'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende resim koymayı severm kızlar nedense hergün bi sürü her gördüğümü ekliorm simdi bu elbiseyi bende hayal edin bakalm nasıl olucak evt beni görmediniz ama boydan bi resmimi bulursam ekliyim durun:)

tamam sizin için albüm yapıcam akşama alınmayın ya ben sevmiyorum öyle o yüzden ama sizle de paylaşmak istedim şansıma akşam kimsecikler yoktu benim size kızmam lazım her akşam burda olurdunuz dün yoktunuz

Kızlar akşama koyup kaldırıcam resim koymayı sevmiyorum size fikir olsun diye sadece koymak istedim ve sizle paylaşmak

yağmurcum girmicem demiştim de yine dayanamadım gelir gelmez daldım hemen

hmm anladım peki saygı duyarız..
anladım girmeden hangimiz durabiliyoruz kiii

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayy ben akşam yokum sabah görcem kalsınnnnnnnnn

bende resim koymayı severm kızlar nedense hergün bi sürü her gördüğümü ekliorm simdi bu elbiseyi bende hayal edin bakalm nasıl olucak evt beni görmediniz ama boydan bi resmimi bulursam ekliyim durun:)
gizem hayal etsin:)
sonrda bize betimlesin:)

edit: akşam türkçe çalıştıgım belli oldu :)

canım bu saatlerde hemen hemen herkes oluyor. hani hemen koyup kaldırabilirsin.d

Son düzenleme:
ama ben smdiden böleym bide bunlar yaklasınca napıcam kızlar tek destekçim sizsiniz artk hiç huzur vermem size sunu nasıl yapıym nasıl seçiym fln(
evlen git de kurtulalım diceksiniz biliorm ama kolay kurtuluşunuz yok çeyiz topiklerinde olduu kdr evlilik topiklerinde aktif oliciiimmm

bende ocak yada şubat diye düşünüyorum ama dış mekan işi bozuyor haziran olabilir

Kışın da olmaz ki Ece'm. Kara kış soğukta napıcaz ayol:90::90:

ben dedim sende demıssın he aynı seyi düşünmüsüz pelinim

Tabiikisi de Yağmurum. Aynı düşüncez tabiikiiiiiii:90:

Aaaa delinin zoruna bak:90: Bizim işimize gelir, çeyiz de olduğu kadar bu konularda da öncülük etmiş olursun bebeğim fena mı:76::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…