'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkürler canım ama pek enerjik oldugum söylenmez..Dr.a gidicem birazdan...bişi de yemedim bütün gün belki tahlil ister diye......

anaaa
başın fln dönmesinn hiç bişe yememişssin bu saate kadarr
hadi çık mademm git bi an önce doktoraaa

Burger mı ohhhh
Ben sabahlları evde kahvaltı yapıyorum hiç öyle tostla falan yapamam burada.. kızlar simit çay yiyorlar falan burda

anaaa
başın fln dönmesinn hiç bişe yememişssin bu saate kadarr
hadi çık mademm git bi an önce doktoraaa

gidicem kuzum 2 bucukta cıkarım 3 bucukta randevum....biraz dönüyo zaten...idare ederim ama merak etme sen

arkadaşlar erik mevsimi geldiiii yaşasınn:81:

enemmm naptın sen...ölürümmmmm...erik manyagıyım ben yaa....babam yeme derdi tansiyonumu düsürüyo diye...gizli saklı yerdim.....bi oturusta 2-3 kiloyu götürdügüm için tansiyon napsın

restaurant a girdik ne güzel çeşit çeşit salatalar zeytinyağlılar var Neyse yan masadaki adama iskender geldi garsonlarda üstüne şööööyle bi tereyağ gezdirdiler coooss diye
Hemen bben bi iskender alabilrmiyim dedim Allah beni napmasın dikkat ediyodum bir haftadır

Burger mı ohhhh
Ben sabahlları evde kahvaltı yapıyorum hiç öyle tostla falan yapamam burada.. kızlar simit çay yiyorlar falan burda

hüm canım dikkt et simit poaca cay la yapılan kahvaltı kilo aldırıyo kesinlikle....ben almıstım yani...bıraktım artık....kocişimle evimizde yapıoruz her gün...

Afiyet olsun Tuğçem yaaa...üzülme bi kerecikten bişi olmaz ayyy aksam iskender mi söylesek......

arkadaşlar erik mevsimi geldiiii yaşasınn:81:

abooo naptınn yaaaa
hoşş benim dişim gıdıklanıyo bunu yiyincee amaa olsunn
ağzımm sulandııııı

Burger mı ohhhh

hı iyi mademm
düzenli beslenyosunn yaa ekmek yemee zayıflarsın benceee

gidicem kuzum 2 bucukta cıkarım 3 bucukta randevum....biraz dönüyo zaten...idare ederim ama merak etme sen

dikkat ett mademmm giderkennn
alpi götüremezmii seniii :44::44:

afıyet şeker olsun kuzum

afiyett olsunn canımmm

hüm canım dikkt et simit poaca cay la yapılan kahvaltı kilo aldırıyo kesinlikle....ben almıstım yani...bıraktım artık....kocişimle evimizde yapıoruz her gün...
şimdi şöle ki bizim evde kahvaltı yapmadan evden çıkmama gibi bi düzen var babam sağolsun o yüzden çok geç kalmadığım sürece yer çıkarım ben ben büyük kardeşim ve babam işe diğeri de dersaneye gidiyor zate bizim evde sabah erken başlıyor....

Evlendikten sonra da büyük ihtimal canım 7.30 da evden çıkar bende 8.20 gibi 7 de kalksak yeter demi? onu gönderip toplarım evi falan hazırlanıp çıkarım bende ama akşam o benden 15 dk erken gelecek eve artık ısıtır yemekleri

şimdiii...7 de kalksanız yetmez....biz 7 de kalkıyoruz 8 yada 8 ceyrek gibi evden cıktıgımız halde....zaten bi tost yapsan on dk....e hazırlanma sürecinde var tabi...anlamıyosun nasıl geciyo vakit....yemekleri ısıtır demişsin....bi gün önceden yapmayı düsünüyosun sanırım yemekleri....evdeki hesap çarsıya uymuyo hiçbir zamn Hümümmmm :)))bu planlar yok olur yarın bak gör

Bende kıraz ve çılek hastasıyım ama daha erken yemek için.Mevsımı geliyor yavaş yavaş o zaman yerız

aynen ya..çilekler kafam kadar....tadı tuzu yok....ama gecen gün pazarda minik kokulu çilekler varya yerli çilek tabir-i caizse...ondan buldum aldım bi kilo...mis gibi valla...kız dila niye yemedik ki biz dün.enemmm hiç servis yapmak aklıma gelmedi muhabbete dalınca yahu

Kuzum daha iyiyim ama nasıl acı çekmeden öldürürüm onu düşünüyom

Bırak acı çekerek ölsünler kuzuuuummmmmm

SELAMMMMM KIZLARRR..
aman yarabbimmmmmm
80 günüm kalmışşşşşş Osmaniye bugünnnn bayılaciiimmmm çok az kalmışşşşşş...

nasılsınız bakalımmmmmmmm kuzular

İyiyiz özlemik senden nabeeerrr?

hemen cevap veriyorum bak küsme
ben de gördüğüm gibi beğendim hattaaaaaa

Delüüüüüü
Küsmem ki ben sana hiiiççççççç

Hayırlı olsun tarihiiinnnn
Benim eski tarihimden 1 hafta sonraaaaaa:97:

* evet 6 ay uzun bir süre ama oyle deme Hemencecik geçecekki zaman az kaldı diyorum kendimi boyle kandırıyorum ama dediğin gibi bi kaç ay sonra hazırlık telaşına başlayınca su gibi akıp gider zamn sonrada bi bakmışın düğün fotolarımı sizlerle paylaşıyrm [/QUOTE]

Mutlu alıntın yüzünden alıntı yapamadım
Sende benim gibiysen annene söyle gerçekleri söylesiiinnnn
İleride beklemesinler sonnaaaa

Allahım güneş kremi var bide di miiiiiiiii???

Yetişir yetişir
Hatta bana kalsa zaman artaaaarrrr ohooooooo

ben abimin düğününüde ne giycem yaa:97::97:

kilo da veremedim elbise arayıp durcam yine kınaya ayrı düğüne ayrı

oy ben nerelere gidem uyanıp da nası başa çıkacam bu işlerle:96::96:

Di mi yaaa?
Biz de bu hafta sonu istanbul a nişana gidiyozz
Bütün işler yetişecek gibi

ohhhhh yine ayıcık gibi yedim tutamadım boğazımı 20 gün sonra düğünüm yok sanki kollarım lömbür lömbür

Olsun Tuğçem olsun..
Bu süreçte güçsüz kalmamak da çok önemli
Valla iyi bakmak gerek kendimizeee

selamm tanışalım mıı
bende çok laf uzatmayı sevmemm hattaa şebeklik hiç etmemmm :86::86::86::86::86:

oyy ne yaptınn müdürr yaaaa
cidden bak 20 gün var sıkıntı olmasınnn

Laf uzatmayı bende sevmem

selammmmmmmmmmmm kızlar ben geldimmm

yakalayın öpücüklerimi:119:

Hoopppp!
Yakaladım kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dün burgerı götürürken öle demiyodun ammaaa hehe

Ayyy koptum yaaaa
Önce Diloşun mesajı gördüm, vay beeee dedim sonra koptum bunaaaa

herşeyin yerlısı güzel be yaww:13: afıyet olsunnn:)

patlayalımm dimi soraaaa
kahve yaptınn yaaa cicimmm
bide kına, düğün videolarıı bitirdii beniii :118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…