günaydın maviş dün gece nasıl geçti bakalım :26:
Selam kızlar.. Biliyorum sizleri sadece okuyorum. Sizler gündüz nettesiniz bense gece. Öyle olunca muhabbetlere katılamıyorum haliyle.
Sizlere soracaklarım var ama bir türlü denk getiremiyorum.
Benim düüğünüm iki memlekette olacak. Benim memlekette olacagı gün yani kınamın oldugu gün 30 Haziran. Bu tarihte babamın doğum günü var. Düğün günü (kına yani) Birşeyler yapabilir miyim acaba babamla ilgili. yaparsam ne yaparım. Fikir istiyorum.
Bu arada mobilyalarım evimize geldi ama ben resimlerle görebildim henüz. Canlı canlı görebilmiş değilim Pufff(((
Hafta sonu için istanbula geçiyorum. Amamın oğlunun düğünü var. Tüm sülale toplanacak. Annemler memleketten gelecek o ayrı bir dert.
Bugün gelinlik denedim sanırım karar kıldım gibi gibi. Drapeli bi model beğendim . nişanlımda beğendi. bilmiyorum bakalım. Gelinlik ayrı bir konu.
BEnim alacagım eşyalar için vize sınavlarım bitsin sonra bir koşturmacaya girecegim. Beyaz esyaları biz alacagız. Sonra Aksesuarlar felan ohoooo. Mobilyalarımı görmüştünüz. Avangard aşırı derecede. Onlara uyacak neler alabilirim hiç bilmiyorum. onlarıda araştırmam lazım. Alacak çok şey var ama kolay karar verebilen biri değilim. Off Off yani
Kafa yoğun olunca ve birşey yapamayınca evle ilgili uykuda zor oluyor. Bakalım. Hayırlısı.
Sizler ne alemdesiniz okuyorum zaten. Çogumuzun tarih yaklasıo hazırlıklar hızlanıo. Daha da heyeccan biniyo :) Hakkımızda hayırlısı olsun diyor huzurlarınızdan ayrılıyorum. Kendinize iyi bakın . SEvgiler
Canım belki stresdendir.İnşallah ciddi birşey çıkmaz hepimiz rahat bir nefes alabiliriz.Günaydın kızlar....Dr.a neden gittiğim sorulmuş...merakınız için teşekkür ederim..boynumun sol tarafı ve sol kolda agrı var bende...bi kaç gündür gece de uyanıyorum kolumun ağrısıyla....ayrıca his kaybı var bileklerim parmaklarım çok ağrıyo.bu yüzden beyin cerrahına gittim.boyun mr ı çekildi.salı günü 2 de alcam sonucu....hayırlısı artık.bu boyun mr ı ne sesli bişi ya...tar tar tar...tık tık tık.bütün gece basım ağrıdı....15-20 dk boyunca o sesi dinleyince.....
bu arada bulgari bana samimi geldi sanki....yani söyle bi durumda var benim eda ile pek muhabbetim yok...o yüzden olabilir.edayı bilmedigim için ona benzer yanlarını da bilemicem
Pınarrrrr özledim ben seni annişkommmm
Maşallah fıstık çok güzel gözüküyor hepsiKIZLAR GÜNAYDINNNNNNNN. öpüyorum sizlerrrrriii
kızlar biliyonuzmu ben sevdiceğime kurabiye yaptırdım çok şeker bir kutu aldım doldurdum içine ayrıyetten kocaman uğur böcekleri aldım kırtasiyeden koydum kutunun içine birde elit çıkolatadan şemşiye şeklinde bir çikolata alıp koydum kutuyaa anlamıysa (g.te giren şemsiye açılmaz) biz sevdicekle arkadaş gibiyizdir...
çok alışveriş yaptığımız dönemlerde hala birşey almak istiyorsak bu sözü söyler ve yine alırızaammman boşver aşkım şemsiye zaten kaçtı kaçacağı kadar bunuda alalım deriz espirikli olsun diye birde şemsiye koydum işte kutunun içine ...
üstelik face ten çok çok ucuza yaptırdım kurabiyeleri kampanya vardı 1 tl den yaptırdım.
ama kurabiyeler o kadar büyüktüki şok geçirdim 1 liraya yapılcak iş değildi yapan kişiye özellikle teşekküe ettim ..
ama inanılmaz bir aksilik oldu kargom çok başka yerlere gitti şuanda onunla uğraşıyorum o kadar kargo yolladım ilk kez başıma geliyor..
ama suç kargoyu yazan kızda ilçeyi yanlış yazmış dua edin inşallah bugün gider sevdiğceğe çok heyecanlıyım
bakım bunları yaptırdım .....
BİZ SEVDİCEKLE BİRBİRİMİZE KUŞUM YADA KUŞ DİYE HİTAP EDERİZ O YÜZDEN KUŞ KONSEPTLİ BİRŞEYLER YAPTIRDIM ..
BİRDE FACE DEKİ ARKA PLAN FOTOMUN AYNISINI KURABİYE YAPTI BAYAN AMA İNANILMAZ BÜYÜK YAPMIŞTI...
Eki Görüntüle 677125 Eki Görüntüle 677126 Eki Görüntüle 677127 Eki Görüntüle 677128 Eki Görüntüle 677129 Eki Görüntüle 677130 Eki Görüntüle 677131 Eki Görüntüle 677132 Eki Görüntüle 677133 Eki Görüntüle 677134
FACE DE Kİ ARKA PLANIM BU FOTOYU BİZ ÇEKMİŞTİK
Eki Görüntüle 677135
Maşallah fıstık çok güzel gözüküyor hepsi
KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNN. öpüyorum sizlerrrrriii
kızlar biliyonuzmu ben sevdiceğime kurabiye yaptırdım çok şeker bir kutu aldım doldurdum içine ayrıyetten kocaman uğur böcekleri aldım kırtasiyeden koydum kutunun içine birde elit çıkolatadan şemşiye şeklinde bir çikolata alıp koydum kutuyaa anlamıysa (g.te giren şemsiye açılmaz) biz sevdicekle arkadaş gibiyizdir...
