'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın maviş dün gece nasıl geçti bakalım :26:

Kuzum yorucu yorgun bi geceydi bide fikir çatışması cabası 2 de yattm 6 da kalktım tek başıma servisi yaptım kimse yardım etmedi çayı kahvesi pastası meyvası çerezi derken 12,30a geliyordu kalktıklarında ortalığı toplama düzenleme felan derken 2 yi buldu yatağa girmem tüm kemiklerim ağrıyo nese yaa konuşulacaklar konuşuldu kına mekanı ihalesi bize kaldı mekan araştırıyorum şimdi evde yapmak istemiyorum çünkü alınacaklar konuşuldu yarın salon takımı bakılacak iş çıkışı öğlen gidecez inşallah gönlüme göre bişey bulurum istediklerim arasında bir tek kına mekanında anlaşamadık onuda ben halledecem bi şekilde şu mobilya beyaz eşya çıksın haftaya gelinliğe bakacam off 63 gün var ve dağ gibi işler var daha :18::18::18:
Jack_Frost kuzum bu arada geçmiş olsun inşallah mr sonucun temiz çıkar umduğun gibi olmaz rahat edersin inşallah Amiiin

Son düzenleme:

sadece_askım
kınada babana bişe yapman biras abes kaçabilir mii acaba emin olamadım benn:44::44::44:
kafanı da çok takma zamanla hepsi yapılırr az sabırr

günaydınnnnn bebeklerrrr
ehliyet almaya anca karar verdimm, evraklarımı hazırladımm ancaa gelebildimmm
bi trafik canavarı doğuyo haberiniz olsunnn

çağlamm geçmiş olsun inşallah hiç bişe çıkmıcakk, doktor acıcık yormuşsun az dinlendir dicekk o kadarrr

özgeemm günün kutluu olsunnnn

hatice işlerinizi bitiriyosunuz artıkk yavaş yavaşşş

bidee tekrardann herkeslere günaydınnnnnnn, kokulu öpücükler yolluyorummmm

Canım belki stresdendir.İnşallah ciddi birşey çıkmaz hepimiz rahat bir nefes alabiliriz.

Diloşum hoş geldin kuzum.

Özgem avukatlar günün kutlu olsun kuzum. Allah hep gönlüne göre versin inşallah

Canım kayınvalidenin şeçtiği avangart modellere bayılmıştım. Lakin senin zevkine göre olsa daha güzel olurdu. Bence bundan sonra abes vs. düşünme içinden geldiği gibi davran sonuçta ömrü hayatında inşallah bri kere evleniyorsun tadını çıkar

KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNN. öpüyorum sizlerrrrriii

kızlar biliyonuzmu ben sevdiceğime kurabiye yaptırdım çok şeker bir kutu aldım doldurdum içine ayrıyetten kocaman uğur böcekleri aldım kırtasiyeden koydum kutunun içine birde elit çıkolatadan şemşiye şeklinde bir çikolata alıp koydum kutuyaa anlamıysa (g.te giren şemsiye açılmaz ) biz sevdicekle arkadaş gibiyizdir...
çok alışveriş yaptığımız dönemlerde hala birşey almak istiyorsak bu sözü söyler ve yine alırız aammman boşver aşkım şemsiye zaten kaçtı kaçacağı kadar bunuda alalım deriz espirikli olsun diye birde şemsiye koydum işte kutunun içine ...

üstelik face ten çok çok ucuza yaptırdım kurabiyeleri kampanya vardı 1 tl den yaptırdım.
ama kurabiyeler o kadar büyüktüki şok geçirdim 1 liraya yapılcak iş değildi yapan kişiye özellikle teşekküe ettim ..

ama inanılmaz bir aksilik oldu kargom çok başka yerlere gitti şuanda onunla uğraşıyorum o kadar kargo yolladım ilk kez başıma geliyor..
ama suç kargoyu yazan kızda ilçeyi yanlış yazmış dua edin inşallah bugün gider sevdiğceğe çok heyecanlıyım

bakım bunları yaptırdım .....

BİZ SEVDİCEKLE BİRBİRİMİZE KUŞUM YADA KUŞ DİYE HİTAP EDERİZ O YÜZDEN KUŞ KONSEPTLİ BİRŞEYLER YAPTIRDIM ..

BİRDE FACE DEKİ ARKA PLAN FOTOMUN AYNISINI KURABİYE YAPTI BAYAN AMA İNANILMAZ BÜYÜK YAPMIŞTI...

