biz hep böleyiz speedy:82:
birbirimize alışkanlık yaptk sanırm 2013e kdr da böle sürücek
Kızlar akşama koyup kaldırıcam resim koymayı sevmiyorum size fikir olsun diye sadece koymak istedim ve sizle paylaşmak
yağmurcum girmicem demiştim de yine dayanamadım gelir gelmez daldım hemen
ne güzel canım.. bende öyle geziyorum bakıyım nerelerde neler var diyeee :86:
amin canım bende sözümü,nişanımı burada yaptım tek bir topik içinde 3 kişiydik
ama bol sohbeeti inşallah sizinde bozulmaz :97:
tamam sizin için albüm yapıcam akşamaalınmayın ya ben sevmiyorum öyle o yüzden ama sizle de paylaşmak istedim şansıma akşam kimsecikler yoktu benim size kızmam lazım her akşam burda olurdunuz dün yoktunuz
Şeref verdin canım:)
Azıcık ayağını sürt de bizde evlenelim bir an evvel:90:
:124::124::124::124::124:
benim ayağımı sürmeme ne gerek var zamanınız belli ?
gizem hayal etsin:)bende resim koymayı severm kızlar nedense hergün bi sürü her gördüğümü ekliorm simdi bu elbiseyi bende hayal edin bakalm nasıl olucak evt beni görmediniz ama boydan bi resmimi bulursam ekliyim durun:)
tamam sizin için albüm yapıcam akşamaalınmayın ya ben sevmiyorum öyle o yüzden ama sizle de paylaşmak istedim şansıma akşam kimsecikler yoktu benim size kızmam lazım her akşam burda olurdunuz dün yoktunuz
:124::124::124::124::124:
benim ayağımı sürmeme ne gerek var zamanınız belli ?
2013'ün Ocak ayında mı evlensem diye düşünmeye başladım:90:
şimdi bu puantiyeliyi unutun ve laciverti düşünün kızlar size güzel bi seçim mi bana göre:26:
bak tüm fikirlere açığım ona göre çekinmeden söleyebilirsinz
Eki Görüntüle 267555 Eki Görüntüle 267554
2013'ün Ocak ayında mı evlensem diye düşünmeye başladım:90:
şimdi bu puantiyeliyi unutun ve laciverti düşünün kızlar size güzel bi seçim mi bana göre:26:
bence çok güzel durur ama ben strapleze pek güvenemiyorum sanki iniverecek gibi geliyo ,,,
bende ocak yada şubat diye düşünüyorum ama dış mekan işi bozuyor haziran olabilir
ben dedim sende demıssın he aynı seyi düşünmüsüz pelinim
ama ben smdiden böleymbide bunlar yaklasınca napıcam kızlar tek destekçim sizsiniz artk hiç huzur vermem size sunu nasıl yapıym nasıl seçiym fln (
evlen git de kurtulalım diceksiniz biliorm ama kolay kurtuluşunuz yok çeyiz topiklerinde olduu kdr evlilik topiklerinde aktif oliciiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?