çok alışveriş yaptığımız dönemlerde hala birşey almak istiyorsak bu sözü söyler ve yine alırızaammman boşver aşkım şemsiye zaten kaçtı kaçacağı kadar bunuda alalım deriz espirikli olsun diye birde şemsiye koydum işte kutunun içine ...
üstelik face ten çok çok ucuza yaptırdım kurabiyeleri kampanya vardı 1 tl den yaptırdım.
ama kurabiyeler o kadar büyüktüki şok geçirdim 1 liraya yapılcak iş değildi yapan kişiye özellikle teşekküe ettim ..
ama inanılmaz bir aksilik oldu kargom çok başka yerlere gitti şuanda onunla uğraşıyorum o kadar kargo yolladım ilk kez başıma geliyor..
ama suç kargoyu yazan kızda ilçeyi yanlış yazmış dua edin inşallah bugün gider sevdiğceğe çok heyecanlıyım
bakım bunları yaptırdım .....
BİZ SEVDİCEKLE BİRBİRİMİZE KUŞUM YADA KUŞ DİYE HİTAP EDERİZ O YÜZDEN KUŞ KONSEPTLİ BİRŞEYLER YAPTIRDIM ..
BİRDE FACE DEKİ ARKA PLAN FOTOMUN AYNISINI KURABİYE YAPTI BAYAN AMA İNANILMAZ BÜYÜK YAPMIŞTI...
EĞER YAPTIRMAK İSTEYEN OLURSA FACE ADRESİ BU
https://www.facebook.com/figuranbutik
Eki Görüntüle 677125 Eki Görüntüle 677126 Eki Görüntüle 677127 Eki Görüntüle 677128 Eki Görüntüle 677129 Eki Görüntüle 677130 Eki Görüntüle 677131 Eki Görüntüle 677132 Eki Görüntüle 677133 Eki Görüntüle 677134
FACE DE Kİ ARKA PLANIM BU FOTOYU BİZ ÇEKMİŞTİK
Eki Görüntüle 677135
Özlem bayıldımmm bunlara. bende böyle hediyeler gönderirim bazen minnoşumaen son küstüğümüzde özür dileme hediyesi yaptırmıştım bi kutu çikolata içinde eoyore varya eşşek figürü ağzında kırmızı gülle onu koydurdum çok güzel oldu
özlemcimm çok güsel bunlarrr
bende yaptırdım yıl dönümü ( 21 mart ) için bide mektup yazdım ama eline ulaşmamışşş
3 hafta geçti üstünden göndereli amaaa
Canım kayınvalidenin şeçtiği avangart modellere bayılmıştım. Lakin senin zevkine göre olsa daha güzel olurdu. Bence bundan sonra abes vs. düşünme içinden geldiği gibi davran sonuçta ömrü hayatında inşallah bri kere evleniyorsun tadını çıkar
sadece_askım
kınada babana bişe yapman biras abes kaçabilir mii acaba emin olamadım benn:44::44::44:
kafanı da çok takma zamanla hepsi yapılırr az sabırr
ayyyy bi de o var dimii
ayy evlilik zor tarihini ayarlamakk ayrı zorrr
İnşallah olur canım önemli olan zaten düşünmek ve sen o aşamayı geçmişsin bile birde inşallah zamanında elinde olurda tam olurteşekkür ederim haticem sağolasın aaahh birde kargo bugün ulaşsa keşke
Valla olan oldu artık onlara uygun şeyler bakıp içime sinmesini beklicem artık. Resimlerde gördüğümde içime sinmişti ama eve geldiiklerinde hiç benimseyemedim. Kamerada gördüğümden belkide. Evde de sadece o mobilyalar var başka birşey olmayınca tuhaf oldum. Hayırlısı bakalım.
Bende emin olamıyorum. salonda değil ama evde birşeyler yapabilirim sanırım. Ya da vazgececeğim bilmiyorum. Ya yapılacaklar biraz benim üstüme bindiği için biraz stres oluyorum. Benim ailem bilmez pek aslında ilgilenmez. Benim birşeyleri zorlamam gerek. o yüzden canım sıkılıyor işte.
ayyy canım benim kıyamam sana yaaaaaaaa.....
benimkilerde şuanda yanlış kargo merkezinde aradım ulaştım inşallah bugün gönderecekler ama tabi kargoyu bulabilirlerse ..
ne bahtsızız yaaaaaaa
Özgemmmmm saol balım benim...inşallah canım ama hiç umudum yok....bana da ya boyun fıtığı yada sinir sıkışması gibi geliyo(
selam arkadaşlar,
sevıncımı paylaşmak istedim.pazartesi işe başlıyorum muhasebecılık yapacağım.
Valla ebn çok beğenmiştim inşallah sende evine gidince çok beğenir güle güle aşkla kullanırsın.
kuzum inşallah düşündüğün şeyler çıkmaz ve çabucak iyileşirsin inşallah
Allahım dermansız dert vermesin
teşekkür ederim günümü kutlayanlara
pazar günü evlilik teklifimin yıldönümü.. dün gibi yaa ne çabuk geçmiş
ya bilmiyorum zaman geçtikçe daha çok bir tuhaf oluyorum. inanmıyorum sanki olanlara. benim mi bunlar bizim evimiz mi gibi düşünceler yani :) sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?