- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Benim bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler tatlım iktisat fakültesi mezunuyum ben A grubundan girmek istiyorum bunun için önce kpssye girmem lazım ardından ordan aldığım puanla bakanlıkların kurum içi sınavına başvurucam o sınavı da geçersem mülakat ardından anca işe alım sadece kpss puanı ile atanma yok A grubunda. Kpss puanı sadece kurum içi sınava çağırılmak için önemli en az 80-85 almam lazım çağırılmam garanti olsun diye. :18:
begencegini biliyodummm
senle zevklerimiz cok benziyooo[/QUOTE
evet cnm çok uyuşuyoruz bu konuda ben hiç mekan ve gelinlik düşünmedim boş oldugum en kısa zamanda düşünmeliyim
evet a gurubu öyle. tek avantajı her sene olması.
ünvan ne olcak senn. müfettişlik falanmı
zor ya cidden zor:S
kayınvalidem paramızı verirse hiç sorun yok... ama vermezse bilmiyorum nası yaparız...
jardin de france dugunumu yapmayı en cok istedigim yer..
begendigim gelinlikde pronovias aglaya..
bu 2 sine bir ev parası gider... ben yüksekten ucuyorum da bakma kısmet olur inşallah
begencegini biliyodummm
senle zevklerimiz cok benziyooo[/QUOTE
evet cnm çok uyuşuyoruz bu konuda ben hiç mekan ve gelinlik düşünmedim boş oldugum en kısa zamanda düşünmeliyim
sende romantik bi gelin olursun eminimm
canım mekanın tanıtım videolarında backround muzikleri de cok guzel
hele 4. video... ne zaman izlesem tuylerim diken diken oluyo... gelin ve damatların girişlerini gosteriyo
ole bi ambinasta girdigini dusunsene askınla elele
aaaah ahhh
Hoşgeldin tatlım.
sende romantik bi gelin olursun eminimm
canım mekanın tanıtım videolarında backround muzikleri de cok guzel
hele 4. video... ne zaman izlesem tuylerim diken diken oluyo... gelin ve damatların girişlerini gosteriyo
ole bi ambinasta girdigini dusunsene askınla elele
aaaah ahhh
aayyyy cnm harikalarr eridim valla =) yaa baktım fotolara falan da içim bi hoş oldu istanbulda mıı evlensem ne
Teşekkürler canım hoşbuldum nasılsın
Neyse kızlar hepinize iyi akşamlar topice uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize çok çok iyi bakın. Kimin kalbini kırdıysam kimse kusura bakmasın cahilliğime versin.
İyiyim balım sen nasılsın?
Ne oldu, neden? Bişey mi oldu kuzum? Nereye yaa( Beni burda ilk karşılayan sendin
Teşekkür ederim cnm bende iyiyim. 2013 gelini değilim ben canım o yüzden topicden ayrılma kararı aldım. Bi kaç kişinin istemeden kalbini de kırdım sanırım yanlış anlaşılmalar çok oldu. Böylesi çok iyi olur canım Kendinize çok iyi bakın
Çağlacım bu gelinliği ben de çok seviyorum bizim de zevklerimiz aynıymış. Fransız danteli sanırsam bu çok asil duruyor ya .Ben öyle çok kabarık kabarak gelini hediye paketine çevirip zerafetini alıp götüren gelinlikleri hiç sevmiyorum.
aayyyy cnm harikalarr eridim valla =) yaa baktım fotolara falan da içim bi hoş oldu istanbulda mıı evlensem ne
erimemek elde degil ki canım...
ama fiyatları ucuk buranın diye biliyorum... bakalım bizim zamana ne olur :44:
sineray nereyeee
umarım seni kırcak bişe yapmadık
fiyatlarını bilen varmı kızlar bu jardinin?
300 kişilik bi dugun indirimli fiyatda yaklasık 40.000
hersey dahil mi onuda bilmiyorumm
Teşekkür ederim cnm bende iyiyim. 2013 gelini değilim ben canım o yüzden topicden ayrılma kararı aldım. Bi kaç kişinin istemeden kalbini de kırdım sanırım yanlış anlaşılmalar çok oldu. Böylesi çok iyi olur canım Kendinize çok iyi bakın
ayy cemre saçmalamazmısın lütfen!
burda belki 2014 yada 15 olmamızın ne anlamı varki önemli olan bişler paylaşmaktı cnm yapma lütfn böle
evet tugcecim agırlıklı fransız danteli... mükemmel romantik bi gelinlik ve asla modası gecmez...
