- 24 Ocak 2011
- 113
- 0
- 116
kısa bir süreliğine doğum kontrol hapı kullanayım diyorum 2 kutu aralıksız kullanınca regl olunmuyormuş galiba bilenler cevap versin lütfen
kısa bir süreliğine doğum kontrol hapı kullanayım diyorum 2 kutu aralıksız kullanınca regl olunmuyormuş galiba bilenler cevap versin lütfen
Canım neden 2 kutu aralıksız kullanıyosunki anlayamadım :26:
Adet olduğun ilk gün başlıyosun 21 gün içiyosun bitince 7 gün ara veriyosun(Bu 7günde regl oluyosun) 8.gün tekrar yeni kutuya başlıyosun Döngü bu şekilde devam ediyo Sorunun ne olduğunu anlatırsan yardımcı oluruz
D.K hapını 2 ay aralıksız kullanıldıgında evet regl olunmuyormus onu bende duydum ama 2 ay ara vermeden kullandık dıyelım daha sonra acısı kotu cıkmasın?ve suda var d.k hapı kullanırken ara kanamalarda meydana gelebılıyormu ılk aylarda (doktorum söyledi) ve bunuda ayarlamak imkansız sanırım en iyisi akışına bırakmak cunku aynı dertten muzdarıbım ve stresten regl tarıhlerımn degıstı zaten d.k kullanmaya daha yenı basladım bakalım neler olacak :)
Kızlar ben bugün öğle arasında bişey aldım resmini koyucaktım ama yyine resim yüklenmiyo işyerinden offff
canım sorunum şu; regl günüm balayı tarihine gelmesinden korkuyorum. stresten vs. adet tarihlerim değişiyor o yüzden balayına denk gelirmi gelmezmi şuan hesaplayamıyorum. mesela balayına denk gelirse, gelmemesi için ne yapmam gerekiyor.
ne aldın madem onu söyleseydinnn
Canım bu ay regl olduğun ilk gün başla hesaplarsın ondan sonra Eğer gelicek gibi olursa ara vermeden kullanırsın Ben her gün aynı saatte içiyorum alarm kurdum Düzensiz kullanınsa ara kanama olur dedi bana doktor hergün aynı saatte içmeye çalış dedi
tamam canım sağol cevap verdiğin için
Anlatamam görmeniz lazımdışeyyyyy ıııııı Jartiyerli sütyen külot takımı aldımda Mürdüm rengi Çok güzeelll
akışına bırakırsam balayı mahvolabilir onca para boşuna gidebilir. erkek olmak varmış valla
Anlatamam görmeniz lazımdışeyyyyy ıııııı Jartiyerli sütyen külot takımı aldımda Mürdüm rengi Çok güzeelll
:130::130::130::130:
Canımcım ben enseden duvağı hiç sevmiyorum belli olmuyoki hiç takmam daha iyi Ben biraz gösterişli bişey istiyorum ama aynı zamanda topuzumda kapanmasın istiyorumPsikopat gibi oldu biraz ama
Mesela bunlar gibi olabilir:44:
Kızlar ben bugün öğle arasında bişey aldım resmini koyucaktım ama yyine resim yüklenmiyo işyerinden offff
Aslı idol üm sensinSana yetişicem
aa sizin dugunuze 4 gun mu kaldı :) neler hıssedıyorsunuzzz =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?