her yerin adeti başka canım bizde vardır gelenler görecek ama tek tek tüm parçalar değil belli başlı şeyler.. Erzurum da ip çekilir bir odaya her parça parça tek tek asılır 1 hafta orda kalır insanlar gelir bakar eksik varsa ona göre hediye gelir falan uzun işler
benim eniştemler Erzurumlu teyzemin kızı evlenirken öyle yapmıştık valla 1 hafta kaldı öyle çeyizYok kuzum yaa ben kimsede görmedim öle çeyiz serme buralarda ay ne yorucu olur ama o yaa:18::18::18:
ben arkadaşımın çeyizini sermeye yardım etmiştim.orada hem yardım etmiştik hem görmüştük.o yoğunlukta ayrıca bir de
onunla uğraşılması bana da tuhaf geliyor.:26:
benim eniştemler Erzurumlu teyzemin kızı evlenirken öyle yapmıştık valla 1 hafta kaldı öyle çeyiz
Evet kuzum yaa hem yorucu hemde uğraştırıcı ben en son ablama yardım ettim gittik temizledik yerleştirdik ve yerleştirdiğimiz gibide kaldı kimseye bişi göstermedik benimde öle olacak ki
evlenip hemen çocuk düşünen var mı ? merak ettim
evet belirli şeyler görülsün yeter..... hele ki çamaşırlarımı falan kimsenin görmesini istemiyorum ben o ne öyleAy canım 1 hafta kalır mı öle çeyiz yaa güzelce hazırla milletin önüne ser sonra kirlensin bi sürü el değsin oooo zor iş bizde yok çok şükür
evlenip hemen çocuk düşünen var mı ? merak ettim
evlenir evlenmez değil ama sonraki aylarda ..hatta hap kullanmıycam:26:
Bizde öyle hatta hem kız evinde hemde kızın oturacağı evde serilebiliyor bile ama çok zahmetli bir iş.Yok kuzum ya düğünden 1 hafta felan önce herşey yerleştirilir canım yerlerine ve çeyiz serilip kimseye gösterilmez :26::26::26:
Ben zaten düğünü pek istemiyordum.aileleri fazla müdahale ettirmemeye çalışın canım.
geçmişi okuyamadım bayağı sayfa birikmiş düğünden vazgeçmene şaşırdım bende ama senin içine bu sindiyse aileleri düşünme lütfen.
Nişanlım evlendikten 1 sene sonra istiyor bense 5 yıl sonraevlenip hemen çocuk düşünen var mı ? merak ettim
Ben hemen değil ama 5-6 ay sonra düşünüyorum hayırlıyla çünkü kv yaşı var bide tek evlenen oğlu torun sevmeden vefat ederse üzülürüm o yüzden yoksa 1 yıldan önce düşünmüyordum Allah hakkımızda hayırlısını versin
en azından ilk yıllar Adana da değilim ama olsam da yapmazdım bende
Nişanlım evlendikten 1 sene sonra istiyor bense 5 yıl sonra
1 sene falan düşünmüyoruz... nasip kısmetevlenip hemen çocuk düşünen var mı ? merak ettim
Bizde öyle hatta hem kız evinde hemde kızın oturacağı evde serilebiliyor bile ama çok zahmetli bir iş.
Nişan bohçasından biliyorum. Bizde herkes zamanında gelip görmediği için defalarça serip kaldırdık.
Ben zaten düğünü pek istemiyordum.
Sıkıntı olmadı ama evlenen ilk kız ve ikinci evlat olduğum için annemler çok istediler.
Aşkın aileside cimri olduğundan utanmasalar nikahı kıyıp evime yollayacaklardı.Nikahtan sonra gelirsiniz yemek yapar hanım yersiniz demişti kayınpeder. Zaten kayınvalideyide biliyorsun evlere şenlik
Nişanlım evlendikten 1 sene sonra istiyor bense 5 yıl sonra
1 sene falan düşünmüyoruz... nasip kısmet
yok canım 1 yıl bi evimize birbirimize alışalım 10 aydan sonra falan korunmayı bırakır işte zaten benim adetlerim düzensiz hemen hamile kalamam benideal zaman bence ama tabi bizim gibi erteley6e erteleye devam etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?