'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslim balayında gereksiz yere götürmüşüm ya da ohhh iyi ki de bunu yanıma almışım dediğin şeyler neler??????????????????????

Bizde herkes gibi alışacağız inşallah canım benim... böyle kaygılarımız olması çok doğal...

evet aslım senin düğününde atlattık bişeyler ama geçti gitti çok şükür

offf fena oldum ben hiç düşünmüyodum aileden ayrılma kısmını da şimdi hepinizin yazılarını okuyunca kötü oldum
ben bi de halam ve b.annem ile yaşıyorum annem babam üst katımızdalar
dedem öldükten sonra halam babaannem ben kaldık
ve halam annemden ötedir.. ikisi yalnız kalıcaklar.. babaannem de yaşlı.. o da gidince halam iyice yapayalnız kalıcak koca evde
içim sızlıyo düşündükçe ama düşünmemeye çalışıyorum
her sabah uyanınca çağrı yaparsın bana dedi dün ben de saçmalama hala yaa her sabah çağrı olur mu dedim dedim o da hafif gücenir gibi oldu iyi yapma be kızım falan dedi falan dedi
şimdi vicdanım sızladı bak
biraz gecikeyim gözleri yolda kalıyo.. sensiz ev boş diyolar
iyice yalnız kalıcaklar ya.. off ağlamıcam

Aslımmmm valla seni gördüm daha iyi oldum tatlım böyle güzel şeyler okumak nasıl mutlu ediyor beni bilemessin

Şu evden ayrılma mevzusu benide kasmıyor değil rahatlatıcı yanııı dha evden ayrılmaya 1 sene olması

yemin ederim gözlerimm dolduu yaaa
ne güsell aynı şehirde olcaksınız sizz en azındann
ben zaten 5 yıl dışardaydım okuldan dolayı şimdi tamamen ayrılcamm
şimdi bile annemle gözgöze gelince gözlerimiz doluyoo, ağlıyoruzz
cidden aynı şehirde olanlar çok şanslısınızz ve hepinize imreniyorummm
çok isterdim işten çıkıp annemde yemek yiyip evime gitmek, ya da bi anda telefon açıp hadi bi çaya gelin demekkk
çok şanslısınızzzz çokkkkkk

günaydın herkese çok yoğunum bugün ama sırf elifim için yazayım dedim

hayatmdaki herşeyi biliyorsun canım ne zorluklar yaşadığımı nelere katlandığımı verdiğim tüm sınavları

babam her geldiklerinde bu sefer de almadan gittiler kızım benle hala diyor güya dalga geçiyor ama bigün gelecekler ve alıp gidecekler ve nereye ?

kilometrelerce uzağa

anne hastayım yetiş diyemeyeceğim hatta tüm sıkıntılarımnı özelikkle saklayacağım ki uzakta o da sıkılmasın

aynı şekilde o da yetiş dediğinde ben en erken 5-6 saatte yanında olacağım

her hafta görmek sana az mı geliyor ben ayda 1 belki(!) göreceğim

abim evlenecek 2 ay sonra evleneceğim onun evine belki sadece 1-2 defa gitmiş olacağım

her ne olursa olsun en son gelen ben olacağım

yazarken bogazımda düğümler oluşuyor bıraksam ağlayabilirim çünkü seninkinden çok daha zor durumdayım inan buna

ileriyi düşünüyorum doğum yapacağım elbet bir gün rabbim nasip ederse annem yanımda kaç gün durabilir?

bunun gibi düşünüdüğüm o kadar çok şey var ki

ama ben biliyorum ki babaevimin emanetiyim asıl yerim eşimin yanı

artık benim ailem olacak ve şükür edeceğim sadece onlar sağlar uzaktalar sadece

yanında olupta mutsuz olmaktansa bunu yeğlerim

beni daha fazla üzme lütfen

tekrar gelmeye çalışacağım kızlar sizlere yazamadım kusura bakmayın sevgiler

Aslim balayında gereksiz yere götürmüşüm ya da ohhh iyi ki de bunu yanıma almışım dediğin şeyler neler??????????????????????

otelde ütü yok ise mutlaka seyahat ütüsü tavsiye ederim. özel giyinip gezersiniz eşlerinizle akşam yemeklerinde...

3 adet kot koymustum 2sini giydim.. üst hergüne bir tane ayırdım dışarıda giymek için ama akşamları elbise giydim.

çamaşır fazla alın derim.normal de fantazi grubundan da.. çünkü afedersiniz ne zaman ne yapacagınız belli olmuyor.

canım benim ya

kardeşim dün aradı ağladı. ev sensiz çok boş geliyor diye.

