pekiiii bronzlaşabiliyormsun???
Ben bronzlaşmakta istiyorumm?
günaydın kiiiiiii
kızlaar merhabaa bende aranıza katılıyorum galiba 2013 gelini olaraktannnn :)) 10 martta tanışmaya geldiler sevgilim ve ailesi haftaya istemeye gelecekler 5-10 gün müddet isteyecekmişşş büyükleriiim araştırma soruşturma falan :) sonra evet der ve beni sevdiceğime verirlerse o gece de nişan-söz bir arada yapmayı düşünüyorum aile içi sonrasında hazırlıklar ve ağustos gibi düğün istiyorum şimciik bu kadar kısa sürede bunlar yetişir miii :))
gunaydın canımbugun geç kaldın uykun açılmadı mı yoksa
kızlaar merhabaa bende aranıza katılıyorum galiba 2013 gelini olaraktannnn :)) 10 martta tanışmaya geldiler sevgilim ve ailesi haftaya istemeye gelecekler 5-10 gün müddet isteyecekmişşş büyükleriiim araştırma soruşturma falan :) sonra evet der ve beni sevdiceğime verirlerse o gece de nişan-söz bir arada yapmayı düşünüyorum aile içi sonrasında hazırlıklar ve ağustos gibi düğün istiyorum şimciik bu kadar kısa sürede bunlar yetişir miii :))
hoşgeldinn cicimm
neden bu kadar kısa ve öz bi giriş yaptınn bakalımmm
canım ben zaten sadece yüzüme kullanıyorum beyaz tenli değilim yazın süreyya yalçın gibi oluyorumAma yüzümde çiller oluşuyodu o kremi kullandığımdan beri oluşmuyo yüzümde hiç bronzlaşmıyo sen daha az faktör alırsın yada ilk 2 gün kullanır sonra normal kreme dönersin
spor hayattan klasik hayata atlamış bulunmaktasınn hümm
kolay gelsinnn
hoşgeldinizkızlaar merhabaa bende aranıza katılıyorum galiba 2013 gelini olaraktannnn :)) 10 martta tanışmaya geldiler sevgilim ve ailesi haftaya istemeye gelecekler 5-10 gün müddet isteyecekmişşş büyükleriiim araştırma soruşturma falan :) sonra evet der ve beni sevdiceğime verirlerse o gece de nişan-söz bir arada yapmayı düşünüyorum aile içi sonrasında hazırlıklar ve ağustos gibi düğün istiyorum şimciik bu kadar kısa sürede bunlar yetişir miii :))
öyleyimdir ben lafı uzatmayı sevmem
uykum olduğundan olabilir :89:
ohhhhhyine ayıcık gibi yedim tutamadım boğazımı 20 gün sonra düğünüm yok sanki kollarım lömbür lömbür
ohhhhhyine ayıcık gibi yedim tutamadım boğazımı 20 gün sonra düğünüm yok sanki kollarım lömbür lömbür
selammmmmmmmmmmm kızlar ben geldimmm
yakalayın öpücüklerimi:119:
kızlar ya ben kilo alır mıyım düzenli burda yeyince acaba... çok yemiyorum az yarım koyun diyorum
hümm ben işe girdikten sonra daha çok zayıflamaya başladımm
sabah kepek ekmeğe tost yiyorum ( hatta bazen daha az bişeler yiyorum ) , öğlen düzenli yiyorum burda, akşamda eve gidince yiyorumm ama 7 den sonra hiç bişe yememeye özen gösteryorumm ha bide ekmek yemiyorumm
vee zayıflıyoreeeeee
hepinize enerjik bır gün dılıyorum
dün burgerı götürürken öle demiyodun ammaaa hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?