'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İş yerinden arkadaşım aldı aynısından güzel model canım ama bedeni normal bedeninden küçük al. arkadaşım normalde L beden ama s-m alsa yeriydi yani büyük bedeni

a
l al kaçırma... maksat görsellik zaten en fazla 5-10 dk duruyor üstünde

**

elifffffffff yettiiiiiiiiimmmmmmmm

bende perdeyi yarım yaptırcaktım duvar çok kalıyordu perdeci olmaz görünüm acısından dedi. allah ne verdiyese boydan boya yaptık

yanlarda fonlar da vardı gördün resimlerde.

boydan boya kesinlikle daha şık

Valla seçmek cidden zor bişii perdeyiiii:18:
Bilmiyorum ki bende duvar boş kalırsa komik olur gibi geliyo da gelmiyooodaa

kız daha ben bakmadım perde falan. tanıdık perdeci var annem dedi adam kendi gelip alıyor ölçüyü bizim aldığımızı istemez bende tamam o zaman dedim

Hümüm şimdi senle benim aramda düğün haftası olarak 2 hafta var kuzum
Ayrıca teorikte 2 hafta olmasına rağmen pratikte 3 hafta var, çünkü biz 1 hafta önceden eskişehir e gideceğiz, iki düğün olacak çünküüüü
Yani senin anlayacağın benim evimin temizliği de olmadı ve sadece 19 gün kaldııııı
Bu haftasonuda davetiye dağıtmak için eskişehire gideceğiz, kaldı mı 15 gün
Ki hafta içleri çok zor oluyooooorrrr
Allahım yaaaaaa
Hüüümmm saydım panik oldum iyiceeeee

Bu arada perdeci zaten ölçmeye gelecek de sonucunda pazarlık için fln bilmek gerekiyooo
Üstelik cama mı yoksa duvara da mı yapacaz buna da karar vermek gerekiyooo

Ya ben niye gün hesabı yaptım kiiiiiiii

Al al çamaşırdan zarar gelmez yarar gelir

Bende kınadıııım ahanda bööööllleee oldum!

Evet dediğin gibi ortada olmayacak galiba Pınarkooommmm

İnşAllah ööle olur ama salon için turkuaz renk bulmak zor diyolar bideeee

Ohhh be şükür!

Benim perdecide öööle dedi kuzucan
Dedim acep bizi kekliyo muuu
Ama bak bütün perdeciler ööle diyo demek

Resimelrde dikkat etmemişim ki saf mıyım neyim
Evet galiba daha şık duracak öyle

evet tam iki hafta var camım.... ben perdeler için duvardan mi yoksa cam mı olduğuna karar verdim ama boyunu falan adam bakarmış biz kısa ölçermişiz falan görmesi lazımmış en güzel ölçüyü o verirmiş valla bayağı yoğunlaştık artık kafamı kaldıracak zaman kalmıyor bana

Ohhh be şükür!

Benim perdecide öööle dedi kuzucan
Dedim acep bizi kekliyo muuu
Ama bak bütün perdeciler ööle diyo demek

Resimelrde dikkat etmemişim ki saf mıyım neyim
Evet galiba daha şık duracak öyle

evet çok şık ve zarif oluyor
biraz fazla para kaçıyor ama

derler ya haa bu kadar girmiş haaa bu kadar hareketi anladınız yaptır gitsin.
yaa nerde şu 20 tl lik seksü şeyyyy:26:

Kız delüüü karar verdiysen bana niye söylemiyosuuunnnnn

Bu arada biz kime yaptıracaağımıza karar verirsek adam gelip ölçecek zaten, ben ölçüleri sadece kafalarında düşünsünler diye yazdım

Aynen bende yaaa
Valla yetişeecek mi hiç bilmiyoruuummmmm

salonun iki camı var biri biraz kısa biri çok uzun .... uzun olana cam ölçüsünde diğerinde duvardan duvara yapacağım diğerine de öyşe yapsak boğucu duruyor valla... mutfak ve oturması balkonlu olduğu için onu da uzun yaptıracağım yatak odasına karar veremedim yere kadar mı güzel olur acaba yoksa kısa mı.... yetiştireceğiz inşallah canım. bizim bugün boya işi bitecek herhalde dün öyle demişti beyfendi. evi de temizletirlerse çok mutlu olacağım artık

kızlar ne diyeceğim siz aldığınız çamaşırları yıkayıp mı götüreceksiniz evlerinize yoksa orda mı yıkayıp giyeceksiniz

izmirde yoğun iş çalşıması için başımı kaşıyacak vakit yok,size bir yazayım tatlı gelinler,

Aslı Gelinleri sultanı ve Hocası olmuş herşey ondan öğrendiniz kızlar,öğrtmencığünüzn kıymeytini bilin :)

Elif Çok geçmiş olsun canım,aman bu aralar çok daha dikkat et kendine,perdelerin evinde hayrılı olsun canım

Kızlar Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın, sizinde koçişle mutluluğunuzu devam ettirisn

benim oturma odamda balkon var biri boydan bir duvarda yarım camdı. birini boydan diğerini yarım yapalım dedik.

sonra şık olmaz diye vazgeçtim. iyi ki de vazgeçmişim estetik durmuyor.

ben çamaşırlarımı kısa programda yıkayıp götürdüm.

kızlar ne diyeceğim siz aldığınız çamaşırları yıkayıp mı götüreceksiniz evlerinize yoksa orda mı yıkayıp giyeceksiniz

canım ben pazardan ya da poşetsiz aldığım çamaşırlarımı yıkıyorum hemen kaldırıyorum ama mağazadan aldığım paketlileri yıkamadıydım yıkıyo musun sen hepsini

Pınarım kızlar satan kadınlardan katalogtan alıyolar galiba
Ama aynıları Loya da da var, aynı fiyat üstelik

ama burda loya yokkk

benim çamaşır aldığım bi arkadaş var burda le jardin alıyorum ben ondan geçen gün bi takım gösterdi bana kaşkorse takım adı biliyonuz mu bunu:26: ilk gece için bunu alıyolar didi

elifimko günleri sayma nolur ben heyecanlanıyorum

perdeyi de duvardan yaptır artık herkes aynı fikirde bak napacan girdi bi kere şemsiye açılmaz yani

halı da da turkuaz da var var ben gördüm kız kaşmirde angora royal de ne halılar var bi git bak

bende öyle yapayım bari pijamaları mı da yıkayayım uzun kollu kışlıkları yıkamaya gerek yok da onları giyeceğim zaman yıkar giyerim diğerlerini yıkamak lazım sütyenleri makineye atmayı hiç sevmem ben gerçi onları elimde yıkarım

estağfurullah sen varken bana düşmez

benden önce de oya,müge , çağla vardı onlardan çok şey öğrendik. birbirimizle konuştukça, paylaştıkça öğreniyoruz.

kocaman bir kardeş yuvası oldu burası

canım ben pazardan ya da poşetsiz aldığım çamaşırlarımı yıkıyorum hemen kaldırıyorum ama mağazadan aldığım paketlileri yıkamadıydım yıkıyo musun sen hepsini

mağazadan da alsan iç çamaşırı yıkanmadan kesinlikle giymeyin diyorlar biz öyle yaparız aldığım pijamaları da yıkamadan giymem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…