günaydınnnnn
dün öğleden sonra netimde sorun oldu açamadım bi türlü sayfayı gelemedim yanınıza
çağlamikobende seni özledim geçmiş olsun ayrıca bu arada hepinizi özledim
diloşcanım o sayfa resmen benim için açılmış gibihemen ayrıntılı okuyacağım bakayım nası fikirler çıkmış ordan
mervecik ayın 15 de randevum var doktorumla kontrole gidicem o zaman söyleceğim zaten uyku problemimi.teşekkür ederim beni düşündüğün icin
özgişim avukatım günün kutlu olsun
elifim nerde :44:
aslı da köpük almışmıdır ki
hatice maviş hüm zehra gülin
başka kim kaldı :44:unuttuysam affola
malum yaşlılık + depresyon(dila duymasın )
pozitif enerji pozitifevren duy beni
ve bulgari eda olduğun iddasına ilk ben attım ortaya çünkü edanın da tüm konuları parfümle ilgili zaten senin de parfüm üzerine yüksek lisans yapmış olman tesadüf sanıyorum (!) birde parfümle üzerine yüksek lisans nası bişey oluyor? ve hal böyleyken niye muhasebecilik yapıyorsun ?
hala senin eda olduğunu düşünüyorum
günaydınnnnn
dün öğleden sonra netimde sorun oldu açamadım bi türlü sayfayı gelemedim yanınıza
diloşcanım o sayfa resmen benim için açılmış gibihemen ayrıntılı okuyacağım bakayım nası fikirler çıkmış ordan
mervecik ayın 15 de randevum var doktorumla kontrole gidicem o zaman söyleceğim zaten uyku problemimi.teşekkür ederim beni düşündüğün icin
ve bulgari eda olduğun iddasına ilk ben attım ortaya çünkü edanın da tüm konuları parfümle ilgili zaten senin de parfüm üzerine yüksek lisans yapmış olman tesadüf sanıyorum (!) birde parfümle üzerine yüksek lisans nası bişey oluyor? ve hal böyleyken niye muhasebecilik yapıyorsun ?
Düşünurum tabiki kuzucum burda bi aile gibi oldukgünaydınnnnn
ben ünıversıteyı bulgarıstanda okudum kozmetık uzerıne.Branşımla ılgılı bır iş bulamadığımdan babamın mesleği olan muhasebecılığe gönül verdım.Eda konusuna gelınce, sıkılıdım bu eda muhabbetinden.Öyle düşünsenız bıle öyle zannedin o zaman ama ben eda değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm off
Düşünurum tabiki kuzucum burda bi aile gibi oldukbişey soracağım hap iştah açtımı canım bazı depresyon hapları açıyrmuşta
duydum kii bennnnn
amaa pozitiff enerjini görüyorumm pınarımmmm
evren bakk pozitif enerjinden sana açılmış bi sayfa gönderdiii yaaaaaaa
geri dönüşüm sağlanıyoo
Ben çıkıyorum sıkıldım bu eda muhabbetinden.Gruplaşın sohbet edin.Bır dahada uğramayacım yanınıza bu ne böyle ya eda eda .zorla edamı yapacaksınız beni.
evet dün gece maç izlerken nişanlıma bilem dedim pozitif enerji aşkım pozitif düşün diye diye aldık maçı
az önce uyandı aşkım çok pozitifim bugün ne kadar güzel bigün değil mi hadi bide namaza gideyim daha güzel olsun diyo
evren duyuyor bizi
duyuyoo tabiii şekerimmm
ayy evett yaaaaaa FENERBAHÇEM benimm aldı maçııı
bugündee kocamann pozitiff düşününn cumaaaaa tatile giriyoruzzzzzzz
allahım bugün çok enercikimmmmm :86::86::86::86::86:
aslııııııııııııı
hadii gell gülüşlerimm özlediii seniiii :86::86::86::86::86:
pınarımm özelden bi mail adresini atsana yahu banaaa ya da bi telll
Canım hoş geldingünaydınnnnn
haticem beğendıklerının fotografını paylaşacaktın hanı nerde ben goremıyorum :126:
canım tek başına servis zor oluyorkuzum telaş yapma daha var halledersin o zamana kadar. ama ama sen zaten çalışıyrsun neden kımse yardım etmedi sana bide onlar gidince ewi toparlamışın onu bari annen yapsaydı :26:
fenerbahçem almamı yaaa
bugün de kocaman pozitifim zaten
dimek benle özelden görüşmek istiyorsun
dimek beni beğeniyor ve seviyorsun
geliyorum birazdannnn özelineeee
herkese marhabalarne güzel güneşli bir cuma günü yarın hafta sonu benim içim kıpır kıpır bu arada aklıma gelmişken, burda bir kaç msjım olmuştu ama kendimi tanıtmadım biraz geç oldu k.bakmayın.. ismim Selma, İstanbulda yaşıyorum, ön muhasebecilik yapıyorum, yaşım 25 ayrıcana tüm gelinciklere mutluluklar, sıkıntılı anlarında bol sabırlar diliyorum
destekli sütyen gibi oluyo o bikinilerr
daha dolgun gösteriyoo
hoşgeldinn gevezekk, ne zaman düğünn ??
Heeeeeyyyyy
Özlediyseniz gelicem de ben
Hayırlı Cumalar kızlar... Bana dua edin lütfen kafayı yemek üzereyim ev sahibi kirayı 100 TL daha çıkarmış adamın karısı uyuzluk çıkarmış olmazzz diyormuş başka bişey demiyormuş. benimki de bende olmaz diyorum tutmam diyor ne yapacağız biz şimdiölçüleri aldım başka da ev bakmadık orası olacak diye
Merhabalar hoşgeldiniz bende 19 mayıs Ankara gelini inşallahherkese marhabalarne güzel güneşli bir cuma günü yarın hafta sonu benim içim kıpır kıpır bu arada aklıma gelmişken, burda bir kaç msjım olmuştu ama kendimi tanıtmadım biraz geç oldu k.bakmayın.. ismim Selma, İstanbulda yaşıyorum, ön muhasebecilik yapıyorum, yaşım 25 ayrıcana tüm gelinciklere mutluluklar, sıkıntılı anlarında bol sabırlar diliyorum
gelin adayıyım :)) 5 aydır nişanlıyız düğün haziran sonu kısmet olursa .. sizin çok az kalmış hazırlıklar tamamlandı mı=)yeni gelinlerden misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?