Haftasonu beyaz eşyaları teslim edecekler ev hemen hemen şekillendi gibi gidince bir tuhaf oluyorum.
Sanki herşey yabancı gibi geliyor ama evden çıkarkende içime bir hüzün çöküyor çıkmak istemiyorum.
Sanrıım buradaki bir çok gelin bizim gibi henüz bu duruma alışamadığımızdan herhalde
Günaydın kızlar....Dr.a neden gittiğim sorulmuş...merakınız için teşekkür ederim..boynumun sol tarafı ve sol kolda agrı var bende...bi kaç gündür gece de uyanıyorum kolumun ağrısıyla....ayrıca his kaybı var bileklerim parmaklarım çok ağrıyo.bu yüzden beyin cerrahına gittim.boyun mr ı çekildi.salı günü 2 de alcam sonucu....hayırlısı artık.bu boyun mr ı ne sesli bişi ya...tar tar tar...tık tık tık.bütün gece basım ağrıdı....15-20 dk boyunca o sesi dinleyince.....
bu arada bulgari bana samimi geldi sanki....yani söyle bi durumda var benim eda ile pek muhabbetim yok...o yüzden olabilir.edayı bilmedigim için ona benzer yanlarını da bilemicem
Pınarrrrr özledim ben seni annişkommmm
KIZLARRR YAAA GÜNEŞ KREMİ OLARAK NE ALACAKSINIZZZZ?????????????????
BEN DÜŞÜNÜYOM DÜŞÜNÜYOM KARAR VEREMİOMM BENİM CİLDİM BİRAZ HASSAS YANİ KIZARIRIM BEN AMA SONRASINDA BRONZLAŞIRIMDA.. AMA ÇOK KIZARIOM
AVENE ilk sırada
SOLANTE
LA ROCHE POSEY
BUNLARI DÜŞÜNÜOM SİZ NE ALACAKSINIZ
inşallah canım benimbu haftasonu tutacağımız ev boşalıyormuş... adam aslında 15inde boşaltacakmış babam sağ olsun adama ne dediyse aramış hafta başına kadar boşaltıyoruz demiş
Sağol jackim beeeennniiimmmmm
Şimdik şööölleeee oluyoorrrr, sevgilicanın ailesi orada oturuyo ondan
Ama onlarda oraları değiller
Kına-Düğün de Eskişehir'de olacak, biz oralı olduğumuzdan
Ama bizde orada oturmuyoz
Eriğeee bende bayılırım
Ama sen daha fenaymışsın Tuğçecan
Mayıs da evli olicez yaaa, kociş alır gelir mi bana da aceeeeepppp?
2 poğaça fazla mı olmuuşşşşşşşşş
sorma merve sorma nolacam böyle bilmem ya8 de iş başı yapıyorum ya bu saate kadar uyudum burda biliyonuz mu hala bile esnerken ağzım yırtılacak diye korkuyorum yüzümü yıkıyorum çıkıp hava alıyorum ağzıma bişiler atıyorum yok yok yok uykum dağılmıyor kafam düşüyor
ama sanırım uyandım artıkyani uyanmam lazım valla geçen gün yakalandım zaten hastayım başım ağrıyodu kafamı koydum dedim ama uyuyodum bida olursa kapının önünde bulabilirim kendimi
bide nişanlıcanımda bu aralar hep gececi bu saatlerde uyuyor o uyurken benim de uyuyasım geliyorhep diyorum ona kalk bak beni de etkiliyosun diye ama gece sen uyurken ben ayaktayım ya o nolcak diyo o da
listeci başı geldi haaaanımmmm
nabersiniz kuzucanlarımmmm
yaaa bugün çizmelere botlara veda edip ayakkabı giydim ama anında ayağımı vurdu meret
ne zamandır da giyiyorum üstelik
yeni gelen arkideş hoşgelmişsin
deneme sürecini geçersen eklicem seni listeye
selam arkadaşlar,
sevıncımı paylaşmak istedim.pazartesi işe başlıyorum muhasebecılık yapacağım.
