'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hümm ve maviş hayırlı olsun kuzular cicileriniz de eşyalarınız da
özlem hoşgeldin kuzum ne keyifli di mi kendi evinizi temizlemek
diloşşş o sıcaktan buraya da yollaaaaa c.tesi misss gibiydi hava ne güzel

olur vallahiii
bizimm şubede klimalar soğuk çalışıyo şuandaaaa

Kuzum tşk ederim daha iyileri sana olsun inşallah
Seninde eşyacıkarın hayırlı olsun Aşka kullan

Son düzenleme:
ne güzel kızlar ne çok işler halletmişsiniz öyleee maşallah huzurla mutluluklar oturun kullanın eşyalarınızı darısı başımaaaa darısı başımaaa maviş ben senin evini hala göremedim çok merak ediyorum yaaa
gaydırıgubbak ne kadar az kalmış düğüneeee :))) sevdiceğinle nice nice mutlu günlere inşallah bu arada eviniz de hayırlı olsun gerçekten pek bi büyükmüş ama nasıl doldurcaksın orayı nasıl temizliceksin abboooww :18:

Ohh gezginci seni inşallah istediğin ev olur kuzum ama acıcık büyük değil mi bi de albüme baktıysan kuzum kaldıracam

Kızlaaaarrrrrr günaydınlarrrr nasılsınız bakim
Bu haftasonu nişanlımın dedesi rahatsızlandı şuan yoğun bakımda Dua edin kızlar inşallah iyileşir
Kendimi çok kötü kalpli gibi hissediyorum ama Allah korusun düğün üstü bişey olsa naparız biz Herşey hazır herkesin uçak biletleri alınmış

ayy çok geçmişş olsunn canımm yaaaaa
inşallahh iyi olurr dedee :26::26::26:

Kuzum çok geçmiş olsun yaa Allah tez zamanda acil şifalar versin dualarımız seninle kuzum Allah'ın izniyele bişey olmaz inşallah:26::26::26:

Maviişiiimmmm
Giremedim evine bakmaya özüüyyy diyeyiiimmmmm
Ne çok dolabın var ööölleeeeeeee
Kendi eviniz galiba, ne güzel gönlünce yaptırabilirsin heryerleriiiiiii
İyi günlerde oturun kuzuuuumm, tam döşeli halini de göreliiimm, o günlerde gelsin artııkkk
Bu arada dişin için de çok geçmiş olsun kuzucan

Gevezeeekkk hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum ben ama hoşgeldiiinnnn
Eşyaların kimisi parçalanıyoo kimisi bütün oluyooo
Eşya alırken dikkat etmek gerek aslında,bizim oturma grubu bölünmüyo mesela

Özgeeemmm perdişlerin hayırlı olsuunnn
Bizde beğendik dün, ev değişirse fikirler de değişecek mi bilemiyorum gerçiiii
Ben dantelli modelleri beğeniyorum kuzum gelin yatak örtüsünde
Daha almadık, bu hafta sonu alacağız nasipsee
Fiyatlarıda 300-700 arası değişiyor benim beğendikleriminde
Kilona da maşAllaaahhhhh

Mutlu bugünlerde ne kadar iyisin maşAllaaaahhhh

Hümüüümmm baya baya bişiler almışsınız ya ne güzel
Evi de tutmuşsunuuuzzz
Rabbim hemencecik döşeyip bitirmeyi de nasip etsin kiiii

Özlemcim ne güzel temizliğe de başlanmıııışşşşş
Oh mis mis pırıl pırıl olsun her yeeerr

Dilam neden uykusuz bakiiimmm?

Günaydın kızlarrrrr

Mutlu haftalarrr

Hüm canım hayırlı olsun eviniz

Özgişimmm çıtır hatun olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun maşallah sanaaa

Maviş tatlım güle güleee kullan yeni eşyalarını

Elifoviç yuhannes diorumm Kuzum gönlüne yatan ev olur inşallah Bindallında çok yakışmış tatlım sanaaa ama ben o pabuçları sevemedim bi türlü.. Yanlış anlamaa sakın tarzım değil

Plum88 tatlım geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun dedenizin

AYYYY çok geçmiş olsun canım benim inşallah bişey olmazz

Sağol tatlım benim.... 7 mayısta gelecek koltuklar falan işte 1 ay lazım dediler çok yoğunmuş

Yok çekik gözlüm önemli değil evet kendi evimiz o yüzden gönlüme göre yaptırdım çok dolap göz çıkarmaz ki herbişeyi sığar inşallah hayırlısıyla gelsin de tam döşeli halini görelim şimcik bi şeyciğe benzemiyor ama önce senin evini görecez ki dişim beni öldürecek sevdiceğim zorla elimden tutup götürecekmiş yaa sol yanağım şiş durumda ve ben dişkiye gitmek istemiyom ki

Kuzum ya nerelerdesin sen özlettin kendini ben seni çook ösledim ki amin inşallah darısı senin eşyalarına kuzucum

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

atraksiyonlu hafta sonundan sonra yağmurlu ıslak bi sabahla başladım haftaya:2:

neysem hemen anlatayım neler oldu

cumartesi lazerim vardı çok caınm acıdı yaa ama sonra krem sürünce hemen geçti

ordan çıktım eve geldim annem geldi işten bi baktım gözü balın gibi olmuş arı sokmuş anneciğimin gözü şişmiş kapanmış hemen aldım hastaneye uçurdum doktorlar telaşlandı alırjisi olabilir Allah'ım korusun ölüme varabilir diye hemen lüdahale ettiler çok şükür alerjisi yokmuş

manyak arı niye sokarsın benim annemin gözünü ama annem bi yandan diyo ki yanına bırakmadım öldürdüm onu

dedim sen kendinden geçmişin arı ölse nolur bu sabah biraz inmişti artık çok fecidi ama çok korktum :18:

neyse dünde abimlere halı bakmaya gittik anam ne güzel şeyler var yaaa dibim düştü resmen yani accuk pahalı geldi ama karar verdik yengeyle birlikte

mobilyalarında değişklik yaptık bide

onlara diye bakarken kendiminkilere de karar verdim

çok konuştum dimiiii

herkeslere günaydınnnnnn

Sağol tatlım teşekkürler

kızlar selam
daha önce yazmıştım bu başlığa ama daha yeniydim sanırım hiç kaynaşamadık sizlerle:26:
kısmet olursa 2013 eylül gelini olcam bende
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…