'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pekiiii bronzlaşabiliyormsun???
Ben bronzlaşmakta istiyorumm?

Canım ben zaten sadece yüzüme kullanıyorum beyaz tenli değilim yazın süreyya yalçın gibi oluyorum ama yüzümde çiller oluşuyodu O kremi kullandığımdan beri oluşmuyo yüzümde hiç bronzlaşmıyo Sen daha az faktör alırsın yada ilk 2 gün kullanır sonra normal kreme dönersin

günaydın kiiiiiii

hoşgeldinn cicimm
neden bu kadar kısa ve öz bi giriş yaptınn bakalımmm

hoşgeldinnn
hayırlı olsunn, inşallah planladığınız şekilde olurr

gunaydın canım bugun geç kaldın uykun açılmadı mı yoksa

sorma merve sorma nolacam böyle bilmem ya 8 de iş başı yapıyorum ya bu saate kadar uyudum burda biliyonuz mu hala bile esnerken ağzım yırtılacak diye korkuyorum yüzümü yıkıyorum çıkıp hava alıyorum ağzıma bişiler atıyorum yok yok yok uykum dağılmıyor kafam düşüyor

ama sanırım uyandım artık yani uyanmam lazım valla geçen gün yakalandım zaten hastayım başım ağrıyodu kafamı koydum dedim ama uyuyodum bida olursa kapının önünde bulabilirim kendimi

bide nişanlıcanımda bu aralar hep gececi bu saatlerde uyuyor o uyurken benim de uyuyasım geliyor hep diyorum ona kalk bak beni de etkiliyosun diye ama gece sen uyurken ben ayaktayım ya o nolcak diyo o da

Canım hoşgeldin Öncelikle hayırlı olsun Yetişir yetişmesine cnm da ağustos için düğün mekanları tutulmuştur Bu konuda sorun yaşayabilirsiniz Düğün mü nikah mı yapıcaksınız Hangi şehirdesin
Buarada ismim tuğçe memnun oldum tanıştığımıza

sanırım ben 30 faktörlük alıcam 3 gün kullanıp son 3 günde güneş yağı ile bronzlaşıcam en güzeli böyle 50 faktörle beyaz gidip beyaz döneriz

ben abimin düğününüde ne giycem yaa:97::97:

kilo da veremedim elbise arayıp durcam yine kınaya ayrı düğüne ayrı

oy ben nerelere gidem uyanıp da nası başa çıkacam bu işlerle:96::96:

hoşgeldiniz mekan bulursanız yetişir millet 1 ayda düğün yapıyor yeter ki para gani olsun

ohhhhh yine ayıcık gibi yedim tutamadım boğazımı 20 gün sonra düğünüm yok sanki kollarım lömbür lömbür

öyleyimdir ben lafı uzatmayı sevmem

uykum olduğundan olabilir :89:

selamm tanışalım mıı
bende çok laf uzatmayı sevmemm hattaa şebeklik hiç etmemmm :86::86::86::86::86:

ohhhhh yine ayıcık gibi yedim tutamadım boğazımı 20 gün sonra düğünüm yok sanki kollarım lömbür lömbür

oyy ne yaptınn müdürr yaaaa
cidden bak 20 gün var sıkıntı olmasınnn

kızlar ya ben kilo alır mıyım düzenli burda yeyince acaba... çok yemiyorum az yarım koyun diyorum

hümm ben işe girdikten sonra daha çok zayıflamaya başladımm
sabah kepek ekmeğe tost yiyorum ( hatta bazen daha az bişeler yiyorum ) , öğlen düzenli yiyorum burda, akşamda eve gidince yiyorumm ama 7 den sonra hiç bişe yememeye özen gösteryorumm ha bide ekmek yemiyorumm
vee zayıflıyoreeeeee

dün burgerı götürürken öle demiyodun ammaaa hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…