cumaları iş olmuyo dizi izliyom dedim dedim bak noldu şimdi
çok yoğundum gelemedimmmm sizi de özledimmm
hepinizi de yerimmmmmsevgi pıtırcığıyım
ben kaçıyorummmm iyi haftasonları kuzularım benimmmmm
aferin bana o zaman güzel anlatmışım
canım şöyle devamlı elektrik üretimi yapılan bi ortam yani çok büyük trafolar var sürekli elektriğe maruz kalıyolar zaten dikkat ettiyseniz trafo merkezleri şehrin en uzak noktalarında kurulu olurbu sebepten
napalım Allah başka dert vermesin
şipşirin kızlarımız olur ki bizim de
özgeninkiyle kapışırlar
gece gündüz nöbet tutulması gereken tehlikeli bi yerde
vayy çok şifreli konuştum
elektrik üretim şirketinde canımyani mesela şu an bulunduğun yerdeki elektriği üreten bir trafo merkezi var aha da orda
anlatabildim mi :44:
bide yeri gelmişken size bişey itiraf edeyim mi :26: aşkımın iş arkadaşlarının hiç birinin oğlu yokbulundukları ortam gereği erkek çocukları olmuyor
Allah Allah ama onun cinsiyetle ne alakası var ki canım olmaması lazım... o ortam Y krozomonu mu bozuyormuş????
Kuzum belli mi olur Allah hayırlısını verdin sen geleneği bozarsın bakarsın oğlun olur özgenin kızına talip olur rahatsız eder durur
aaa çok ilginç ilk defa duydum :26:
aynen öyle
yine herkes gitmiş ben geldimkocaa bir haftayı bitirdik ne çabuk geçti öyle okul da yoğundu bugün yazamadım kızlar..
sonra nişancanla evimizin boyasına baktık çok güzel olmuş
dün yazmıştım kuzenime telefon almıştım diye paramız kalmadı yenisini yollamış satıcı çok şükür onda da içim rahatladı
haftayı olumlu bitirdik:))
Yok kuzum aksatmıcam yaa yarına iyi bi şekilde bol enerjili inşallah seçecem gelinlik ve kınalık modelimi ki
yine herkes gitmiş ben geldimkocaa bir haftayı bitirdik ne çabuk geçti öyle okul da yoğundu bugün yazamadım kızlar..
sonra nişancanla evimizin boyasına baktık çok güzel olmuş
dün yazmıştım kuzenime telefon almıştım diye paramız kalmadı yenisini yollamış satıcı çok şükür onda da içim rahatladı
haftayı olumlu bitirdik:))
Gözünaydın..... Cuma trafigi vardı servis 15 dk geç getirdi eve girmeden bosch a gittik bulaşık makinemi aldık
sağol canım teşekkürlerHAde kolay gele cnm benim. :)
Ohh gözün aydın. gelsin olumlu haberler.
Hayırlı olsun kuzucuk. :)
Yorgun ve bitmiş vaziyette dönebildim ama evim tertemiz oldu pırıl pırıl :)
yarın da mobilyalarım gelip yerleştimi süper olucak foto çekip paylaşıcam sizle,
davetiyemide hazırladık pazartesi basıma vericez,sırada kınalığım kaldı acilen çözmem lazım,
Burdan bayağı uzak kaldım hümüm artık gelmiyor ceren hiç yazmış gelip okuyorum ben sizi her zaman yazamıyorum ama iş çok yoğun akşam evimizi temzliyoruz eksikler derken hoop erkenden uyuyorum normal düzenime bir dönsem gelcem yine bol boll
öptüm sizi
canım benimm
sana tavsiyem ütüde parayı kıyrahat et.
philips azur ütüleri tavsiye ederim. kademe kademe var onlar. uygun fiyata bulursun azur modelinden.
ben şunu aldım ;
iyi ki de almışım bir kerede açıyor jilet gibi herşeyim. vakit kaybına mahal vermiyor.
gündaşçaaaazım gelirsen oku burayııı
hafta içi hangi gün gidelim kadın doktorunaaa
beraber mi gidiyorsunuz kız doktpora Sinemle?????????????????
ayy yok hümüm yaa keşke gitsek ama aynı şehirde değiliz ki
herşeyimiz aynı resmen onla, adet günlerimiz de
o nedenle aynı gün gidelim diye şeyetmiştik
aynen bende 2014 kpss beni bekliyorrrr
Gözünaydın..... Cuma trafigi vardı servis 15 dk geç getirdi eve girmeden bosch a gittik bulaşık makinemi aldık
Canım şu zaman kiralık mevsimi olmadığı.için bulamamaniz çok normal. bizimde tanidik falan sorduk da bulduk yoksa ev ararken 10 emlakçıya girdik.belki yok kiralık yok dedi hepsi. adam dese ki var kirası 1300 tl.valla o bile yoktu... tek ev bulduk onu da tuttuk çok begendim mi hayır ama yapacak birşey yok yani..ev bakmaya gittik bugün yine hüsrana uğradım neyse moralimi bozmayacam diyorum ama olmuyor atamam olmadı özelde iş bakıyorum olmuyor ev başta satılık baktık olmadı şimdi kiralık bulamıyoruz çok moralim bozuluyorbu konular yüzünden ne kadar çok ağladım bugünde tutamadım kendimi
arkadaşımla konuştum o da çok çalışmıştı olmadı ataması sen tekrar hazırlan seneye yaşın daha genç ben bebek bekliyorum eşimin atama durumu var ama sen çalış fln dedi sanki biraz olumlu baktım..
dershaneye gitmeden disiplinli çalışamayabilirim nasıl dershaneye gideceğimide bilmiyorum yeni evli olacaz ev kira olacak giderrlerimiz olacak ve tek maaşişe girsem zaten çağıran yada görüşmelerden dönen yok..
ya ben ne yapacam ne yapmalıyım bilemiyorum ama sıyırmak üzereyim kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?