EĞER YAPTIRMAK İSTEYEN OLURSA FACE ADRESİ BU

https://www.facebook.com/figuranbutik

FACE DE Kİ ARKA PLANIM BU FOTOYU BİZ ÇEKMİŞTİK

Son düzenleme:
Maşallah fıstık çok güzel gözüküyor hepsi

Özlem bayıldımmm bunlara. bende böyle hediyeler gönderirim bazen minnoşuma en son küstüğümüzde özür dileme hediyesi yaptırmıştım bi kutu çikolata içinde eoyore varya eşşek figürü ağzında kırmızı gülle onu koydurdum çok güzel oldu

özlemcimm çok güsel bunlarrr

bende yaptırdım yıl dönümü ( 21 mart ) için bide mektup yazdım ama eline ulaşmamışşş
3 hafta geçti üstünden göndereli amaaa

:):):)
benimde birde aklıma geldi fiyatta kampanyalıydı diye yaptırdım ilk defa yaptırdım bende ..
seninkide çok hoş bir espriymiş..
bende şemsiye çikolata koydum

özlemcimm çok güsel bunlarrr

bende yaptırdım yıl dönümü ( 21 mart ) için bide mektup yazdım ama eline ulaşmamışşş
3 hafta geçti üstünden göndereli amaaa

ayyy canım benim kıyamam sana yaaaaaaaa.....

benimkilerde şuanda yanlış kargo merkezinde aradım ulaştım inşallah bugün gönderecekler ama tabi kargoyu bulabilirlerse ..
ne bahtsızız yaaaaaaa

Valla olan oldu artık onlara uygun şeyler bakıp içime sinmesini beklicem artık. Resimlerde gördüğümde içime sinmişti ama eve geldiiklerinde hiç benimseyemedim. Kamerada gördüğümden belkide. Evde de sadece o mobilyalar var başka birşey olmayınca tuhaf oldum. Hayırlısı bakalım.

sadece_askım
kınada babana bişe yapman biras abes kaçabilir mii acaba emin olamadım benn:44::44::44:
kafanı da çok takma zamanla hepsi yapılırr az sabırr

Bende emin olamıyorum. salonda değil ama evde birşeyler yapabilirim sanırım. Ya da vazgececeğim bilmiyorum. Ya yapılacaklar biraz benim üstüme bindiği için biraz stres oluyorum. Benim ailem bilmez pek aslında ilgilenmez. Benim birşeyleri zorlamam gerek. o yüzden canım sıkılıyor işte.

teşekkür ederim haticem sağolasın aaahh birde kargo bugün ulaşsa keşke
İnşallah olur canım önemli olan zaten düşünmek ve sen o aşamayı geçmişsin bile birde inşallah zamanında elinde olurda tam olur

Valla ebn çok beğenmiştim inşallah sende evine gidince çok beğenir güle güle aşkla kullanırsın.

Yahu bir albüm oluşturcam diye canım çıktı.
Almak istediğim davetiye, nikah şekeri ve aldığım bindallının yeşil modelini sizinle paylaştım.
Bindallım yeşil değil bordo olacak bakalım fikirleriniz ne acep umarım beğenirsiniz.

ayyy canım benim kıyamam sana yaaaaaaaa.....

benimkilerde şuanda yanlış kargo merkezinde aradım ulaştım inşallah bugün gönderecekler ama tabi kargoyu bulabilirlerse ..
ne bahtsızız yaaaaaaa

sormaa yaaaa
bide mektup var içindeee offffffffff

Özgemmmmm saol balım benim...inşallah canım ama hiç umudum yok....bana da ya boyun fıtığı yada sinir sıkışması gibi geliyo(

kuzum inşallah düşündüğün şeyler çıkmaz ve çabucak iyileşirsin inşallah
Allahım dermansız dert vermesin

teşekkür ederim günümü kutlayanlara

pazar günü evlilik teklifimin yıldönümü.. dün gibi yaa ne çabuk geçmiş

ya bilmiyorum zaman geçtikçe daha çok bir tuhaf oluyorum. inanmıyorum sanki olanlara. benim mi bunlar bizim evimiz mi gibi düşünceler yani :) sağol cnm

Haftasonu beyaz eşyaları teslim edecekler ev hemen hemen şekillendi gibi gidince bir tuhaf oluyorum.
Sanki herşey yabancı gibi geliyor ama evden çıkarkende içime bir hüzün çöküyor çıkmak istemiyorum.
Sanrıım buradaki bir çok gelin bizim gibi henüz bu duruma alışamadığımızdan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…