Günaydın kızlarrr
hım yoğun geçmiş senin baya.. ee beğenebildin mi ? bende mı bindallı gıysem kınada karar weremedim :26:Hiç bilmiyorum canım
Dün çok yoruldum bindallı falan baktım.
Gelinlikçiye gittim. Nikah şekeri ve davetiye derken ayaklarıma kara sular indi. Gecede çok geç yattım.
Evlenince daha da yorulacağız. Evin tüm temizliği vs offfff ki ne offffff
Bir tane beğendim.hım yoğun geçmiş senin baya.. ee beğenebildin mi ? bende mı bindallı gıysem kınada karar weremedim :26:
evleneince tabiki işten koştur koştur ewe git yemek hazırla ufak tefek işler felan off ki ne off.bence şu an en rahat dönemlerimizdeyiz.
Günaydın hümmmmmGünaydın kızlarrrrrHayırlı işler herkese Aslım balayında gelince beni iş başında görünce çok şaşıracak pazartesi günü
Günaydınlarr
Özgetoommm günün kutlu olsuunn
Günaydın kızlar....Dr.a neden gittiğim sorulmuş...merakınız için teşekkür ederim..boynumun sol tarafı ve sol kolda agrı var bende...bi kaç gündür gece de uyanıyorum kolumun ağrısıyla....ayrıca his kaybı var bileklerim parmaklarım çok ağrıyo.bu yüzden beyin cerrahına gittim.boyun mr ı çekildi.salı günü 2 de alcam sonucu....hayırlısı artık.bu boyun mr ı ne sesli bişi ya...tar tar tar...tık tık tık.bütün gece basım ağrıdı....15-20 dk boyunca o sesi dinleyince.....
bu arada bulgari bana samimi geldi sanki....yani söyle bi durumda var benim eda ile pek muhabbetim yok...o yüzden olabilir.edayı bilmedigim için ona benzer yanlarını da bilemicem
Pınarrrrr özledim ben seni annişkommmm
Geçmiş olsun ÇağlammmmmGünaydın kızlar....Dr.a neden gittiğim sorulmuş...merakınız için teşekkür ederim..boynumun sol tarafı ve sol kolda agrı var bende...bi kaç gündür gece de uyanıyorum kolumun ağrısıyla....ayrıca his kaybı var bileklerim parmaklarım çok ağrıyo.bu yüzden beyin cerrahına gittim.boyun mr ı çekildi.salı günü 2 de alcam sonucu....hayırlısı artık.bu boyun mr ı ne sesli bişi ya...tar tar tar...tık tık tık.bütün gece basım ağrıdı....15-20 dk boyunca o sesi dinleyince.....
bu arada bulgari bana samimi geldi sanki....yani söyle bi durumda var benim eda ile pek muhabbetim yok...o yüzden olabilir.edayı bilmedigim için ona benzer yanlarını da bilemicem
Pınarrrrr özledim ben seni annişkommmm
Günaydın canım. aynen benimde sağ kol ve sırtımın sağ tarafında ağrı var 2 gündür. geçen senede böyle olmuştu sol taraf. mr falan çektirdik boyun düzleşmesi çıktı. geçmiş olsun sana da
Geçmiş olsun Çağlammmmm
Günaydın millet
Etkinliklerden görüyorum da
Geçmiş olsun demek istedim, Jack
Çağlaaaa evlendikten sonra hani nüfus cüzdanı değişecek yaa uçakta falan sorun olmaz demi onu değiştirmeden gideceğiz ya tatile?????
Tamam tatlım öyle yaparız artıkyok kuzum sorun olmaz.evlilik cüzdanın hep yanında olsun ama....bi sıkıntı olursa onu gösterirsin hemen
Tamam tatlım öyle yaparız artık44 gün kaldıııı
çağloşum çok geçmiş olsun
mr sonuçları da tertemiz çıkar inşallah
inşallah canım benimazcık kalmış yaaaAllahın izniyle atlatırsınız güzelce o günü gidersiniz balayınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?