'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla canım bugün öyle oldum Allah tan ki görüşmedik

kızlar akam akşam keyifle eve geliyordum ki tüm keyfim kaçtı...
kuzenime üniversite sınavın iyi geçerse telefon alıcam demiştim ısrarlarla bana aldırdı telefonu daha doğrusu parasını benden aldı kendi telefonumu satıp yarı parasını sana getircem abla dedi neyse işte internette ucuza bulmuş sipariş etcekmiş...
bugun aradım nasıl telefon dıye demez mi geldi ama çalışmıyo geri yolladım diye..
ben bişey alcakken kırk kere para hesabı yapıyorum yok yere uçtu parammmm ben neler alırdım ona
sözde aynısını yollicam demiş satıcı ama yollamazsa bile nasıl savuncak ki hakkını

Zaten dinen de ışık kapalı olması uygun canım.... ya da mum ışığı loş bi ortam olmalı abajur mesela güzel olur

Fos çıkmam inşallah uygulamaya geçince

AAAA kandırdılar mi ki kızı yawwww

merhaba kızlar:) bende 17 ağustos geliniyim veee aranızda olmaktan son derece mutluyum:)

Kızlar yine akşam,ve Gelinler size de iyi akşamlar:)

Dila üzgünmüş canım sakın üzülmeyin,nazar duanızı okyun

İzmirli Gelinler neden söylemyonuz,düğünüze gelerim:)

elifim 2 babydoll ayrı giydim..

2 tane şifon gecelik vardı

bir de takımları farklı farklı giyindim aynı gün içinde herşey onların suçu

*
pınarım hatırladım

canım çekti be

Aslım sen bu işi kesinlikle Hocasın,öğrütmenisn,burda koçiişleri bekleyen gelunlerin Günahını alıyon :)

bu ne böyle sifon gecelikler:) babydolller :)

koçişi resmen ceza vermişin canım

Gelunler bakmayın aslıya sakin olun canım:)

düğün için hiç hazırlık yapmadım canım kaldı ki 24nisanda nikahım olcak nikah kıyafetimi bile ayarlamadım daha:,( nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz aynı şehirde olsak her şeyi yavaş yavaş sindire sindire yapardık bu konuda şanssızım malesef aynı şehirde olanlar her gün nişanlısını görebilme şansı olanlar şükretsinler walla çok zor bi durum nişanlılığın tadını alamıyosun

bizde ayrı şehirlerdeyiz. ama işte aşk çekiyorsun zor olsada geçiyor günler. özlem daha da artıyor. kısmet. geç olsun güç olmasın

alırsın 2 hafta var..biz aynı şehirdeyız ama hergün görüşmüyoruz hafta 1 bilemedin 2.. o da işler için mecbur. ama artık daha fazla olması lazım 19 mayısta düğün var

alırsın 2 hafta var..biz aynı şehirdeyız ama hergün görüşmüyoruz hafta 1 bilemedin 2.. o da işler için mecbur. ama artık daha fazla olması lazım 19 mayısta düğün var

aa senn çok az kalmışş:))) ne güzelll
walla canım ben ekimde nişanlandım o zamandan beri 1kere görüştük senn yerinde olmaya razıyım

Son düzenleme:

bizde ayrı şehirlerdeyiz. ama işte aşk çekiyorsun zor olsada geçiyor günler. özlem daha da artıyor. kısmet. geç olsun güç olmasın

ewet malesef zor geçiyo zaman ama Allahtan okul var da kafamı dağıtıyorum az da olsa:) bi de ayrı olunca inanılmaz tartışma oluyor sevgiliyken bile bu kadar çok tartışmıyoduk nişanlılık zormuş hiç ilgilenemiyo işten güçten sabah 9 akşam 7 çalışıyo geri kalan zamanı da kendine ayırmak istiyo zaten telefonla da konuşmayı pek istemiyo yorgun olduğu ve bütün gün kafası şiştiği için bana da kös kös oturup zamanın geçmesini beklemek kalıyo halbuki isterdim ki nişanlılık boyu en azndan haftasonları bile olsa görüşmek beraber evimiz için alışverişe çıkmak birlikte yemek yemek vakit geçirmek.. çünkü en tatlı zamanlar bunlar ve biz ayrıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…