'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ünıversıteyı bulgarıstanda okudum kozmetık uzerıne.Branşımla ılgılı bır iş bulamadığımdan babamın mesleği olan muhasebecılığe gönül verdım.Eda konusuna gelınce, sıkılıdım bu eda muhabbetinden.Öyle düşünsenız bıle öyle zannedin o zaman ama ben eda değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm off

duydum kii bennnnn
amaa pozitiff enerjini görüyorumm pınarımmmm
evren bakk pozitif enerjinden sana açılmış bi sayfa gönderdiii yaaaaaaa
geri dönüşüm sağlanıyoo

Düşünurum tabiki kuzucum burda bi aile gibi olduk bişey soracağım hap iştah açtımı canım bazı depresyon hapları açıyrmuşta

Ben çıkıyorum sıkıldım bu eda muhabbetinden.Gruplaşın sohbet edin.Bır dahada uğramayacım yanınıza bu ne böyle ya eda eda .zorla edamı yapacaksınız beni.

haticem beğendıklerının fotografını paylaşacaktın hanı nerde ben goremıyorum :126:

herkes istediğini düşünmekte özgür sonuçta bende böyle düşünüyorum işin konusunda bişiy diyemeyeceğim zira bu ülkede herkes herşeyi rahatlıkla oluyor zaten

Düşünurum tabiki kuzucum burda bi aile gibi olduk bişey soracağım hap iştah açtımı canım bazı depresyon hapları açıyrmuşta

sağol canım iştah mı :26: bilmem :44: aynı sanki ya dankekler caramiolar havada uçuşuyo ama bu yeni bişi değil

duydum kii bennnnn
amaa pozitiff enerjini görüyorumm pınarımmmm
evren bakk pozitif enerjinden sana açılmış bi sayfa gönderdiii yaaaaaaa
geri dönüşüm sağlanıyoo

evet dün gece maç izlerken nişanlıma bilem dedim pozitif enerji aşkım pozitif düşün diye diye aldık maçı

az önce uyandı aşkım çok pozitifim bugün ne kadar güzel bigün değil mi hadi bide namaza gideyim daha güzel olsun diyo

evren duyuyor bizi

duyuyoo tabiii şekerimmm
ayy evett yaaaaaa FENERBAHÇEM benimm aldı maçııı
bugündee kocamann pozitiff düşününn cumaaaaa tatile giriyoruzzzzzzz
allahım bugün çok enercikimmmmm :86::86::86::86::86:

aslııııııııııııı
hadii gell gülüşlerimm özlediii seniiii :86::86::86::86::86:

pınarımm özelden bi mail adresini atsana yahu banaaa ya da bi telll

fenerbahçem almamı yaaa

bugün de kocaman pozitifim zaten

dimek benle özelden görüşmek istiyorsun

dimek beni beğeniyor ve seviyorsun

geliyorum birazdannnn özelineeee

Canım hoş geldin

haticem beğendıklerının fotografını paylaşacaktın hanı nerde ben goremıyorum :126:

Kız paylaştım albümlerimi göremiyor musun?
Bende dedim neden kimse yorum yapmadı beğenmediler mi diye

Kuzum yalnız bıraktılar beni ya koştur koştur yaptım herşeyi konuşulan hiçbir şeyi dinleyip yorum yapamadım yaa şuan gözlerime kürdan koyasım var kapanmasın diye bantla yapıştıracam yaa evet 63 gün kaldı ama yaa yok annem bıraktı yattı bulaşıkları makineye koydum artanları yıkadım ortalığı toparla o bu derken bide işten eve gidince 2 çeşit pasta yaptım kendimi bile zor hazırladım ucu ucuna yetiştim makyaj kurtardı ölü gibiydim

fenerbahçem almamı yaaa

bugün de kocaman pozitifim zaten

dimek benle özelden görüşmek istiyorsun

dimek beni beğeniyor ve seviyorsun

geliyorum birazdannnn özelineeee

düştünn bilee özelimeeeee
o duyduğum ses depresyonda 47:) olamazz

herkese marhabalar ne güzel güneşli bir cuma günü yarın hafta sonu benim içim kıpır kıpır bu arada aklıma gelmişken, burda bir kaç msjım olmuştu ama kendimi tanıtmadım biraz geç oldu k.bakmayın.. ismim Selma, İstanbulda yaşıyorum, ön muhasebecilik yapıyorum, yaşım 25 ayrıcana tüm gelinciklere mutluluklar, sıkıntılı anlarında bol sabırlar diliyorum

Hayırlı Cumalar kızlar... Bana dua edin lütfen kafayı yemek üzereyim ev sahibi kirayı 100 TL daha çıkarmış adamın karısı uyuzluk çıkarmış olmazzz diyormuş başka bişey demiyormuş. benimki de bende olmaz diyorum tutmam diyor ne yapacağız biz şimdi ölçüleri aldım başka da ev bakmadık orası olacak diye

selam selmaaa
tanışalımm öleyseee
dila benn 24 yaşındayım adanada yaşıyorumm, yarim askerdee gelmesini bekliyorumm

destekli sütyen gibi oluyo o bikinilerr
daha dolgun gösteriyoo

hoşgeldinn gevezekk, ne zaman düğünn ??

hoşbulduuuk düğün 30 haziran inşallah bir yandan iş bir yandan düğün hazırlığı koşturmacadayım :))) senin ne zaman düğün :)bir de sevdiceğin askerde galiba Allah kavuştursun tatlım

Heeeeeyyyyy

Özlediyseniz gelicem de ben

gel bakalımm bebekkk
hafif sert oldu ama sevgiyle çağıryorumm

ayy hümm hadii yaaa
yeni evlenceksiniz bu yaptıkları ayıp yaaa
ne vicdansız insanlar var yaaaaaaa

Merhabalar hoşgeldiniz bende 19 mayıs Ankara gelini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…