'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldinn pınarımmm
çok geçmiş olsunn annenee, Allah korumuşşş
hafta sonunu dolu dolu geçirmişssinizz, darısıı senin çeyiz alışverişine inşallahh

Cumartesi aldığım cicileri de albüm yapsam mı acep

yesssssss :86::86::86::86:

bu arada aslııı nerdeee :44::44:
bugün başlamiyomuydu işeee:44::44::44:

CANIMCIM YAAA günaydınnn. bak şimd çok üzüldüm inşallah bişicik olmaz.
neden kötü kalpli olasınki sende kolay zamanlar geçirerek gelmedin bugünlere sorunsuzca hallolsun istiyorsun neticede dedesi ailenin büyük ferdi ve o na birşey olursa bazı şeyler üzüntülü buruk yapılacak ve belkide senin içindede uhdeler kalacak.

İyi düşün iyi olsun inşallah hiçbirşey olmaz ve herşey gönlüne göre olur...

bak sana ne dicem sen dedin ya helezonlu avizeler aldık diye senin sayende bende salonuma 1 büyük 1 küçük birde antreme helezonlu aldım avizemi :):):) sayende .... gelinliğimde senin tavsiyenle olmuştu..
böyle iyi kalpli yol gösteren bir arkadaşım var asla üzülmeni istemem canım inşallah dede iyileşir biran önce..

bak salonumun büyük avizesi bunun gibi ama 4 lambalı benimki böyle sarmal dönüyo taslar seninkide bundanmı ?

Son düzenleme:

Onlarıda ev kurulunca mı görseniz acep:26::26::26:

Güüüünnnnnaaaaaaayyyyyyyddddddddııııııınnnnnnnnn

Çok güzel aşk dolu bi hafta sonundan sonra yorgun bi başlangıçta yapsam yine de içimde inanılmaz bir enerji varrrr

Elifff eviniz hayırlı uğurlu olsun kuzummmm,temizlerken de Allah kolaylık versin Bindallın da çok yakışmışşş

Maviş seninde dolaplarına maşallah kuzummm Güle güle oturmak nasip olur inşallah

Özgişş çıtır hatunum benimmm

Aslııııı hadi gel artıkkk neler yaptın anlat azıcık

hayırlı olsun özzgemm..455 iyi para yaaaben özellkle bişy almadım...annemn yaptırdığı nevresmleri kullandım...

hayırlı olsun hümeyram...foto ne zamn görcez...eşyaların,evin,abiyen,gelinliğin...merak içindeyim

kuzum sennde eşyaların hayırlı olsun...tv yi neden siz aldınız.öyle mi konuştunuz :26:

Özlemimmm hayırlısıyla bitmiş halini de görürüz inşallah canım benim...Allah kolaylık versin hepinize...

maşallah elifim maşallah....ama sen vitamin falan al..dikkt et kendine...bu yorgunluk agır gelmesin....Allah korusun...bu arada 5+1 dedin de hala soktayım hayırlı olsun güle güle oturun kuzum

cok geçmiş olsun Tugcem...Allahım şifa versin inş

yavrımmmmm günaydın hosgeldin.....darısı sana olsun inşallah o saydıklarınınannecigine de cok geçmiş olsun Allah korusmus

tuğçem inşallah dedeniz iyileşir kuzum ya, gerçekten çok zor bi durum valla, Allah yardımcınız olsun
elifff bindallı süpperrr eve de maşallah diyorum
herkes bereketli bi haftasonu geçirmiş maşallah topiğimizeee
size on puanlık uzmanlık sorusu sorcam
bakın ben bu seti alcam sanırsam indirimli buldum nette.. ama krem rengi varmış
bunun kremi çok mu sarı olur acaba yaa :26:

canım yaaa geçmiş olsun Allah acil şifalar versin düğününüzde de hepbirlikte eğlenin inşallah

