Çağlammm Allah gönlümüze göre versin
amin ecemm
kötü bişey dilemiyoruz sonucta saf masum istekler dilekler evlencek kızların hayalleri.. Allah hiçbirimizin dualarını yanıtsız bırakmaz inşallah..
herseyden once hayırlı sevgi saygı sadakat saglık bereket ve ask dolu bi yuva versin de en önemlisi o
butun mekanlara butun geliinliklere bedel...
Çağlam özel msj atamıyorum 10 dk dolmadan görp görmediğini bilmiyorum bitek gizem gördü sanırımben yatıyorum cnm iyi geceler tatlı rüyalar
2000 kişimi
bebegim batarsınız... jardin de france da 2000 kişi için sizden servet isterler heralde...
300 kişi 38.000 lira para ödedi benim kuzenim gecen yaz... ve buda kampanyalı indirimli fiyatdı hersey de dahil degildi galiba o kısımdan da emin degilim
2000 kişi için ne isterler Allah bilir ...
bende cok istiyorum, ama bizimde bütçeyi sarsar suanki durumla... biz kalabalık olmasın diye nikaha herkesi burayada sadece özel insanları cagırcaz yaklasık 200-300 kişi kadar oluruz bizde ve burda düğün yaparsam Praq a gidemeyiz malesef
ayrıca kayınvalidem dedigini yaparsa da malesef... askımla ikimizin biriktirdigi para ancak esyalarımızı alır ve evimizde değiştirmek istedigimiz yerler için tadilat yapar.. ve daha mütevazi bir düğün...
ama bu suanki durum zaman içinde ne olur nası gelişir bilmem...
Allah büyük... istersek olur belki
nbr kızlar:))
birileri iş yerinden girmeme kararı almış ama yine dayanamamıs bakıormP
bende varım bende evet bağımlı oldum desek daha olur nilcim kuzum nasılsın yoktun akşam
berfincik günaydın
yağmurcuk burdamısın kız
ece ordaysan ses ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?