sineray hoşgeldinn gecmiş olsun tatlımm
morgannammm
ceyizini calmak istedigim hatunummm
hoşgeldinnn
Hoşbuldum canm sende hoş geldinTeşekkürler tatlımm
sineray hoşgeldinn gecmiş olsun tatlımm
morgannammm
ceyizini calmak istedigim hatunummm
hoşgeldinnn
hoşbuldukkk fıstıgımm
yagmurcum üzülme... zaman ne getirir bilinmez ki
önemli olan senin askınla mutlulugun hepimiz hersey istedigimiz gibi olsun istiyoruz ama makul de olmak gerekiyo sartlara göre...
görkemli bi dugunle evlenip sonrasında bosanmaktansa
bi nikahla evlenip ömrümüzün sonuna dek huzurla yasamayı tercih eder cogumuz
o yuzden hayırlısı hakkımızda
hoşbuldukk bebegimmbugunde yeni ciciler almaya gidiyorum hepsini tamamlayım öle çal kuzucummm
çağlacık bilmiyorum ki ben düğünde istemiyorum hoş nişan tekne tutarız yada havuz ve denize gittiğim klupte yapabilirm herkes orda yapıyor çok şık biryer adadakilere uyarsam orası olur genişte
ama bizim evin önü bahçe ve yüzlerce kişi bir firmayla anlaşıp alanı düzeltirsek bide yemekli yapamam pasta kaneler kurabiyeler olur anca o kadar detaya giremeyiz düğünde ama iyi bir sunum olur herhalde
amin bebeğim ya inş.huzur saygı mutluluk sevgi...
ama gönül istterdi yani göl kenarı havuzbaşı yada kır düğünü yada güzeşlll bir oteldee ama nese artık((
zaten ağrılarım cok var düşünüpte kasılmak istemiyorummki ama
kızlar bişi sorucam ya şimdi ykm ye gidiyorum polonun çift kişilik yorganı ve nevresim takımı 130 tl kampanyada alsammı ki fikirlerinizi bekliyorum
hastayım ya gribim de naz yapcak adam arıyorum,,,hayatcımm nolduuu niye tripçi smile ekledinnn kiii
akşam eşimin maçı varnapsam acaba :82::82::82:
sineray h.geldin geçmiş olsun
sirenaycım geçmiş olsun ayaklarını üşütme emi ben hep üşütüyorum hasta olucam
çağlacık bilmiyorum ki ben düğünde istemiyorum hoş nişan tekne tutarız yada havuz ve denize gittiğim klupte yapabilirm herkes orda yapıyor çok şık biryer adadakilere uyarsam orası olur genişte
ama bizim evin önü bahçe ve yüzlerce kişi bir firmayla anlaşıp alanı düzeltirsek bide yemekli yapamam pasta kaneler kurabiyeler olur anca o kadar detaya giremeyiz düğünde ama iyi bir sunum olur herhalde
otur sende eşinle maç izle ne romantik yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?