He ya bol dolaplı bir evim oldu benim ya kafama göre saklanacak çok dolap var
Amin innşallah kuzum güle güle oturim daha iyileri sana olsun kuzucum

Kuzum bizde 2 tv alınır birini kvler birini biz biri salona biri oturma odasına

hoşbulduukk :))) inşallah bizimki bölünüyordur ya kaç aydır içimize bi o takım sindi haftaya şu yeni mobilyacıyı da görelim bakalım sonra konuşcaz cardinle

kızlar selam
daha önce yazmıştım bu başlığa ama daha yeniydim sanırım hiç kaynaşamadık sizlerle:26:
kısmet olursa 2013 eylül gelini olcam bende
sevgiler

hoşgeldiiin :)) ben de yeni keşfettim bu topiği bolca fikir topluyorum arkadaşlardan senin düğün ne zaman :)

Onlarıda ev kurulunca mı görseniz acep:26::26::26:

hayırr yaaaaa

ben görmüyorumm daaaaaa
yorum yapamıyorummm

Ayyyyy özlemcim çok sevindiiiiim Benimde yatak odam ve yemek odam bundan biri küçük biri büyük
Ne demek cnm birbirimize yardımcı olmak fikir vermek için burdayız Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana İnş gelinliğinde içine siner çok güzel olurda fotolara baktıkça beni anarsın Eee avizeler hepsi ne kadara mal oldu cnm :44:

bu avizeleri ben de çok beğeniyorum koridora düşünüyordum ben de :)) salonda da şık durur mu büyük olan nasıl acaba resim yükleyebilir misiniz arkadaşlar:26:

hoşgeldinn pınarımmm
çok geçmiş olsunn annenee, Allah korumuşşş
hafta sonunu dolu dolu geçirmişssinizz, darısıı senin çeyiz alışverişine inşallahh

hoşbuldummm

teşekkür ederiz iğnelerle kremlerle biraz geçirdik ama 2 gün gözü kapalı kaldı ama bugün gezmeye gitti demek ki iyi

ne güzel mobilyalar halılar perdeler var ya hiç gidip gezmemiştim de ben

darısı başıma diyeceğim ama karar vermek de çok zor ya hepsi çok güzel

darısı hepimizin başına

tugçe acil şifalar diliyorum dedenize inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur üzme kendini kim olsa senin gibi düşünür dua edelim inşallah herşey güzel olsun

hüümmmm eviniz hayırlı olsunnnn senin de bir evin var darısı düğününe sayılı gün kaldığı halde olmayanların başınaaa

eliffff kafan yarıldımı cicim bu taşla

5+1 olur inşallah da evde kocamı bulamıyom diye dert yanarsın bize burda

özlemkooo avizen ne kadan güzelll çok beğendim ki benn

özgitooooo kilo mu verdin gene sen

ben ne olcam yaaa

dilaaaaaa demek uykun varrrrr

binm yokkk kiiiii

merve maviş zehra

kim kaldı :44:

kaldıysa özür dilerimmmm

Evdeki dolapları felan gördünüz di mi silcem de albümü diğer albümü yapsam mı yapmasam mı diloşum kafama bi şeyler atar mı atmaz mı yapmasam

BENİM SALONDA 2 TANE GÖbEK VARI..

büyük göbeğe bu avizenin 4 lambalısını 180,00
küçük göbeğe tek lambalısını 45,00
antreye tek lambalı yine telezon 45,00
küçük odaya standart bişey 27,00
mutfağa telden yapılma elma şeklinde sepet 45,00
yatak odasına çok farklı bir 3 kat camdan oluşan avize (gören elektrikçiler bile çok beğendiler fiyat sordular) 65,00
banyoya tavana yapışık yarım karpuz dediklerinden. 25,00

ve 10 adet tasarruflu lamba birlikte hepsini 420 tl ye aldık nakit olarak
eğer nakit almasaydık 491 tl ödeyecektik ..

ama hepsi içime sindi ev temizlendin fotolar eklencek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…