'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çağlammm Allah gönlümüze göre versin

amin ecemm

kötü bişey dilemiyoruz sonucta saf masum istekler dilekler evlencek kızların hayalleri.. Allah hiçbirimizin dualarını yanıtsız bırakmaz inşallah..

herseyden once hayırlı sevgi saygı sadakat saglık bereket ve ask dolu bi yuva versin de en önemlisi o

butun mekanlara butun geliinliklere bedel...

amin canım :):)

Son düzenleme:
Çağlam özel msj atamıyorum 10 dk dolmadan görp görmediğini bilmiyorum bitek gizem gördü sanırım ben yatıyorum cnm iyi geceler tatlı rüyalar

Erdi'yi seven kız, berfin miydi adın hatırlamıyorum ama bu kıskançlık ilerde çok kötü şeyler doğurabilir. uzlaşma noktası bulup, karar alma vaktiniz gelmiş, konuşma vakti değil :) erdiden vazgeçemiyorsun ama ilerde ilişkinizden vazgeçebilirsiniz, psikopat bir kıskançlığa sahip anladığım kadarıyla. kutuya koyma benzetmesi dikkate değer...
sirenaycım sen de her şey mükemmel olsun diye uğraşmamaya gayret et. burda herkes 18 yaşını geçmiş insanlar, ailelerin kızlarını vermeme lüksü yok. en kötü ihtimalle kendi başınıza evlenirsiniz. ilerde de anlarlar hatalarını. tabi sevginize çok ama çok güveniyorsan geçerli bunlar... üzüldüm adına, her şey güzel olsun isterken böyle aksilikler insanı çok yıpratıyor...
günaydın arkadaşlar :)

nilede söyledim ben ailem herkesin düğününe gittiler bide çok genişiz ailellerimiz geniş napcaz bilmiyoprum bana kalsa 300 onlara kalsa binler bilmiyorum bide küçük yerde yaşıyorum herkes tanıdık tanıdıklar çok fazla

evet ben:)
az bakmam lazım.. ama daha maillerime bakmadan burya geldim yine
selam kızlar hoşgeldiniz

Heyyy!!! Bende burdayım:76:

Ece derhal görmek istiyorum elbiseni, çok merak ettim:90:

Günaydınlar :)

ececim ne elbisesi buu:26:

gizemcim burdamısın dedin bişey demedin bende birşey ler anlatcan sandım hepimize yoklama çekince

hoşbuldum gizem

nasılsınız bakalım

ne elbisesiymiş bu. derhal bilgi bekliyorum

Burdayımmmm dayanamıyorummm elbise nişan elbisesiydi ama pcde yok akşama eklesem kızlar gizem anlatsıın size şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…