- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Günaydıınnnlaaaarr...
Yehuuuuuu bugün günlerden Cumaaaa
Haftaya bugün diil, ondan sonraki hafta bugün diiil, ondan sonraki haftaaaaa:123:
2 günlük perfectooo bi tatil bizi bekleeeerrr, Eskişehir mağazalarına akıciiiimmmmm
Dün gelinlik provası için annişi beklerken Loya'ya girdiiiimmmm
Aman Allahım harika cici şeyelr gelmiiişşşş
Hepsine aşık oldum resmen yaaa!
Bugün yarın alabilirim hepiciğiiiiniiii
Loyadan mükemmel şirincik bi hasır şapka alddıııım
Ve balayı için alış-veriş startını verdiiiimmmmmmm
Gelinliğimi giydim, kolları yapılacak artıııkkk
Allahım kuyruğu tam hayallerimdeki gibi, upuzuuuunnnn
26 Nisan'da teslim alacağım inşAllah
Sizden naberin bebetolar?
ayy dilaa künefe ye lütfenn. 2 yıl antakyada kaldım ben çok özledim künefesini
tarih için kusura bakmayın kuzularım yaa hiç dikkat etmemişim o gün baya değişiklik yapıldı ya listede kopyala yapıştır yapınca ağustos kalmış
diloş sen marjinal ol kıanyı düğünden sonra yap
hemen yarınki listeyi düzeltirim canım benim
Ayy yemem mii :)) senin icinn bida yerimm :))
Huhhhaaahahha :)) tamam ozgemm sen ole istiyosan yaparim kinayi sorasindaa :))
Elifimm iyiyimm canimm benn :)
Nisanlisiyla arasini duzelten cerendi sanirimm cok sevindimm canimm
Humm simdiden kolayy gelsinn sanaa :))
Asli ucuzlamisken kos al hemen :) bide kimliklerinizi unutmayin ceza yemeyin :))
Baskadaaaaaaa optumm :))
heheheheh 2 tl ye aldım canım....
Aslım ne soracağım siz para konusunda nasıl bi plan yaptınız sen maaaşını çekip o çekip ortaya mı koyacaksınız?????
ikimizde ortaya koyacağız hümeyram. sonra ikimizin de kredi kart ödemelerine ayıracağız,
elektrik,su vs..
kasa ben olcam dedim
şuan mesela harcama tablosu yaptık. kozmetik,giyim,temizlik,ev giderler ne kadar olcak diye. gerçi bu ay belli olmaz ortalama ama. nereye ne verdiğimizi göreceğiz.
ben defter tutuyorum. bir de bilg. tablo yapacagım.
geri kalan parayı ikimize yetecek kadar ayıracağız.
artan para olursa (umarım olur) kenara atacagım
merhaba ce_ce arkadaşım. çok sevindim herşeyın yolunda olmasınagünaydın gelinciklerimm
sevgilimle aramız limoniydi bi süredir. nası bi huzursuzluk vardı içimde nası bi can sıkıntısıhepsi bitti gitti çok şükür. hayat arkadaşlarımızın kıymetini bilelim
ben de hep böyle hayal ediyodum ama bu olmayacak sanırım bizde aslım ya
çünkü kazandığım büro masrafıma vergime bağkuruma falan anca yetiyo çok bişey kalmıyo
sevdicek benimkinden harcarız işte sen de istiyosan biriktirirsin ordan dedi
yani sanırım bizde kimde para varsa ondan harcama yapçaz
zaten herşeyi internet şubesinden hallediyoz ortak hesap açmıcaz galiba
ben de kararsızım bu konuda nasıl yapılmalı diye.. sevdicek pek önemsemiyo harcarız işte benim hesaptan falan diyo
böyle de sanki işe yaramıcakmışım gibi geliyo bazen
ikimizde ortaya koyacağız hümeyram. sonra ikimizin de kredi kart ödemelerine ayıracağız,
elektrik,su vs..