Bence ilk 3 gün girmemeyi kalan günlerde girmeyi düşünüyorumgeçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçlarınnn...
kuzum ben sebamed 50 faktörünü kullandım çok memnun kalmıştım ama çok bronzlaşmıyorsun başlarda 50 faktör ile güneşe alıştırıp sonra düşürebilirim 30 faktöre diye düşünüyorum 2 yaz haşlandım da çok korkuyorum o yüzden sebamed kullandım iyi gelmişti,hatta kuzenimin su toopluyor p da memnun kaldı
canımmm evini de dizdikten sonra düğüne kitlenirsin artıkk
bu arada bende kararsızım kuzum havuza ve denize girme konusunda ne yapsak ki..
ellliiiffffffffffffcannn ben eskişehirliyimmmmm
bu arada yatak süper görünüyor ona da bakayım ama biraz maliyetli gibi..
etekli bikiniler alabilirsin canım bi de benim arkadaşım da şortla girmişti hiç problem yaşamadı girerim sorun olmaz benim için dersen olmaz ama özgem haklı otelde uygulama olabilir bence bikini de bulundur yanında ilk utanıyorsun ama kimse bakmıyor bakanlardan rahatsız olurum dersen zaten iyi bi otele gidiyorsun..mit benimde tercihim açık renkler seç bence daha güzel duruyor diğerleri iç çamaşırı gibi geliyor bana penti de güzel modeller oluyor takip et derim
banyo körüğü düşünüyorum canım ben farklı kokularda alcam küvet için de tuzlar oluyor sanırımmis mis kokalımmmm
canımm ya kıyamammm hekiminle bi görüş istersen çok uyku problemi yaşıyorum diye dozunu düşürebilir..
özgemmm ben bot çizmeden converse alıştıryorum sonra babete geçiyorum yoksa problem oluyor bende de
bu arada misafir var çocukların hışmına uğruyor pc ondan giremiyorum...kına için provam vardı inşallahh güzel bişey çıkar ortaya diken abla hemen dikmek istiyorum çok güzel bi şey düşünmüşsün çünkü dedi farklı olacam azıcıkkk
Nasibimiz açılıyor çok şükür
sorma sorma bende 1 senedir fazladır evdeydim salı günü işe başladım 4.günüm dahacanım benım çok teşekkür ederim.Çok sıkılmıştım evde en ıyısı çalışmak dedim ve oldu sonunda.Allah hpimizin gönlüne göre versin
Ben de ankastre istiyordum ama tutacağımız evde yok normal fırın yeri var üstü açık iyi ki almamışım beyaz eşya işi kolay yaaa gidip alıyorsun hemen gönderiyorlarkzı biz beyaş eşya alacağız ama evimiz tutulunca alalım dyoruz. ben ankastre set istiyorum ama tutulan ev ona uygun olmazsa kullanamam gb geliyor. bilmiyorum set üstü mü alsam.. sizler beyazeşyalarınızı ne zaman aldınız
sorma sorma bende 1 senedir fazladır evdeydim salı günü işe başladım 4.günüm daha
Bir tane beğendim.
Bindallı değil hürrem elbisesi giyeceğim.
Aldığım yerin stoklarında kalmamış.
10 gün içinde getirtecekler gidip alacağım.
Bir benzerini giymiştim.Fotograflarını sizinle paylaşırım.
