evet tugcecim agırlıklı fransız danteli... mükemmel romantik bi gelinlik ve asla modası gecmez...
yıllar sonra torunlar bile baktıgında resimlere babane anane ne guzel gelinligin varmıs der eminim
kabarık modellerde de sadece tulden yapılmıs belden kabarık modeller guzel prenses etek diyolar sanırım ama o da nişanlıkda guzel oluyo
disney de ki sindrella nın elbisesi var ya mavi
onun gibi
Çok teşekkür ederim kızlarkimse bişi yapmadı kırılmadım hiç bi kaç gündür yanlış anlaşıldıgım için üzülüyorum sadece kendimi ifade etmeyi pek beceremem stresliyim bu aralar Hepinizi çok seviyorum siz olmasaydınız cesaret edip çeyizime başlayamazdım bi türlü Ama herşey birikmiş durumda Çeyiz derdindeyim bian önce alıp bitirmek istiyorum ama hiç bitmiyo önümdeki 2-3 seneye nasıl sığdrıcam bilmiyorum. hem birikim yapıyorum hem yatırım yapıyorum hemde çeyiz alıyorum kendime bişi alınca suçlu hissediyorum kendimi daha çok çalışmam lazım diyorum ek işlere gidiyorum mesai yapıyorum bıraksalar 24 saat çalışıcak durumdayım şuan Bu tatil beni çok gerdi evde durdukça sitelere bakıyorum onuda almam lazım diyip listeme eklliyorum ama içinden çıkamıyorum maaşımı 3 e bölüyorum işe bile yürüyerek gidip geliyorum ama eksilmesin sevgilime yük olmayayım diye ama patlamak üzereyim artık öyle çok gerginim kii çok kastım kendimi
canımcım bizim burdaki amacımızda her anlamda birbirimize destek olmak herşeyi buraya yaz hep beraber sana yardımcı oluruz hem hepimiz bişeyler çeyiz yapmak zorundayız ve bu stresli işleri çok güzel bi şekilde hallediyoruz.indirimleri aldıklarımızı paylaşıyoruz aramızdan ayrılmak yok kimsede sana kırılmadı hep beraber yolumuza devam
canımıniçi
en iyisini sen bilirsinnn ama kendine cok yuklendigini gereksiz hırpaladıgını dusunuyorum
biraz serbest bırak zamana ve akısına bırak bazı seyleri Allah kourusun saglıgına bişe olmasın bitanem bu kdr zorlama kendini bedenen ve ruhen
Keşke durdurabilsem cnm keşke akşam 12 de yattım gece 2 ye kadar planladım kafamda durdum ne zaman neyi alıcam yok uyku falan tutmadı artık korkmaya başlıyorum. Belki ailem yanımda olsaydı hiç bu kadar takmazdım amabütün yük bende şuan Nasıl kalkıcam altından bilemiyorum
canımcım bizim burdaki amacımızda her anlamda birbirimize destek olmak herşeyi buraya yaz hep beraber sana yardımcı oluruz hem hepimiz bişeyler çeyiz yapmak zorundayız ve bu stresli işleri çok güzel bi şekilde hallediyoruz.indirimleri aldıklarımızı paylaşıyoruz aramızdan ayrılmak yok kimsede sana kırılmadı hep beraber yolumuza devam
Teşekkür ederim canım. Hepinizi çok seviyorumÇok duygulandım ya
kusum ya ızledım vıdeoyuda 4. de gırısler varya hoppidi hoppidi oynayanaynı böyylee girerim bende heralde ben 2 tane giycem gelinlik biri nikahta mini gelinlik biride düğünde deni kızı şekliinnndeee ahh bide kızkulesini ayarlarsak ne mutlu olcam yada hayal kahvesi varya çubukluda orasıda olabılır denızden geliimde
güzelm kndine bu kdr stres yapman hiç doğru deil bak evinde var senin ne güzel en byük dayanağın olabilir
hepmiz aynı durumdayz bak benmde bi annem ve bi kardeşm var sorumluluklarda benm üzermde hepimiz kendimizce bişiler yapmaya çalışıorz
ilerde mutlu olucaksn belki evt ama bu günlerde geri gelmicek kendine zehir etme bence
evet tugcecim agırlıklı fransız danteli... mükemmel romantik bi gelinlik ve asla modası gecmez...
