'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Aslı Allahtan hemen kurulamışsın canım,arkadaşım o gün sancıdan çok çekti enfeksiyon kapmış,

Kızlar balayına gittiğinizde denize girersesniz çok dikkatlı olun

Hımm anladım canım öyle yapmak lazım yani hemen yıkanmak lazım yani... bende hemen havuzdan hamama gider yıkanır giyinirim

Hımm anladım canım öyle yapmak lazım yani hemen yıkanmak lazım yani... bende hemen havuzdan hamama gider yıkanır giyinirim

o bölgeyi çok ıslak bırakmamak gerek evet. hele bir de ilk zamanlar zaten hafif sızı oluyor arada.

kupkuru olması çok önemli banyodan sonra bile.

elifim öyle düşünme sakın bi aileyiz burda, mutluluğun yanı sıra böyle üzütüleri de paylaşçaz tabi
bak ağladık geçti gitti bile

enfeksiyon konusunu hiç düşünmemiştim ben.. ilk kez ilişkiye girdik diye mi enfeksiyon riski oluyo yoksa evlendikten sonra her deniz havuzda bu risk oluyo di mi saçma mı oldu sorum biraz

enfeksiyon konusunu hiç düşünmemiştim ben.. ilk kez ilişkiye girdik diye mi enfeksiyon riski oluyo yoksa evlendikten sonra her deniz havuzda bu risk oluyo di mi saçma mı oldu sorum biraz

ilk zamanlar daha hassas oluyor ama her zaman dikkat edilmeli çünkü artık bölge açık

Günaydın kızlar ben Kamu da çalışıyorum haliyle çok yoğun çlıştığım kurum vakit bnulamıyorum yazmaya ama bu enfeksiyon konusunu bende hiç dşünmemiştim düğün den sonra balayını düşünüyorum ama sırf dinlenmek vakit geçirmek için diğer türlü düşündüğümde evliliğin zor tarafları geliyor aklıma :26: nelere dikkat etmeli bilgisi olanlar söylersen çok iyi olur

ilk kez ilişkiden dolayı canım zar ımız bizi koruyor o gidince korumasız kalacak enfeksiyon kapma işi çok oluyormuş o yüzden

Elifcim öyle düşünme..dertler paylaştıkça azalır derler.biraz yazıyoruz, akıtıyoruz hepsi bu.ağlarız arada güleriz de..çok şükür bu günlerimize

aşağı yukarı gördüö herkesin yaşını ben 31 e doğru koşuyorum bu arada..düşünceler pek değişmiyor belki ama itiraf edeyim biraz daha bencil oluyorsun.
belki de ben öyleyim.biraz için kanaya kanaya oluyorsun ama hayat bu .olmak zorundasın.kardeşim benden önce evlendi.tam onun yokluğuna alıştık derken bir baktık +1 ile
geri geldi.kendi mutluluğuma ilk adımı atarken bu seferde onun yuvasının dağılmasına şahit oluyorum.başka biri olsa yerimde belki ilişkisini bile gözden geçirir belki de gözden çıkarırdı.burada bile insanlar bir şeyleri okuyunca ön yargılı oluyor, soğuyor.ben bire bir her gün yaşıyorum.kimi zaman gel gitlerim var ama sığınıyorsun Mevlaya..Allah beterinden esirgesin diyorsun..

ailemi düşünüyorum.yorgun yürekleri, tam düzen oturttuk derken çocuklarının yuvası dağıldı.bu oldu babam tam aynı zamanlarda benim ilişkimi öğrendi.
" hayırlısı kızım, hayırlısı " diyor."Allah ne verirse hayırlısını versin."düşünüyorum; ya ben de kararımda yanılıyorsam, üzülürsem,nasıl olacak?

bir yandan sorumluluğumuza giren yeğenim.annem ilgileniyor her şeyle.kadın bana mı hazırlık yapacak onunla mı evin işiyle mi..
hem giderim hem ağlarım olayı var yaa..benim ağlamam kendi mutluluğumun da ötesi olacak gibi.kardeşime ayıp mı ediyorum diye bile düşünüyorum bazen.
saçma salak duygular..ama Allah ım buna da şükürler olsun diyorum, az geliyor belki, bilmiyorum.daha çok demem lazım..

