'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende de bambu manyaklığı var bulaşıklığımı bile bambu aldım :111:
baharatlıklarım da beyaz porselene bambu kapak
bölmeli kahvaltılığım da öyle
seviyorum ahşap rengini mutfakta

kesinn aslımmm
ya da çakcaksın bi tane kafamaaa
belki bilirim ne istediğimiii

bende de bambu manyaklığı var bulaşıklığımı bile bambu aldım :111:
baharatlıklarım da beyaz porselene bambu kapak
bölmeli kahvaltılığım da öyle
seviyorum ahşap rengini mutfakta

iyi ne güsel ne istediğini biliyosun en azındann
ben şölee azcıkk renkli, hafif süslüü, bide içime çok sinen bişe olsun istiyorumm
ama henüz tasarımcıların bu modelden haberi yokkk

eevveeettt gerilip geldim...eve bakmaya gittik adam ilaçlama yapıyormuş bahçede tam arayacaz kime baktınız dedi kiralık ev dedim ne iş yapıyorsun dedi ardına da yeni evli çifte vermem ben asansörle taşıyorlar eşyalarını dedi dumur oldum neyse o apartmanda arkadaşım oturuyor girdim nereye dedi arkadaşıma dedim adı ne diyo hesap mı veriyoruz dedim sinir oldum yaaaa senin evinde oturmayacam hıh dedim sonra başka eve gittik resmen dökülüyo evler baktığım civarda işimden de ses yok bunalımdayım çookkk ayrıca aslım ve dilam göremedim albümlerinizi ooffff

canımm önce bi sakinn oll bakalımmm
boşver o patavatsız amcayıı insan öle der miii
ama sen ii cevap vermişsinnn
inşallah karşınıza çok güsel bi ev çıkarr yaaa :26::26:
bu ev bulmak ne zor şeymişş öleee :18::18::18:
senin face var mı acebaaaaa :44::44::44:

Öldüm bittim yorgunluktan bensiz neler kaynattınız bakalım ne çok konuşmuşsunuz canlar ya oku oku bitmedi:26::26::26:

gündaşımmm sakin ol kuzum yıpratma kendiniii
bak burda bi çok arkadaş ev konusunda çok sıkıntı yaptı çok aradı ama sonunda hepsi içine sinen evler bulduuuuu
siz de bulucaksınız canım benim, yılmak yok

msj attım canım face imi

inşallah canım yaa herkesin gönlüne göre olsun başta satılıktı bulamadık kiralıkta bulamazsakk

inşallah gündaşımm inşallah evet burdaki bir çok arkadaşı örnek almak lazım hiç yılmadılar satılık bulamadık şimdi kiralık o da olmazsa

Öldüm bittim yorgunluktan bensiz neler kaynattınız bakalım ne çok konuşmuşsunuz canlar ya oku oku bitmedi:26::26::26:

naptınn mavişimm o kadarrr :44::44:

msj attım canım face imi

inşallah canım yaa herkesin gönlüne göre olsun başta satılıktı bulamadık kiralıkta bulamazsakk

bulursunuz canımm mutlakaaa
Allah yardımm ederr mutlakaa yeni evlenenleree :26::26:

hoşgeldin mavişşşş neden yoruldun bakalm anlat

Ne yapmadım 2 tüm müşteriler bugünü bulmuş sipariş verecek iş yaptıracak 2 dk totomun üstüne oturmadım hep ayaktaydım aynı anda 5 müşteriye laf anlatmaya çalışıyodum en sonunda kovdum hepsini dermişim

naptınn mavişimm o kadarrr :44::44:

bulursunuz canımm mutlakaaa
Allah yardımm ederr mutlakaa yeni evlenenleree :26::26:

Kuzum telefon görmek telefonla konuşmak bu günkü müşterileri uzun bi müddet görmek istemiyom el birliğiyle beni çıldırtmaya çalıştılar yaa

Son düzenleme:
kızçelerrr ben çıkıyorumm
yarınn görüşmekk üzereeeeee
hümm akşamm mail atsanaa foto attığındaa girerim ben hemen forumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…