'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tşkler kuzum bana haftasonu yarın öğleden sonra başlıyo ki bizde seni özledik ki hadi cicik haftasonları sana kuzucum

Kuzum belli mi olur Allah hayırlısını verdin sen geleneği bozarsın bakarsın oğlun olur özgenin kızına talip olur rahatsız eder durur

aaa çok ilginç ilk defa duydum :26:

Hadiyin canlar mesai paydos maviş kaçar oh bee diyerekten evime gidim bi uyuyim bi uyuyim bi daha uyuyim iyi akşamlar iyi akşamlar size hadiyin yayrın görüşürüz burdakilerle yarın çalışmayıp haftasonu çok bakınmayanlarlar da pazartesi görüşürüz ki

yine herkes gitmiş ben geldim kocaa bir haftayı bitirdik ne çabuk geçti öyle okul da yoğundu bugün yazamadım kızlar..
sonra nişancanla evimizin boyasına baktık çok güzel olmuş
dün yazmıştım kuzenime telefon almıştım diye paramız kalmadı yenisini yollamış satıcı çok şükür onda da içim rahatladı
haftayı olumlu bitirdik:))

Gözünaydın..... Cuma trafigi vardı servis 15 dk geç getirdi eve girmeden bosch a gittik bulaşık makinemi aldık

Yok kuzum aksatmıcam yaa yarına iyi bi şekilde bol enerjili inşallah seçecem gelinlik ve kınalık modelimi ki

HAde kolay gele cnm benim. :)

Ohh gözün aydın. gelsin olumlu haberler.

Gözünaydın..... Cuma trafigi vardı servis 15 dk geç getirdi eve girmeden bosch a gittik bulaşık makinemi aldık

Hayırlı olsun kuzucuk. :)

sporumu yaptım saçımı boyadım banyomu yaptım geldim
birazdan saçlarımı da düzleştireyim
yarın foto günü
bi de tartılma günüüü

Yorgun ve bitmiş vaziyette dönebildim ama evim tertemiz oldu pırıl pırıl :)
yarın da mobilyalarım gelip yerleştimi süper olucak foto çekip paylaşıcam sizle,
davetiyemide hazırladık pazartesi basıma vericez,sırada kınalığım kaldı acilen çözmem lazım,

Burdan bayağı uzak kaldım hümüm artık gelmiyor ceren hiç yazmış gelip okuyorum ben sizi her zaman yazamıyorum ama iş çok yoğun akşam evimizi temzliyoruz eksikler derken hoop erkenden uyuyorum normal düzenime bir dönsem gelcem yine bol boll
öptüm sizi

bizim de pazar temzilik var allah yardımcımız olsun valla

yaa kızlar o kadar özeniyorum ki sizee ne güzel bi çoğunuzun eşyalar alınmış temizlik yapılmış gelinlik kınalık her şeyy heyecan dorukta:) bana da sıra gelsin istiyorum artık ama 1temmuza kadar malesef okul olduğundan nişantoşumun yanına gidemiciim için eşya da alamicam şimdilik belki 1 hafta öncesinden rapor alıp eskişehire gidersem ramazana kadar önümde 20günüm olcak yetişir mi her bişeyim?? çünkü düğün bayramdan sonraki hafta ve ramazanda eşya alma etme işi çok yorucu olur ve inanın çeyiz namına hiç bişeyim yok hiç bişeyimmm yemek takımım bileee offf o kadar iş bekliyo ki beni mayısın 12sine bilet aldım istda gelinliğimi diktrmeye gitcem dediklerine göre en az 3 ay öncesinden gitmem gerekiyomuş ki bi kere de prova için gideyim ki ağustosa anca yetişsin . ya her şey gözümde o kadar çok büyüyo ki tonlarca işi nasıl halletcemm?? her şeyimi erteliyorum hiç bi hazırlık yapmıyorum korkuyorum bi girişirsem altından kalkamam diye bi de nişanlımla da ailemle de ayrı şehirlerdeyim çok şanssızım beeeennn böhüüüüüüüüüü

aslı tam olarak modelini yazar mısın bende ütü alacam ne alacağımı bilememiştim sen detaylı da araştırmışsın memenunsunda ee o zaman bende ondan alayımm

gündaşçaaaazım gelirsen oku burayııı
hafta içi hangi gün gidelim kadın doktorunaaa

gündaşımm annemden gizli arayacam ben hastaneyi ev baktık birlikte arayamadım yarın fırsat bulursam arayacam ne zamanlar varmış randevu haber veririm sana da annem istemiyor hap kullanmamı bende korkuyorum annem istemiyor ben kullanacam ya bişey olursa diye:26:

beraber mi gidiyorsunuz kız doktpora Sinemle?????????????????

ayy yok hümüm yaa keşke gitsek ama aynı şehirde değiliz ki
herşeyimiz aynı resmen onla, adet günlerimiz de
o nedenle aynı gün gidelim diye şeyetmiştik

keşkee hümm aynı şehirde olsak giderdim birlikte gitmek sanki destek olunca daha iyi olurdu ama bizim özgemle her şeyimiz aynı bu arada bende öyle kız istiyorum özgem hehee

aynen bende 2014 kpss beni bekliyorrrr

ce_ce cerendi sanırım ismin..nasıl kpss hazırlanmayı düşünüyorsunuz hümm bende hazırlanacağım büyükihtimal evliyken zor olur mu kiii:26::26::26:

benimde boshh hümüm ve kullanan arkadaşlarım çok memnun

ev bakmaya gittik bugün yine hüsrana uğradım neyse moralimi bozmayacam diyorum ama olmuyor atamam olmadı özelde iş bakıyorum olmuyor ev başta satılık baktık olmadı şimdi kiralık bulamıyoruz çok moralim bozuluyor bu konular yüzünden ne kadar çok ağladım bugünde tutamadım kendimi
arkadaşımla konuştum o da çok çalışmıştı olmadı ataması sen tekrar hazırlan seneye yaşın daha genç ben bebek bekliyorum eşimin atama durumu var ama sen çalış fln dedi sanki biraz olumlu baktım..
dershaneye gitmeden disiplinli çalışamayabilirim nasıl dershaneye gideceğimide bilmiyorum yeni evli olacaz ev kira olacak giderrlerimiz olacak ve tek maaş işe girsem zaten çağıran yada görüşmelerden dönen yok..
ya ben ne yapacam ne yapmalıyım bilemiyorum ama sıyırmak üzereyim kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum

Canım şu zaman kiralık mevsimi olmadığı.için bulamamaniz çok normal. bizimde tanidik falan sorduk da bulduk yoksa ev ararken 10 emlakçıya girdik.belki yok kiralık yok dedi hepsi. adam dese ki var kirası 1300 tl.valla o bile yoktu... tek ev bulduk onu da tuttuk çok begendim mi hayır ama yapacak birşey yok yani..
İş konusuna gelince bende gireceğim 2014de genel kültürden kursa gerek yok alan derslerinden de iki tanesine giderim kursa yaparız inşallah güven kendine lütfen Allah im hakkımızda hayırlısini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…