'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrr

Hafta sonu çabucak bitti yine. Bi sürü çeyizlik aldım. Tatil olduğu için sabaha kadar minnoşumla telefonda konuştuk aiiiiyyy anlatıcak çok şey var. balayımızı planladık içim içime sığmıyo

Elifff bindallına bayıldım kolları çok güzel sanada çok yakışmış rengi. pabuçlarda çok yakışmış

Bende hint kıyafeti düşünüyodum baktıklarının içinde var mıydı? böyle tek omuz başında kolyesi olanlardan

oyy az kalmış ya hayırlı ugulu olsun inşallah :)
neler yaptın hangi işleri hallettin canım ben daha gelinliğim bile yok
hangi şehirdesin bu arada ?

konyadayım , benim de daha hiç bişey yok :)) havlu nevresim vs tekstil işleri bitti benim de , mutfağın ufak tefek eksikleri kaldı, evimizi geçen hafta tuttuk şimdi eve uygun eşya arayışındayız, gelinlikler denedim almayı düşünüyordum ama sonradan çok güzel bir model bulursam kiralayabilirim diye düşünmeye başladım karışık yani senin nasıl giidyor sen hangi şehirdesin

canım genelde krem dedikleri kırık beyaz oluyo. istersen bi telefon aç siteye sor. değiştirebilirsin de beğenmezsen.

benim nişanlımda hatta anne tarafımda konya-aksaraylıı
bizim daha evle ilgili bir gelişme yok ama esya falan begendik bakalım :)
gelinlik de denedim ama karar veremedim bende istanbuldayım canım

canım genelde krem dedikleri kırık beyaz oluyo. istersen bi telefon aç siteye sor. değiştirebilirsin de beğenmezsen.

evet doğru diyosun kuzum
ben bi arayıp renk oalyını netleştireyim de
çünkü gerçekten piyasadakinden 100 tl ucuza gelcek

Geçmiş olsun tatlım. iyileşir işallah üzülme

Canım güle güle kullan hepsini de çok iyiye almışsın Sizinki daha uyguna gelmiş cnm 440 a 10 taksit yaptırdık biz ama mutfak banyo ve ampuller hariç :26: Buarada kızlar bizde tasarruflu ampul aldık ama elektrikçi takarken dediki tasarruflu ampuller yüksek radyosyon yayıyomuş kanserojenmiş Değiştirin dedi :26: Sizede söylym dedim Bende foto ekliycem ama hala tam bitmedi evim eksikler var Hiç aksesuarım tablom aynam yok mesela Dekoratif şeyler çok pahalı :26:

Kızlar günaydın sabah doktora gidip geldim.
Gözümde arpacık çıkmış ve berbat gözüküyorum.
ayy canım geçmiş olsun . arpacık göz kapağında çıkan kırmızı renkli hafif şişiyor ondan mı:26:

Pınar hoş geldın canım nasılsın ?

Elif rengi güzel bindallının yakışmış gule gule gıyın

kızlar ben bugun yoğunum takıp etmekte zorlanıyorum ama ara ara gırıp cieee diyeceğim

çoook güzelmiş yaaa
gelin home daha pahalı taçtan
ben çok para vermek istemiyom
MAURER AVM | Ta Clemence Jakar Evlilik Seti 388 tl burada

çoook güzelmiş yaaa
gelin home daha pahalı taçtan
ben çok para vermek istemiyom
MAURER AVM | Ta Clemence Jakar Evlilik Seti 388 tl burada

çokk beğendimm özgeeeee
renk konusunu da netleştirirsenn alınabilir bi takımm
*
bu arada ceren senin aldığın takım da çok güsell, onu da çok beğendimm

babam geçen hafta istanbuldaydıı almışş bana yatak örtüsü saolsunnn

bide tuğçecimm ben konsolun üstüne fln aksesuar almayı düşünmüyorumm

benim nişanlım erzurumlu olduğu için onlarda hamam takımı die bi olay var, nişan bohçası yerinee
boy boy sandık alıyolar ve içine koyuyolar aldıklarını..
bi sandıkta sadece gümüş oluyo ( samdan, vazo, tepsi, mücevher kutusu ve en önemli parça hamam tası ... )
ben onları kullancam salonda inşallahh

ayy kızlar merhaba bizimde tayinden sonra ekimde olacak düğünümüz inşaallahh :)

evi ankaradan mı tutacaktınız canım. bizde ara sıra bakıyoruz ama beğenemedik hala

amin canım sağol :)
senin ne zaman düğün hazırlıklar ne durumda

bizim düğün hazırlıklarımız çok ilerlemiyo canım. nişanlım yozgatta ben antepte çalışıyorum. ankarada ev kuracağımız için daha sadece mobilyalarımız var bide benim çeyizim bitmek bilmiyo

tatlım sağol abiyemin fotosunu göremeyeceksiniz çünkü açık olacağım için onunla foto koyamam... ama elbiseyi çekerim alınca... eşyaların linklerini atayım köşe takımımın modeli bu DOĞTAŞ - Spectrum Köşe Takımı ama rengi bu modelin rengi yeşil olacak DOĞTAŞ - Mistral Köşe Takımı koltuk takımım da DOĞTAŞ - illion Salon Takımı bu ama alt zemin kırık beyaz arka kırlentler ve yan minderlerde pembeli kremli kumaş seçtim o olacak yemek odam da bu DOĞTAŞ - Arte Yemek Odası

inşallah canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…