'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hamam takımının en güzel parçaları 3 lü aynalıklar duvara takılır 1000 tl civarındadır. Erzurum un adetleri çoktur. sana koç u alıp geldiler mi kurban bayramında???

Kuzum bunlar çok güzel Allah hep ilk günkü gibi Aşkla kullanmayı nasip eder inşallah

Hamam takımının en güzel parçaları 3 lü aynalıklar duvara takılır 1000 tl civarındadır. Erzurum un adetleri çoktur. sana koç u alıp geldiler mi kurban bayramında???

hemde nasıll çokkk
ben sandıkta 2 boy aldırdım orta ve küçük, onları nereye koycağımı hiç bilmiyorumm
yok canım gelemedilerr bayramda , biz farklı şehirlerdeyizz o dönem şehir değiştirdiler kısmet olmadıı

bu arada senin takımlarını çok beğendimm
güle güle kullann hümüm

ayy kızlar merhaba bizimde tayinden sonra ekimde olacak düğünümüz inşaallahh :)
hoşgeldin canım yakınmış düğünlerimiz hangi şehir ? :)

benim nişanlımda yurtdısında bizimde yavas yavas ilerliyor canım :)
niye neler aldın kşi bu kadar bakiim :)

kızlar umarım hepiniz için hayırlı bir yıl olur... ben başardım ve 2 martta evlendik allah hepinize aynı ve daha fazla mutluluğu nasip etsin inşallah...

maviş eşyalarınız çok şık olmuş güle güle kullanın içine sinerek alman çok çok daha güzel

arkadaşlar bir de bana fikir verin lütfen ya siz blender mikseri nasıl aldınız set mi ayrı ayrı mı bir de süpürge aldınız mı
http://www.evim.net/kucuk-ev-aletle...trikli-supurge_p183966?cid=11324&from=Catalog
bu süpürgeyi düşünüyorum fiyat da uygun sanki ne dersiniz ???
bu arada teknosa da daha uygunmuş fiyatı 270 tavsiye eder misiniz fikirlerinizi beklıyrum ikisi için de

Son düzenleme:

canım aldıkların çok güzel hele pembiş köşe takımına bayıldım ve yemek odanda çok güzell gule gule kullan cicimmm
Sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallah

canım köşe takımı değil 2 üçlü aldım ben inegölden aldım tüm eşyalarımı

Sinem nerden aldiniz bizde dün aldık onları daha doğrusu sipariş verdik mayıs başı gelecek 1 ay da ancak yetişir dediler

kuzum inegöl bizim tüm eşyalarımız,,seninkileri de çok beğendim güle güle kullan hepsini evi dizince foto koy da bakalım

canım benim yaa geçmiş olsun inşallah iyileşir..

özgemmm bayıldım yaa harika rengini netleştir ve al 100 tl az değil çünkü

Bende inegölden beğenmiştim ama insanlara hadi gidip ordan alalım diyemedim.... sağol canım teşekkürler.... 7 mayısta gelecekler daha çok var yani çok yoğunlarmış geç bile kaldınız dedi kadın araya sıkıştıracak işte

yaa sağolsunlar kutuyu açıp foto çekip mailime attılar
bakın böyle rengi
ama karar veremiyom hala, çok mu sarı diye.. kırık beyaz mı olmalı diye pöfff

bizim mesafe çok olmadığı için kuzum bi de burdan daha kaliteli oradan başladık oradan bitti çok şükür..inşallah hayırlısıyla yetişsin de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…