teşekkürler canım ama pek enerjik oldugum söylenmez..Dr.a gidicem birazdan...bişi de yemedim bütün gün belki tahlil ister diye......
Burger mı ohhhhhümm ben işe girdikten sonra daha çok zayıflamaya başladımm
sabah kepek ekmeğe tost yiyorum ( hatta bazen daha az bişeler yiyorum ) , öğlen düzenli yiyorum burda, akşamda eve gidince yiyorumm ama 7 den sonra hiç bişe yememeye özen gösteryorumm ha bide ekmek yemiyorumm
vee zayıflıyoreeeeee
anaaa
başın fln dönmesinn hiç bişe yememişssin bu saate kadarr
hadi çık mademm git bi an önce doktoraaa
arkadaşlar erik mevsimi geldiiii yaşasınn:81:
Burger mı ohhhh
Ben sabahlları evde kahvaltı yapıyorum hiç öyle tostla falan yapamam burada.. kızlar simit çay yiyorlar falan burda
restaurant a girdik ne güzel çeşit çeşit salatalar zeytinyağlılar var Neyse yan masadaki adama iskender geldi garsonlarda üstüne şööööyle bi tereyağ gezdirdiler coooss diye
Hemen bben bi iskender alabilrmiyim dedim Allah beni napmasın dikkat ediyodum bir haftadır
arkadaşlar erik mevsimi geldiiii yaşasınn:81:
Burger mı ohhhh
Ben sabahlları evde kahvaltı yapıyorum hiç öyle tostla falan yapamam burada.. kızlar simit çay yiyorlar falan burda
gidicem kuzum 2 bucukta cıkarım 3 bucukta randevum....biraz dönüyo zaten...idare ederim ama merak etme sen
gidicem kuzum 2 bucukta cıkarım 3 bucukta randevum....biraz dönüyo zaten...idare ederim ama merak etme sen
enemmm naptın sen...ölürümmmmm...erik manyagıyım ben yaa....babam yeme derdi tansiyonumu düsürüyo diye...gizli saklı yerdim.....bi oturusta 2-3 kiloyu götürdügüm için tansiyon napsın
restaurant a girdik ne güzel çeşit çeşit salatalar zeytinyağlılar var Neyse yan masadaki adama iskender geldi garsonlarda üstüne şööööyle bi tereyağ gezdirdiler coooss diye
Hemen bben bi iskender alabilrmiyim dedim Allah beni napmasın dikkat ediyodum bir haftadır
dikkat ett mademmm giderkennn
alpi götüremezmii seniii :44::44:
şimdi şöle ki bizim evde kahvaltı yapmadan evden çıkmama gibi bi düzen var babam sağolsun o yüzden çok geç kalmadığım sürece yer çıkarım ben ben büyük kardeşim ve babam işe diğeri de dersaneye gidiyor zate bizim evde sabah erken başlıyor....hüm canım dikkt et simit poaca cay la yapılan kahvaltı kilo aldırıyo kesinlikle....ben almıstım yani...bıraktım artık....kocişimle evimizde yapıoruz her gün...
afıyet şeker olsun kuzum
şimdi şöle ki bizim evde kahvaltı yapmadan evden çıkmama gibi bi düzen var babam sağolsun o yüzden çok geç kalmadığım sürece yer çıkarım ben ben büyük kardeşim ve babam işe diğeri de dersaneye gidiyor zate bizim evde sabah erken başlıyor....
