günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
atraksiyonlu hafta sonundan sonra yağmurlu ıslak bi sabahla başladım haftaya:2:
neysem hemen anlatayım neler oldu
cumartesi lazerim vardı çok caınm acıdı yaaama sonra krem sürünce hemen geçti
ordan çıktım eve geldim annem geldi işten bi baktım gözü balın gibi olmuşarı sokmuş anneciğimin gözü şişmiş kapanmış hemen aldım hastaneye uçurdum doktorlar telaşlandı alırjisi olabilir Allah'ım korusun ölüme varabilir diye hemen lüdahale ettiler çok şükür alerjisi yokmuş
manyak arı niye sokarsın benim annemin gözünüama annem bi yandan diyo ki yanına bırakmadım öldürdüm onu
dedim sen kendinden geçmişin arı ölse nolurbu sabah biraz inmişti artık çok fecidi ama çok korktum :18:
neyse dünde abimlere halı bakmaya gittikanam ne güzel şeyler var yaaa dibim düştü resmen yani accuk pahalı geldi ama karar verdik yengeyle birlikte
mobilyalarında değişklik yaptık bide
onlara diye bakarken kendiminkilere de karar verdim
çok konuştum dimiiii
herkeslere günaydınnnnnn
Cumartesi aldığım cicileri de albüm yapsam mı acep
Kızlaaaarrrrrr günaydınlarrrr nasılsınız bakim
Bu haftasonu nişanlımın dedesi rahatsızlandı şuan yoğun bakımdaDua edin kızlar inşallah iyileşir
Kendimi çok kötü kalpli gibi hissediyorum ama Allah korusun düğün üstü bişey olsa naparız biz Herşey hazır herkesin uçak biletleri alınmış
hoşgeldinn pınarımmm
çok geçmiş olsunn annenee, Allah korumuşşş
hafta sonunu dolu dolu geçirmişssinizz, darısıı senin çeyiz alışverişine inşallahh
yesssssss :86::86::86::86:
bu arada aslııı nerdeee :44::44:
bugün başlamiyomuydu işeee:44::44::44:
kuzular merhabalarrr
dün biz de perde tül halı olaylarını hallettik çok şükür
bugün de evlilik seti alcaktım (gelin pikesi deniyo ya nevresim+pike) onun için taçın fabrika satış mağazasına gittik ama bulamadım
netten alcam sanırım
455 lira ama yaa nevresimdünyası adlı sitede
sizler naptınız bu gelin yatağını yaaa
özet geçiyorummmmm Cumartesi evi tuttuk sonra eşya bakmaya gittik oturma odası için köşe takımı salon a koltuk takımı siparişi verdik ve yemek odasını da aldık..... DoğtaştanPazar günü boyacıyı alıp götürdüler baksın diye hafta içi ev boyanacak... aynı zamanda abiyem için ayakkabıyı da pazar yani dün aldık.... ayrıca abiyem için bugün provam son boyunu alacak bitecek Bayan bittikçe teslim edeyim mi dedi hayır dedim şimdi eve gelecek her gelen giy görelim giy görelim kıvrışacak abiyem
Felaket bir derece 20 lik diş ağrısı çekiyorum yaa bi türlü fırsat olmuyo operasyona canım nasıl yanıyo acısı dinsin bakın görün yine bırakacam strese girim yine baş gösterecek
Bu arada cumartesi bende bi sürücük şey aldım ki yemek odam salon takımım ve ayıla bayılaadığım aşık olduğum köşe oturma grubum puzzle şeklinde kataloğunda 7 farklı modele giriyor ama biz daha farklı şekillere de sokarız sevdiceğimle hepiciği mayıs başında evimizde olacak ki:119::119::119:
Artı devekran tv aldırdım babişime 107 ekran ama çok cicik mutfak robatlarımıda aldırdım ki:119::119::119:
sevgili gelincikler günaydın,,,
kardelen ve hüm yeni cicişleriniz hayırlı olsun kuzular
özgem günaydın ,,
mutluuuuu ççokkk mutlusun bugün maşallah...
kızlarrr ben biraz yorgunummm ..
cmts günü sevdicekle evimizin yarını temizledik çok güzel olduuu yaaaaa
onunla temizlik yapmak bile çok zevkli...
mutfak ve banyoya derz yaptırmıştık onları çıkarmak biraz zor oldu ama banyoda birazcık kaldı tabiii ...
cmts günü avizelerimiz takıldı görenler çok beğendiler. evi temizledikten sonra boş halinin fotolarını çekicem zaten.. sizlerde görürsünüz inş.
banyodaki lavabo çıktı yerine lavabolu banyo dolabı takıldı.
mutfaktaki derzler,salon ve küçük oda temizlendi.
banyonun yarısı temizlendi..
fazlaca yorulduk ama olsun yinede çok güzel geçti
dünde bütün gün evdeydim zaten kollarım ve bacaklarım ağrıyordu
Günaydınovvvsssskkkkaaaaaaaaaaa..
