'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kizlar subede diildimm geldimm tam yazilanlari okuyodumm geri cikmam gerektii..
Yazmasam catlicamm bi dunya alinti da yapmistimm amaa geri ciktm hemen telden baglaniyorum suann..
BULGARI arkadasim sen kendi kendine triplendinn gelmicem fln dedin sora geldin geri selam verdin bence ne yaptigini bilemedinn senn..
Ha kmseyi de dislamadik bugune kadarr her gelene butun ozelimizi actik demekki senden kaynaklanan bi durumdan dolayi sen giremedin aramizaa..ilginc olanda bu istee..su topige ilk gunden beri yazdiklarini oku bence farkliligi sende farkedeceksin..

Ayrica kizlar bugun giremeyebilirimm optumm hepicinizii :)) canimm ozellerimm benimm :))

çeyiz serimi vs olacak mı hümeyram:44:
Evet olacak da ben çok dağıtılmasını istemiyorum kuzenim de mesela yatak odasına falan dolaplarını havlu falan doldurdular bizde dedik hani bi oda boş olacak ya oraya tek kişilik baza koyacağız onun üstüne koyalım ordan baskın millet

Pernicketygirlcüm az kaldı kuzum ya çok heyecanlısındır.

Bende Ağustos gelse de yerleşmeye başlasak artık diyorum.
inşallah canım zaman çok çabuk geçiyor valla heyecan böyle

Evet bızde de öyle çok yorucu, streslı bır o kadarda mutluluk verici koşuşturmacalar.

Evlenınce geçer inşallah hepsi.Bu günlerin acısını çıkarırız.

Haklısınız kızlar.
İnşallah evlenince biterde rahat ederiz.

Bu arada kızlar nikah salonunu ayarladım. Ama kokteylde süslemek için hangi rengin kullanılacağına karar veremedim.
Simli altın veya simli gümüş olsun istiyorum ama diğer renklerde güzel yardımcı olur musunuz? Ailem zaten düğün yapmadığımız için biraz kızgın aşkın ailesiyse kokteyl için biraz fazla harcadığımızdan ne yapacağımı şaşırdım.

dilam :86::86::86::86: yerim seni.

hümeyram en mantıklısı benm dolaplardaydı. tam 1 günümü aldı toparlamak.kaldırmak onları

şimdi böyle problemli ise ailesi ileri de daha fazla yapabilir bana kalırsa şimdiden durmaları gereken noktayı belli et.
Evlendikten sonra işin daha zor olabilir.

Beyaz gelinlik ile siyah kurdela olabilir yada komple beyaz ama simli istiyorsan gümüş güzelolur

https://picasaweb.google.com/113307016864670210194/NikahSarayiTakiSalonu

Canım burada örnekler var biraz.
Benim bütçeyi aştık biraz ama
Halısı beyaz değil kırmızı halı olacak.

MAsalarda küçük şamdamlar olacak şamdamlar gümüş renkte bu yüzden altın simlimi gümüş mü karar veremedim.
Birde resme bakınca koyu renkler daha güzel duruyor gibime geldi.

dilam :86::86::86::86: yerim seni.

hümeyram en mantıklısı benm dolaplardaydı. tam 1 günümü aldı toparlamak.kaldırmak onları
Evet tatilden gelip onlarla uğraşmak istemiyorum işe girmemiş olsaydım hadi neyse evde otururken yapardım ama şimdi işler değişti.. koyalım oraya baksınlar sonra da toplar sandığa falan koyarım

Canlar biz çeyiz sermiyoruz ki yani annemde öle dedi sermiyoruz ablamın düğünü oldu mevlüdünde de serilmedi ki

Bende koyu renk olanı beğendim kuzum

ben bunu beğendim canım

Bende koyu renklisini beğendim ama bu resimdeki gibi o tekli şamdamlardan gelecek masalara gümüş simliyle daha uyumlu olur gibi geldi.
Canlar biz çeyiz sermiyoruz ki yani annemde öle dedi sermiyoruz ablamın düğünü oldu mevlüdünde de serilmedi ki

Bizde düğünden önce kızın evine gidip çeyiz serilir. (kızın yakın arkadaşları, komşular ve akrabalarla)
Ya da kızın avi uzaksa kızın annesinin evinde serilir.

Son düzenleme:
her yerin adeti başka canım bizde vardır gelenler görecek ama tek tek tüm parçalar değil belli başlı şeyler.. Erzurum da ip çekilir bir odaya her parça parça tek tek asılır 1 hafta orda kalır insanlar gelir bakar eksik varsa ona göre hediye gelir falan uzun işler

Yok kuzum ya düğünden 1 hafta felan önce herşey yerleştirilir canım yerlerine ve çeyiz serilip kimseye gösterilmez :26::26::26:

aileleri fazla müdahale ettirmemeye çalışın canım.

geçmişi okuyamadım bayağı sayfa birikmiş düğünden vazgeçmene şaşırdım bende ama senin içine bu sindiyse aileleri düşünme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…