- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Donukpudra hayırlı olsun artık 10 günlük evlisn :123:
Bizde herkes gibi alışacağız inşallah canım benim... böyle kaygılarımız olması çok doğal...Ben kardeşimle hiç ilişki kuramadım neredeyse biliyor musun?
8 yıl uzaktık, o büyüdü ben yoktum.
10 yaşındaydı o, ben koptum.
Geldim 18 yaşında.
10 aydır kardeş can dedim.
Şimdi yine hasret bize..
Sadece hafta sonalrı görmek nasıl yetecek Mügem ya?
Soğukkanlı duruyorum ama onların görmediği yerde koyveriyorum herşeyi
Yok onu bırakacağım demek istemiyorum mutlum.
Bunun farkındayım.
Artık bir yola girdik, pes etmek olmaz.
Sadece hislerimi paylaşmak istedim.
Hümüm napacağız biz
Hep böyle düşünüyorum kuzum.
Annemde koptu geldi bir zamanlar diyorum.
Aynı şehirdesin, en başta İStanbula razı olmuştun, Temel Reisin sırf senin için sürpriz yapıp burada kaldı diyorum.
Tadını çıkarıyordum sende biliyorsun ama bir cümleleri mahvetti beni kuzum.
Bilerek de söylemediler oysa..
İstedikleri zaman dediğin haftada ya bir ya iki.
Her akşam görsem ne olur sankiii
Dilam çok zormuş ya.
Ah bi anlatabilsem içimi.
Sağol Eylülüm..
Güzel yorumun için teşekkür ederim öncelikle..
Biliyorum şükür etmek gerek.
Ama engel olamıyorum dün akşamdan beri duygularıma.
Allaha şükür onlar sağ, yaşıyor.
Zaten korkumda bu, ya onlara bişii olur da ben erken evlendiğim için pişmanlık duyarsam?
Zehrammmmmmhoşbuldummmmm..
nasılsın
bu arada adın silinmiş
yazdığım herkes silinmiş.
*
bende geçmişi tam okuyamadım ama Özgem kaza geçirmişsin çok ama çoooooookkk geçmiş olsun.
Aslim balayında gereksiz yere götürmüşüm ya da ohhh iyi ki de bunu yanıma almışım dediğin şeyler neler??????????????????????
evet aslım senin düğününde atlattık bişeyler ama geçti gitti çok şükür
offf fena oldum ben hiç düşünmüyodum aileden ayrılma kısmını da şimdi hepinizin yazılarını okuyunca kötü oldum
ben bi de halam ve b.annem ile yaşıyorum annem babam üst katımızdalar
dedem öldükten sonra halam babaannem ben kaldık
ve halam annemden ötedir.. ikisi yalnız kalıcaklar.. babaannem de yaşlı.. o da gidince halam iyice yapayalnız kalıcak koca evde
içim sızlıyo düşündükçe ama düşünmemeye çalışıyorum
her sabah uyanınca çağrı yaparsın bana dedi dün ben de saçmalama hala yaa her sabah çağrı olur mu dedim dedim o da hafif gücenir gibi oldu iyi yapma be kızım falan dedi falan dedi
şimdi vicdanım sızladı bak
biraz gecikeyim gözleri yolda kalıyo.. sensiz ev boş diyolar
iyice yalnız kalıcaklar ya.. off ağlamıcam
Elifim seni çok iyi anlıyorum.
ben de dışarıda okudum okulu.
Şuan en taze bu olayı yaşayan biri olarak diyebilirim ki insan arafta oluyor. hele düğün için zaman daraldıkça "acaba"lar kafanda uçuşuyor.
ama sen onlara bağımlı bağımsız bir bireysin artık.
ne yardan ne serden....
ben mesela düğün günü annemlerin evindeki anahtarı dolaba bıraktım. o an içimde bir sızı aktı.
artık orası annemlerin eviydi.
fakat;
benim evim de vardı artık..sevdiğim adamla olacağım, büyüdük artık biz dimdik yapabiliriz herşeyimizi diyerek bu taşın altına elimizi koyduğumuz
bunlar tatlı şeyler .. ne mutlu ki ailen sağlığında senin mürvetini görecek..
sen istediğin zaman yine gidip geleceksin onlar da öyle.. ama artık ayrım olacak sadece... senin de ailen olduğu eşin ve senden oluşan...
