Bizim bu hafta ev boyanacak ya acaba mutfağı falan ne zaman yerleştirmeye başlasako yönden şanslıyım umarım böyle devam eder.yardım etmeleri gerek ama bu halde bile insan yetişemiyor
bende ona koydum yeşillikleri evet
Bizim bu hafta ev boyanacak ya acaba mutfağı falan ne zaman yerleştirmeye başlasak
Bizim bu hafta ev boyanacak ya acaba mutfağı falan ne zaman yerleştirmeye başlasak
Evet olacak da ben çok dağıtılmasını istemiyorum kuzenim de mesela yatak odasına falan dolaplarını havlu falan doldurdular bizde dedik hani bi oda boş olacak ya oraya tek kişilik baza koyacağız onun üstüne koyalım ordan baskın milletçeyiz serimi vs olacak mı hümeyram:44:
inşallah canım zaman çok çabuk geçiyor valla heyecan böylePernicketygirlcüm az kaldı kuzum ya çok heyecanlısındır.
Bende Ağustos gelse de yerleşmeye başlasak artık diyorum.
Evet bızde de öyle çok yorucu, streslı bır o kadarda mutluluk vericikoşuşturmacalar.
Evlenınce geçer inşallah hepsi.Bu günlerin acısını çıkarırız.
evet Haticem en iyisi kimseye bakmadan ikimizin istediklerine göre değerlendirmek yoksa o onu dedi bu bunu dedi yıpranıp kalıyoruz bizde ev konusunda yaşadık kv. ona yakın olmasını istedi herhalde sorun çıktı ama bizim iş yerleriyle alakası yok yani oranın... tutulan ev annemlere 10 onların ailesine 15 km falan uzaklıkta ikisine de yakın değil
Haklısınız kızlar.Son tempo 15 gün kalana kadar devam ondan sonra akışına bırak gitsin iş senden çıkıyor
hep bide bırak iki tarafı da artık kendi hayatına doğru adım adım ilerliyorsun iki aileye de saygı olmak üzere istediğini yap
Geriye dönüp keşke şöyle davransaydım dememen için
Doğum kontrol muhabbetini anlamadım yoksa size engin bilgilerimden paylaşırdım :92::92::92::92::82:
Haklısınız kızlar.
İnşallah evlenince biterde rahat ederiz.
Bu arada kızlar nikah salonunu ayarladım. Ama kokteylde süslemek için hangi rengin kullanılacağına karar veremedim.
Simli altın veya simli gümüş olsun istiyorum ama diğer renklerde güzel yardımcı olur musunuz?Ailem zaten düğün yapmadığımız için biraz kızgın aşkın ailesiyse kokteyl için biraz fazla harcadığımızdan ne yapacağımı şaşırdım.
Evet tatilden gelip onlarla uğraşmak istemiyorum işe girmemiş olsaydım hadi neyse evde otururken yapardım ama şimdi işler değişti.. koyalım oraya baksınlar sonra da toplar sandığa falan koyarımdilam :86::86::86::86: yerim seni.
hümeyram en mantıklısı benm dolaplardaydı. tam 1 günümü aldı toparlamak.kaldırmak onları
haitce ben koyu renkle kombini beğeniyorum.
Canım bende koyu renkteki kombini beğendim ama bir yandanda uyumlu olsun diyorum.
Diğer yandan fuşya gibi canlı renkler mi olsun yazın gelişini simgeleyen derken kafam çorba oldu.
Birde üstüne ailelerin bu şekilde sıkıntıları gelince tam oldu.
https://picasaweb.google.com/113307016864670210194/NikahSarayiTakiSalonu
Canım burada örnekler var biraz.
Benim bütçeyi aştık biraz ama Eki Görüntüle 680576
Halısı beyaz değil kırmızı halı olacak.
Eki Görüntüle 680577
MAsalarda küçük şamdamlar olacak şamdamlar gümüş renkte bu yüzden altın simlimi gümüş mü karar veremedim.Eki Görüntüle 680578
Birde resme bakınca koyu renkler daha güzel duruyor gibime geldi.
ben bunu beğendim canım
Canlar biz çeyiz sermiyoruz ki yani annemde öle dedi sermiyoruz ablamın düğünü oldu mevlüdünde de serilmedi ki
her yerin adeti başka canım bizde vardır gelenler görecek ama tek tek tüm parçalar değil belli başlı şeyler.. Erzurum da ip çekilir bir odaya her parça parça tek tek asılır 1 hafta orda kalır insanlar gelir bakar eksik varsa ona göre hediye gelir falan uzun işlerCanlar biz çeyiz sermiyoruz ki yani annemde öle dedi sermiyoruz ablamın düğünü oldu mevlüdünde de serilmedi ki
Bende koyu renklisini beğendim ama bu resimdeki gibi o tekli şamdamlardan gelecek masalara gümüş simliyle daha uyumlu olur gibi geldi.
Bizde düğünden önce kızın evine gidip çeyiz serilir. (kızın yakın arkadaşları, komşular ve akrabalarla)
Ya da kızın avi uzaksa kızın annesinin evinde serilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?