- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Yaaa konuyu kaçırdım mı bilmiorum ama bişi anlatasım geldiii
Bi arkadaşım evlendiği gece malum işten sonra banyo yapmış.. Banyodan çıkmış ama adam dururmuu.. İkinci kez banyoya girmiş çıkmış. Kocası yine devam
Bir gecede eskidim resmen bilseydim sabah banyoya girerdim diyordu
akızlar kızlar acil bi fikir istiyorumm :)) şu modeli geçen yıldan beri beğeniyorum 20 liraymış avrupa kataloğunda gördüm istesem mi ki yaasaten kullanışsız mı olur aslıya soralım
Eki Görüntüle 682615
valla ben de öyle tahmin ediyorum aslında,
o yüzden çamaşırlarımı ucuz almaya çalışıyorum zaten 3-5 sn durcak görüntüsü güzel olsun yeter
canım böyle durması eşyalarına uycaksa mecbur tüm duvar olacak gibiama eşyaların kapatıyorsa duvarı yanı bomboş olmayacaksa duvar tek cam da olur sanki bilemedim ayy çok gıcık iş perde yaa ben seçeme kesin
kız daha ben bakmadım perde falan. tanıdık perdeci var annem dedi adam kendi gelip alıyor ölçüyü bizim aldığımızı istemez bende tamam o zaman dedim
kızlar kızlar acil bi fikir istiyorumm :)) şu modeli geçen yıldan beri beğeniyorum 20 liraymış avrupa kataloğunda gördüm istesem mi ki yaasaten kullanışsız mı olur aslıya soralım
Eki Görüntüle 682615
e tamam pili olsun da e anacım 1 e 3 o da neymiş öylekınadım şu an perdecileri
canımcım eşyalarına da bağlı sanırım bu biraz ama bana duvarın ortasında olmaz gibi geliyor ya hele bide tül yani :26:
evli hatunlar topiginde sor bakayım onlar orda oluyor ya genelde
hee halı kolay cicim ya biz geçen hafta abimlere baktık yengeyle gidiyon koltuğun rengini söylüyon odanın mt sini söylüyon onlar sana seçenekleri sunuyor en beğendiğini alıyon
a
l al kaçırma... maksat görsellik zaten en fazla 5-10 dk duruyor üstünde
**
elifffffffff yettiiiiiiiiimmmmmmmm
bende perdeyi yarım yaptırcaktım duvar çok kalıyordu perdeci olmaz görünüm acısından dedi. allah ne verdiyese boydan boya yaptık
yanlarda fonlar da vardı gördün resimlerde.
boydan boya kesinlikle daha şık
evet tam iki hafta var camım.... ben perdeler için duvardan mi yoksa cam mı olduğuna karar verdim ama boyunu falan adam bakarmış biz kısa ölçermişiz falan görmesi lazımmış en güzel ölçüyü o verirmişValla seçmek cidden zor bişii perdeyiiii:18:
Bilmiyorum ki bende duvar boş kalırsa komik olur gibi geliyo da gelmiyooodaa
Hümüm şimdi senle benim aramda düğün haftası olarak 2 hafta var kuzum
Ayrıca teorikte 2 hafta olmasına rağmen pratikte 3 hafta var, çünkü biz 1 hafta önceden eskişehir e gideceğiz, iki düğün olacak çünküüüü
Yani senin anlayacağın benim evimin temizliği de olmadı ve sadece 19 gün kaldııııı
Bu haftasonuda davetiye dağıtmak için eskişehire gideceğiz, kaldı mı 15 gün
Ki hafta içleri çok zor oluyooooorrrr
Allahım yaaaaaa
Hüüümmm saydım panik oldum iyiceeeee
Bu arada perdeci zaten ölçmeye gelecek de sonucunda pazarlık için fln bilmek gerekiyooo
Üstelik cama mı yoksa duvara da mı yapacaz buna da karar vermek gerekiyooo
Ya ben niye gün hesabı yaptım kiiiiiiii
Al al çamaşırdan zarar gelmez yarar gelir
Bende kınadıııım ahanda bööööllleee oldum!
