Bizde aynen o hareketten yapacağız galiba Aslım
Ya herşeyde bi çakallık var arkadaş
Delüüü
Buluşma mekanına bak
Hüm sen tavansın fenaaaa
Aslı bu konuda ekol yaaaa
Bende nerde o hava, o caka
Amaaaan artık perdeci ne derse öyle yapacağım bende napiiiim
Çok teşekkür ederim eysaihcim
Evet kendime dikkat etmem gerek ama ben açıkçası pek etmiyoruuummmm
Bende boydan boyaaaa, duvardan duvaraaa yaptiriciiimmmmmmmm
Napiiim yaniii, canımı alacak değiller yaaa
Pınarım koca İzmir de bi loya yok muuuu
Kaşkorse ilk defa duydum,işyerinde giren çıkan çok varda bakamiciiiim şimdi
Yaa bende aynen bu şekilde heyecanlıyım
Öyle yapacam kuzum zaten
Eşyalar gelsin de halı derdine düşecez bideee
Bende tam onu düşünüyoduuummmm
Ne yani Aslı gibi bizde tavsiye veren kişi mi olicez yaneeeee
Anaaaammmm
Evde ne var ne yok topla götür diyon yaniiiii
Aslı bişii sorucam sen 2 babydoll u değiştirip değiştriip mi giydin geceleri, nasıl oldu şimdi 2 taneyle
Zaten dinen de ışık kapalı olması uygun canım.... ya da mum ışığı loş bi ortam olmalı abajur mesela güzel olurBende severim traş kolonyasııııı
Bırak alma kuzum ya, kendisi alsın kendisineee
Sen kendine yatırım yap
Hadi yaaaa
Olsun kuzum, siz zaten sık sık buluşuyosunuz kiiiiii
Bi dahakine görüşürsünüz, yada saat olarak ayarlamaya çalışın fotocuya
Farklı farklı günlerde giydin de zaten 2 babydoll almışsın, o zaman diğer günler sadece takım mı giydiiinnnnnnn
Bu arada bende alacam askılı body
Aklımdaydıııı
Bende kapalı isteriiiiiiiimmmmmmmm
hiç bişee yok aslındaa, rahat battı sanırımm
evrene poztif bakamadım bugünn
ama saolsunn çağla ve pınar telden çakralarımın yönünü değiştirdiler tekrardan sahalara döndümmm
*
bu arada aslııı anlattıklarınn gayet aydınlatıcııı
dünyamızı aydınlattın vallahii
hele hümmm ondan da süper performans bekliyorummm
kızlar akam akşam keyifle eve geliyordum ki tüm keyfim kaçtı...
kuzenime üniversite sınavın iyi geçerse telefon alıcam demiştim ısrarlarla bana aldırdı telefonu daha doğrusu parasını benden aldı kendi telefonumu satıp yarı parasını sana getircem abla dedi neyse işte internette ucuza bulmuş sipariş etcekmiş...
bugun aradım nasıl telefon dıye demez mi geldi ama çalışmıyo geri yolladım diye..
ben bişey alcakken kırk kere para hesabı yapıyorum yok yere uçtu parammmm ben neler alırdım ona
sözde aynısını yollicam demiş satıcı ama yollamazsa bile nasıl savuncak ki hakkını
AAAA kandırdılar mi ki kızı yawwww
merhaba kızlar:) bende 17 ağustos geliniyim veee aranızda olmaktan son derece mutluyum:)
valla öyle ya oof of olan benim paraya oldu o kadar da titizlenirim her aldığıma kendime olsa almazdım gönlü olsun diye verdim parayı ya
hoşgeldiniz
elifim 2 babydoll ayrı giydim..
2 tane şifon gecelik vardı
bir de takımları farklı farklı giyindim aynı gün içindeherşey onların suçu
*
pınarım hatırladım
canım çekti be
hoşgeldiniz
yo ben ankaradayim... Kimi.nereye ekliyorum?canım sende izmirde mi,Köftelerin güzel olduğu yermi:)
neden eklemiyon arkadaşlığa,aşk olsun canım taze gelun
hoşbuldummmm:))
düğün için hiç hazırlık yapmadım canımkaldı ki 24nisanda nikahım olcak nikah kıyafetimi bile ayarlamadım daha:,( nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz aynı şehirde olsak her şeyi yavaş yavaş sindire sindire yapardık bu konuda şanssızım malesef aynı şehirde olanlar her gün nişanlısını görebilme şansı olanlar şükretsinler walla çok zor bi durum nişanlılığın tadını alamıyosun
alırsın 2 hafta var..biz aynı şehirdeyız ama hergün görüşmüyoruz hafta 1 bilemedin 2.. o da işler için mecbur. ama artık daha fazla olması lazım 19 mayısta düğün vardüğün için hiç hazırlık yapmadım canımkaldı ki 24nisanda nikahım olcak nikah kıyafetimi bile ayarlamadım daha:,( nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz aynı şehirde olsak her şeyi yavaş yavaş sindire sindire yapardık bu konuda şanssızım malesef aynı şehirde olanlar her gün nişanlısını görebilme şansı olanlar şükretsinler walla çok zor bi durum nişanlılığın tadını alamıyosun
alırsın 2 hafta var..biz aynı şehirdeyız ama hergün görüşmüyoruz hafta 1 bilemedin 2.. o da işler için mecbur. ama artık daha fazla olması lazım 19 mayısta düğün var
bizde ayrı şehirlerdeyiz. ama işte aşk çekiyorsun zor olsada geçiyor günler. özlem daha da artıyor. kısmet. geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?