dolduk dolduk taştık. Rabbim her şeyi gönlümüze göre versin..Aslıcığımın heycanı, mutluluğu sarsan dört bir yandan bizi

Elifcim ben lise ve üniversiteyi annemlerin yanında okudum iki yıldır işe başladığım için ayrıyız, ilk günler çok zor gelmişti bana eğitimlerim olduğu için haftasonu da gidemiyordum yanlarına .. hep düşünürdüm iş çıkışı bi çaya gitsem biraz sohbet etsek diye..gidince de iki günde dönmek zoruma gidiyordu ama annemle her gün en az yarım saat telefonda konuşuruz hala iki yıldır günaydın iyi geceler derim anneme uzaktan da olsa:))) işe başladıktan bir süre sonra huzur kaynağımla tanıştım ondan sonra hiç canım sıkılmadı arkadaşlar vefasız dmeeye başladı çünkü her anı onunla paylaşmak bir yere gideceksem onunla gitmek istiyrdum zamanla nişanlımın ailesiyle tanıştım iki ailem oldu iki evim oldu ... ailenle aynı şehirde kalacak olman çok güzel yine akşamüzerleri bi çay içmeye uğrarsın..
Temel reisin ve sen iki kişilik yeni bir aile olacaksınız inşallah.. Her şeyi onunla paylaşacak her anı sevdiğinle yaşayacaksın..
Evlendikten sonra bu kaygıların bitecek hayırlısıyla sen gönlünü ferah tut.. veee bir ay sonra aslı gibi aramıza dönüp en güzel günlerinden anılarını bizlerle paylaş inşallah güzel günler sizi bekler

Ben bu gidişle adet geciktirici kullanacağım çünkü nisan ayım gecikti mayıs ta düğüne denk gelme durumu var.. ah bu stres yok mu off off

evet tarihler cok oynuyor ..
aslım sen yasmin içmiştin di mi
adetin ilk günü başladın 21 gün içtin bıraktın, bıraktıktan kaç gün sonra adet oldun kuzum?

evet Özgem

adetin ilk günü başladım 21 gün içtim...

bıraktığımın 3. günü adet oldum. ( 2. ya da 3. günü olunuyormuş genelde zaten)

Allah kolaylık versin canım herkes birşeylerle boğuşuyor ama dediğin gibi hayat devam edıyor inşallah senin mutlu huzurlu bir yuvan olacak ve bu da ailene güç verecek her şey gönlünce olsun Rabbim güzel günler göstersin hepimize

evet Özgem

Siz doğum kontrol hapı kullandığınız için o zaten tık tık yapıyor ama ben kullanmayacağım için ya olursam diye bi düşünce oluyor o yüzden 10 gün geciktirme hapı alacağım mecbur

evet Özgem

zor işler yaaa bide benim adet bi acayiptir
mesela ilk 2-3 gün afedersiniz ama kan değil de böyle koyu renk akıntı şeklinde gelir
neyse doktora gidince sorarım o akıntıyı adet sayıp ondan itibaren mi içeyim diye
düğüne denk gelme durumu benim de oalbilir valla
mayısta içmeye başlıcam muhtemelen

Şimdi size çok güzel bi sorum var
Aslıcan başta sana
Ve tabii diğer kızlaraaaa

Ben 6 Nisan'da regl oldum, 7 Nisan'da hapa başladım.
Zaten gece olmuştum.

Şimdi 21 gün ekleyince 28 Nisan oluyor.
Kınaya 5 gün, düğüne 7 gün kalmış oluyor.

Sizce ben hapı bırakmalıyım, regl mi olmalıyım
Kesin düğüne denk geliyor böyle..

Yoksa bırakmadan ikinci kutuya devam edip, balayı bitince mi hapı bırakmalıyım?:26:

Bu arada yorumlarınızı okudum hepinizin..
Sağolun desteğiniz için ama kendi kendime yaşamaya karar verdim hüznümüüü
Rabbim büyük..

Balayı bitince ilacı bırak bence canım..
ilaçtan dolayı uzun sürebilir adetin , balayın boşa gider sonra :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…