yıllar sonra torunlar bile baktıgında resimlere babane anane ne guzel gelinligin varmıs der eminim
kabarık modellerde de sadece tulden yapılmıs belden kabarık modeller guzel prenses etek diyolar sanırım ama o da nişanlıkda guzel oluyo
disney de ki sindrella nın elbisesi var ya mavi
onun gibi
Çok teşekkür ederim kızlarkimse bişi yapmadı kırılmadım hiç bi kaç gündür yanlış anlaşıldıgım için üzülüyorum sadece kendimi ifade etmeyi pek beceremem stresliyim bu aralar Hepinizi çok seviyorum siz olmasaydınız cesaret edip çeyizime başlayamazdım bi türlü Ama herşey birikmiş durumda Çeyiz derdindeyim bian önce alıp bitirmek istiyorum ama hiç bitmiyo önümdeki 2-3 seneye nasıl sığdrıcam bilmiyorum. hem birikim yapıyorum hem yatırım yapıyorum hemde çeyiz alıyorum kendime bişi alınca suçlu hissediyorum kendimi daha çok çalışmam lazım diyorum ek işlere gidiyorum mesai yapıyorum bıraksalar 24 saat çalışıcak durumdayım şuan Bu tatil beni çok gerdi evde durdukça sitelere bakıyorum onuda almam lazım diyip listeme eklliyorum ama içinden çıkamıyorum maaşımı 3 e bölüyorum işe bile yürüyerek gidip geliyorum ama eksilmesin sevgilime yük olmayayım diye ama patlamak üzereyim artık öyle çok gerginim kii çok kastım kendimi
Evet canım Çok şükür evimiz var. Çok büyük cesaret alıp o evi aldık. Ama öyle çok alınıcaklar varki hele elektirikli aletleri düşündükçe beynim dönüyopskolojik destek almam lazım sanırım gün geçtikçe dayanılmaz bi hal almaya başladı çünkü Hep düşünür vaziyetteyim sürekli izinim bitsede işe gitsem modundayım
sirenaycım bak sen en büyük çeyizi almışsın,ev almışsın.
biz burda genelde kiralarda otururken sen evinde oturacaksın, bizim kiralara verdiğimiz parayla eksik gedik ne kalsa alacaksın hem de en güzelinden.
kendini bunlar için yıpratmamalısın.
senin sağlığın önemli olan, 3-5 kuruş kalır senin sağlığının yanında o çeyiz meyiz.
sen mutlulukla sağlıkla içinde olmayacaksan o çeyizin ne önemi var.
bu aralar çok fazla düşündüğün için böyle oluyor.
bak yavrum sevgilim resmen işsiz, ailem zaten ayrılırız diye takmıyor artık.
ben gibi olanı da gör. hiç de ümit kesmiş değilim.
Evet canım Çok şükür evimiz var. Çok büyük cesaret alıp o evi aldık. Ama öyle çok alınıcaklar varki hele elektirikli aletleri düşündükçe beynim dönüyopskolojik destek almam lazım sanırım gün geçtikçe dayanılmaz bi hal almaya başladı çünkü Hep düşünür vaziyetteyim sürekli izinim bitsede işe gitsem modundayım
sirenaycım bak sen en büyük çeyizi almışsın,ev almışsın.
biz burda genelde kiralarda otururken sen evinde oturacaksın, bizim kiralara verdiğimiz parayla eksik gedik ne kalsa alacaksın hem de en güzelinden.
kendini bunlar için yıpratmamalısın.
senin sağlığın önemli olan, 3-5 kuruş kalır senin sağlığının yanında o çeyiz meyiz.
sen mutlulukla sağlıkla içinde olmayacaksan o çeyizin ne önemi var.
bu aralar çok fazla düşündüğün için böyle oluyor.
bak yavrum sevgilim resmen işsiz, ailem zaten ayrılırız diye takmıyor artık.
ben gibi olanı da gör. hiç de ümit kesmiş değilim.
atlım 6 senede yaşadıklarım öyle büyük şeyler ki. Dükkanı var iş yapıyo ama ailemin dediği ne biliyomusun ? O dükkanlamı geçiniceksiniz siz!! oluyo. Allaha şükür çok iyi kazanıyo ama yaranılmıyo işte. Öğretmen çıkması için hep dua ediyorum seneye kpssye ilk girişinde atansın die ama o çok gevşek hala dükkan derdinde. Böyle rahat olması banada çok dokunuyo. Annemin dediği şey senn çeyizinede sanada tek bir iğne bile almam oluyo. Almasında zaten istemem ben ama öyle demesi dahada dokunuyo. İstiyorum ki gelsin birlikte bakalım beğenelim ama yok hepsini birden alırsın dio eeeeee ben para basmıyorum ki!! gizli gizli alıp koyuyorum kenara.
Canımm kıyamam bu kadar stres yapmanın ne alemi var, akışına bırak biraz. Bu kadar düşünme. Kendini fazlasıyla yıpratmışsın ve halen yıpratıyorsun
Sağlık değil mi önemli olan, Allah korusun sağlığın zarar görse o evin içinde mutlu mu olacaksınız sanki? Biraz bu yönden bak ve rahatla lütfen. Çünkü herşeyden önemlisi onun yanında nefes almak değil mi?
