'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnm bak ne kadar alıştırırsan o kadar vucudun bağışıklığı azalır.
aşı dediğimiz zayıflatılmış mikrop değil mi?
işte aradaki bu küçük badireler ve depresyoncuklar da psikolojik sağlığımız için birer aşı.
sen aşı olup bir de ağrı kesici kullanırsan ne olur? vücut pasif kalır. bu da onun gibi bir şey.
o sebeple mutlaka doktor kontrolü

Tamam tatlım gidicem en kısa zamanda

Ben uyuyım biraz kızlar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.

benim tatlı ve çatlak nörolugum ilaç kullanmak istememe feci kızıyordu...

genceciksin sen su vucudun atlatamıcagı hiçbişey yok kendine yazık etmeye calısmaya devam edersen külahları değişcez diyodu

cok haklıymıs... o ilaçlara ihtiyacımız yok aslında... ben bi anda bıraktım hepsini doktoruma tel. ettim

psikyatrsitm kızdı.. nörolugum iyi yapmıssın bebegim oh aferin dedi...

aradan 1.5 yıl gecti...

suana dek nörologum haklı cıktı :26:

çağlacım bu model benimde hayalimdeki ama diktircem ben erkek arkadaşımda gösterdim telefonda taşıyorum o derece düğün müziğim herşeyim hazır çok komik ama evlenirken zorlanmıcam ben bu gelinliüi provaniastan almam o kadar para sevgilimin ailesi versede ben verdirmem çok pahalı yurtdışı forumlardan alanlar oluyormuş ama

tatlım benim kalbimi kırdığını düşünüyorsan cidden kırılmadım yaa canım ama senin o kadar işinin arasında üzdüysem özür dilerim yanlış anlamam normalde neden öyle gıcıklık yaptım bilmiyorum lütfen üzülme ben bir insanının hiç tanımadığım birine kötü baksam bile gider o insana derim lütfen beni kafanıza takmayın size öyle bakmadım diye

sende bu yazdıklarını bana sebep yazdıysan ki son yazdığına bende çok üzüldüm msj atmadım kusuruma bakma canım

canım ben ilk cıktıgından beri deli gibi arastırıyorum... burda diktiren gormedim forumda diktiren oldu ama paylasmadıar henuz sonrasını

yurtdısında diktirenleri takip ettim weddingbee deki kızların bahsettigi yerlerden... ama yakınına bile yanaşamıslardı dikim olanlar...

hiçbiri aglaya gibi durmuyordu ...

suan aynen bu gelinligi dikebilen diktirebilen kimseyi gormedim... gorursem bende diktircem.. yoksa TR den degil zaten yurtdısından alıcam... askım sefere gidince alıcak gelinligi fikrim değişmezse...

suan TR deki pronovias da satısı yokmus zaten gelmemiş gelir mi bilmem de..

yurtdışından alırsa burdaki sıradan gelinliklerle aynı fiyata çıkar o kadar masraf etmez süper ama varya burda bir arkadaş nickini hatırlamadım ama n kısmını düz diktirdi en asili bu ama ya çok tatlı normalde dantele bayılırım herşeyimi dantellei almaya özenirim

çağlacık sen bize yol göstercen biliyorsun değilmi burda kim nce evlenir ona sorarrım ben 2013 ilk gelinleri olcanız sizler

yardımcı olurum tabi canım inşallah elimden geldigince

ama benn ilk gelinlerden olurmuyum bilmem 2013 yazı veya yaz sonu olcak

zaman yaklastıkca bizden aceleci davrancak olanlar cıkar gibime geliyo

hosgeldin tugcecim..

kızlar hepinize iyi aksamlar ben askıma gidiyorummmm gorusuruzz

Selam kızlar yine ben geldim. :92:

hoş geldin canım nasılsın

çağlacım bu arada fransız bahçelerini bende çok seviyorum bir tanıdığımız evlendi bende çok evlenmek isterim ama 2000 kişi rahat gelir düğünüme pahalı biryerde yapmak istemiyorum hatta düğünde istemiyorum ama işte off hiç istemiyorum düğün adada havuz başı denize sıfır olan klübde nişan yapcam belki orda yaparım düğün ama orasıda bin kişiyi bile kaldırmaz

ama ama bu yere değer fransız bahçeleri ayrı bir ambians

Hoşbuldum canım sana da güle güle iyi gezmeler.

Hoşbuldum tatlım sen nasılsın?

canım atarax hele lustral bunlar mg mı yüksek ilaçlar değilmi neden kullanıyorsun sen bunları bu ilaçlar çok uyku yapar ayrıca beyni uyuşturur..

çağlacım hoşbulduk :)

Son düzenleme:
ben geldim:)

oh oh gelinlikler konuşulmuş..
müzikler salonlar seçilmiş:)

ben şehir dışına gitceğim için nasıl olcak bende bilmiyorum.
babam kına gecesini dışarda yapmamada izin vermez..

sinenay zor şartlar altında büyümüşsün
sevgine emek vermişsin mücadele etmişsin..
en iyi en güzeli seni bulcak inş.
öyle umup biliyorum

nereden nereye gidiceksin canım??

sen nereye gelin gitcen berfincim

valla solondu şarkıydı herşeyi konuştuk kendi hayalimize göre

sen nereye gelin gitcen berfincim

valla solondu şarkıydı herşeyi konuştuk kendi hayalimize göre

bizimkilerin kendi adetleri var işte..
mesela balayına gidilmezmiş..
hani balayına değilde düğünde 1 2 ay sonra gideriz dedi..
öyle durup dans etceğimizi falanda zannetmiyorum:)
gerçi bunu bizim ailede yapmıyor..
abisi evlendi geçen yaz
kapının önünde yapmışlardı düğünü.
masalar falan güzel yapılmıştı ama nblm..

hım.. Hayırlısı olsun canım atama falan dolayısıyla mı?

gizemcim hiç görüşemiyoruzz

yok benm sevgilim yüksekovalı..
şuan diyarbakıda okuyor.
bende memur olcagı için orda yaşamayız die ümit ediyorum..
bende kpss gircem bu yıl. eger yerleşirsem oda mecbur bnm yanımı terch etcek.
yani yerleşmeliyim

Anladım. Mutlaka atamanız olur herhalde başka yerlere de

hım.. Hayırlısı olsun canım atama falan dolayısıyla mı?

gizemcim hiç görüşemiyoruzz

canım evet ya işteyken tek tük giriyorum ben naptın bir gelişme varmı iş konularında canım

canım büyüklerin sözü geçiyorsa yapcak birşey yok ki bu konuda siz bir evleninde sonra gidersiniz istediğiniz yere iki gönül bir olunca misali her zorluğa göğüs gerersiniz herkes şak die mutlu ola olamıyor emin ol tatlım

ben hayal kuruyorum ama kimbilir benimki nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…