'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

karanlıkta nasıl göreceğiz ya o sıvıyı biz ona anlam veremiyorummm ben

görmene gerek yok hümüm hissediyorsun zaten.ya da eşinin organı değince anlıyorsun

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
benim saçlarda zor kurur. benimki diyo ben kuruturum :) dedim dene görürsün saçlarımı biraz kestirmiştim kıyamet kopmuştu :))

benimkide öyle diyordu 2 kere kuruttu o da yarı ıslak kaldı. fenalık geldi. anladım şimdi seni dedi.

tam yerine geldin valla
Özgem balayındayken olmuyordu çünkü kafanda birşey yok iş,ev ,yemek vs gibi.

sadece ona ve eşine endekslisin. bazen istemiyormuş gibi hissetsem de hep istedim .çünkü kendini ve eşini tanıyorsun. hatta bazen ben başlattım.

eve geldik işler birikmiş iş yerinde ikimizinde onları toparlıyoruz. vs derken tam anlamıyla balayındaki gibi olmadı yorgunluk etkiliyor.

Merhabalar kızlar!

Elifçik hastanedeydi de, sevgilişin bişiii için onun yanında gitttiiimmmm

Yalnız dün akşam ve bu sabah iki defa rahatsızlık geçirdim, gözlerim kararıyo,midem bulanıyo, aniden yere çöküveriyorum, başımı kaldıracak halim kalmıyo..Tansiyon düşmesi gibi bişiii

Galiba tempoya tepki veriyo vücudum artık

Siz neler yapıyosunuz bakiiimmm?
Dünde perde baktık da size bi sorum olacak, azıcık bekleyin heleeee
Çizeyim de öyle sorayıımmm

1 yıl isteksizlikte neymiş kızlar :18:
rutin paso yapmanız lazım sonra mırın kırın edin

elif hoşgeldin
geçmiş olsun

dogum kontrol hapı ile etkilesim yapabilecek seyler kullandın mı ?

oohhh ohhh muhabbet genişlemişşşşşş

ayy çok heyecanlı valla bütün işlerim kaldı sabahtan beri..

bu arada banyo takımı geldi adam süper kargo yapmış özenle paketlemiş şaşırdım valla...
hiçbirinde bir hasar yok çok beğendim

PRİMANOVA FELİSYA 7 PARÇA BANYO SETİ GittiGidiyor'da 81650771

banyo takımı almak isteyen iletişime geçebilir.. çeşitleri mevcut

geçmiş olsun eliiiif ben de dıyorum beni çağırdı yoklamada elifcik yok çook iyi beslenmemiz lazım ya bir güne bir sürü iş sığdırıyoruz bol bol meyve ye et ye dikkat et kendine bekliyourz resmi :)))

arkidişim noldu sana

hastaneye gidiyon madem bi görünsen ya sende:26:

yorgunluk da olabilir başka bişi de :18:

benimkide öyle diyordu 2 kere kuruttu o da yarı ıslak kaldı. fenalık geldi. anladım şimdi seni dedi.

benimki bi kaç kere yaptı kurutma işini. yanına gittiğimde onlarda kalıyorum ya. banyoya o evdeyken giriyorsam ona kurutturuyorum. biraz ıslak da olsa özene özene yapıo

Elifcimm geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Şimdi kızlar bu benim salonumun resmi

Size bir sorum olacak, dün biz perdeciye gittik, biz zannediyorduk ki sadece 2.93 olan kısma perde dikilecek
Birde balkon kapısına

Kenarlarına fonda yaptıracağız bitecek
Ama adam dedi ki sadece ortaya yaparsak sırıtır, duvarı boydan boya yapmamız gerekir

Haliyle böyle metre artıyor
Salona 19 m fln gidecek

Ben emin olamadım tam, siz ne dersiniz?
Böyle yapmak mı daha doğru olur?

Hönk diye geldim hönk diye soruyorum ama k bakmayın..
Geçmişe döniiiicciiiiimmm kiiiii

güle güle kullan canım. ya benim banyomda böyle hangi renk alabilirim ki. daha duşakabin ve banyo dolabı girecek.

kuzum genelde tüm duvar yapıyorlar. perdeci doğru söylemiş ama içine tül mü alacaksın . ? ben güneşlik olarak stor dışına fon alacamda :S

elifkoomm kafam karıştı benim şimdi pencere 2,93 ise geri kalan kısımlarla birlikte 6 metre yapıyor orası komple olur zaten duvarın ortasında perde olup ta gerisi boş kalmaz

ama balkon kapısının olduğu yer o kadar geniş olmamalı sen toplam 19 mt yazmışsın:26:

ben mi yanlış anlıyorum acaba :44:

kuzum genelde tüm duvar yapıyorlar. perdeci doğru söylemiş ama içine tül mü alacaksın . ? ben güneşlik olarak stor dışına fon alacamda :S

Kuzum ben salonda stor sevmiyorum pek
Birde avangarde stor uyuşmuyo beninm kafamda
Tabi ki de zevk meselesi ama

canım geçmiş olsun yaa dikkat et kendine doktora görünseydin ya sen de hastanee gitmişsin bak bi de..

perde içinde aklıma zebra modeller var ya onlar geldi hem balkonda var hem de daha modern durur fon yaptırırsın camın olduğu tarafa..sen nasıl perde düşünüyorsun ona göre yorum yapayım tül olacaksa yarım kötü olabilir çünkü:44:

güle güle kullan canım. ya benim banyomda böyle hangi renk alabilirim ki. daha duşakabin ve banyo dolabı girecek.
Eki Görüntüle 682461

kahve tonları mı canım tam bilemedim :26: çiçekli kelebekli model her banyoya gider paspas rengini içindeki renklerden seçerek güzel olur banyo cıvıl cıvıl olmalıymış gibi geliyor bana gerçi benim evde her renk olacakk

Yaaa konuyu kaçırdım mı bilmiorum ama bişi anlatasım geldiii
Bi arkadaşım evlendiği gece malum işten sonra banyo yapmış.. Banyodan çıkmış ama adam dururmuu.. İkinci kez banyoya girmiş çıkmış. Kocası yine devam
Bir gecede eskidim resmen bilseydim sabah banyoya girerdim diyordu

Biraz kahveye kaçıo koyu kırmızı baya baya işte. dolabı alınca ona göre bi renk yoğunluğu secsem iyi gibi olacak sanki

bencede boydan boya olmalı tatlım. duvar açık durursa hoş olmaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…