'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben kızayım mı pınarım
27 yaşındayım ve 3 sene çocuk istemiyorum (Allahım aratmasın tabi)

kızabülüsün cicim 28 yaşındaymış etrafındakiler çocuğun olmayacak diyomuş millete ne oluyosa

Amin canım Allah istediğimizde aratmasın

haklısın canım.İş arıyorum çalışacağım kısmetse.

inşallah bir an evvel bulursun hayırlı bir iş biraz uzaklaşırsın çevrenden

dilaaaaaa nerdesinnnn

özledim seni bugün

bulgarı aaa çok şaşırdım:44:
sen 28 yaşındasın ben ne dıyeyım.Bende 35 yaşındayım hala bekliyorum nışanlımı.Bakma sen çevreye boşver.

tuğçeeee

evinden foto yok muuuu :26: göstersen ya bizeeee

saatlerin alınması iyi mi oldu ya çabucak akşam oldu sanki bugün :44:

tuğçeeee

evinden foto yok muuuu :26: göstersen ya bizeeee

saatlerin alınması iyi mi oldu ya çabucak akşam oldu sanki bugün :44:

Kız pınar dün sanki dayak yemiş gibi oldum hiç aklıma bile gelmedi cnm resim çekmek Bir an önce yatağıma gidip yatmayı düşündüm
Herkes kafasına göre koydu eşyalarımı zaten Ev çok kalabalıktı Düğünden sonra herşeyin yerini değiştiricem Yarın akşam halılar gelicek onlarda gelince çekerim artık

pınarımmm bugün iş dolayısıyla şube dışındaydımm
anca geldimmmm
ayrıca burası çok sıcakk yaz geldii yandıkk bizzzz:18::18::18::18:

enee nası kafasına göre koydular yaa:44: öyle değil şöyle demedin mi sen :44: dedin de koca teyzeler dinlemedi mi yoksa öyle oldu dimi

sağlık olsun kendin düzenlersin bida

bide gitmeden evvel herşey yıkayıp hazır mı gidiyor :26: yani yemek takımları bardak takımları vs

yarın çek ama mutlaka foto emi çok merak ediyorum evlerinizi ben

ahh haziran gelse de sizler gelin olmuş olsanız bende ev baksam artık :97::97::97:

eveeet çok güzel geçti bir saat sonra mesai bitiyoo gerçi sabah sürüne sürüne uyandım ama neyse

bana da çok çabuk geldi iyi oldu iyi

pınarımmm bugün iş dolayısıyla şube dışındaydımm
anca geldimmmm
ayrıca burası çok sıcakk yaz geldii yandıkk bizzzz:18::18::18::18:

geldin miiii gel bi öpim seni özledim kız

demek dışardaydın yazıkk sıcaktaa bizim bura da sıcak ama sizin oralar daha bi fenadır

Allah yardım etsin, kaldırın yavaş yavaş halıları

öpp çiçeeemmm
ayy azıcık yer yürüdüm arabayla gittik üstelikk emmaaa adana farkıı klimalar soğuk çalışıyoo
anacımm yaz gelincee yandıkk yaaaa:18::18::18:
nerde güzelim öğrencilik çocuklukk 3 ay tatil git denize apaçi gibi oluyodukk vallahiii

Ne bilim cnm ben bişey söylüyorum şöyle yapalım fln diyorum Aaaa yok o orda olurmuymuş Tencereler oraya konulurmuymuş İç çamaşırları oraya konulurmuymuş falan filan O yüzden hiç itiraz etmedim Kafalarına göre koydular Nasıl olsa ben değiştiricem ama çok kötü oldum yine eşyalarım gidince dün akşam eve geldim odama girdim bomboştu çok ağladım yine

ee geçti gari o günler şimcik yılda 1 hafta tatili bulursan öp başına koy dönemi

napalım buna da şükür işimiz gücümüz var sağlığmız yerinde Allah başka dert vermesin

ayyy canımm benimmm
ne güsell artık sevdicekle bir yaşicaksınn onları düşün ve evrene pozitif enerji yay bakalımmmm

ee geçti gari o günler şimcik yılda 1 hafta tatili bulursan öp başına koy dönemi

napalım buna da şükür işimiz gücümüz var sağlığmız yerinde Allah başka dert vermesin

aynenn bunadaa şükürrr pınarımm yaaaaa

kıyamam ya çok zor ne diyeyim o kadar heves edip gün sayıyıoruz ama bi yandan da bir o kadar zor yeni bir hayat yeni bir düzen çok farklı çok..

ama çok da gurur verici alnının akıyla babaevinden çıkacaksın evet baban yalnız kalacak belki ama senin mutluluğunla mutla olacak o da unutma .anne babalar için hep böyle bu..

bunları düşünmemeye çalış yeni hayatınının hayallerini kur eşinle geçireceğin zamanları düşün balayını düşün mis gibi yenilik kokan evini düşün..

herşey çok güzel olacak

Evet hep onları düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum ama üzülmemek mümkün değil elimden gelmiyo aşırı duygusal bi insanım Neyse şimdi gelinlik provama gidiyorum uçaraktan
Hem ağlarım hem giderim

aynen böyle hem ağlayacaz hemi de uçaraktan gidicez

bende gidiyorum artıkın mesai biter ve güneş daha tepede nerdeyseee çarşı pazar mı yapsam ne :44:

hadi bakam öperim sizi bi çok

iyi akşamlarrrrr

hepinize selamlarrr

ablamın evlilik hazırlıklarından dolayı hiç nete giremiyorum herkes iyidir inşallah.. birçoğunuzda tarihler yaklaştı tebrik edemediklerim olduysa da tebrik ederimm. bu haftasonundan sonra tekrar geliciim inşallah hepinizi öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…