- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
ewet malesef zor geçiyo zaman ama Allahtan okul var da kafamı dağıtıyorum az da olsa:) bi de ayrı olunca inanılmaz tartışma oluyor sevgiliyken bile bu kadar çok tartışmıyoduk nişanlılık zormuşhiç ilgilenemiyo işten güçten sabah 9 akşam 7 çalışıyo geri kalan zamanı da kendine ayırmak istiyo zaten telefonla da konuşmayı pek istemiyo yorgun olduğu ve bütün gün kafası şiştiği için bana da kös kös oturup zamanın geçmesini beklemek kalıyo halbuki isterdim ki nişanlılık boyu en azndan haftasonları bile olsa görüşmek beraber evimiz için alışverişe çıkmak birlikte yemek yemek vakit geçirmek.. çünkü en tatlı zamanlar bunlar ve biz ayrıyız
Allah yardımcın olsun canım bende kaç yıl ayrı gayri yaşadım zor iş iyi anlıyorum seniaa senn çok az kalmışş:))) ne güzelll
walla canım ben ekimde nişanlandım o zamandan beri 1kere görüştüksenn yerinde olmaya razıyım
canım aynı şeyleri bende yaşıyorum. okul bende de var. iş güç desen benimki gece 3 lere kadar çalışıyor. görüşmek kısa kısa. kamerada görüyorum. o calısıyo ben mal mal bakıyorum ona. konusma eskisi kadar olamıyor maalesef. evimiz için ise beraber hiç birşey yapamıyoruz. o heyecanı yaşayamadım . mobilyalarım alındı ve bunları kayınvalidem secti. herşeyi onlar yapcak gibi duruyor ayrıyetten deli ediyor bu durum beni. benim memleket ayrı. okul ayrı. gelin gidecegim yer ayrı. bermuda 3 geni gibiyim. nereye yetişeyim. mezuniyet törenim desem düğünüme bir hafta kala. ona da mı yetişmeliyim. herşey bir birine sıkıştı bende. off off
Allah yardımcın olsun canım bende kaç yıl ayrı gayri yaşadım zor iş iyi anlıyorum seni
inşallah inşallah.. hakkımızda.hayırlısıbende bendee kaç yıl hem de.. 9yıldır beraberiz anca ekmde nişan yaptık düşün yaniayyy bu kadar bekliyoruz seviyoruz istiyoruz inş her şey gönlümüzce oluurr
bende bendee kaç yıl hem de.. 9yıldır beraberiz anca ekmde nişan yaptık düşün yaniayyy bu kadar bekliyoruz seviyoruz istiyoruz inş her şey gönlümüzce oluurr
iyi geceler canlarım benim
bugün hiç doğru düzgün uğrayıp kimseyle ilgilenemedim valla, yoğundum baya
yeni arkideş gelmiş hoşgelmiş
benim keyfim yerinde beklediğim bi ödeme vardı onu aldımgerçi bi süredir bağkurumu ödememiştim bunla onu ödücem ama olsun
artık gönül rahatlığıyla kadın doğum doktoruna gidebilirim haftaya
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
boylesine : ?? Ağustos 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................102 ... :123:
Aslım sen bu işi kesinlikle Hocasın,öğrütmenisn,burda koçiişleri bekleyen gelunlerin Günahını alıyon :)
bu ne böyle sifon gecelikler:) babydolller :)
koçişi resmen ceza vermişin canım
Gelunler bakmayın aslıya sakin olun canım:)
dilanın kınası düğünden sonra olacak galiba Özgemmmm
onu da bi temmuz diye düzeltiver istersen cok komik olmuş
Günaydın kızlarhayırlı cumalar sabah o kadar dua etme isteğim vardı. kahvaltı vs derken yine apar topar çıktım evden.Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin.
güne pozitif başlamak cidden çok önemli
dilammmmm nereye yolculuk
zehra,özge ,maviş,çağlomik size de günaydın.
ve gelecek olan fıstıklarım sizlere de günaydın
:44::44::44::44: vayyyy ben hiç dikkat etmemişim.
Antakya ya gidiyoruzz kuzumm
Hava degisikligi iyidir
Aslimm rabbim dualarimizi geri cevirmesin insallah hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insallahh..
Ben ozgenin tarih durumunu gordum de sanirim ramazandan sonra olcagini dusundugu icin o sekilde yazmistir kesin diil ya benim tarihimm :))
iyi yolculuklar tatlımGunaydinn kizlarrrr :))
Dunu unutturcak kadar enerji doluyum bugunn :))
Hepinizii kocaman kocaman sevgiyle kucakliyorummm :)) burada kucaklama ikonu yapmak isterdim ama telden baglaniyorumm)
Cnkuuuuu is seyahatine ciktikk ve yoldayimmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?