Haklısın hepsi iyi güzelde gece hayatı benim gözümü korkutuyor.:18:
açıkcası bende çok korkuyorum canım. şimdiden böyleysem o günleri düşünemiyorum:18:
Günaydın hümmmmm
canım tek başına servis zor oluyorKuzum yorucu yorgun bi geceydi bide fikir çatışması cabası 2 de yattm 6 da kalktım tek başıma servisi yaptım kimse yardım etmedi çayı kahvesi pastası meyvası çerezi derken 12,30a geliyordu kalktıklarında ortalığı toplama düzenleme felan derken 2 yi buldu yatağa girmem tüm kemiklerim ağrıyo nese yaa konuşulacaklar konuşuldu kına mekanı ihalesi bize kaldı mekan araştırıyorum şimdi evde yapmak istemiyorum çünkü alınacaklar konuşuldu yarın salon takımı bakılacak iş çıkışı öğlen gidecez inşallah gönlüme göre bişey bulurum istediklerim arasında bir tek kına mekanında anlaşamadık onuda ben halledecem bi şekilde şu mobilya beyaz eşya çıksın haftaya gelinliğe bakacam off 63 gün var ve dağ gibi işler var daha:18::18::18:
Jack_Frost kuzum bu arada geçmiş olsun inşallah mr sonucun temiz çıkar umduğun gibi olmaz rahat edersin inşallah Amiiin
ya kızlar bu destkli bikinleri ben bilmiyordum çok mu açık oluyor nasıl biraz anlatın bakalım benim nişanlım kıskanç değil. geçen yıl ben mayo aldım ama pişman oldum bikini almak daha mantıklı geldi bana. birzda sıkılaşırsam daha iyi olcak çok zayıf değil sadece bölgesel olarak biraz orantım yok basen bölgem daha belirgin vücudumda..
:))) ben de varım ben de varım :)) biraz göz attım konuşulanlara hep aynı telaşlardayız ne güzel... bir yandan ev bir yandan tatil hazırlığı yapıyorum ben de , eşimle sevdiğimle tatile gitmenin bir evi paylaşmanın heyecanı ne güzel... zaman zaman evi nasıl idare ederim diye düşünsem de kendi düzenime kavuşmanın sabırsızlığını yaşıyorum bazen çok enerjik bazen çok düşünceli oluyorum ne zormuş bu dönemler bir süzgeç almak için bile araştırma yapıyorum
Valla evde oturmaktan daha güzel benim için çünkü ben evde oturmayı yatmayı falan sevmeyen bi insanım tabi dinlenmek ister insan ama ooohhhhh şöle bi yatayım saatlerce falan modu hiç olmadım ben çalışmak daha iyi
evet çok zor bır durum.Bu arada hayırlı olsun.Çalışmak hem güzel bır o kadarda yorucu:13:
bır arkadaş beyaz eşyadan bahsetmışte bence ev ışı hallolunca alınsa daha ıyı.Ankastreler güzelde yer olması lazım mutfakta.
İnşallah canımgaliba öyle canım. ee kolay değil hayatımız değişiyor. Benim zaten heryerde birşeylerim var henüz öğrenci olduğumdan. Hepmiz hakkında hayırlısı cnm.
Bindallımın göğüs bölgesi açık olduğu için adam isyan bayraklarını çekti.ya kızlar bu destkli bikinleri ben bilmiyordum çok mu açık oluyor nasıl biraz anlatın bakalım benim nişanlım kıskanç değil. geçen yıl ben mayo aldım ama pişman oldum bikini almak daha mantıklı geldi bana. birzda sıkılaşırsam daha iyi olcak çok zayıf değil sadece bölgesel olarak biraz orantım yok basen bölgem daha belirgin vücudumda..
yeni gelinlerden misin?:))) ben de varım ben de varım :)) biraz göz attım konuşulanlara hep aynı telaşlardayız ne güzel... bir yandan ev bir yandan tatil hazırlığı yapıyorum ben de , eşimle sevdiğimle tatile gitmenin bir evi paylaşmanın heyecanı ne güzel... zaman zaman evi nasıl idare ederim diye düşünsem de kendi düzenime kavuşmanın sabırsızlığını yaşıyorum bazen çok enerjik bazen çok düşünceli oluyorum ne zormuş bu dönemler bir süzgeç almak için bile araştırma yapıyorum
Alışacağız inşallahDüğün stresi bıtırdı benı kızlar.Kendmı çok yorgun hissediyorum.Psikolojık olarakta bedenende.Sizlerde öylemisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?