estağfurullah sen varken bana düşmez
benden önce de oya,müge , çağla vardıonlardan çok şey öğrendik. birbirimizle konuştukça, paylaştıkça öğreniyoruz.
kocaman bir kardeş yuvası oldu burası
bende öyle yapayım bari pijamaları mı da yıkayayım uzun kollu kışlıkları yıkamaya gerek yok da onları giyeceğim zaman yıkar giyerim diğerlerini yıkamak lazımsütyenleri makineye atmayı hiç sevmem ben gerçi onları elimde yıkarım
öyle yaparım belki canım sıkmasını çok az yaparak.... 6 gün kalacağız biz 6 tane mi takım götürmek lazım yani gecelikten hariçsütyenleri yumuşatıcıyla suda bekletebilirsin ya da 15 dk program varsa orda tozu gider
öyle yaparım belki canım sıkmasını çok az yaparak.... 6 gün kalacağız biz 6 tane mi takım götürmek lazım yani gecelikten hariç
peki aslıcan sana bir soru daha çeyize kaç tane normal sütyen almalı kaç take takım olarak hani şu fantezi tarzı almalı :26:
sana kalsak çok almalı da accuk normal standartlarda düşünelim
normal olarak 4 tane yeter sanırım. :44: benim kendi kullandıklarım yıpranık değildi ben fazla almadım
fantazi misınırsızzzzzzzzzzz buldukça al. kocan delirsin
normal şartlarda ondan da 3-4 yeter o zaman sanırım.:92:
erkekler üzerinde bu kadar etkilimi bu çamaşır gecelik olayları ya :44: bizde niye değil :44: onlar niye renk renk desen desen giymiyor :44: giyse de biz niye gülmekten başka bişi yapmayız :44:
:))Bunu ben de cok merak edıyorumm,ayrıca kızlar ben de düğününe ıkı hafta kalıp heyecanı dorukta olan gelin adaylarındanım:)
hımm ben evimden götürmek istemiyorum yeni alıcım hepsinişimdi o zaman fantezi kısmı için yarın sipariş verdiğim bi takım gelecek onla 4 olacak onu bi bırakıp normal günlük kullanmalığa geçeyim bi ben 4- 5 de ondan alayım sonna yeniden dönerim fanteziye
erkekler üzerinde bu kadar etkilimi bu çamaşır gecelik olayları ya :44: bizde niye değil :44: onlar niye renk renk desen desen giymiyor :44: giyse de biz niye gülmekten başka bişi yapmayız :44:
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi oldu bu da sustum
evet çok şık ve zarif oluyor
biraz fazla para kaçıyor ama
derler ya haa bu kadar girmiş haaa bu kadarhareketi anladınız yaptır gitsin.
kuzum bi gün senle güvenpark loya da buluşalım en iyisi bizben babydoll almak istiyorum hiç yok benim öyle kısa şeylerim bak aslıma hemen ilk gece giymiş babydoll unu
salonun iki camı var biri biraz kısa biri çok uzun .... uzun olana cam ölçüsünde diğerinde duvardan duvara yapacağım diğerine de öyşe yapsak boğucu duruyor valla... mutfak ve oturması balkonlu olduğu için onu da uzun yaptıracağım yatak odasına karar veremedim yere kadar mı güzel olur acaba yoksa kısa mı.... yetiştireceğiz inşallah canım. bizim bugün boya işi bitecek herhalde dün öyle demişti beyfendi. evi de temizletirlerse çok mutlu olacağım artık
kızlar ne diyeceğim siz aldığınız çamaşırları yıkayıp mı götüreceksiniz evlerinize yoksa orda mı yıkayıp giyeceksiniz
izmirde yoğun iş çalşıması için başımı kaşıyacak vakit yok,size bir yazayım tatlı gelinler,
Aslı Gelinleri sultanı ve Hocası olmuş herşey ondan öğrendiniz kızlar,öğrtmencığünüzn kıymeytini bilin :)
Elif Çok geçmiş olsun canım,aman bu aralar çok daha dikkat et kendine,perdelerin evinde hayrılı olsun canım
Kızlar Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın, sizinde koçişle mutluluğunuzu devam ettirisn
benim oturma odamda balkon var biri boydan bir duvarda yarım camdı. birini boydan diğerini yarım yapalım dedik.
sonra şık olmaz diye vazgeçtim. iyi ki de vazgeçmişim estetik durmuyor.
ama burda loya yokkk
benim çamaşır aldığım bi arkadaş var burda le jardin alıyorum ben ondan geçen gün bi takım gösterdi bana kaşkorse takım adı biliyonuz mu bunu:26: ilk gece için bunu alıyolar didi
elifimko günleri sayma nolur ben heyecanlanıyorum
perdeyi de duvardan yaptır artık herkes aynı fikirde baknapacan girdi bi kere şemsiye açılmaz yani
halı da da turkuaz da var var ben gördüm kız kaşmirde angora royal de ne halılar var bi git bak
sıra bize geliyorrrr Eliffffff
ben 2 tane normal sütyen koydum.
3 tane takım sütyen
2 tane de babydoll
ve bolcana külot
**
istersen pazardan ister mağazadan ne alırsanız alın yıkamadan giymeyin kızlar.bu sektörde olduğum için biliyorum . ne işlemlerden geçiyor onlar.
olmaz mı ya erkekler için görsellik daha çok etkileşim yapıyor
yavrum sen de giydirirsineşine.. onlar da parfümler kokular sürüyor mis mis
ama parfümü bizde sürüyoruz :44: traş kolonyasını çok seviyorum o ayrıayrı bir etkileşim yapıyor o da bende
6 tane atlet boxer aldım ben sevdiceğime nişanda bohçaya da koymuştuk onlarda duruyormuş giydirmemiş kayınannişim bayramlarda da alındı ama onları giymiş
yeter mi acaba :44na da alayım mı alengirli boxerlar
kime ne yazacağımı unuttum geçmişi okurken
hee elif sana yazcaktım ama arkideşler şeyetmişonlara katılıyorum ben de
benim biraz canım sıkıldı.. c.tesi kızlarla buluşçaktık pazar da bizim fotocularımız gelicekti onlar bize save the date adı verilen fotolardan çekçeklerdi
ama pazar yağışlı hava demiş fotocumuz, c.tesine çekilmiş çekim
kızlarla buluşamıcam
ama parfümü bizde sürüyoruz :44: traş kolonyasını çok seviyorum o ayrıayrı bir etkileşim yapıyor o da bende
6 tane atlet boxer aldım ben sevdiceğime nişanda bohçaya da koymuştuk onlarda duruyormuş giydirmemiş kayınannişim bayramlarda da alındı ama onları giymiş
yeter mi acaba :44na da alayım mı alengirli boxerlar
kime ne yazacağımı unuttum geçmişi okurken
hee elif sana yazcaktım ama arkideşler şeyetmişonlara katılıyorum ben de
benim biraz canım sıkıldı.. c.tesi kızlarla buluşçaktık pazar da bizim fotocularımız gelicekti onlar bize save the date adı verilen fotolardan çekçeklerdi
ama pazar yağışlı hava demiş fotocumuz, c.tesine çekilmiş çekim
kızlarla buluşamıcam
pınar loya kemeraltı girişinde sağda var ,forumda var.ama sen neredeydin :44::44:
**
elifim yok bacım hepsini farklı farklı günlerde giydim.
birde balayında odada dururken sexy badyler giydimkimisi göğüs dekoltesi kimisi sırt
ama ilk zamanlar yaparken tüm ışıklar kapalı oluyorduutanıyordum çok: her ne kadar giyinmeyi sevsem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?