- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Altını çizdiğim bölüme çok güldüm, sen çok yaşa e mi:90::90:
ist. avrupa yakasındayım.. çanakkaleli..
günaydın arkadaşlar
sabah sabah ne kadar yoğun topiğiniz
speedy tatlım sen bizim topiğe uğrar oldun çok mutlu ettin bizi tavsiyelerini alırız
ececim ekle ama ben bayıldım kızlarda görsün
nilim yavrucum sen ne güzel hatunsun öyle yerim ama ben o elbise sana güzel olur merak etme çok tatlı olur hayal ettimde boyunda fiziğinde saçında başında hoşssun kuzum on numara olur
kızlar ya ben katılamıyorum pek bugün öğlen ciddi bir toplantım var malesef ona hazırlanıyorum kanıtlarla hareket edicem
kızlar ablam evleniyor sanırımben de 2011 sömestrde evleneyim diyorum ömür yeterse, ayrılık olmazsa... soğuk moğuk evlenmek istiyorum ya, haziran çok geç çok özlüyorum çünkü.
bilirim canım bilirim sen git aksatma işlerini toplantın bitince gelirsin çok çalış dikkat et yoksa toplantıda bizi anlatma yanlışlıkla
kızlar ablam evleniyor sanırımben de 2011 sömestrde evleneyim diyorum ömür yeterse, ayrılık olmazsa... soğuk moğuk evlenmek istiyorum ya, haziran çok geç çok özlüyorum çünkü.
Bendee avrupa yakasındayım.. Evlilik zormu?mesela eşinin görmediğin yanlarını gördün mü mutlaka görülüyordur da mesela hiç bilmediğin huyları varmı(dağınık mı vs. falan)
speedy tatlım sen bizim topiğe uğrar oldun çok mutlu ettin bizi tavsiyelerini alırız
2012 somestir demek istedin heralde cnm
hayrlı olsun aniden mi geliştii
sütlücedeyim canım ,
mutlaka oluyor olumlu yada olumsuz.. uyumayı çok seven eşim varmış mesela ben sinir olurum. yada şöyle anlatıyım..
geçen haftasonu kayınvalidemler geldi c.tesi ama 5 dk içinde öyle bi dalmışım ki kapıları vurmuşlar aramışlar hiç duymadım bile düşün yani öyle..
neyse kalktım eşim 5 karış surat camda kayınvalidem de dedi ki aman gözüne gözükme çok kızdı. he dedim yemek odasına geçtim. eşim geldi peşimden hayatım ne oldu sana hasta falan mısın uyuya kalmışşsın dedi. :)
evdeki herkes kahkahalarla güldü.. kayınvalidem diyor mümkün deili bu çocuğun böyle davranması :97::97::97:
ne demek canım
evet canım Allah söyletti demek isterdim; ama sömestri geçtik
onlarınki aniden gelişti. kurban bayramı sonrası nişan yapacaklar sanırım, inşallah inşallah inşallah; yaz mevsimi de evlenirler herhalde, bilmiyorum ki, aslında hemen evlenseler çok güzel olur :87: ben de ekim gibi evlenirdim; ama babam sıra sana çabuk geldi dedi dün, sanırım hemen vermeyecek :26: aynı senede iki kız evlendirmez babam, çok düşkün bize
evet canım Allah söyletti demek isterdim; ama sömestri geçtik
onlarınki aniden gelişti. kurban bayramı sonrası nişan yapacaklar sanırım, inşallah inşallah inşallah; yaz mevsimi de evlenirler herhalde, bilmiyorum ki, aslında hemen evlenseler çok güzel olur :87: ben de ekim gibi evlenirdim; ama babam sıra sana çabuk geldi dedi dün, sanırım hemen vermeyecek :26: aynı senede iki kız evlendirmez babam, çok düşkün bize
sütlücedeyim canım ,
mutlaka oluyor olumlu yada olumsuz.. uyumayı çok seven eşim varmış mesela ben sinir olurum. yada şöyle anlatıyım..
geçen haftasonu kayınvalidemler geldi c.tesi ama 5 dk içinde öyle bi dalmışım ki kapıları vurmuşlar aramışlar hiç duymadım bile düşün yani öyle..
neyse kalktım eşim 5 karış surat camda kayınvalidem de dedi ki aman gözüne gözükme çok kızdı. he dedim yemek odasına geçtim. eşim geldi peşimden hayatım ne oldu sana hasta falan mısın uyuya kalmışşsın dedi. :)
evdeki herkes kahkahalarla güldü.. kayınvalidem diyor mümkün deili bu çocuğun böyle davranması :97::97::97:
ne demek canım
krizim ay hadi hayırlısı kızz mutlu haberlerini alalım inş:))
gizemcm çok saol cnm resmi kızlar için koyuym dedm sen nasıl olsa gördün beni, beni sevdiğin için de herbişeyi yakıştırırsn sen smdi bilmiorm ama ben öleym
tamam o zman kızlar en azından aklımda hiç bişi yok denmicek kdr fikir sahibiym
speedy çok saol cnm sende evliliğin incelklerini öğretirsn bize malum bizdaha çok başlarındayz bu yolun
Krizim harika bir gelişme bu! Sonunda olmuş bak işte. Ablanın talihi döndü
İnan çok sevindim balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?