'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Artık hazırlıklar hızlandı.
Oldukça yoğun ve stresli geçiyor.
Herkesin gönlü olsun derken arada çok yıpranıyoruz.
evet Haticem en iyisi kimseye bakmadan ikimizin istediklerine göre değerlendirmek yoksa o onu dedi bu bunu dedi yıpranıp kalıyoruz bizde ev konusunda yaşadık kv. ona yakın olmasını istedi herhalde sorun çıktı ama bizim iş yerleriyle alakası yok yani oranın... tutulan ev annemlere 10 onların ailesine 15 km falan uzaklıkta ikisine de yakın değil

Artık hazırlıklar hızlandı.
Oldukça yoğun ve stresli geçiyor.
Herkesin gönlü olsun derken arada çok yıpranıyoruz.

Son tempo 15 gün kalana kadar devam ondan sonra akışına bırak gitsin iş senden çıkıyor
hep bide bırak iki tarafı da artık kendi hayatına doğru adım adım ilerliyorsun iki aileye de saygı olmak üzere istediğini yap
Geriye dönüp keşke şöyle davransaydım dememen için

Doğum kontrol muhabbetini anlamadım yoksa size engin bilgilerimden paylaşırdım :92::92::92::92::82:

gerçekten ilginç :26:

benımle neden uğraşıyorsunuz hiç anlamadım.Konuşmak istemeyn konuşmaz zaten.Ben sürekli burda olmayacağım.İşim gücüm var benim.Yemek molasında selam verım dedim ne var bunda.Ayıp ya valla ayıp.[/FONT]

kendı aranızda grup oluşturmuşunuz istemedığınız kışıyı aranıza almıyorsunuz.Kendı aranızda konuşun.

Son düzenleme:
bende bunu ilk kez duydum mesela 3 ay kullanınca 3 ay hasta olunmuyor mu

doktorlar en fazla 1 hafta geciktirmek gerektiğini söylüyor canım ,
her zaman yapılabilecek bişey değil. 5-6 ayda bir mecbur kalmadıkca yapılmaması gerekiyor.
ancak böyle düğün vs olduğunda yapılabilirmiş..

hayır görünürde birşey yok en azından.

1 hafta makul bir süre ama eczanelere sorabilirsin onu.
tamam tatlım zaten bırakınca 3 gün sonra oluyormuşsun gerek olursa balayının son 2 günü bırakırım eve gelince de hasta olurum.... inşallah gerek kalmaz zamanında olurum 10 mayısta olmam lazım 16sında biter 19 u da düğün

zaten şu ana dek hiç kullanmadım ben Hac ümre yapanlar kullanıyor genelde orda olmaması için bi de düğün için duydum normal zamanda kullananı duymadım bende hiç o zaman 1 haftaya göre ayar yaparız artık

Doktorla konuştum ama pek yardımcı olamadı bana.
Pek güvenemedim kadına..
İyi bir doktoru da nereden bulacağım bilmiyorum..
İlk 2 günü ilişki olmasın sorun değil zaten de ben gelinliği batırırım diye korkuyorum kuzum ondan..
Pek özenli diilimdir de

tuğçe kuzum sen adetin ilk günü içmiyo musun hapı
niye c.tesi tekrar başlarım dedin :26:

Özgem ilkinde öyle başlıyorsun ama sonra 7. gün içiyorsun ya onu diyor Tuğçe

Doktor benden az biliyodu, pek verim alamadım kendilerinden
Öyle olsa ne güzel olur da tam düğüne kınaya denk geliyo benim

Aslım ara vermesem koruma sağlar mı peki biliyo musun?

doğum kontrol hapını bırakmadan devam edersen adet olmuyomusun

Allah'ım daha neler duyacağım :83:

Evet kuzum, tek çıkış yolum bu artık daa

Valla hiçbirimiz inşallah düğünde hasta falan olmayız.... gecikme hapı acaba kaç gün kullanılır 10 gün falan kullansam çok mu zararlı olur

Kuzum 7-10 gün diye biliyorum ben
Ben kullanmıştım bi ara ama bünyem çok zorlandı, gerçi ben üst üste birsürü şey kullanmıştım
Bi doktora danış sen yine de

ben hala korkudan eşime kondom kullandırıyorum .. yasminin 2 kutusunun yarısında olmama rağmen.

ilginç olan şeyı anlatırsanız bende öğrenırım.

yazmayım dedim ama duramadım yine

ben senin eda olduğunu düşündüm hatta birkaç kişide aynı fikirdeydi sen bunun üstüne kaltın ortalığı birbirine kattın oysa ki arkadaşlar sanırım ben kendimi yanlış anlattım ben eda değilim belki üslup benzerliğidir gibi bi açıklama yapsaydın böyle olmazdı

benzerlikleriniz çok fazla ben bunu belirttim sana kalktın yazıklar olsunla başlayan birdaha gelmeyceğimle ve biten bi cümle yazdın
hadi dedim olay kapansın bugün de bişey yokmuş gibi kalkmış selam vermeye geldim diyosun madem bize yazıklar olsundu niye selam veriyosun?

bide ilginç olan ne diyosun.ilginç olan senin tutarsızlığın

buraya sonradan kaç kişi katıldı bir kişi bile grup olmuşsunuz ne haliniz varsa görün demedi niyeyse bi atarlanıyosun sonra da aynı düzen devam

gerçekten ilginçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…