'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ne güzel elifcim ya ay değil günleri sayıyorsunuz hazırlıklar bitmek üzere harika bişeyyyy gelinliğini merakla bekliyorum canım

elifmu loya mı

tatil mi

düğün mü

ya benim bir daha evlenesin döktüresim var o gün ne olursa olsun keyfinize bakın. zaman su gibi geçiyor insan birşey anlamıyor

Günaydın kızlar berbat bir gün geldiğimden beri anlamsız yere 12 sayfalık rapor hazırladım.
Dün bütün öğleden sonra bununla uğraşmıştım.Şimdi gözüm zonkluyor resmen

ayy dilaa künefe ye lütfenn. 2 yıl antakyada kaldım ben çok özledim künefesini

Ayy yemem mii :)) senin icinn bida yerimm :))

Huhhhaaahahha :)) tamam ozgemm sen ole istiyosan yaparim kinayi sorasindaa :))

Elifimm iyiyimm canimm benn :)
Nisanlisiyla arasini duzelten cerendi sanirimm cok sevindimm canimm
Humm simdiden kolayy gelsinn sanaa :))
Asli ucuzlamisken kos al hemen :) bide kimliklerinizi unutmayin ceza yemeyin :))

Baskadaaaaaaa optumm :))

Sağol canımmmmmmm

heheheheh 2 tl ye aldım canım....

Aslım ne soracağım siz para konusunda nasıl bi plan yaptınız sen maaaşını çekip o çekip ortaya mı koyacaksınız?????

ikimizde ortaya koyacağız hümeyram. sonra ikimizin de kredi kart ödemelerine ayıracağız,
elektrik,su vs..

kasa ben olcam dedim

şuan mesela harcama tablosu yaptık. kozmetik,giyim,temizlik,ev giderler ne kadar olcak diye. gerçi bu ay belli olmaz ortalama ama. nereye ne verdiğimizi göreceğiz.
ben defter tutuyorum. bir de bilg. tablo yapacagım.

geri kalan parayı ikimize yetecek kadar ayıracağız.
artan para olursa (umarım olur) kenara atacagım

eliffffffffffffff elbisenin son halini sabırsızlıkla bekliyoruz

ahaha kafa bi milyon benim elbise demişim
gelinlik gelinlik

Son düzenleme:

ben de hep böyle hayal ediyodum ama bu olmayacak sanırım bizde aslım ya
çünkü kazandığım büro masrafıma vergime bağkuruma falan anca yetiyo çok bişey kalmıyo
sevdicek benimkinden harcarız işte sen de istiyosan biriktirirsin ordan dedi
yani sanırım bizde kimde para varsa ondan harcama yapçaz
zaten herşeyi internet şubesinden hallediyoz ortak hesap açmıcaz galiba
ben de kararsızım bu konuda nasıl yapılmalı diye.. sevdicek pek önemsemiyo harcarız işte benim hesaptan falan diyo
böyle de sanki işe yaramıcakmışım gibi geliyo bazen

Herkeze günaydın arkadaşlar

merhaba ce_ce arkadaşım. çok sevindim herşeyın yolunda olmasına. aynı durum 1 haftadır bizdede vardı.. aramız bozukken hiç bişey yapası gelmiyor insanın. herşeye karşı isteksiz,huzursuz.. Buraya giriyorum okuyorum sadece. kotu gunlerdi ama hepsi geçti. Dün bir kere daha birbirimizi çok çooook sevdiğimizi ve görünmez bi iple sıkıca bağlandığımızı anladık. Bu gunlerde çok sabırlı olup, alttan alıp idare etmeyi bilmek gerek Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Özgem öyle düşünme. şu 2 -3 ay benimde maaşım direkt kredi kartıma gidecek.
yani ben eşimden yemmiş gibi olcam bu fikir insana tuhaf geliyor. biz ortak hesap açtırmadık.
o o kadar mühim değil. aslında karşılıklı güvene bağlı onu hissetmek hissettirmek

sen eline geçtikçe kenara atarsın.

nişanlın tutumlu mu yoksa sen daha cok mu tutumlusun ona göre hesap yaparsın.

