'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzum sen Adanaya mı gelin geliyosun ben Adanalıym bizde hiç öle çeyiz serme olmuyo ne zaman kesin geliyosun Adanaya:26::26::26:

Adanalı bir aile.Adana da yaşıyorlar.şuan sevgilim İstanbul da.görevi -işi burada ben zaten buralıyım.Sonraki tayin yeri olarak Adana var
kısmet olursa bu yaz sonu Allah nasip ederse canım

speedy ben de hemen istemiyorum 2 yıl kadar ama kararım değişir mi sonradan bilemem. Allah herkese hayırlı versin.

inşallah canım. hazır odluğunuzda olur

yok canım 1 yıl bi evimize birbirimize alışalım 10 aydan sonra falan korunmayı bırakır işte zaten benim adetlerim düzensiz hemen hamile kalamam ben

o belli olmaz benim çok düzenli mesela bu 2. ayımız yine olmayabilir.

yani bana kalırsa büyük sorumluluk önce evliliği iyice oturun sonra bebek işini devreye sokun. gezin tozun eğlenin

bizde evlenirken 4/5 yıl sonra diye karar verdik ama evlenince 1 yıla düştü sonra erken 1 yıl dedik hahah 2. yılımıza giriyoruz yeni karar verdik hatta bloğumda da yazmıştım bunu
Ben borçlardan ve dolayısıyla çocuk sorumluluğundan korktuğum için öyle istiyorum. Aşksa genç yaşta baba olup çocuklarıyla dilediğince ve hala sabrı varken uğraşmak istiyor. Aslında ilk zamanlar 5-6 ay sonra çocuk çalışmalarına başlarız diyordu. Tavrımı görünce evliliğimiz otursun, sen biraz sakinleş yaparız diyor ama 5 yılı asla kabul etmiyor.

Anladım canım bizde nişan bohçasıda olmaz nişandan sonra çeyiz kesme olur hem geline hem damada sizdeki nişan bohçası bizde çeyiz kesme ama oda kimseye gösterilmez ki
Bizde hem söz hem nişan bohçası olur.Tabi ikiside görülür.

Aslım ilk zamanlarımıda biliyorsun.
O yüzden pek takmıyorum ama altın konusunda dedim 8 bilezik 1 setten aşağı inmem diye dediğimide yaptım.
Zorlada olsa emri vakide olsa aldım nişanda taktım.Geride vermedim tabi sonra bu pinti kp. kv. gidip ayarlarını değişir meğişir diye
Napacaksın ebnimde imtihanım böyleymiş diyorum. Sana anlatmadım mı k.p. gidip aldığım mobilyaları değişmeye kalkmıştı.

kızlar konuyu bölmek gibi olacak ama siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ?

benim uygun bir tarife bulup geçmem gerek hem dakika hem sms yönünden:26:

bizimde öyle 10 yıllık ev kredimiz olduğu için bebek fikrine ikimizede soğuk bakıyorduk
şimdi 8 yılımız kaldı hala çok fazla ama borç bitmiyor ki hayatımızı buna göre adapte edelim buna göre yaşayalım

sende 1-2 yıl bekle o zamana bakarsın zaten hayatın nasıl gidiyor karar verirsin burada öncelikle senin hzır olman çok önemli

bizim bu ay olsa doğana kadar 2,5 yıl olmuş olacak

kızlar konuyu bölmek gibi olacak ama siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ?

benim uygun bir tarife bulup geçmem gerek hem dakika hem sms yönünden:26:
Ben avea kullanıyorum ama oda her yerde çekmiyor maalesef bu sebeple belki değiştirebilirim.

Hayırlısı olsun şimdiden canım
Bende hem borçları düşünüyorum hemde kadroyu alana kadar beklemek istiyorum.
Sözleşmeli olduğumdan tedirgin olmak istemiyorum doğum izninde falan birde fazla hassas bir yapıya sahip olduğum için hamilelikten korkuyorum. Çok pimpirikli olduğumdanda çocuğa bakamam diye endişeleniyorum. Ya iyi bir anne olamasam korkusu kaplıyor tüm bedenimi resmen

amin amin amin :... :)

bunu hissedersin canım zamanı geldiğinde bu korkuların çok fazla kalmıyor..
inşallah istediklerin olur rahat edersin

Son düzenleme:

Kuzum hakkımızda hayırlısı maddi olarak bi problem yok çok şükür ama manevi için dedim yaa 5-6 ay sonra ama bilmiyorum zaman bize ne gösterir:26::26::26:

İlk zamanlar 1 yıldan önce olmaz diyordum şimdi 5-6 aya düştüm evlendikten sonrada hemen istiyorum dermişim

zor çok zor...

insanlar işine göre davranıyor . bizimkilerde sözde tüm dini kurallara uygun yaptılar herşeyi ama mehir sormadılar sinirim çok bozuuldu.

onlara söylemedim tabii ben para için vs evlenmedim ama bazı şeyleri kendi çıkarlarına kayırmak tuhaf ve bu bayanın hakkı.nişanlıma -pardon eşime söyledim. ben seni eksik bırakmam dedi.

ama artık kasa bir herşey bir . bazı şeylerin kıymeti kalmıyor zamanında olmayınca.

kp de senin kv beter mübarek .

Yok kuzum bizde ikiside olmaz sadece çeyiz kesimi olur iğneden ipliğe herşey alınır sadece alınırken yanımızda olanlar ve ev yerleştirilirken yanımızda olanlar görür

Yok kuzum bizde ikiside olmaz sadece çeyiz kesimi olur iğneden ipliğe herşey alınır sadece alınırken yanımızda olanlar ve ev yerleştirilirken yanımızda olanlar görür

Bizdede herşey görüldüğü için ben çamaşırlarımı kaldırdım.
Benim donlarımdan geceliklerimden kime ne değil mi?

Aynen öyle ama perdelerde bir tatsızlık çıkmıştı o zamandan beri k.p. ev işlerine karıştırtmıyorum.
Bana yüksek sesle konuşmuş adamları haklı bulmuştu. Bende saygımı bozmadan odadan çıkıp ama istediğimide yaptırtmıştım.
Sonra dedim tövbe daha evlenmeden böylelerse evlenince herşeye karışırlar.Evlenir evlenmez evin kilidini değişeceğim.Anahtarı almaktansa değişmek daha akıllıca geldi.

iyi yaptın canım bende istemiyorum kimsenin görmesini
Hüm meraklı yaşlılar hemencecik sordular. Gençlerdense onlşar daha meraklı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…