Ben hep dedim sevdiğime ben kuru ekmeğede dışarda kalmayada razıyım yeterki sen ol yanımda deiye ama hiç anlamadı ki. Hep gevşek davranıyo. O yüzden bu kadar sıkıyorum ben. Diyorum ki alalım yavas yavas ıvır vızırları kalksın ayakaltından yok efendim hepsini bir alıcakmışşş yaa diorum benm alınıcak seylerim var para basmıyorum ben. Diyo sen sıkma canını ben yardım ederim sana. İyi güzel hoş öyle diosunda sen ailenede bakıosun ? Birikim yapıosun ? Nasıl vericeksin ki bana nasıl yardım ediceksin ??
Yani kızlar tekim ben. Ne yanımda kimse var ne önümde ne arkamda. Almışken insan iyisini almak istiyo 1 kere alınıyo bunlar yeni ev açıyoruz. Kolay mı ? Değil!
Dedem diyaliz hastası beni çok sever bana bilezik almış. Emekli kaptan kendisi. Dedimki dedem alamam onu o sizde kalsın düğünümde takarsınız koca adam ağladı karşımda. Babanı dövücem ama gücüm yok diye yardım etmiyo sana kız başına yoruluyosun diyo. İçime oturdu söyledikleri. Ben bu kadar hazırlık yapıyorum ama ben adım gibi eminim beni sevdiğime vermiycekler.Çok büyük yeminler edildi çünkü.
ben de eski model beyaz arabayla girenlere bayıldımmm
ah kusum yaa inşallah inşallah sende bende hayalimizdeki dugunleri yaparız..
illa deniz diyosan gemi de de yapablrsin.. benim dayım öle evlendi... özel suslenmiş motorlu gelin kayıgıyla denizden geldiler denizin ortasında bindiler gemiye...
nikahlarıda tam denizin ortasında kıyıldı
ruya gibi bi dugundu
atlım 6 senede yaşadıklarım öyle büyük şeyler ki. Dükkanı var iş yapıyo ama ailemin dediği ne biliyomusun ? O dükkanlamı geçiniceksiniz siz!! oluyo. Allaha şükür çok iyi kazanıyo ama yaranılmıyo işte. Öğretmen çıkması için hep dua ediyorum seneye kpssye ilk girişinde atansın die ama o çok gevşek hala dükkan derdinde. Böyle rahat olması banada çok dokunuyo. Annemin dediği şey senn çeyizinede sanada tek bir iğne bile almam oluyo. Almasında zaten istemem ben ama öyle demesi dahada dokunuyo. İstiyorum ki gelsin birlikte bakalım beğenelim ama yok hepsini birden alırsın dio eeeeee ben para basmıyorum ki!! gizli gizli alıp koyuyorum kenara.
Ben hep dedim sevdiğime ben kuru ekmeğede dışarda kalmayada razıyım yeterki sen ol yanımda deiye ama hiç anlamadı ki. Hep gevşek davranıyo. O yüzden bu kadar sıkıyorum ben. Diyorum ki alalım yavas yavas ıvır vızırları kalksın ayakaltından yok efendim hepsini bir alıcakmışşş yaa diorum benm alınıcak seylerim var para basmıyorum ben. Diyo sen sıkma canını ben yardım ederim sana. İyi güzel hoş öyle diosunda sen ailenede bakıosun ? Birikim yapıosun ? Nasıl vericeksin ki bana nasıl yardım ediceksin ??
Yani kızlar tekim ben. Ne yanımda kimse var ne önümde ne arkamda. Almışken insan iyisini almak istiyo 1 kere alınıyo bunlar yeni ev açıyoruz. Kolay mı ? Değil!
Dedem diyaliz hastası beni çok sever bana bilezik almış. Emekli kaptan kendisi. Dedimki dedem alamam onu o sizde kalsın düğünümde takarsınız koca adam ağladı karşımda. Babanı dövücem ama gücüm yok diye yardım etmiyo sana kız başına yoruluyosun diyo. İçime oturdu söyledikleri. Ben bu kadar hazırlık yapıyorum ama ben adım gibi eminim beni sevdiğime vermiycekler.Çok büyük yeminler edildi çünkü.
canım benim sen böyle dedikçe inan daha çok üzüldüm ama siz çok şey yaşadınız,bunları da atlaacaksınız inşallah.
Allah hepimize güç,sabır ve hayırlı,mutlu ,huzurlu bir yuva versin, kısa zamanda kavuştursun.