tatil dönüşü annemlere gittik. annem oyy yavrumm geldi diye atladı boynuma...
babam evden nasıl çıktı ,şimdi evli bir güzellik gelmiş evine dedi.insan tuhaf oluyor.. yatagım odam sessiz sitemkar gibi. bakamadım inan. duramadım.
ama oraya gittiğimde artık asıl ait olduğum yerin o ev olmadığını da anladım.
kendi evimize geçtik sonra ilk yadırgadım..hala tuhaf geliyor .mahalleye bakınıyorum.. evin odalarına bakınıyorum. ama bir yandan da mutluyum
Allah kainatı böyle yaratmış.. Sıra bizdehayırlı huzurlu bilinçli ebeveynler ve aile olmamız için .
Çanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim için çalıyorrrrrrrrrrrrrr
Canım bu aralar sağlık sorunlarıyla çok uğraşıyorum ondandır.
Nişandan bu yana neredeyse her hafta yeni bir sorunla karşılaşıyorum.
Neredeyse lanetlendiğimi düşünecek seviyeye geldim keza herkes aynı şeyi söylüyor bu kadarda olmaz diye.
Elifim minik kuşum hepimiz aynı şeyi yaşıyacağız. Babamın vefatından sonra annemden 1 gece bile ayrı kalmayan ben şimdi başka bir semtte oturacağım.
Annemden oldukça uzakta bir yerde evimiz.Aşk ona olan düşkünlüğümü bildiği için haftada bir gün anneme gitme konusunda anlaştık.Ya iş çıkışı ben anneme gideceğim akşam aşk gelip beni alacak ya da hafta sonları birlikte gideceğiz. Sende şimdiden konuş istersen.Gerçekten çok anlayışlı oluyorlar.
otelde ütü yok ise mutlaka seyahat ütüsü tavsiye ederim. özel giyinip gezersiniz eşlerinizle akşam yemeklerinde...
3 adet kot koymustum 2sini giydim.. üst hergüne bir tane ayırdım dışarıda giymek için ama akşamları elbise giydim.
çamaşır fazla alın derim.normal de fantazi grubundan da.. çünkü afedersiniz ne zaman ne yapacagınız belli olmuyor.
canım benim ya
kardeşim dün aradı ağladı.ev sensiz çok boş geliyor diye.
Ben kardeşimle hiç ilişki kuramadım neredeyse biliyor musun?
8 yıl uzaktık, o büyüdü ben yoktum.
10 yaşındaydı o, ben koptum.
Geldim 18 yaşında.
10 aydır kardeş can dedim.
Şimdi yine hasret bize..
Sadece hafta sonalrı görmek nasıl yetecek Mügem ya?
Soğukkanlı duruyorum ama onların görmediği yerde koyveriyorum herşeyi
tamam canım unutmam liste yapacağım artık zaten yavaş yavaş unutmamak içinhmm hümeyram bir de ben mesela evde o kadar duş jeli krem varken almayı unuttum
sonra orada tekrar duş jeli sampuan aldık. onları mutlaka alın...
Kimseyi üzmek istemezdim.
Sadece derdimi paylaşmak istedim ama topiği mahvettim.
Hepinizden özür dilerim.
En başta da özelikle yazmıştım; benden daha kötü durumda olanlar var biliyorum ama elimde değil işte diye.
Özge seni de üzdüğüm için özür dilerim.
Zehra senide.
Dila ve Pınar sizi düşünmeyip kendi derdimi yazdığım içinde.
Düşüncesizlik etmek istemedim, sadece zaman azaldıkça artan bi duygumu paylaşmak istedim ben
Sizi üzmek asla değil.
Elifim inan evlendikten sonra bunların hepsi geçecek ..
Şuan sorgulamalarınçok ama çok normal...
Sen 23 diyorsun ben 26yım acaba çok mu acele ettim dedim.
yani ister 30 ol ister 35 yine bu sözleri derdik.
sen rotanı Temel Reis'e çevir.oradaki ışık senin yolun. gönlünü ferah tut. Rabbine sığın.. Allah çıktığın bu yolda utandırmasın ,pişman etmesin,acabaları gönlüne sokmasın inş.
bütün aldıklarımı balayında bitireceğiz bu gidişle.. peki havuza girdin mi canım sen? girdiysen herhangi bi şey oldu mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?