Var cnm bana lustral vermişti ilk başta ama hiç bi işe yaramadı. Atarax verdi içtim ama hep uyudum çok uyku yaptı. Ama sakinlemiştim. Beynim uyuşuyodu resmen etrafa boşboş bakıyodum. Ama mecburdum o sıralar çok kotü günler geçiriyodum sinir krizleri ağlama krizleri kendimden geçmeler falan.allaha şükür 1-2 aydır bişi yok ama yavas yavas tekliyo hissediyorum. Onun için başlamak istiyorum.
cnm bak ne kadar alıştırırsan o kadar vucudun bağışıklığı azalır.
aşı dediğimiz zayıflatılmış mikrop değil mi?
işte aradaki bu küçük badireler ve depresyoncuklar da psikolojik sağlığımız için birer aşı.
sen aşı olup bir de ağrı kesici kullanırsan ne olur? vücut pasif kalır. bu da onun gibi bir şey.
o sebeple mutlaka doktor kontrolü
cnm bak ne kadar alıştırırsan o kadar vucudun bağışıklığı azalır.
aşı dediğimiz zayıflatılmış mikrop değil mi?
işte aradaki bu küçük badireler ve depresyoncuklar da psikolojik sağlığımız için birer aşı.
sen aşı olup bir de ağrı kesici kullanırsan ne olur? vücut pasif kalır. bu da onun gibi bir şey.
o sebeple mutlaka doktor kontrolü
Teşekkür ederim cnm bende iyiyim. 2013 gelini değilim ben canım o yüzden topicden ayrılma kararı aldım. Bi kaç kişinin istemeden kalbini de kırdım sanırım yanlış anlaşılmalar çok oldu. Böylesi çok iyi olur canım Kendinize çok iyi bakın
çağlacım bu model benimde hayalimdeki ama diktircem ben erkek arkadaşımda gösterdim telefonda taşıyorum o derece düğün müziğim herşeyim hazır çok komik ama evlenirken zorlanmıcam ben bu gelinliüi provaniastan almam o kadar para sevgilimin ailesi versede ben verdirmem çok pahalı yurtdışı forumlardan alanlar oluyormuş ama
canım ben ilk cıktıgından beri deli gibi arastırıyorum... burda diktiren gormedim forumda diktiren oldu ama paylasmadıar henuz sonrasını
yurtdısında diktirenleri takip ettim weddingbee deki kızların bahsettigi yerlerden... ama yakınına bile yanaşamıslardı dikim olanlar...
hiçbiri aglaya gibi durmuyordu ...
suan aynen bu gelinligi dikebilen diktirebilen kimseyi gormedim... gorursem bende diktircem.. yoksa TR den degil zaten yurtdısından alıcam... askım sefere gidince alıcak gelinligi fikrim değişmezse...
suan TR deki pronovias da satısı yokmus zaten gelmemiş gelir mi bilmem de..
yurtdışından alırsa burdaki sıradan gelinliklerle aynı fiyata çıkar o kadar masraf etmez süper ama varya burda bir arkadaş nickini hatırlamadım ama n kısmını düz diktirdi en asili bu ama ya çok tatlı normalde dantele bayılırım herşeyimi dantellei almaya özenirim
çağlacık sen bize yol göstercen biliyorsun değilmi burda kim nce evlenir ona sorarrım ben 2013 ilk gelinleri olcanız sizler
Selam kızlar yine ben geldim. :92:
yardımcı olurum tabi canım inşallah elimden geldigince
ama benn ilk gelinlerden olurmuyum bilmem 2013 yazı veya yaz sonu olcak
zaman yaklastıkca bizden aceleci davrancak olanlar cıkar gibime geliyo
hosgeldin tugcecim..
kızlar hepinize iyi aksamlar ben askıma gidiyorummmm gorusuruzz
hoş geldin canım nasılsın
çağlacım bu arada fransız bahçelerini bende çok seviyorum bir tanıdığımız evlendi bende çok evlenmek isterim ama 2000 kişi rahat gelir düğünüme pahalı biryerde yapmak istemiyorum hatta düğünde istemiyorum ama işte off hiç istemiyorum düğün adada havuz başı denize sıfır olan klübde nişan yapcam belki orda yaparım düğün ama orasıda bin kişiyi bile kaldırmaz
ama ama bu yere değer fransız bahçeleri ayrı bir ambians
Yarın ataraxa başlıycamyarım bırakmıştım gerçi benimki antidepresan içmeme izin vermiyo ama mecburum. Lustralda bi işe yaramıyo atarax uykumu getiriyo uyurum bol bol bu hafta gerçekten düşünmek istemiyorum beynim patlıyo
ben geldim:)
oh oh gelinlikler konuşulmuş..
müzikler salonlar seçilmiş:)
ben şehir dışına gitceğim için nasıl olcak bende bilmiyorum.
babam kına gecesini dışarda yapmamada izin vermez..
sinenay zor şartlar altında büyümüşsün
sevgine emek vermişsin mücadele etmişsin..
en iyi en güzeli seni bulcak inş.
öyle umup biliyorum
ben geldim:)
oh oh gelinlikler konuşulmuş..
müzikler salonlar seçilmiş:)
ben şehir dışına gitceğim için nasıl olcak bende bilmiyorum.
babam kına gecesini dışarda yapmamada izin vermez..
sinenay zor şartlar altında büyümüşsün
sevgine emek vermişsin mücadele etmişsin..
en iyi en güzeli seni bulcak inş.
öyle umup biliyorum
nereden nereye gidiceksin canım??
sanırım yüksekovaya gitcem..
nasıl olcak bende bilmiyorum.
sen nereye gelin gitcen berfincim
valla solondu şarkıydı herşeyi konuştuk kendi hayalimize göre
hım.. Hayırlısı olsun canım atama falan dolayısıyla mı?
gizemcim hiç görüşemiyoruzz
yok benm sevgilim yüksekovalı..
şuan diyarbakıda okuyor.
bende memur olcagı için orda yaşamayız die ümit ediyorum..
bende kpss gircem bu yıl. eger yerleşirsem oda mecbur bnm yanımı terch etcek.
yani yerleşmeliyim
hım.. Hayırlısı olsun canım atama falan dolayısıyla mı?
gizemcim hiç görüşemiyoruzz
bizimkilerin kendi adetleri var işte..
mesela balayına gidilmezmiş..
hani balayına değilde düğünde 1 2 ay sonra gideriz dedi..
öyle durup dans etceğimizi falanda zannetmiyorum:)
gerçi bunu bizim ailede yapmıyor..
abisi evlendi geçen yaz
kapının önünde yapmışlardı düğünü.
masalar falan güzel yapılmıştı ama nblm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?