Annenin de bi evladısın mutlaka bu şekilde davrandığı için pişman olacak ilerde.
bir arkadaşım var okulda evlilik sürecinde der annem yuvamı yapacağına hep bozmaya çalıştı, eşimi şimdi tüm aileme değişmem diye.
hala annesi pişman mı? değil, o da ayne sen gibi üzülüyor 1 yıl oldu evleneli bebek bekliyor ama annesi hala bir garip.
sen de işte böyle aşacaksın her şeyi inşallah. her şey düğün öncesi alınmak zorunda değil. örneğin hem oturma odası, hem salon takımına ya da tost makinesi,ekmek kızartma makinesi gibi ıvır zıvıra gerek yok.
senin güzel bir kalbin var daha ne olsun, her şey olacak. bence sen maddi sorunlardan çok ailenin bu tavrına kızgın ve kırgınsın.
yoksa ailen yanında olsaydı ama sana masraf edecek paraları da olmasaydı sen böyle buruk olmazdın.
ama naparsın ailelerimizi seçemiyoruz.
Neden ki kuzum niye vermesinler?
canım hakkında hayırlsıı olsun sen bole duusun bole dua et...
su akar yolunu bulur... bazen kendimizi duvardan duvara da vursak olmayınca olmuyo bazen de kısmet ayagımıza biz gitmeden dokuluo...
yani sen ne yaparsan yap bazen degiştiremiyosun
o zaman yıpranmak neden?
düşünmedi değilim kuşum ama annaneleri kız kulesine kadar nası bindiricez diye düşünüyoruz ikiside korkuyo çünküü onlarsızda düğün olmazz hoppidi hoppidi oynıcaklarrr ben gibiii
aa korkuyolarsa sorun tabi.. inşallah sorunsuz gider gelirler oraya kadaronlarsız olmaz benim anane de fenadır cok neseli ve oynak
ben geldimmmmmmmmmmmmmm sevgi getirdim hepinizee :90::90::90::90:
sineraycım bu topicten biyere gitmiyorsun ona görebu kadar stres yapma bak ben saldım çayıra mevla kayıra
hosgeldinnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmm sevgi getirdim hepinizee :90::90::90::90:
sineraycım bu topicten biyere gitmiyorsun ona görebu kadar stres yapma bak ben saldım çayıra mevla kayıra
canım hakkında hayırlsıı olsun sen bole duusun bole dua et...
su akar yolunu bulur... bazen kendimizi duvardan duvara da vursak olmayınca olmuyo bazen de kısmet ayagımıza biz gitmeden dokuluo...
yani sen ne yaparsan yap bazen degiştiremiyosun
o zaman yıpranmak neden?
aa korkuyolarsa sorun tabi.. inşallah sorunsuz gider gelirler oraya kadaronlarsız olmaz benim anane de fenadır cok neseli ve oynak
hosgeldinnn
Haklısın cnm kısmetse oluyo. Allah hakkımızda hayırlsını versin inş.
Yarın ataraxa başlıycamyarım bırakmıştım gerçi benimki antidepresan içmeme izin vermiyo ama mecburum. Lustralda bi işe yaramıyo atarax uykumu getiriyo uyurum bol bol bu hafta gerçekten düşünmek istemiyorum beynim patlıyo
Neden ki kuzum niye vermesinler?
Aile doğudan göç etmiş Ama benimki burda doğmuş ve aileden çok farklı modern yetiştirmiş kendini, bakmış kendine. Bizde doğu karadenizliyiz baba tarafı anne tarafıda çanakkale. Hiç sıcak bakmadılar başından beri
Babam evden kovdu kaçkere. Redetti beni karşımda ağladı omu biz mi diye. Ben genede onu seçtim kopamadım ondan4 sene evde yabancı gibi yaşadık. Öyleçok canım acıdıki bana son sözü seni asla onlara vermiycem oldu. Arada kaldım hep. Benimkine hiç bişi hissettirmedim
Olan bana oldu tabi
heyy gidi atarax, kendisi benim bir zamanlar gerçeklerden kaçış ilacımdı, ertesi gün kafa bi milyon uyanırdım.
sonra işte doktorla bıraktım ama bana bi de lustral benzeri ilaç vermişti(lustralı da daha önceki tedavide kullanmıştım)
velhasıl kelam atarax iyi bir ilaç değildir, doktora kontrole gidip rahatsızlıklarını söyle, uyuyamıyorum bu ilaç bana uymadı de.
ayyyy şimdi unuttum bana yeşil reçete bi ilaç vermişlerdi de işte o beni 1 ayda ayağı kaldırdı resmen.
sabah öğlen çeyrek, akşam da yarım içerdim.
insanın devası nerde blinmez işte.
sen de bi doktora uğra, olmadı tel. aç varsa tabii numarası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?