hımmm en mantıklısı gibi... Evet bizde her ay kesin olan harcamaları yazdık geçen gün ama hiç kıyafet falan filan ya da dışarı bi yere gidince falan şu kadar harcarız demedik. bizim kredi kartımız yok zaten almayı da düşünmüyoruz. kredi borcu var onun benimde 2014te başlayacak işte. artık ilk ay çok harcama olur çünkü evde bişey yok gidip pirinç şeker falan almak lazım toplu demi... artan olursa altın hesabı yapmak lazım

Ayy kredi borcu vardi dimii yaaa.// noe hatirlattin kii .//
Benimmde var ondann abooo :)) Allahtan nisanlinin yok )
Ben Allahtan bise gelmezse ceyiz bakimindan borcsuz gelin olcaktim amaa krediyi unutmusumm )

günaydın Hatice:26::26:kolay gelsin

bizde giysiye ona şuna şu kadar miktar ayırmadık.
uzun süre almam gibi eksiğim var ama alamam.
ilk ay çok oluyor evet biz bir girdik fatura arkamızdan kuyruk olarak geliyordu

altın hesabı mı :44: bilmiyorum ben yapıyordum hep zarar ettim onda ya:18:

aslında ikimiz de tutumluyuz yani vadeli hesaplarımızda para biriktirmeye çalışırız, kenara atmayı severiz
hatta sağolsun o zamanında biriktirmiş de ev almış şimdi takılarla da kalan krediyi kapatabilirsek çok rahat etçez
bu zamana kadar yemeği o ısmaralasa bile illa karşılığında ben de bişeyler ısmarladım o her ne kadar izin vermese de
evli olcaz senin benim param olmayacak ama gücüme gider mi acaba..
faturaları falan onun hesaptan ödücez.. kredi kartı çok limitli onun zaten genelde hep kartla alışveriş yapıyo puan kazanmak için
ayy neyse takmayayım bunu kafaya.. ondan harcayalım benden de biriktirelim o zaman bu da güzel bi fikir
yarın öbürgün büyük bişi alınacağı zaman hayatım biriktirdim bak derim güzel olur

zarar mı ettin? para olarak kalırsa harcanır diye düşünüyorum ben. olmadı bi hesap açıp orda biriktirmek yani maaş hesaplarında olmaz o iş.

biz daha tam teferruatlı oturup konuşmadık ama masrafları paylaşacağız. benim maaşımdan ayıracağız birikim için hesap açtırırız ya da benm zaten bir hesabım var devam edelim o hesaptan diyor sevdiceğim bakalım.. ilk aylar bizmde bütçemiz biraz sarsılır ama inş sonra düzene girer

Maviş, Zehra günaydııınnlarrr... Neden gelip yazmaz oldunuz kuzular siiizzz?

Ooo Dilaaammm iyi yolculukllaaarrr
2 günde oradasın galiba, tadını çıkar kuzuuuummmm

Ahhh Özgemmm aahhh
Bu sayıları hergün yapıyorsun, ben hergün azalıyoruuuummm
150 lerde geçmezdi, şimdi de durmuyooo
Bu arada elbise miii?
Şaşkın ördek

Jackim öpüldün kuzum
Kaç gündür tahlillerini soracağım, bir türlü nasip olmadı, noldu kuzum?

Aslıııımmm seni gerçekten seviyoreeee
Bu eysaih bilinçli yapıyo kuzum bencedeeee
Birdeeee yorgun musuuuunnnn

Evet loya, balayı, düğüüünnnnn
Bende nişanda öööle oldum, hemen bittiii

Çilekliruj inan bana herkesin baında aynı sorun var..
Neden bende çözemiyorum ama güllük gülistanlık giden çok nadir

Handecim günaydın tatlııımmmmm
Evet sayılı gün artık resmen
Gelinliğimi paylaşacam hepinizle inşAllaaaaahhhhh

Hümüüüümm valla neeeedicez biz yaaa

Cerenim çok sevindim düzelmenizeeee
Allah kimseyi kırgın koymasıııın
Balayı için askılı bodyler, vücut şampuanları, kokular,yazlık elbiseler,bikini,şort,güneş kremi,plaj çantası,plaj havlusu,bol çamaşır alıcem kuzuuuummmm
Antalya'ya gidiyoruz biz
Turlar zor oluyo diyorlar, ondan vazgeçtik

Haticeeemmmm yüksek tut moraliniii, kötüyü çekmeeeeeeeee

evet o güzel oluyor al canım ben biriktirdim demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…