ben kızayım mı pınarım
27 yaşındayım ve 3 sene çocuk istemiyorum (Allahım aratmasın tabi)
haklısın canım.İş arıyorum çalışacağım kısmetse.
canım 28 yaşındayım.Çevreyı , söylenenleri kafaya takmıyorumda çok bunaltıyorlar insanı.Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın.
bu arada ağbinlerde çok mutlu olsunlar.hayırlı uğrlu olsun canım benim.:)
tuğçeeee
evinden foto yok muuuu :26: göstersen ya bizeeee
saatlerin alınması iyi mi oldu ya çabucak akşam oldu sanki bugün :44:
tuğçeeee
evinden foto yok muuuu :26: göstersen ya bizeeee
saatlerin alınması iyi mi oldu ya çabucak akşam oldu sanki bugün :44:
kızabülüsün cicim28 yaşındaymış etrafındakiler çocuğun olmayacak diyomuş millete ne oluyosa
Amin canım Allah istediğimizde aratmasın
inşallah bir an evvel bulursun hayırlı bir iş biraz uzaklaşırsın çevrenden
dilaaaaaa nerdesinnnn
özledim seni bugün
Kız pınar dün sanki dayak yemiş gibi oldum hiç aklıma bile gelmedi cnm resim çekmekBir an önce yatağıma gidip yatmayı düşündüm
Herkes kafasına göre koydu eşyalarımı zatenEv çok kalabalıktı Düğünden sonra herşeyin yerini değiştiricem Yarın akşam halılar gelicek onlarda gelince çekerim artık
eveeet çok güzel geçti bir saat sonra mesai bitiyoogerçi sabah sürüne sürüne uyandım ama neyse
pınarımmm bugün iş dolayısıyla şube dışındaydımm
anca geldimmmm
ayrıca burası çok sıcakk yaz geldii yandıkk bizzzz:18::18::18::18:
bana da çok çabuk geldiiyi oldu iyi
geldin miiiigel bi öpim seni özledim kız
demek dışardaydın yazıkk sıcaktaabizim bura da sıcak ama sizin oralar daha bi fenadır
Allah yardım etsin, kaldırın yavaş yavaş halıları
enee nası kafasına göre koydular yaa:44: öyle değil şöyle demedin mi sen :44: dedin de koca teyzeler dinlemedi mi yoksaöyle oldu dimi
sağlık olsun kendin düzenlersin bida
bide gitmeden evvel herşey yıkayıp hazır mı gidiyor :26: yani yemek takımları bardak takımları vs
yarın çek ama mutlaka foto emi çok merak ediyorum evlerinizi ben
ahh haziran gelse de sizler gelin olmuş olsanız bende ev baksam artık :97::97::97:
öpp çiçeeemmm
ayy azıcık yer yürüdüm arabayla gittik üstelikk emmaaa adana farkıı klimalar soğuk çalışıyoo
anacımm yaz gelincee yandıkk yaaaa:18::18::18:
nerde güzelim öğrencilik çocuklukk 3 ay tatil git denize apaçi gibi oluyodukk vallahiii
Ne bilim cnm ben bişey söylüyorum şöyle yapalım fln diyorum Aaaa yok o orda olurmuymuş Tencereler oraya konulurmuymuş İç çamaşırları oraya konulurmuymuş falan filan O yüzden hiç itiraz etmedim Kafalarına göre koydular Nasıl olsa ben değiştiricem ama çok kötü oldum yine eşyalarım gidince dün akşam eve geldim odama girdim bomboştu çok ağladım yine
ee geçti gari o günlerşimcik yılda 1 hafta tatili bulursan öp başına koy dönemi
napalım buna da şükür işimiz gücümüz var sağlığmız yerinde Allah başka dert vermesin
Ne bilim cnm ben bişey söylüyorum şöyle yapalım fln diyorum Aaaa yok o orda olurmuymuş Tencereler oraya konulurmuymuş İç çamaşırları oraya konulurmuymuş falan filan O yüzden hiç itiraz etmedim Kafalarına göre koydular Nasıl olsa ben değiştiricem ama çok kötü oldum yine eşyalarım gidince dün akşam eve geldim odama girdim bomboştu çok ağladım yine
Evet hep onları düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum ama üzülmemek mümkün değil elimden gelmiyo aşırı duygusal bi insanım Neyse şimdi gelinlik provama gidiyorum uçaraktan
Hem ağlarım hem giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?