'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yağmurum canım ama sen hep diyorsun ben burdayım die görmüyonuz diye ben o yüzden yazdım yahu

kızlar ececikin elbisesi çok hoş nişan elbisesi 5 dakkalığına koydu gördük ama çok tatlı

dün müşteriyle kavga ettim.
işini teslim etmem lazım
ama ben hala burdayım
biri bana dur desin
hatta akşam hızımı alamadım yine burdaydım
en son telefon alcam yolda gelip giderkende gircem

yağmurum canım ama sen hep diyorsun ben burdayım die görmüyonuz diye ben o yüzden yazdım yahu

kızlar ececikin elbisesi çok hoş nişan elbisesi 5 dakkalığına koydu gördük ama çok tatlı

heee alınasım tutmamıs herzaman alınmıyorum yaf o bazı durumlarda

ya ece niye kaldırdın anlamıs değiliz yani yicekmiydik yaf elbiseni

ece ben de görmek istiyorum ama

albüme koy, arkadaş olup bakalım, hem istemediğin kimse göremez böylece.

simdi senin elbiseni göremedm ama çok mrk ettm yahu(
bende biraz bakmıstm netten nasıl elbiseler var die hepsi çok şatafatlı ve benm fiziğime uygun gibi deil
en sonunda çok sade bişi bulmustm renk konusunu bilmem ama sanırm böle bişi olur benmkisi tabe manken gibi olduum için
çok uçuş uçuş taşlu tuşlu sevmiorm

Eklentiler

• $elbinse.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 20
Eceeeeeee akşam koyuyosun ve görüyoruz, hoş ben akşam aşkımla görüşcem ama eve girince sırf bu yüzden gelicem forma bak:76:

Bebişler iyi bir iş günü diliyorum hepinize:)) Bende iş aksatmaya başladım toparlamam lazım:76:

Rengi de modeli de bi harika, ben şahsen bayıldım. Ve sana yakıştırdım Nilişim:) Sanki görmüş kadar oldum seni:76:

Kızlar akşama koyup kaldırıcam resim koymayı sevmiyorum size fikir olsun diye sadece koymak istedim ve sizle paylaşmak

yağmurcum girmicem demiştim de yine dayanamadım gelir gelmez daldım hemen

bende bende yazışmalarım havuzumun içinde öylece beni bekliyor takılmayı ama nerdeeee

Kızlar akşama koyup kaldırıcam resim koymayı sevmiyorum size fikir olsun diye sadece koymak istedim ve sizle paylaşmak

yağmurcum girmicem demiştim de yine dayanamadım gelir gelmez daldım hemen

yine koyarsan yine olmayanlar kaçırırsa ne olcak:):)

nil seninkinide begendim:)
nişan için ideal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…