'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sütyenleri yumuşatıcıyla suda bekletebilirsin ya da 15 dk program varsa orda tozu gider

öyle yaparım belki canım sıkmasını çok az yaparak.... 6 gün kalacağız biz 6 tane mi takım götürmek lazım yani gecelikten hariç

ben 2 tane normal sütyen koydum.
3 tane takım sütyen
2 tane de babydoll

ve bolcana külot

**

istersen pazardan ister mağazadan ne alırsanız alın yıkamadan giymeyin kızlar. bu sektörde olduğum için biliyorum . ne işlemlerden geçiyor onlar.

peki aslıcan sana bir soru daha çeyize kaç tane normal sütyen almalı kaç take takım olarak hani şu fantezi tarzı almalı :26:

sana kalsak çok almalı da accuk normal standartlarda düşünelim

peki aslıcan sana bir soru daha çeyize kaç tane normal sütyen almalı kaç take takım olarak hani şu fantezi tarzı almalı :26:

sana kalsak çok almalı da accuk normal standartlarda düşünelim

normal olarak 4 tane yeter sanırım. :44: benim kendi kullandıklarım yıpranık değildi ben fazla almadım

fantazi mi sınırsızzzzzzzzzzz buldukça al. kocan delirsin
normal şartlarda ondan da 3-4 yeter o zaman sanırım.:92:

hımm ben evimden götürmek istemiyorum yeni alıcım hepsini şimdi o zaman fantezi kısmı için yarın sipariş verdiğim bi takım gelecek onla 4 olacak onu bi bırakıp normal günlük kullanmalığa geçeyim bi ben 4- 5 de ondan alayım sonna yeniden dönerim fanteziye

erkekler üzerinde bu kadar etkilimi bu çamaşır gecelik olayları ya :44: bizde niye değil :44: onlar niye renk renk desen desen giymiyor :44: giyse de biz niye gülmekten başka bişi yapmayız :44:

babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi oldu bu da sustum

Bugün azıttı topik :) ben çayelinde çalışırken çok fazla kilot aldım oraya malummm ruslar getiriyor normal çamaşır bulmak zor oluyor :) 30 u aşkın çamaşırım var annem bol bol al dedi sözünü dinledim çok mu usluyum nee

olmaz mı ya erkekler için görsellik daha çok etkileşim yapıyor

yavrum sen de giydirirsin eşine.. onlar da parfümler kokular sürüyor mis mis

evet çok şık ve zarif oluyor
biraz fazla para kaçıyor ama

derler ya haa bu kadar girmiş haaa bu kadar hareketi anladınız yaptır gitsin.

Bizde aynen o hareketten yapacağız galiba Aslım
Ya herşeyde bi çakallık var arkadaş

kuzum bi gün senle güvenpark loya da buluşalım en iyisi biz ben babydoll almak istiyorum hiç yok benim öyle kısa şeylerim bak aslıma hemen ilk gece giymiş babydoll unu

Delüüü
Buluşma mekanına bak
Hüm sen tavansın fenaaaa

Aslı bu konuda ekol yaaaa
Bende nerde o hava, o caka

Amaaaan artık perdeci ne derse öyle yapacağım bende napiiiim

Çok teşekkür ederim eysaihcim
Evet kendime dikkat etmem gerek ama ben açıkçası pek etmiyoruuummmm

benim oturma odamda balkon var biri boydan bir duvarda yarım camdı. birini boydan diğerini yarım yapalım dedik.

sonra şık olmaz diye vazgeçtim. iyi ki de vazgeçmişim estetik durmuyor.

Bende boydan boyaaaa, duvardan duvaraaa yaptiriciiimmmmmmmm
Napiiim yaniii, canımı alacak değiller yaaa

Pınarım koca İzmir de bi loya yok muuuu
Kaşkorse ilk defa duydum,işyerinde giren çıkan çok varda bakamiciiiim şimdi

Yaa bende aynen bu şekilde heyecanlıyım
Öyle yapacam kuzum zaten

Eşyalar gelsin de halı derdine düşecez bideee

sıra bize geliyorrrr Eliffffff

Bende tam onu düşünüyoduuummmm
Ne yani Aslı gibi bizde tavsiye veren kişi mi olicez yaneeeee

Anaaaammmm
Evde ne var ne yok topla götür diyon yaniiiii

Aslı bişii sorucam sen 2 babydoll u değiştirip değiştriip mi giydin geceleri, nasıl oldu şimdi 2 taneyle

olmaz mı ya erkekler için görsellik daha çok etkileşim yapıyor

yavrum sen de giydirirsin eşine.. onlar da parfümler kokular sürüyor mis mis

ama parfümü bizde sürüyoruz :44: traş kolonyasını çok seviyorum o ayrı ayrı bir etkileşim yapıyor o da bende

6 tane atlet boxer aldım ben sevdiceğime nişanda bohçaya da koymuştuk onlarda duruyormuş giydirmemiş kayınannişim bayramlarda da alındı ama onları giymiş

yeter mi acaba :44na da alayım mı alengirli boxerlar

kime ne yazacağımı unuttum geçmişi okurken
hee elif sana yazcaktım ama arkideşler şeyetmiş onlara katılıyorum ben de
benim biraz canım sıkıldı.. c.tesi kızlarla buluşçaktık pazar da bizim fotocularımız gelicekti onlar bize save the date adı verilen fotolardan çekçeklerdi
ama pazar yağışlı hava demiş fotocumuz, c.tesine çekilmiş çekim
kızlarla buluşamıcam

pınar loya kemeraltı girişinde sağda var ,forumda var. ama sen neredeydin :44::44:

**

elifim yok bacım hepsini farklı farklı günlerde giydim.

birde balayında odada dururken sexy badyler giydim kimisi göğüs dekoltesi kimisi sırt

ama ilk zamanlar yaparken tüm ışıklar kapalı oluyordu utanıyordum çok: her ne kadar giyinmeyi sevsem de.

bence almalısın

çorap da al bebeğim

Özgem ya sıkma canını :44: kızlarla bir daha görüşebilirsiniz yine ama fotocuyla değil. pollyanna ol

Nişanlıma bende fazlasıyla aldım don ama hep normal aldım ne bileyim erkeklerde farklı don görmedim ya da ben bilmiyorummm. o da kendisine baksın canım

Bende severim traş kolonyasııııı

Bırak alma kuzum ya, kendisi alsın kendisineee
Sen kendine yatırım yap

Hadi yaaaa
Olsun kuzum, siz zaten sık sık buluşuyosunuz kiiiiii
Bi dahakine görüşürsünüz, yada saat olarak ayarlamaya çalışın fotocuya

Farklı farklı günlerde giydin de zaten 2 babydoll almışsın, o zaman diğer günler sadece takım mı giydiiinnnnnnn
Bu arada bende alacam askılı body
Aklımdaydıııı

Bende kapalı isteriiiiiiiimmmmmmmm

elifikoviç koca izmirde vardır da ben o koca izmire çok uzağım ve burda loya yok

bide bencede kendime yatırım yapayım az daha

sonna duruma göre ona geçerim sonuçta o da bana yol su elektrik olarak geri dönecek

aslıııı çorap hiç aklıma gelmediydiii

ilk fırsatta yarimin 44 numero ayacıklarına çorap alayım

bide ben uzağım merkeze hatırladın mı :26: hani köftesi meşhur bizim buranın ay çok canım çekti şu anda

amante03 olan tuba da gelcekti onla da tanışçaktım
neyse ksımet değilmiş, zaten pantolon aldım kendime dar paça kendisi de dar basenlerim çıktı popişime takmış vaziyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…