havuza da girdim denize dedenizde dondum ama tabii karın ağrısı çektim o gün..
herhangi birşey olmadı şükür.
nacizane tavsiyem var bu arada ; banyodan sonra bile kukunuzu çok güzel kurulayın..enfeksiyon kapmamak için.
bir de havuza girdik mesela güneslenmedim .çıkar çıkmaz oyalanmadan odaya gidip çıkardım bikinimi.
Hımm anladım canım öyle yapmak lazım yani hemen yıkanmak lazım yani... bende hemen havuzdan hamama gider yıkanır giyinirimhavuza da girdim denize dedenizde dondum ama tabii karın ağrısı çektim o gün..
herhangi birşey olmadı şükür.
nacizane tavsiyem var bu arada ; banyodan sonra bile kukunuzu çok güzel kurulayın..enfeksiyon kapmamak için.
bir de havuza girdik mesela güneslenmedim .çıkar çıkmaz oyalanmadan odaya gidip çıkardım bikinimi.
Hımm anladım canım öyle yapmak lazım yani hemen yıkanmak lazım yani... bende hemen havuzdan hamama gider yıkanır giyinirim
Sağol tatlım teşekkür ederimo bölgeyi çok ıslak bırakmamak gerek evet. hele bir de ilk zamanlar zaten hafif sızı oluyor arada.
kupkuru olması çok önemli banyodan sonra bile.
enfeksiyon konusunu hiç düşünmemiştim ben.. ilk kez ilişkiye girdik diye mi enfeksiyon riski oluyo yoksa evlendikten sonra her deniz havuzda bu risk oluyo di misaçma mı oldu sorum biraz
elifim öyle düşünme sakınbi aileyiz burda, mutluluğun yanı sıra böyle üzütüleri de paylaşçaz tabi
bak ağladık geçti gitti bile
enfeksiyon konusunu hiç düşünmemiştim ben.. ilk kez ilişkiye girdik diye mi enfeksiyon riski oluyo yoksa evlendikten sonra her deniz havuzda bu risk oluyo di misaçma mı oldu sorum biraz
Aslım peki regl günlerini ayarlayabildin mi sen nasıl yaptın?
Ben bu gidişle adet geciktirici kullanacağım çünkü nisan ayım gecikti mayıs ta düğüne denk gelme durumu var.. ah bu stres yok mu off offÖzel birşey yapmadım Elif'imhapa göre gittim. düğünden 3 gün önce regl bitti.
Özel birşey yapmadım Elif'imhapa göre gittim. düğünden 3 gün önce regl bitti.
Ben bu gidişle adet geciktirici kullanacağım çünkü nisan ayım gecikti mayıs ta düğüne denk gelme durumu var.. ah bu stres yok mu off off
aslım sen yasmin içmiştin di mi
adetin ilk günü başladın 21 gün içtin bıraktın, bıraktıktan kaç gün sonra adet oldun kuzum?
Elifcim öyle düşünme..dertler paylaştıkça azalır derler.biraz yazıyoruz, akıtıyoruz hepsi bu.ağlarız arada güleriz de..çok şükür bu günlerimize
aşağı yukarı gördüö herkesin yaşını ben 31 e doğru koşuyorum bu arada..düşünceler pek değişmiyor belki ama itiraf edeyim biraz daha bencil oluyorsun.
belki de ben öyleyim.biraz için kanaya kanaya oluyorsun ama hayat bu .olmak zorundasın.kardeşim benden önce evlendi.tam onun yokluğuna alıştık derken bir baktık +1 ile
geri geldi.kendi mutluluğuma ilk adımı atarken bu seferde onun yuvasının dağılmasına şahit oluyorum.başka biri olsa yerimde belki ilişkisini bile gözden geçirir belki de gözden çıkarırdı.burada bile insanlar bir şeyleri okuyunca ön yargılı oluyor, soğuyor.ben bire bir her gün yaşıyorum.kimi zaman gel gitlerim var ama sığınıyorsun Mevlaya..Allah beterinden esirgesin diyorsun..
bir yandan sorumluluğumuza giren yeğenim.annem ilgileniyor her şeyle.kadın bana mı hazırlık yapacak onunla mı evin işiyle mi..
hem giderim hem ağlarım olayı var yaa..benim ağlamam kendi mutluluğumun da ötesi olacak gibi.kardeşime ayıp mı ediyorum diye bile düşünüyorum bazen.
saçma salak duygular..ama Allah ım buna da şükürler olsun diyorum, az geliyor belki, bilmiyorum.daha çok demem lazım..
dolduk dolduk taştık.Rabbim her şeyi gönlümüze göre versin..Aslıcığımın heycanı, mutluluğu sarsan dört bir yandan bizi
Siz doğum kontrol hapı kullandığınız için o zaten tık tık yapıyor ama ben kullanmayacağım için ya olursam diye bi düşünce oluyor o yüzden 10 gün geciktirme hapı alacağım mecburevet tarihler cok oynuyor ..
evet Özgem
adetin ilk günü başladım 21 gün içtim...
bıraktığımın 3. günü adet oldum.( 2. ya da 3. günü olunuyormuş genelde zaten)
evet tarihler cok oynuyor ..
evet Özgem
adetin ilk günü başladım 21 gün içtim...
bıraktığımın 3. günü adet oldum.( 2. ya da 3. günü olunuyormuş genelde zaten)
Şimdi size çok güzel bi sorum var
Aslıcan başta sana
Ve tabii diğer kızlaraaaa
Ben 6 Nisan'da regl oldum, 7 Nisan'da hapa başladım.
Zaten gece olmuştum.
Şimdi 21 gün ekleyince 28 Nisan oluyor.
Kınaya 5 gün, düğüne 7 gün kalmış oluyor.
Sizce ben hapı bırakmalıyım, regl mi olmalıyım
Kesin düğüne denk geliyor böyle..
Yoksa bırakmadan ikinci kutuya devam edip, balayı bitince mi hapı bırakmalıyım?:26:
Bu arada yorumlarınızı okudum hepinizin..
Sağolun desteğiniz için ama kendi kendime yaşamaya karar verdim hüznümüüü
Rabbim büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?