'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben ne diyim bilemedim Elifcim zira benim genel olarak hep gecikir..işin kötüsü bende sanırım kim vurduya gitme ihtimalim
çok yüksek gibi baksanıza

Elifim bana sorarsan bırak.

nromalde adetin kac gün sürüyor. hap kullanınca süresi azalıyor

adetini ol zaten düğününe de vurmaz.

Mügem bende boşa gidecek diye devam edeyim diyorum..

Eylülüm azıcık kaldığı için geçi erkeni yok artık

Aslım neden öyle dedin?:44:

Benim kınam kına-düğün olacak, yemekli hatta
Yemekli düğün gibi yani
Ve ben gelinlikte giyeceğim
Eğer hapı bırakırsam reglin ya 2. ya 3. günü olacak
Gelinlikle nasıl baş ederim ben?
Nişanda kaç saat wc ye giremedim bu nedenle

hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz elifcim. bende hep annemden babamdan ayrıydım. bir yıldır beraberiz özellikle babamın söyledikleri içimi acıtıyo bazen. en azından aynı şehirde olacaksın ailenle. hep yanında olamasalarda yakınındalar. ben bırakıp taa nerelere gidicem

Tünaydın arkidişler :86::86::86: Nasılsınız bakiiim Geçmişi okuyamadm varmı olaylar olaylar
Biz hala slayt için resim seçemedik bilgisayarımız yok varda insanı sinir hastası edicek düzeyde yavaş ve sürekli donuyo
Çok az süremiz kaldı biran önce halletmemiz lazım

Elifcim merhaba BBenim ilk kutunun son hapını cuma akşamı içmiştim Daha bu sabah oldum regl Cumartesi akşam geri bbaşlicam Pazar akşam biter diye tahmin ediyorum cnm
Eğer hapı bırakırsan evliliğinin ilk 2 günü adetli olabilirsin belki cnm ama ilacı bırakmadan devam ettirmekte ne kadar sağlıklı bilemiyorum Doktorla konuştunmu bu fikrini :26:

Son düzenleme:
merhaba canlar ben geldimmm

2. iş günümde yemeğe çıkmadan uğrayıp selam vermek istedim.Nasılsınız? ne var ne yok?
Bu arada çok uykusuzum.cep telefonu radyasyonuna maruz kaldım.Butun gece uyuyamadım.

Elifim bana sorarsan bırak.

nromalde adetin kac gün sürüyor. hap kullanınca süresi azalıyor

adetini ol zaten düğününe de vurmaz.

Aslıı Bende bugün hapa başladıktan sonra ilk reglimi oldum hani normalde ilk gün çok yoğun olurya Bana sanki yoğunluk daha az geldi iyi bari gün olarakta daha kısa sürerse panik yapmym

tuğçe kuzum sen adetin ilk günü içmiyo musun hapı
niye c.tesi tekrar başlarım dedin :26:

Tuğçem bende o konuda düşünceliyim bize sordular kokteylde sinevizyon gösterisi yapılacaksa fotograf seçin diyede aklıma birşey gelmiyor.
Biz pek fotograf çekmedik ki birde ilişkimiz yeni sayılır.:44: sanırım vazgeçeceğim.

elifim kusura bakma ya ben yanlıs okumusumm :44::44:

ben sandım gibi benim gibi düğünden önce regli olcan bitecek.

o zaman hapı ara vermeden içmeye devam et.. ama dr. konuş yine ne zaman bırakman gerektiğini o daha iyi bilir.

canım sen hala kullanıyo musun doğum kontrol hapı? yan etkisi falan var mı?

merhaba canlar ben geldimmm

2. iş günümde yemeğe çıkmadan uğrayıp selam vermek istedim.Nasılsınız? ne var ne yok?
Bu arada çok uykusuzum.cep telefonu radyasyonuna maruz kaldım.Butun gece uyuyamadım.

gerçekten ilginç :26:

Valla hiçbirimiz inşallah düğünde hasta falan olmayız.... gecikme hapı acaba kaç gün kullanılır 10 gün falan kullansam çok mu zararlı olur

canım sen hala kullanıyo musun doğum kontrol hapı? yan etkisi falan var mı?

hayır görünürde birşey yok en azından.
Valla hiçbirimiz inşallah düğünde hasta falan olmayız.... gecikme hapı acaba kaç gün kullanılır 10 gün falan kullansam çok mu zararlı olur

1 hafta makul bir süre ama eczanelere sorabilirsin onu.

Artık hazırlıklar hızlandı.
Oldukça yoğun ve stresli geçiyor.
Herkesin gönlü olsun derken arada çok yıpranıyoruz.

Evet bızde de öyle çok yorucu, streslı bır o kadarda mutluluk verici koşuşturmacalar.

Evlenınce geçer inşallah hepsi.Bu günlerin acısını çıkarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…