Evet dediğin gibi ortada olmayacak galiba Pınarkooommmm
İnşAllah ööle olur ama salon için turkuaz renk bulmak zor diyolar bideeee
Ohhh be şükür!
Benim perdecide öööle dedi kuzucan
Dedim acep bizi kekliyo muuu
Ama bak bütün perdeciler ööle diyo demek
Resimelrde dikkat etmemişim ki saf mıyım neyim
Evet galiba daha şık duracak öyle
yaa nerde şu 20 tl lik seksü şeyyyy:26:
Ohhh be şükür!
Benim perdecide öööle dedi kuzucan
Dedim acep bizi kekliyo muuu
Ama bak bütün perdeciler ööle diyo demek
Resimelrde dikkat etmemişim ki saf mıyım neyim
Evet galiba daha şık duracak öyle
yaa nerde şu 20 tl lik seksü şeyyyy:26:
Pınarım kızlar satan kadınlardan katalogtan alıyolar galiba
Ama aynıları Loya da da var, aynı fiyat üstelik
evet tam iki hafta var camım.... ben perdeler için duvardan mi yoksa cam mı olduğuna karar verdim ama boyunu falan adam bakarmış biz kısa ölçermişiz falan görmesi lazımmış en güzel ölçüyü o verirmişvalla bayağı yoğunlaştık artık kafamı kaldıracak zaman kalmıyor bana
Kız delüüü karar verdiysen bana niye söylemiyosuuunnnnn
Bu arada biz kime yaptıracaağımıza karar verirsek adam gelip ölçecek zaten, ben ölçüleri sadece kafalarında düşünsünler diye yazdım
Aynen bende yaaa
Valla yetişeecek mi hiç bilmiyoruuummmmm
salonun iki camı var biri biraz kısa biri çok uzun .... uzun olana cam ölçüsünde diğerinde duvardan duvara yapacağım diğerine de öyşe yapsak boğucu duruyor valla... mutfak ve oturması balkonlu olduğu için onu da uzun yaptıracağım yatak odasına karar veremedim yere kadar mı güzel olur acaba yoksa kısa mı.... yetiştireceğiz inşallah canım. bizim bugün boya işi bitecek herhalde dün öyle demişti beyfendi. evi de temizletirlerse çok mutlu olacağım artık
kızlar ne diyeceğim siz aldığınız çamaşırları yıkayıp mı götüreceksiniz evlerinize yoksa orda mı yıkayıp giyeceksiniz
kızlar ne diyeceğim siz aldığınız çamaşırları yıkayıp mı götüreceksiniz evlerinize yoksa orda mı yıkayıp giyeceksiniz
Pınarım kızlar satan kadınlardan katalogtan alıyolar galiba
Ama aynıları Loya da da var, aynı fiyat üstelik
bende öyle yapayım bari pijamaları mı da yıkayayım uzun kollu kışlıkları yıkamaya gerek yok da onları giyeceğim zaman yıkar giyerim diğerlerini yıkamak lazımbenim oturma odamda balkon var biri boydan bir duvarda yarım camdı. birini boydan diğerini yarım yapalım dedik.
sonra şık olmaz diye vazgeçtim. iyi ki de vazgeçmişim estetik durmuyor.
ben çamaşırlarımı kısa programda yıkayıp götürdüm.
izmirde yoğun iş çalşıması için başımı kaşıyacak vakit yok,size bir yazayım tatlı gelinler,
Aslı Gelinleri sultanı ve Hocası olmuş herşey ondan öğrendiniz kızlar,öğrtmencığünüzn kıymeytini bilin :)
Elif Çok geçmiş olsun canım,aman bu aralar çok daha dikkat et kendine,perdelerin evinde hayrılı olsun canım
Kızlar Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın, sizinde koçişle mutluluğunuzu devam ettirisn
canım ben pazardan ya da poşetsiz aldığım çamaşırlarımı yıkıyorum hemen kaldırıyorum ama mağazadan aldığım paketlileri yıkamadıydım yıkıyo musun sen hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?