- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
elif hoşgeldin
geçmiş olsun
dogum kontrol hapı ile etkilesim yapabilecek seyler kullandın mı ?
geçmiş olsun eliiiif ben de dıyorum beni çağırdı yoklamada elifcik yokçook iyi beslenmemiz lazım ya bir güne bir sürü iş sığdırıyoruz bol bol meyve ye et ye dikkat et kendine bekliyourz resmi :)))
arkidişim noldu sana
hastaneye gidiyon madem bi görünsen ya sende:26:
yorgunluk da olabilir başka bişi de :18:
Elifcimm geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
elifkoomm kafam karıştı benim şimdi pencere 2,93 ise geri kalan kısımlarla birlikte 6 metre yapıyor orası komple olur zaten duvarın ortasında perde olup ta gerisi boş kalmaz
ama balkon kapısının olduğu yer o kadar geniş olmamalı sen toplam 19 mt yazmışsın:26:
ben mi yanlış anlıyorum acaba :44:
canım geçmiş olsun yaa dikkat et kendine doktora görünseydin ya sen de hastanee gitmişsin bak bi de..
perde içinde aklıma zebra modeller var ya onlar geldi hem balkonda var hem de daha modern durur fon yaptırırsın camın olduğu tarafa..sen nasıl perde düşünüyorsun ona göre yorum yapayım tül olacaksa yarım kötü olabilir çünkü:44:
bencede boydan boya olmalı tatlım. duvar açık durursa hoş olmaz sanki
işler bugün çok yoğun yaaa gelemiyorum sürekli maalesef.... anlaşıldı gece uyanmaya hazır olalımbalayındayken o beni uyandırıyodu sabaha karsı
evlenince işe gitmeden sana yapcam aynısını diyordum ama yemiyorsonrasında banyo ,saç kurutma ben zararlı çıkarım
Geçmiş olsun elifffff Allah şifanı versin
hahhah koptum.. bizde geçen acaba aylık kaç para harcarız diyorduk su parasını max yaz dedim koptukSohbetin yine dibine vurmuşsunuz kızlar benim yengem demişti banyoda kaç fayans var onları bile sayarsın banyoya girip çıkmaktan dio :)
Yaaa konuyu kaçırdım mı bilmiorum ama bişi anlatasım geldiii
Bi arkadaşım evlendiği gece malum işten sonra banyo yapmış.. Banyodan çıkmış ama adam dururmuu.. İkinci kez banyoya girmiş çıkmış. Kocası yine devam
Bir gecede eskidim resmen bilseydim sabah banyoya girerdim diyordu
ben bakmadım desem rengineeeBizim tutacağımız evin banyo fayansları siyah beyaz ben nasıl paspas alsam açar acaba
Kuzum şimdi şöyle oluyor
Boy bir metreyse perdeyi 1 e 2.75 olacak şekilde yapıyolar
Pili yapmadan perde yapılmıyo
Yani aşağı yukarı 3 le çarpılıyo tüm boy
Kızlar doğum kontrol haplarını kaç ay önceden içmek gerekiyor? hiç bir bilgim yok benim d.kontrol haplarıyla ilgili
hadi yaher gün bir yeni bilgi
eneeemm perde parasına bak şimdi o zaman :18: :18:
ama bence tam boş olmalı canımcım yani ortada olmaz yani bana kalırsa :26:
evli aplalar yardım etse ya
canım böyle durması eşyalarına uycaksa mecbur tüm duvar olacak gibi
kız daha ben bakmadım perde falan. tanıdık perdeci var annem dedi adam kendi gelip alıyor ölçüyü bizim aldığımızı istemez bende tamam o zaman dedimAynen Pınarım yaa
6*3 den 18 m yapıyo bi taraf
Yahuuu altı üstü bi perde diyosun ama ne çok ayrıntısı varmış yaaa
Ayyy söyleyin be dostlaaarrr!!!
Bi fikir belirtiiiiiinnn, evli hatunlar siz nereye gittiniiizzzz
Halı da da var mı böyle ayrıntılar ya, ne zormuş arkadaş
kızlar kızlar acil bi fikir istiyorumm :)) şu modeli geçen yıldan beri beğeniyorum 20 liraymış avrupa kataloğunda gördüm istesem mi ki yaasaten kullanışsız mı olur aslıya soralım
Eki Görüntüle 682615
Aynen Pınarım yaa
6*3 den 18 m yapıyo bi taraf
Yahuuu altı üstü bi perde diyosun ama ne çok ayrıntısı varmış yaaa
Ayyy söyleyin be dostlaaarrr!!!
Bi fikir belirtiiiiiinnn, evli hatunlar siz nereye gittiniiizzzz
Halı da da var mı böyle ayrıntılar ya, ne zormuş arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?