'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

speddy 3.5 aylıkevli cnm daha

benimkinin bi pazari var 12de kalkar ya nasıl uyuyor yaa ben 8-9 kalkarım ya uyuruz diyor pazar 12ye kadar:s

canım tebrikler öncelikle ablana ablan gidersede sıra sana gelicek haydi hayırlısı bizimkide inşallah en kısa sürede olur

bizimki de gece yarısı bazen canı konuşmak istiyor. ciddi ciddi konuştum, bak ben rahatsız oluyorum, uyku çok değerli bir şeydir diye. uykuyu kendisine tercih ettiğimi iddia etti. Allah'ım ya :) uykuyu daha çok seviyormuşum da... şımarık şey

canım tebrikler öncelikle ablana ablan gidersede sıra sana gelicek haydi hayırlısı bizimkide inşallah en kısa sürede olur

evet cabım, hepimiz için en hayırlı zaman, en hayırlı kişi kimse onunla o zamanda olsun, gönlümüzdekiler bizim için hayırlı olsun inşallah :) bekleyelim bakalım

günaydın topicin fıstıklarıııı

krizsavar ablana tebriklerimi sunuyorummm hayırlısı olsun ikiniz içindee

niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill

bi fıstık gördüm sanki!! maşallah bebegim cok guzelsinnn o kıyafetide super tasırsın bence

İnşallah canım. Senin engelin ortadan kalkıyor gibi yavaş yavaş. :))

Aynı durum bizde de mevcut! Uykuyu seviyorum napabilirim. Kendisi uykusuz kalmaya alışık bende onun yüzünden uykusuz kalıyorum hele haftasonları Yok kahvaltı yapalım, yok buraya gidelim diyor erkenden kaldırıyor beni:90:

Kızlar bu arada yarın abim ve benim için dua edin lütfen... Yarın abimin çok önemli bir sınavı var, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum ama bu sınavı geçemezse herşey 1 sene ileri atıcak, kısaca mezun olamayacak! Onun hayatı da benim hayatım da 1 sene ertelenecek... Kötüyü düşünmek istemiyorum ama kendimi bunu düşünmeden de alamıyorum

canım ben uykuyu sevmiyorum ki, sorun uyuyan insanın önemli olmayan bir sebepten, hatta sebepsiz yere uyandırılması :)
Allah yardımcınız olsun, hayatın bu kadar abine bağlı olmasın ya... bağımsız insanlarsınız sonuçta. kırgınlık olmadan, olgun bir şekilde hayatlarımız devam eder umarım hepimizin...

saol kurabiyem çok utandırdınız ama beni
burdaki herkesin fıstık oldunu düşünüorm ki zaten biz hepimiz güzel kızlarız single olmamamızdan belli:))
tütü ttütü tütü

kızlar mümkünatı yok size yetişemiyorum ne hızlı ilerliyo sayfalar fransız kalıyorum yaaaaa

Günaydın fıstıklar
Hastalanmışım :2::2::2::2::2:
Halsizlik var üzerimde kışlıkları giydim aşkam yorgan ve battaniyeyle yattımmm :2: hala üşüyorum ateşim var sanırım :2:

Günaydın fıstıklar
Hastalanmışım :2::2::2::2::2:
Halsizlik var üzerimde kışlıkları giydim aşkam yorgan ve battaniyeyle yattımmm :2: hala üşüyorum ateşim var sanırım :2:

geçmiş olsun canım dikkat etmelisin kendine havalar sogumaya başladı artık

saol kurabiyem çok utandırdınız ama beni
burdaki herkesin fıstık oldunu düşünüorm ki zaten biz hepimiz güzel kızlarız single olmamamızdan belli:))
tütü ttütü tütü

ahh bebegimmm

gecen bi konu acmıslardı burda

güya cirkin kızlar iyi eş iyi sevgili buluyomus da güzel kızlar evde kalıyormus o geldi şimdi aklıma

senin resmini konu sahibine gostermek lazımmm

çağlacık yazdım sana kuzucum 2000 binle ben fransız bahçelerinde evlenemem malesef orda anca nişan olur

kuzucummm
2000 kişiyle evet cok zor arap seyhiyle falan evlenmek lazım heralde

nişanı iyi dusunmussun bak evet nişan olur yada cagırmam gereken cok kişi var kimse kırılmasın diyosan ve illa dugunum burda olsun diyosan

nikah-dugun ayrı yapmak gerekiyo... herkesi nikaha özel kişileri buraya seklinde

ben sadece kuzenimden biliyorum ama yani yinede konusmak lazım belki belli bir kişi sayısından sonra ücret sabitleniyordur :44:

Bugüne kadar onun önüne geçmeyeyim, ilk torun o, o hayatını belirlesin gözüyle baktım o yüzden bu kadar bağladım hayatımı canım.Ben onun düğününde nişanlı olmayı hayal ediyordum mesela. Ama Allah göstermesin eğer okulu uzarsa bu bizi çok yoracak, herşeyden önce onun psikolojisi bozulacak. Zaten 5 senelik bir okuldu. 6 senedir yurtdışında. Eğer bir de bu olursa kaldıramaz. Gün sayıyordu askerlik ve evlilik için... Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyebilirim.

çocuk kim???kimin nasıl davranması??

eşimden bahsediyorum canım.. annesi öyle diyor böyle davranması normal değil diye.

bu sitedeki en mutlu yeni evli spidi sanırım, çok pozitif yaşıyorsun gözlemlerime göre, maşallah nerdeyse hiçbir sitemin yok, evliliğe de teşvik ediyorsun. yakında bebeğe teşvik etmeye başlarsın

çok şükür diyelim canım pozitif olmayı seviyorum her zaman olamasam da genelde böyleyim.. sitem yapmamı gerektirecek bişey yok hayatımdaki herkes yerini biliyor nerede durması gerektiğini falan filan.
Evliliğe ediyorum tabiki de içindeyim çünkü.. ama bebek için henüz ben bile olamadım

bizimkide tam tersi ben uykuyu severim nişanlım hemen uyanırmış bakıcaz artık evlendikten sonra

bu arada gelinliğin çok güzelmiş :) mutluluklar diliyorum :)

teşekkür ederim cnaım..bende öyle diyordum ben seviyorum diye ama eşim benden çok sever çıktı

speddy 3.5 aylıkevli cnm daha
s

:97::97::97: evet tatlım yarın 4 ay olacak

sineray hoşgeldinn gecmiş olsun tatlımm

morgannammm

ceyizini calmak istedigim hatunummm

hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…