evet Haticem en iyisi kimseye bakmadan ikimizin istediklerine göre değerlendirmek yoksa o onu dedi bu bunu dedi yıpranıp kalıyoruz bizde ev konusunda yaşadık kv. ona yakın olmasını istedi herhalde sorun çıktı ama bizim iş yerleriyle alakası yok yani oranın... tutulan ev annemlere 10 onların ailesine 15 km falan uzaklıkta ikisine de yakın değilArtık hazırlıklar hızlandı.
Oldukça yoğun ve stresli geçiyor.
Herkesin gönlü olsun derken arada çok yıpranıyoruz.
Artık hazırlıklar hızlandı.
Oldukça yoğun ve stresli geçiyor.
Herkesin gönlü olsun derken arada çok yıpranıyoruz.
bende bunu ilk kez duydum mesela 3 ay kullanınca 3 ay hasta olunmuyor mudoğum kontrol hapını bırakmadan devam edersen adet olmuyomusun
Allah'ım daha neler duyacağım :83:
bende bunu ilk kez duydum mesela 3 ay kullanınca 3 ay hasta olunmuyor mu
gerçekten ilginç :26:
tamam tatlım zaten bırakınca 3 gün sonra oluyormuşsun gerek olursa balayının son 2 günü bırakırım eve gelince de hasta olurum.... inşallah gerek kalmaz zamanında olurum 10 mayısta olmam lazım 16sında biter 19 u da düğünhayır görünürde birşey yok en azından.
1 hafta makul bir süre ama eczanelere sorabilirsin onu.
evet ilginç tespit
zaten şu ana dek hiç kullanmadım ben Hac ümre yapanlar kullanıyor genelde orda olmaması için bi de düğün için duydum normal zamanda kullananı duymadım bende hiç o zaman 1 haftaya göre ayar yaparız artıkdoktorlar en fazla 1 hafta geciktirmek gerektiğini söylüyor canım ,
her zaman yapılabilecek bişey değil. 5-6 ayda bir mecbur kalmadıkca yapılmaması gerekiyor.
ancak böyle düğün vs olduğunda yapılabilirmiş..
hımm ben kullanmayacağım için pek bu konuyu araştırmadım o yüzden şaşaırdım zaten3 ay kullanırsan zaten büyük ihtimalle bi 10 ay olmazsınetkisi öyle güzel ki
ilk 4 ay falan kullandım 1 sene adetim düzelmedi
Elifcim merhabaBBenim ilk kutunun son hapını cuma akşamı içmiştim Daha bu sabah oldum regl Cumartesi akşam geri bbaşlicam Pazar akşam biter diye tahmin ediyorum cnm
Eğer hapı bırakırsan evliliğinin ilk 2 günü adetli olabilirsin belki cnm ama ilacı bırakmadan devam ettirmekte ne kadar sağlıklı bilemiyorumDoktorla konuştunmu bu fikrini :26:
tuğçe kuzum sen adetin ilk günü içmiyo musun hapı
niye c.tesi tekrar başlarım dedin :26:
elifim kusura bakma ya ben yanlıs okumusumm :44::44:
ben sandım gibi benim gibi düğünden önce regli olcan bitecek.
o zaman hapı ara vermeden içmeye devam et..ama dr. konuş yine ne zaman bırakman gerektiğini o daha iyi bilir.
doğum kontrol hapını bırakmadan devam edersen adet olmuyomusun
Allah'ım daha neler duyacağım :83:
Valla hiçbirimiz inşallah düğünde hasta falan olmayız.... gecikme hapı acaba kaç gün kullanılır 10 gün falan kullansam çok mu zararlı olur
Son tempo 15 gün kalana kadar devam ondan sonra akışına bırak gitsin iş senden çıkıyor
hep bide bırak iki tarafı da artık kendi hayatına doğru adım adım ilerliyorsun iki aileye de saygı olmak üzere istediğini yap
Geriye dönüp keşke şöyle davransaydım dememen için
Doğum kontrol muhabbetini anlamadım yoksa size engin bilgilerimden paylaşırdım :92::92::92::92::82:
ben hala korkudan eşime kondom kullandırıyorum .. yasminin 2 kutusunun yarısında olmama rağmen.
3 ay kullanırsan zaten büyük ihtimalle bi 10 ay olmazsınetkisi öyle güzel ki
ilk 4 ay falan kullandım 1 sene adetim düzelmedi
ilginç olan şeyı anlatırsanız bende öğrenırım.
en güzeli kondom zaten
nası yani düzensizlik mi yapıyohangisini kullandın sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?