büyük ihtimal ama topuzun altından takılacak illa topuz kapanacak öyle duvakta diye bi şey yok

Canımcım ben enseden duvağı hiç sevmiyorum belli olmuyoki hiç takmam daha iyi Ben biraz gösterişli bişey istiyorum ama aynı zamanda topuzumda kapanmasın istiyorum Psikopat gibi oldu biraz ama

Mesela bunlar gibi olabilir:44:

Eklentiler

• $jfjgfj.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $40.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $1.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $llkllş.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $acelya-e2d52217-b180-4eed-a390-891bdcbd94dc.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $acelya-4d9a6fc4-f971-450f-9c20-1ffc2794db7f.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $532994_10151144957519796_476761417_n.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Merhaba kızlar yoğunluktan anca girebiliyorum..Özgem ben perşembe izne başlıyorum.(bu arada anneme kalsa perşembe de çalış diyor bizim zamanımızda dinlenme mi vardı diyo sinirlerim gergin iyice )

Hümeyram dün yazamadım davetiyelerine bayıldım özellikle arkadaşlarına dağıtacaklarına

Gülin ne güzel eriyorsun öyle

Zehram kararsızlık zor fikirler sürekli değişiyor dimi.

Pınar geçicidir o ruh halin

Sinlevcim ben de mor olan diyorum

Dilacan nerde

tuğçee bak ben şimdi sana nişan başımı koycam albüm olarak ona bi bak istersenn

:86::86::86::86::86:
sanırım burdayımmm :118::118:

en çok 2. sini beğendim. Bergüzar korelin duvağı da kabarık bişeydi. onada bak istersen canım :44:

Canım peki o 7 günlük aradı regıl olmaz isek 8. gun mutlaka başlamamız gerekıyormuymuş ?

Evet cnm doktor aynen öyle söyledi Kutu bitince 7 gün ara veriyosun regl olsan da olmasanda 8.gün tekrar başlıyosun

en çok 2. sini beğendim. Bergüzar korelin duvağı da kabarık bişeydi. onada bak istersen canım :44:

oda fazla kaarık be cnm o kadar da değil O modelin adı rahibe duvağı en kabarığı o

yardımcı olabildiysemm

Canım bnm oldun tabi

mrb gelincikler tamda aklımı kemiren konunun üzerine geldim galiba :)
balayı tarihi seçmeye çalışıyorum ama regl günlerimi kaç günden saysam bilemiyorum çünkü eskisiyle son 3 aylık regl döngüm farklılaştı ilerleyen zamanlarda hangi aralıklarla olur kestiremiyorum bana yardım edin kızlar nolur beynim durdu düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…