'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşbuldum canm sende hoş geldin Teşekkürler tatlımm

hoşbuldukkk fıstıgımm

yagmurcum üzülme... zaman ne getirir bilinmez ki
önemli olan senin askınla mutlulugun hepimiz hersey istedigimiz gibi olsun istiyoruz ama makul de olmak gerekiyo sartlara göre...

görkemli bi dugunle evlenip sonrasında bosanmaktansa
bi nikahla evlenip ömrümüzün sonuna dek huzurla yasamayı tercih eder cogumuz

o yuzden hayırlısı hakkımızda

sirenaycım geçmiş olsun ayaklarını üşütme emi ben hep üşütüyorum hasta olucam

çağlacık bilmiyorum ki ben düğünde istemiyorum hoş nişan tekne tutarız yada havuz ve denize gittiğim klupte yapabilirm herkes orda yapıyor çok şık biryer adadakilere uyarsam orası olur genişte

ama bizim evin önü bahçe ve yüzlerce kişi bir firmayla anlaşıp alanı düzeltirsek bide yemekli yapamam pasta kaneler kurabiyeler olur anca o kadar detaya giremeyiz düğünde ama iyi bir sunum olur herhalde

amin bebeğim ya inş.huzur saygı mutluluk sevgi...
ama gönül istterdi yani göl kenarı havuzbaşı yada kır düğünü yada güzeşlll bir oteldee ama nese artık((
zaten ağrılarım cok var düşünüpte kasılmak istemiyorummki ama

hoşbuldukk bebegimm bugunde yeni ciciler almaya gidiyorum hepsini tamamlayım öle çal kuzucummm

al kuzucummm all hepsini ekle aksama

sonra ben bi güzel calicam bittigi gün

oooo oyle bi yeriniz varsa süper canım...

bende cok isterdim var bahcemiz ama küçük malesef ayrıca apartman bahcesi sonradan düzenleme yani dogal bi bahce degil pek yazın aksam caylarını kurtarıcak cinsten

jardin de france daki dekorun aynısnı eger buyukse o konsepti bi organizasyon firmasıyla anlasıp bahceye de getirebilirsin... süper olur valla

yurtdısında hep öyle evleniyolar genelde herkesin kocaman kocaman bahceleri var cok da güzel oluyo

dunya derdi dusunmekle bitmiyor yagmurcum... akısına bırak biraz bak zaten rahatsızsın
bende gerginken hemen boynum tutulur ordaki sinirler hassas...

önemli olan sensin önce kendine dikkat et kuzum tamam mı

kızlar bişi sorucam ya şimdi ykm ye gidiyorum polonun çift kişilik yorganı ve nevresim takımı 130 tl kampanyada alsammı ki fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bişi sorucam ya şimdi ykm ye gidiyorum polonun çift kişilik yorganı ve nevresim takımı 130 tl kampanyada alsammı ki fikirlerinizi bekliyorum

çok hesaplıymış, beğendiğin varsa al bence. trendyolda ne güzel pijamalar var, ben pijama ve çamaşır manyağıyım ya :2:

sineray h.geldin geçmiş olsun

Teşekkür ederim tatlımm

Tşekkürler balımm yünlü çorap giydim dahada üşümez sanırım

Ben yatım biraz kızlar gözlerim ağrıyo öptüm hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…