Evlendikten sonra da büyük ihtimal canım 7.30 da evden çıkar bende 8.20 gibi 7 de kalksak yeter demi? onu gönderip toplarım evi falan hazırlanıp çıkarım bende ama akşam o benden 15 dk erken gelecek eve artık ısıtır yemekleri
saol canım benim...erikler büyüsün cabucak da yiyelim....kirazın kilosu da 95 miş.gecen bi arkadas diyodu...höh ya
Bende kıraz ve çılek hastasıyım ama daha erken yemek için.Mevsımı geliyor yavaş yavaş o zaman yerız
Kuzum daha iyiyim ama nasıl acı çekmeden öldürürüm onu düşünüyom
SELAMMMMM KIZLARRR..
aman yarabbimmmmmm
80 günüm kalmışşşşşş Osmaniye bugünnnn bayılaciiimmmm çok az kalmışşşşşş...
nasılsınız bakalımmmmmmmm kuzular
hemen cevap veriyorum bak küsme
ben de gördüğüm gibi beğendim hattaaaaaa
Günaydın kızlarrr dün çok düşünceliydim düğün günümüz erkene alınıyor diye telaşlıydım ama annem hızır gb yetişti ve düğün günümüz 16/17 Ağustos olacakkk ay ne mutlu oldumm yabeni de listeye kesin tariihimle eklersiniz artık
* evet 6 ay uzun bir süre ama oyle deme Hemencecik geçecekki zamanohh maşallahh maşallahhh merveeee
süre biras uzun gibi görünyoo amaa hazırlıkları düşününce hemen gelir o günlerrr
sora bi bakmışssın seni evlendirmişizz balayı dönüşünü bekliyoruzzz
KIZLARRR YAAA GÜNEŞ KREMİ OLARAK NE ALACAKSINIZZZZ?????????????????
BEN DÜŞÜNÜYOM DÜŞÜNÜYOM KARAR VEREMİOMM BENİM CİLDİM BİRAZ HASSAS YANİ KIZARIRIM BEN AMA SONRASINDA BRONZLAŞIRIMDA.. AMA ÇOK KIZARIOM
AVENE ilk sırada
SOLANTE
LA ROCHE POSEY
BUNLARI DÜŞÜNÜOM SİZ NE ALACAKSINIZ
kızlaar merhabaa bende aranıza katılıyorum galiba 2013 gelini olaraktannnn :)) 10 martta tanışmaya geldiler sevgilim ve ailesi haftaya istemeye gelecekler 5-10 gün müddet isteyecekmişşş büyükleriiim araştırma soruşturma falan :) sonra evet der ve beni sevdiceğime verirlerse o gece de nişan-söz bir arada yapmayı düşünüyorum aile içi sonrasında hazırlıklar ve ağustos gibi düğün istiyorum şimciik bu kadar kısa sürede bunlar yetişir miii :))
ben abimin düğününüde ne giycem yaa:97::97:
kilo da veremedim elbise arayıp durcam yinekınaya ayrı düğüne ayrı
oy ben nerelere gidem uyanıp da nası başa çıkacam bu işlerle:96::96:
ohhhhhyine ayıcık gibi yedim tutamadım boğazımı 20 gün sonra düğünüm yok sanki kollarım lömbür lömbür
selamm tanışalım mıı
bende çok laf uzatmayı sevmemm hattaa şebeklik hiç etmemmm :86::86::86::86::86:
oyy ne yaptınn müdürr yaaaa
cidden bak 20 gün var sıkıntı olmasınnn
selammmmmmmmmmmm kızlar ben geldimmm
yakalayın öpücüklerimi:119:
dün burgerı götürürken öle demiyodun ammaaa hehe
aynen ya..çilekler kafam kadar....tadı tuzu yok....ama gecen gün pazarda minik kokulu çilekler varya yerli çilek tabir-i caizse...ondan buldum aldım bi kilo...mis gibi valla...kız dila niye yemedik ki biz dün.enemmm hiç servis yapmak aklıma gelmedi muhabbete dalınca yahu
aynen ya..çilekler kafam kadar....tadı tuzu yok....ama gecen gün pazarda minik kokulu çilekler varya yerli çilek tabir-i caizse...ondan buldum aldım bi kilo...mis gibi valla...kız dila niye yemedik ki biz dün.enemmm hiç servis yapmak aklıma gelmedi muhabbete dalınca yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?