'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese günaydın kızlar.
dünden sonra kv yi aradım çeyiz yerleştirme için davetimi yaptım işiş olmazsa gelicekmiş.
Artık kendisi bilir dimi ben üzerime düşeni yapmışım.

[SUB][/SUB]
Günaydın ve hayırlı cumalr kızlarr haftasonunu inş hepimiz çok güzel değerlendiririz

hümm ben yorgunum ama iyiyim yani sanırsam

ya kızlar ben e-devlet şifremi unuttum :44::44::44: şimdi ptt ye gidip 10 tl ye yeni şifre almam gerek
bu çok sinir bozucu bir durum

Ben dün sabah aldım 2 tl canım 10 tl değil... ptt 8.30 da açılıyormuş işe gelmeden hemen hallettim sabah çok şükür

Günaydıınnnlaaaarr...

Yehuuuuuu bugün günlerden Cumaaaa
Haftaya bugün diil, ondan sonraki hafta bugün diiil, ondan sonraki haftaaaaa:123:

2 günlük perfectooo bi tatil bizi bekleeeerrr, Eskişehir mağazalarına akıciiiimmmmm

Dün gelinlik provası için annişi beklerken Loya'ya girdiiiimmmm
Aman Allahım harika cici şeyelr gelmiiişşşş
Hepsine aşık oldum resmen yaaa!

Bugün yarın alabilirim hepiciğiiiiniiii

Loyadan mükemmel şirincik bi hasır şapka alddıııım
Ve balayı için alış-veriş startını verdiiiimmmmmmm

Gelinliğimi giydim, kolları yapılacak artıııkkk
Allahım kuyruğu tam hayallerimdeki gibi, upuzuuuunnnn
26 Nisan'da teslim alacağım inşAllah

Sizden naberin bebetolar?

İnşallah çünkü bu hafta sonu o kadar yoğun bir iş beni bekliyorki.
Bu aralar haftaiçi çalışırken daha az yoruluyorum galiba

Kıyamam ya ben düşününce stres oluyorum milyonlarca düşüncem var hangisinden başlayacağımı şaşırıyorum. Allahtan nişanlım beni sakinleştiriyor yaa iyi ki var

günaydın gelinciklerimm

sevgilimle aramız limoniydi bi süredir. nası bi huzursuzluk vardı içimde nası bi can sıkıntısı hepsi bitti gitti çok şükür. hayat arkadaşlarımızın kıymetini bilelim

ayy dilaa künefe ye lütfenn. 2 yıl antakyada kaldım ben çok özledim künefesini

tarih için kusura bakmayın kuzularım yaa hiç dikkat etmemişim o gün baya değişiklik yapıldı ya listede kopyala yapıştır yapınca ağustos kalmış
diloş sen marjinal ol kıanyı düğünden sonra yap
hemen yarınki listeyi düzeltirim canım benim

balayı için neler alcaksın elifimm. bi de nereye gidiceksiniz bizim düğün tarihimize orta avrupa turu uyuyo. oraya gidicez sanırım. ama ne alsam karar veremedim

İnşallah bir daha tatsızlıklar yaşamazsınız canım..

Gözünaydn canım benim valla yarın yatak odası için çalışmalar var pazar günü hem evde temizlik var hem arkadaşımın nişanı var hüm böyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…