kasa ben olcam dedim
şuan mesela harcama tablosu yaptık. kozmetik,giyim,temizlik,ev giderler ne kadar olcak diye. gerçi bu ay belli olmaz ortalama ama. nereye ne verdiğimizi göreceğiz.
ben defter tutuyorum. bir de bilg. tablo yapacagım.
geri kalan parayı ikimize yetecek kadar ayıracağız.
artan para olursa (umarım olur) kenara atacagım
hımmm en mantıklısı gibi... Evet bizde her ay kesin olan harcamaları yazdık geçen gün ama hiç kıyafet falan filan ya da dışarı bi yere gidince falan şu kadar harcarız demedik. bizim kredi kartımız yok zaten almayı da düşünmüyoruz. kredi borcu var onun benimde 2014te başlayacak işte. artık ilk ay çok harcama olur çünkü evde bişey yok gidip pirinç şeker falan almak lazım toplu demi... artan olursa altın hesabı yapmak lazım
hımmm en mantıklısı gibi... Evet bizde her ay kesin olan harcamaları yazdık geçen gün ama hiç kıyafet falan filan ya da dışarı bi yere gidince falan şu kadar harcarız demedik. bizim kredi kartımız yok zaten almayı da düşünmüyoruz. kredi borcu var onun benimde 2014te başlayacak işte. artık ilk ay çok harcama olur çünkü evde bişey yok gidip pirinç şeker falan almak lazım toplu demi... artan olursa altın hesabı yapmak lazım
Özgem öyle düşünme. şu 2 -3 ay benimde maaşım direkt kredi kartıma gidecek.
yani ben eşimden yemmiş gibi olcambu fikir insana tuhaf geliyor. biz ortak hesap açtırmadık.
o o kadar mühim değil. aslında karşılıklı güvene bağlıonu hissetmek hissettirmek
sen eline geçtikçe kenara atarsın.
nişanlın tutumlu mu yoksa sen daha cok mu tutumlusun ona göre hesap yaparsın.
onunda var ödemeye başladı o. 3 ayda bir 560 ödüyorAyy kredi borcu vardi dimii yaaa.// noe hatirlattin kii .//
Benimmde var ondann abooo :)) Allahtan nisanlinin yok)
Ben Allahtan bise gelmezse ceyiz bakimindan borcsuz gelin olcaktim amaa krediyi unutmusumm)
zarar mı ettin? para olarak kalırsa harcanır diye düşünüyorum ben. olmadı bi hesap açıp orda biriktirmek yani maaş hesaplarında olmaz o iş.günaydın Hatice:26::26:kolay gelsin
bizde giysiye ona şuna şu kadar miktar ayırmadık.
uzun süre almam gibi eksiğim var ama alamam.
ilk ay çok oluyor evetbiz bir girdik fatura arkamızdan kuyruk olarak geliyordu
altın hesabı mı :44: bilmiyorum ben yapıyordum hep zarar ettim onda ya:18:
aslında ikimiz de tutumluyuz yani vadeli hesaplarımızda para biriktirmeye çalışırız, kenara atmayı severiz
hatta sağolsun o zamanında biriktirmiş de ev almış şimdi takılarla da kalan krediyi kapatabilirsek çok rahat etçez
bu zamana kadar yemeği o ısmaralasa bile illa karşılığında ben de bişeyler ısmarladım o her ne kadar izin vermese de
evli olcaz senin benim param olmayacak ama gücüme gider mi acaba..
faturaları falan onun hesaptan ödücez.. kredi kartı çok limitli onun zaten genelde hep kartla alışveriş yapıyo puan kazanmak için
ayy neyse takmayayım bunu kafaya.. ondan harcayalım benden de biriktirelim o zaman bu da güzel bi fikir
yarın öbürgün büyük bişi alınacağı zaman hayatım biriktirdim bak derim güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?