'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet a gurubu öyle. tek avantajı her sene olması.
ünvan ne olcak senn. müfettişlik falanmı
zor ya cidden zor:S

Çağlacım bu gelinliği ben de çok seviyorum bizim de zevklerimiz aynıymış. Fransız danteli sanırsam bu çok asil duruyor ya .Ben öyle çok kabarık kabarak gelini hediye paketine çevirip zerafetini alıp götüren gelinlikleri hiç sevmiyorum.

Hoşgeldin tatlım.

Hoşbuldum tatlım

Yatak odamı bitiriyorum yavas yavas sadece battaniyelerim ve pike takımlarım kaldı çok şükür yorganımı yastıklarımı herşeyimi aldım . Planladıgımdan çok hızlı ilerliyorum
İnş. yılbaşına kadar banyoyuda tamamlayıp mutfak ıvır zıvırına geçicem

Neyse kızlar hepinize iyi akşamlar topice uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize çok çok iyi bakın. Kimin kalbini kırdıysam kimse kusura bakmasın cahilliğime versin.

Teşekkürler canım hoşbuldum nasılsın

İyiyim balım sen nasılsın?

Neyse kızlar hepinize iyi akşamlar topice uzun bir süre ara veriyorum. Kendinize çok çok iyi bakın. Kimin kalbini kırdıysam kimse kusura bakmasın cahilliğime versin.

Ne oldu, neden? Bişey mi oldu kuzum? Nereye yaa( Beni burda ilk karşılayan sendin

İyiyim balım sen nasılsın?

Ne oldu, neden? Bişey mi oldu kuzum? Nereye yaa( Beni burda ilk karşılayan sendin

Teşekkür ederim cnm bende iyiyim. 2013 gelini değilim ben canım o yüzden topicden ayrılma kararı aldım. Bi kaç kişinin istemeden kalbini de kırdım sanırım yanlış anlaşılmalar çok oldu. Böylesi çok iyi olur canım Kendinize çok iyi bakın

ayy cemre saçmalamazmısın lütfen!
burda belki 2014 yada 15 olmamızın ne anlamı varki önemli olan bişler paylaşmaktı cnm yapma lütfn böle

Son düzenleme:

evet tugcecim agırlıklı fransız danteli... mükemmel romantik bi gelinlik ve asla modası gecmez...

yıllar sonra torunlar bile baktıgında resimlere babane anane ne guzel gelinligin varmıs der eminim

kabarık modellerde de sadece tulden yapılmıs belden kabarık modeller guzel prenses etek diyolar sanırım ama o da nişanlıkda guzel oluyo

disney de ki sindrella nın elbisesi var ya mavi

onun gibi

Canımcımmm yılın ne önemi var önemli olan bir sohbeti paylaşmak
Kırılmak yok:) Hepimiz arkadaşız burada. Gitmekte yok tamam mı? :)

Son düzenleme:
ayy cemre saçmalamazmısın lütfen!
burda belki 2014 yada 15 olmamızın ne anlamı varki önemli olan bişler paylaşmaktı cnm yapma lütfn böle

kusum ya ızledım vıdeoyuda 4. de gırısler varya hoppidi hoppidi oynayan aynı böyylee girerim bende heralde ben 2 tane giycem gelinlik biri nikahta mini gelinlik biride düğünde deni kızı şekliinnndeee ahh bide kızkulesini ayarlarsak ne mutlu olcam yada hayal kahvesi varya çubukluda orasıda olabılır denızden geliimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…