'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok kuzum yaa ben kimsede görmedim öle çeyiz serme buralarda ay ne yorucu olur ama o yaa:18::18::18:

ben arkadaşımın çeyizini sermeye yardım etmiştim.orada hem yardım etmiştik hem görmüştük.o yoğunlukta ayrıca bir de
onunla uğraşılması bana da tuhaf geliyor.:26:

ben arkadaşımın çeyizini sermeye yardım etmiştim.orada hem yardım etmiştik hem görmüştük.o yoğunlukta ayrıca bir de
onunla uğraşılması bana da tuhaf geliyor.:26:

Evet kuzum yaa hem yorucu hemde uğraştırıcı ben en son ablama yardım ettim gittik temizledik yerleştirdik ve yerleştirdiğimiz gibide kaldı kimseye bişi göstermedik benimde öle olacak ki

Yok kuzum ya düğünden 1 hafta felan önce herşey yerleştirilir canım yerlerine ve çeyiz serilip kimseye gösterilmez :26::26::26:
Bizde öyle hatta hem kız evinde hemde kızın oturacağı evde serilebiliyor bile ama çok zahmetli bir iş.
Nişan bohçasından biliyorum. Bizde herkes zamanında gelip görmediği için defalarça serip kaldırdık.

Ben zaten düğünü pek istemiyordum.
Sıkıntı olmadı ama evlenen ilk kız ve ikinci evlat olduğum için annemler çok istediler.
Aşkın aileside cimri olduğundan utanmasalar nikahı kıyıp evime yollayacaklardı.Nikahtan sonra gelirsiniz yemek yapar hanım yersiniz demişti kayınpeder. Zaten kayınvalideyide biliyorsun evlere şenlik

evlenip hemen çocuk düşünen var mı ? merak ettim
Nişanlım evlendikten 1 sene sonra istiyor bense 5 yıl sonra

sen hazır mısın peki önemli olan bu canım

Anladım canım bizde nişan bohçasıda olmaz nişandan sonra çeyiz kesme olur hem geline hem damada sizdeki nişan bohçası bizde çeyiz kesme ama oda kimseye gösterilmez ki

speedy ben de hemen istemiyorum 2 yıl kadar ama kararım değişir mi sonradan bilemem. Allah herkese hayırlı versin.

Maviş kv düşünme belki senden çok yaşayacak bilinmez önemli olan senin maddi manevi hazır olman.

Hatice şaşırmam artık diyorum ama hala şaşırıyorum... asıl o pintileri iliğini kurutup hakkından gelmek lazım hiç hoş değil ya.. insanın yüreği vermeyince eli ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…