Hamam takımının en güzel parçaları 3 lü aynalıklar duvara takılır 1000 tl civarındadır. Erzurum un adetleri çoktur. sana koç u alıp geldiler mi kurban bayramında???çokk beğendimm özgeeeee
renk konusunu da netleştirirsenn alınabilir bi takımm
*
bu arada ceren senin aldığın takım da çok güsell, onu da çok beğendimm
babam geçen hafta istanbuldaydıı almışş bana yatak örtüsü saolsunnn
bide tuğçecimm ben konsolun üstüne fln aksesuar almayı düşünmüyorumm
benim nişanlım erzurumlu olduğu için onlarda hamam takımı die bi olay var, nişan bohçası yerinee
boy boy sandık alıyolar ve içine koyuyolar aldıklarını..
bi sandıkta sadece gümüş oluyo ( samdan, vazo, tepsi, mücevher kutusu ve en önemli parça hamam tası... )
ben onları kullancam salonda inşallahh
tatlım sağol abiyemin fotosunu göremeyeceksiniz çünkü açık olacağım için onunla foto koyamam... ama elbiseyi çekerim alınca... eşyaların linklerini atayım köşe takımımın modeli bu DOĞTAŞ - Spectrum Köşe Takımı ama rengi bu modelin rengi yeşil olacakDOĞTAŞ - Mistral Köşe Takımı koltuk takımım da DOĞTAŞ - illion Salon Takımı bu ama alt zemin kırık beyaz arka kırlentler ve yan minderlerde pembeli kremli kumaş seçtim o olacak yemek odam da bu DOĞTAŞ - Arte Yemek Odası
Sağol canım teşekkürlerKuzum bunlar çok güzel Allah hep ilk günkü gibi Aşkla kullanmayı nasip eder inşallah
canım aldıkların çok güzel hele pembiş köşe takımına bayıldım ve yemek odanda çok güzell gule gule kullan cicimmmSağol canım teşekkürler
Hamam takımının en güzel parçaları 3 lü aynalıklar duvara takılır 1000 tl civarındadır. Erzurum un adetleri çoktur. sana koç u alıp geldiler mi kurban bayramında???
hoşgeldin canım yakınmış düğünlerimiz hangi şehir ? :)ayy kızlar merhaba bizimde tayinden sonra ekimde olacak düğünümüz inşaallahh :)
bizim düğün hazırlıklarımız çok ilerlemiyo canım. nişanlım yozgatta ben antepte çalışıyorum. ankarada ev kuracağımız için daha sadece mobilyalarımız varbide benim çeyizim bitmek bilmiyo
aslı niye gelmiyo yaaaaa bu aradaa
aslı niye gelmiyo yaaaaa bu aradaa
hemde nasıll çokkk
ben sandıkta 2 boy aldırdım orta ve küçük, onları nereye koycağımı hiç bilmiyorumm
yok canım gelemedilerr bayramda , biz farklı şehirlerdeyizz o dönem şehir değiştirdiler kısmet olmadıı
bu arada senin takımlarını çok beğendimm
güle güle kullann hümüm
Sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun inşallahcanım aldıkların çok güzel hele pembiş köşe takımına bayıldım ve yemek odanda çok güzell gule gule kullan cicimmm
Aslı hala balayındaysa işi vardır cnm nasıl gelsin
Evet öyleydi canım bugün işe başlayacak 10 gün izni vardı aslında ama yorgunluktan gelemedi herhaldeaslı niye gelmiyo yaaaaa bu aradaa
haftaya bir mobilya mağazası açılacakmış onu bekliyoruz merakla beğendiğimiz bir şey olmazsa cardin mobilyadan bi model beğendik onun için son kez konuşcaz umarım parçalanarak geliyordur , sizin de oturma odanız hayırlı olsun tatlım nereden aldınız köşe takım mı güle güle oturun
Sinem nerden aldiniz bizde dün aldık onları daha doğrusu sipariş verdik mayıs başı gelecek 1 ay da ancak yetişir dediler
Kızlaaaarrrrrr günaydınlarrrr nasılsınız bakim
Bu haftasonu nişanlımın dedesi rahatsızlandı şuan yoğun bakımdaDua edin kızlar inşallah iyileşir
Kendimi çok kötü kalpli gibi hissediyorum ama Allah korusun düğün üstü bişey olsa naparız biz Herşey hazır herkesin uçak biletleri alınmış
Bende inegölden beğenmiştim ama insanlara hadi gidip ordan alalım diyemedim.... sağol canım teşekkürler.... 7 mayısta gelecekler daha çok var yani çok yoğunlarmış geç bile kaldınız dedi kadın araya sıkıştıracak iştecanım köşe takımı değil 2 üçlü aldım ben inegölden aldım tüm eşyalarımı
kuzum inegöl bizim tüm eşyalarımız,,seninkileri de çok beğendim güle güle kullan hepsini evi dizince foto koy da bakalım
canım benim yaa geçmiş olsun inşallah iyileşir..
özgemmm bayıldım yaa harika rengini netleştir ve al 100 tl az değil çünkü
canım köşe takımı değil 2 üçlü aldım ben inegölden aldım tüm eşyalarımı
kuzum inegöl bizim tüm eşyalarımız,,seninkileri de çok beğendim güle güle kullan hepsini evi dizince foto koy da bakalım
canım benim yaa geçmiş olsun inşallah iyileşir..
özgemmm bayıldım yaa harika rengini netleştir ve al 100 tl az değil çünkü
Bende inegölden beğenmiştim ama insanlara hadi gidip ordan alalım diyemedim.... sağol canım teşekkürler.... 7 mayısta gelecekler daha çok var yani çok yoğunlarmış geç bile kaldınız dedi kadın araya sıkıştıracak işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?