yıllar sonra torunlar bile baktıgında resimlere babane anane ne guzel gelinligin varmıs der eminim
kabarık modellerde de sadece tulden yapılmıs belden kabarık modeller guzel prenses etek diyolar sanırım ama o da nişanlıkda guzel oluyo
disney de ki sindrella nın elbisesi var ya mavi
onun gibi
erimemek elde degil ki canım...
ama fiyatları ucuk buranın diye biliyorum... bakalım bizim zamana ne olur :44:
sineray nereyeee
umarım seni kırcak bişe yapmadık
Canımcımmm yılın ne önemi var önemli olan bir sohbeti paylaşmak
Kırılmak yok:) Hepimiz arkadaşız burada. Gitmekte yok tamam mı? :)
Çok teşekkür ederim kızlarkimse bişi yapmadı kırılmadım hiç bi kaç gündür yanlış anlaşıldıgım için üzülüyorum sadece kendimi ifade etmeyi pek beceremem stresliyim bu aralar Hepinizi çok seviyorum siz olmasaydınız cesaret edip çeyizime başlayamazdım bi türlü Ama herşey birikmiş durumda Çeyiz derdindeyim bian önce alıp bitirmek istiyorum ama hiç bitmiyo önümdeki 2-3 seneye nasıl sığdrıcam bilmiyorum. hem birikim yapıyorum hem yatırım yapıyorum hemde çeyiz alıyorum kendime bişi alınca suçlu hissediyorum kendimi daha çok çalışmam lazım diyorum ek işlere gidiyorum mesai yapıyorum bıraksalar 24 saat çalışıcak durumdayım şuan Bu tatil beni çok gerdi evde durdukça sitelere bakıyorum onuda almam lazım diyip listeme eklliyorum ama içinden çıkamıyorum maaşımı 3 e bölüyorum işe bile yürüyerek gidip geliyorum ama eksilmesin sevgilime yük olmayayım diye ama patlamak üzereyim artık öyle çok gerginim kii çok kastım kendimi
kayınvalidem paramızı verirse hiç sorun yok... ama vermezse bilmiyorum nası yaparız...
jardin de france dugunumu yapmayı en cok istedigim yer..
begendigim gelinlikde pronovias aglaya..
bu 2 sine bir ev parası gider... ben yüksekten ucuyorum da bakma kısmet olur inşallah
evet tugcecim agırlıklı fransız danteli... mükemmel romantik bi gelinlik ve asla modası gecmez...
yıllar sonra torunlar bile baktıgında resimlere babane anane ne guzel gelinligin varmıs der eminim
kabarık modellerde de sadece tulden yapılmıs belden kabarık modeller guzel prenses etek diyolar sanırım ama o da nişanlıkda guzel oluyo
disney de ki sindrella nın elbisesi var ya mavi
onun gibi
Çok teşekkür ederim kızlarkimse bişi yapmadı kırılmadım hiç bi kaç gündür yanlış anlaşıldıgım için üzülüyorum sadece kendimi ifade etmeyi pek beceremem stresliyim bu aralar Hepinizi çok seviyorum siz olmasaydınız cesaret edip çeyizime başlayamazdım bi türlü Ama herşey birikmiş durumda Çeyiz derdindeyim bian önce alıp bitirmek istiyorum ama hiç bitmiyo önümdeki 2-3 seneye nasıl sığdrıcam bilmiyorum. hem birikim yapıyorum hem yatırım yapıyorum hemde çeyiz alıyorum kendime bişi alınca suçlu hissediyorum kendimi daha çok çalışmam lazım diyorum ek işlere gidiyorum mesai yapıyorum bıraksalar 24 saat çalışıcak durumdayım şuan Bu tatil beni çok gerdi evde durdukça sitelere bakıyorum onuda almam lazım diyip listeme eklliyorum ama içinden çıkamıyorum maaşımı 3 e bölüyorum işe bile yürüyerek gidip geliyorum ama eksilmesin sevgilime yük olmayayım diye ama patlamak üzereyim artık öyle çok gerginim kii çok kastım kendimi
canımıniçi
en iyisini sen bilirsinnn ama kendine cok yuklendigini gereksiz hırpaladıgını dusunuyorum
biraz serbest bırak zamana ve akısına bırak bazı seyleri Allah kourusun saglıgına bişe olmasın bitanem bu kdr zorlama kendini bedenen ve ruhen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?