'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güzelm kndine bu kdr stres yapman hiç doğru deil bak evinde var senin ne güzel en byük dayanağın olabilir
hepmiz aynı durumdayz bak benmde bi annem ve bi kardeşm var sorumluluklarda benm üzermde hepimiz kendimizce bişiler yapmaya çalışıorz
ilerde mutlu olucaksn belki evt ama bu günlerde geri gelmicek kendine zehir etme bence

ben de eski model beyaz arabayla girenlere bayıldımmm

ah kusum yaa inşallah inşallah sende bende hayalimizdeki dugunleri yaparız..

illa deniz diyosan gemi de de yapablrsin.. benim dayım öle evlendi... özel suslenmiş motorlu gelin kayıgıyla denizden geldiler denizin ortasında bindiler gemiye...

nikahlarıda tam denizin ortasında kıyıldı

ruya gibi bi dugundu

Evet canım Çok şükür evimiz var. Çok büyük cesaret alıp o evi aldık. Ama öyle çok alınıcaklar varki hele elektirikli aletleri düşündükçe beynim dönüyo pskolojik destek almam lazım sanırım gün geçtikçe dayanılmaz bi hal almaya başladı çünkü Hep düşünür vaziyetteyim sürekli izinim bitsede işe gitsem modundayım

Canımm kıyamam bu kadar stres yapmanın ne alemi var, akışına bırak biraz. Bu kadar düşünme. Kendini fazlasıyla yıpratmışsın ve halen yıpratıyorsun

Sağlık değil mi önemli olan, Allah korusun sağlığın zarar görse o evin içinde mutlu mu olacaksınız sanki? Biraz bu yönden bak ve rahatla lütfen. Çünkü herşeyden önemlisi onun yanında nefes almak değil mi?

düşünmedi değilim kuşum ama annaneleri kız kulesine kadar nası bindiricez diye düşünüyoruz ikiside korkuyo çünküü onlarsızda düğün olmazz hoppidi hoppidi oynıcaklarrr ben gibiii

ben geldimmmmmmmmmmmmmm sevgi getirdim hepinizee :90::90::90::90:

sineraycım bu topicten biyere gitmiyorsun ona göre bu kadar stres yapma bak ben saldım çayıra mevla kayıra

Evet canım seçemiyoruz. Oyüzden hep çalışmak istiyorum tatlım Vermeseler bile hazır bi eve kaçmak istiyorum. Allah hepimize sabır versin

ben geldimmmmmmmmmmmmmm sevgi getirdim hepinizee :90::90::90::90:

sineraycım bu topicten biyere gitmiyorsun ona göre bu kadar stres yapma bak ben saldım çayıra mevla kayıra

Yarın ataraxa başlıycam yarım bırakmıştım gerçi benimki antidepresan içmeme izin vermiyo ama mecburum. Lustralda bi işe yaramıyo atarax uykumu getiriyo uyurum bol bol bu hafta gerçekten düşünmek istemiyorum beynim patlıyo

heyy gidi atarax, kendisi benim bir zamanlar gerçeklerden kaçış ilacımdı, ertesi gün kafa bi milyon uyanırdım.
sonra işte doktorla bıraktım ama bana bi de lustral benzeri ilaç vermişti(lustralı da daha önceki tedavide kullanmıştım)
velhasıl kelam atarax iyi bir ilaç değildir, doktora kontrole gidip rahatsızlıklarını söyle, uyuyamıyorum bu ilaç bana uymadı de.
ayyyy şimdi unuttum bana yeşil reçete bi ilaç vermişlerdi de işte o beni 1 ayda ayağı kaldırdı resmen.
sabah öğlen çeyrek, akşam da yarım içerdim.
insanın devası nerde blinmez işte.
sen de bi doktora uğra, olmadı tel. aç varsa tabii numarası.

Var cnm bana lustral vermişti ilk başta ama hiç bi işe yaramadı. Atarax verdi içtim ama hep uyudum çok uyku yaptı. Ama sakinlemiştim. Beynim uyuşuyodu resmen etrafa boşboş bakıyodum. Ama mecburdum o sıralar çok kotü günler geçiriyodum sinir krizleri ağlama krizleri kendimden geçmeler falan.allaha şükür 1-2 aydır bişi yok ama yavas yavas tekliyo hissediyorum. Onun için başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…