Çanları kendimiz çaldırdık Aslım baksana.
Sanki yangından mal kaçırıyoruz biz.
23 yaşında evlenme telaşı da nereden çıktı bendeki?

Off iyiden iyiye karıştım ben ya.

Eşinle olmak, ayrı bir düzen aşk huzur..
Eminim çok güzeldir
Ama sanki bunların hepsini bir suçluluk duygusuyla, bir kırık kalple yaşayacağım gibi geliyor.
Ya mutlu olamazsam hiç?

Ya ailem ailem derken onu sevmekten vazgeçersem..
Korkuyorum.
Çok.

Bende konuştum tabii gideriz kalırız dedi.
Ama ne kadar kalabiliriz ki?
2-3 gün kalırsak evlilik evlilik olmaktan çıkar.

Az kalırsak ben dayanamam.
Allahım güç ver ya Rabbim

hmm hümeyram bir de ben mesela evde o kadar duş jeli krem varken almayı unuttum

sonra orada tekrar duş jeli sampuan aldık. onları mutlaka alın...

bütün aldıklarımı balayında bitireceğiz bu gidişle.. peki havuza girdin mi canım sen? girdiysen herhangi bi şey oldu mu????

elin mahkum alışıyorsun canım , çünkü biliyorsun evin ayrı..eve gidince yapman gerekenler var,sorumlulukların var.
hergün gitsen evdeki işler kalacak , ertesi gün iş var..
çok bilirim annemlerden dönerken hüngür hüngür ağladığımı..
tam çıkıp gitmişken geri dönüp bu gece burda kalıcaz deyişimizi..
2 ay oldu ama alıştım ben,ilk zamanlardaki gibi değilim.
ilk zamanlar çok fazla görmemek bence daha uygun.haftada 2-3 mesela uygundur..
ben uzak olduğum için ancak haftasonlaır gidiyorum..
üzme kendini , aşkınla o evine girip kapını kapattığında herşey dışarda kalıyor..
tamamen ikinize ait bir dünya oluyor,üzüntü falan kalmıyor.
huzur dolu bir yuvan olsun , annenleri yemeğe alıp onlara kendi emeinle bişeyler yapmak o kadar güzel ki..

Kimseyi üzmek istemezdim.
Sadece derdimi paylaşmak istedim ama topiği mahvettim.
Hepinizden özür dilerim.

En başta da özelikle yazmıştım; benden daha kötü durumda olanlar var biliyorum ama elimde değil işte diye.

Özge seni de üzdüğüm için özür dilerim.
Zehra senide.

Dila ve Pınar sizi düşünmeyip kendi derdimi yazdığım içinde.
Düşüncesizlik etmek istemedim, sadece zaman azaldıkça artan bi duygumu paylaşmak istedim ben

Sizi üzmek asla değil.

Elifim inan evlendikten sonra bunların hepsi geçecek ..

Şuan sorgulamalarınçok ama çok normal...

Sen 23 diyorsun ben 26yım acaba çok mu acele ettim dedim.

yani ister 30 ol ister 35 yine bu sözleri derdik.

sen rotanı Temel Reis'e çevir. oradaki ışık senin yolun. gönlünü ferah tut. Rabbine sığın.. Allah çıktığın bu yolda utandırmasın ,pişman etmesin,acabaları gönlüne sokmasın inş.

böle sakın düşünmeee
hepimiz azcık doluymuşuzz, 3 5 damla aktıı gözümüzden hepimiz rahatladıkkk
yoksaa anneciklerimizinn biricikk yavrularıyız bizz, kime zor gelmez ki evden tamamen çıkmakk
ama artıkk kocalarımızınn biricikk eşleriii olcazzzz tabii onlar daa bizimmm

ben 28 im hangi kafayla evlendim diyorum bazen
şaka bi yana elifim hepimiz yi kötü birşeyler yaşıyoruz,
Evlendikten sonra bütün tedirginliklerin geçecek emin ol tartışmalar bile tatlı gelecek bazen

bütün aldıklarımı balayında bitireceğiz bu gidişle.. peki havuza girdin mi canım sen? girdiysen herhangi bi şey oldu mu????

havuza da girdim denize de denizde dondum ama tabii karın ağrısı çektim o gün..

herhangi birşey olmadı şükür.

nacizane tavsiyem var bu arada ; banyodan sonra bile kukunuzu çok güzel kurulayın.. enfeksiyon kapmamak için.

bir de havuza girdik mesela güneslenmedim .çıkar çıkmaz oyalanmadan odaya gidip çıkardım bikinimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…