Yorgun gezgin gelincik geldiiiiiiiiii
Cumartesi günü İstanbul'daydıkBir nişana katıldık, gezdik eğlendik, ziyaretlerde bulunduuukkkk
Bir gece gidip bir gece gelerek Pazar sabah Ankarakoviç'e indiiikkkk:13:
Yolda sarmaş dolaş uyuduuukkkk
Ara sıra uyanınca öptü beniiiiiii
Allahım nasıl bir huzurdu anlatamam!
Gerçeklerineee sadece 27 güüünnn kaldııııı
Pazar günü uyanıp sokağa çıkana kadar öğle oldu haliyle
Sonnacağıma davetiye bakalım dedik ama davetiyeciler kapalıydııı
Babacıkla mucizekoviç ev sözleşmesi için yollara düşerkeeeennn, anniş ben ve kardeşçik de bindallı yollarına düştüüükkk
Emlakçı kapalıymış, adam pazar gelin demişti ama çocuğumun doğum günü var demiş
Hain emlakçıııı
Babamlar halledemeden döndüler, ama biz benim canııımmmııınnn içiii, göz bebeğiiimm bindallımı aldııııııkkkkkk
Çok sevdim, çok beğendim kendimi
Resimleri için albüm yapıcem ben şimdiiiiiiiii
Sizsiz olmaaaazzzzz
Emlakçıyla iyi ki hallolmamış başka bi ev bulduk biiiizzzz
5+1 250 metrekareeeee
Aştık di mi olayıııı
Bilmiyom onlar bize verecek miiii
Avizeleri bile yeni takılıyomuuşş, ankastre yaptırmış adaaammmm
Kendi oturacakmış da bişii çıkmış oturamıyoooo
Terası var, tam mangallık, Ramazan'da püfür püfür iftarllıııkkkk
Aaaahhhh olsa ne olurdu yaneeeee
Bakalım bugün haber gelirse gidip anında tutacaaaazzzzz
Bana dua edin de gelsin haber yaaaaaaa
Öpüyorum hepiniziiiiiii
Bu haftasonu nişanlımın dedesi rahatsızlandı şuan yoğun bakımdaDua edin kızlar inşallah iyileşir
Kendimi çok kötü kalpli gibi hissediyorum ama Allah korusun düğün üstü bişey olsa naparız biz Herşey hazır herkesin uçak biletleri alınmış
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
atraksiyonlu hafta sonundan sonra yağmurlu ıslak bi sabahla başladım haftaya:2:
neysem hemen anlatayım neler oldu
cumartesi lazerim vardı çok caınm acıdı yaaama sonra krem sürünce hemen geçti
ordan çıktım eve geldim annem geldi işten bi baktım gözü balın gibi olmuşarı sokmuş anneciğimin gözü şişmiş kapanmış hemen aldım hastaneye uçurdum doktorlar telaşlandı alırjisi olabilir Allah'ım korusun ölüme varabilir diye hemen lüdahale ettiler çok şükür alerjisi yokmuş
manyak arı niye sokarsın benim annemin gözünüama annem bi yandan diyo ki yanına bırakmadım öldürdüm onu
dedim sen kendinden geçmişin arı ölse nolurbu sabah biraz inmişti artık çok fecidi ama çok korktum :18:
neyse dünde abimlere halı bakmaya gittikanam ne güzel şeyler var yaaa dibim düştü resmen yani accuk pahalı geldi ama karar verdik yengeyle birlikte
mobilyalarında değişklik yaptık bide
onlara diye bakarken kendiminkilere de karar verdim
çok konuştum dimiiii
herkeslere günaydınnnnnn
Güüüünnnnnaaaaaaayyyyyyyddddddddııııııınnnnnnnnn
Çok güzel aşk dolu bi hafta sonundan sonra yorgun bi başlangıçta yapsam yine de içimde inanılmaz bir enerji varrrr
Elifff eviniz hayırlı uğurlu olsun kuzummmm,temizlerken de Allah kolaylık versinBindallın da çok yakışmışşş
Maviş seninde dolaplarına maşallah kuzummmGüle güle oturmak nasip olur inşallah
Özgişş çıtır hatunum benimmm
Aslııııı hadi gel artıkkk neler yaptın anlat azıcık
hayırlı olsun özzgemm..455 iyi para yaaa ben özellkle bişy almadım...annemn yaptırdığı nevresmleri kullandım...
