- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
nerden aldın:S
bende işleri aksatıyorum
ece veritabanı kontrolcülerimi üstlere rapor vermişler benim en çok korktuğu ip lerimiz belli gözetliyyorlar arada yönetici bile giriyordur bilgisayarıma bendemi girmesem telefondanmı girsem diye düşünüoyurm
uyarı nasıldı canım
berfin iyi geceler canım kpss konusunu muhakak görüşelim olurmu
bilgisayarlarımız izleniyordur zaten çok önemli birşey değil canım ben mümkün olduğunca az girmeye çalışıyorum sizi merak ettiğimden girip çıkıyorum hemen
ece bende artık daha dikkatli olcam şimdi kadınlarklübüne bu kadar çok giriyorum engel koyablrler burayı okurum yazcaksam telden yazarım benim hep açık
canım ben çıkıyorum çok uykum var yorgunum uyyayım beynim dinlensin
üşüyorum bide çok soğukmuş
merhaba kızlar biraz uyudum uyandım ama tekrar yatıcamÖzel şirketlerde bilgisayarlar izlenir kızlar dikkat edin bende çalıştım. Bilgi işlem sorumlusu olarak. Genel müdürün yetkisiyle her bilgisayara girip çıkıyodum. Hangi sitelere girilmiş gözüküyor cnm. Hatta websense die bi program kullanılır bazı sitelere girilmez. Dikkat edin işinizden olmayın kızlar
Hoşgeldin canımdikkat edicez nasılsın
teşekkürler tatlım daha iyiyim sn nasılsın
iyiyim canım sohbet muhabbet geçinip gidiyorduk bugün kimsecikler kalmadı ben varım diyemi acabazamanlamam kötü sanırım
Sanırım tatlımYarın iş okul varya erken çıkmış herkes balım
evet benimde iş var de normalde zaten geç yatıyorum bu akşamda pc bana kaldı
kızlar ben uyuyorum, çok dehşet bir film izledim ve tam olarak uyku kıvamına geldim.
nasıl bir psikolojiyse de buraya yazmadan uyuyamıyorum
hoş geldin canım nasılsın
çağlacım bu arada fransız bahçelerini bende çok seviyorum bir tanıdığımız evlendi bende çok evlenmek isterim ama 2000 kişi rahat gelir düğünüme pahalı biryerde yapmak istemiyorum hatta düğünde istemiyorum ama işte off hiç istemiyorum düğün adada havuz başı denize sıfır olan klübde nişan yapcam belki orda yaparım düğün ama orasıda bin kişiyi bile kaldırmaz
ama ama bu yere değer fransız bahçeleri ayrı bir ambians
2000 kişimi
bebegim batarsınız... jardin de france da 2000 kişi için sizden servet isterler heralde...
300 kişi 38.000 lira para ödedi benim kuzenim gecen yaz... ve buda kampanyalı indirimli fiyatdı hersey de dahil degildi galiba o kısımdan da emin degilim
2000 kişi için ne isterler Allah bilir ...
bende cok istiyorum, ama bizimde bütçeyi sarsar suanki durumla... biz kalabalık olmasın diye nikaha herkesi burayada sadece özel insanları cagırcaz yaklasık 200-300 kişi kadar oluruz bizde ve burda düğün yaparsam Praq a gidemeyiz malesef
ayrıca kayınvalidem dedigini yaparsa da malesef... askımla ikimizin biriktirdigi para ancak esyalarımızı alır ve evimizde değiştirmek istedigimiz yerler için tadilat yapar.. ve daha mütevazi bir düğün...
ama bu suanki durum zaman içinde ne olur nası gelişir bilmem...
Allah büyük... istersek olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?