çok sağol canım, inşallah her şey güzel olur, evlenirim sevdiğim adamla yakın zamanda :) gerçi yaklaştıkça bu sefer de korkuyorum demeye başlarımhakikaten ya sıradan, çocuklu, kendini evine adamış bir hatun olmaktan çok korkuyorum
arada söz içinde kıyafet bak benim herşeyim hazır aslında model belli tek almak kalıyor
canım tebrikler öncelikle ablana ablan gidersede sıra sana gelicek haydi hayırlısı bizimkide inşallah en kısa sürede olur
çok sağol canım, inşallah her şey güzel olur, evlenirim sevdiğim adamla yakın zamanda :) gerçi yaklaştıkça bu sefer de korkuyorum demeye başlarımhakikaten ya sıradan, çocuklu, kendini evine adamış bir hatun olmaktan çok korkuyorum
bizimki de gece yarısı bazen canı konuşmak istiyor. ciddi ciddi konuştum, bak ben rahatsız oluyorum, uyku çok değerli bir şeydir diye. uykuyu kendisine tercih ettiğimi iddia etti. Allah'ım ya :) uykuyu daha çok seviyormuşum da... şımarık şey
günaydın topicin fıstıklarıııı
krizsavar ablana tebriklerimi sunuyorummm hayırlısı olsun ikiniz içindee
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill
bi fıstık gördüm sanki!! maşallah bebegim cok guzelsinnn o kıyafetide super tasırsın bence
Günaydın fıstıklar
Hastalanmışım :2::2::2::2::2:
Halsizlik var üzerimde kışlıkları giydim aşkam yorgan ve battaniyeyle yattımmm :2: hala üşüyorum ateşim var sanırım :2:
geçmiş olsun canım dikkat etmelisin kendine havalar sogumaya başladı artık
saol kurabiyem çok utandırdınız ama beni
burdaki herkesin fıstık oldunu düşünüorm ki zaten biz hepimiz güzel kızlarız single olmamamızdan belli:))
tütü ttütü tütü
çağlacık yazdım sana kuzucum 2000 binle ben fransız bahçelerinde evlenemem malesef orda anca nişan olur
canım ben uykuyu sevmiyorum ki, sorun uyuyan insanın önemli olmayan bir sebepten, hatta sebepsiz yere uyandırılması :)
Allah yardımcınız olsun, hayatın bu kadar abine bağlı olmasın ya... bağımsız insanlarsınız sonuçta. kırgınlık olmadan, olgun bir şekilde hayatlarımız devam eder umarım hepimizin...
çocuk kim???kimin nasıl davranması??
bu sitedeki en mutlu yeni evli spidi sanırım, çok pozitif yaşıyorsun gözlemlerime göre, maşallah nerdeyse hiçbir sitemin yok, evliliğe de teşvik ediyorsun. yakında bebeğe teşvik etmeye başlarsın
bizimkide tam tersi ben uykuyu severim nişanlım hemen uyanırmış bakıcaz artık evlendikten sonra
bu arada gelinliğin çok güzelmiş :) mutluluklar diliyorum :)
speddy 3.5 aylıkevli cnm daha
s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?