hayırlı olsun hümeyram...foto ne zamn görcez...eşyaların,evin,abiyen,gelinliğin...merak içindeyim
kuzum sennde eşyaların hayırlı olsun...tv yi neden siz aldınız.öyle mi konuştunuz :26:
Özlemimmm hayırlısıyla bitmiş halini de görürüz inşallah canım benim...Allah kolaylık versin hepinize...
maşallah elifim maşallah....ama sen vitamin falan al..dikkt et kendine...bu yorgunluk agır gelmesin....Allah korusun...bu arada 5+1 dedin de hala soktayımhayırlı olsun güle güle oturun kuzum
cok geçmiş olsun Tugcem...Allahım şifa versin inş
yavrımmmmm günaydın hosgeldin.....darısı sana olsun inşallah o saydıklarınınannecigine de cok geçmiş olsun Allah korusmus
Gevezeeekkk hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum ben ama hoşgeldiiinnnn
Eşyaların kimisi parçalanıyoo kimisi bütün oluyooo
Eşya alırken dikkat etmek gerek aslında,bizim oturma grubu bölünmüyo mesela
kızlar selam
daha önce yazmıştım bu başlığa ama daha yeniydim sanırım hiç kaynaşamadık sizlerle:26:
kısmet olursa 2013 eylül gelini olcam bende
sevgiler
Onlarıda ev kurulunca mı görseniz acep:26::26::26:
tuğçem inşallah dedeniz iyileşir kuzum ya, gerçekten çok zor bi durum valla, Allah yardımcınız olsun
elifff bindallı süpperrr eve de maşallah diyorum
herkes bereketli bi haftasonu geçirmişmaşallah topiğimizeee
size on puanlık uzmanlık sorusu sorcam
bakın ben bu seti alcam sanırsam indirimli buldum nette.. ama krem rengi varmış
bunun kremi çok mu sarı olur acaba yaa :26:
hoşgeldiiin :)) ben de yeni keşfettim bu topiği bolca fikir topluyorum arkadaşlardansenin düğün ne zaman :)
CANIMCIM YAAA günaydınnn. bak şimd çok üzüldüm inşallah bişicik olmaz.
neden kötü kalpli olasınki sende kolay zamanlar geçirerek gelmedin bugünlere sorunsuzca hallolsun istiyorsun neticede dedesi ailenin büyük ferdi ve o na birşey olursa bazı şeyler üzüntülü buruk yapılacak ve belkide senin içindede uhdeler kalacak.
İyi düşün iyi olsun inşallah hiçbirşey olmaz ve herşey gönlüne göre olur...
bak sana ne dicem sen dedin ya helezonlu avizeler aldık diye senin sayende bende salonuma 1 büyük 1 küçük birde antreme helezonlu aldım avizemi :):):) sayende .... gelinliğimde senin tavsiyenle olmuştu..
böyle iyi kalpli yol gösteren bir arkadaşım var asla üzülmeni istemem canım inşallah dede iyileşir biran önce..
bak salonumun büyük avizesi bunun gibi ama 4 lambalı benimki böyle sarmal dönüyo taslar seninkide bundanmı ?
Eki Görüntüle 679241
Ayyyyy özlemcim çok sevindiiiiimBenimde yatak odam ve yemek odam bundan biri küçük biri büyük
Ne demek cnm birbirimize yardımcı olmak fikir vermek için burdayız Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu banaİnş gelinliğinde içine siner çok güzel olurda fotolara baktıkça beni anarsın Eee avizeler hepsi ne kadara mal oldu cnm :44:
hoşgeldinn pınarımmm
çok geçmiş olsunn annenee, Allah korumuşşş
hafta sonunu dolu dolu geçirmişssinizz, darısıı senin çeyiz alışverişine inşallahh
bende fikir toplamak istiyorum canım :)
1 eylülde olcak inşallah senin ne zaman ?
Ayyyyy özlemcim çok sevindiiiiimBenimde yatak odam ve yemek odam bundan biri küçük biri büyük
Ne demek cnm birbirimize yardımcı olmak fikir vermek için burdayız Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu banaİnş gelinliğinde içine siner çok güzel olurda fotolara baktıkça beni anarsın Eee avizeler hepsi ne kadara mal oldu cnm :44:
benim de 30 haziran hayırlısıyla tatlım yavaştan hazırlıkları sürdürüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?