hümm tuğçe cevaplamışş canımm, gayet güsel ayrıntılandırmış hattaa
ben de aynı şekilde düşünyorumm.
maksimumda düşünebilirsin, ben onu kullanıyorum şimdilikk bakalımm
Canım paraf cardın sitesinde kampanyyalar a bak Mesela 100 lira üstü tüm alışverişlerini otomatik olarak 4 e bölüyo 2 ay erteleme yapıyo mağaza taksit yapmasa bile. Colleziona ipekyol damat tween kampanyası var şuan
hımm düğüne falan mı????
canım bbende maximum kullanıyorum personel kart olduğu için ama maximum hiç puan vermiyo dünyanın alışverişin yaptım toplasan 15 -20 lira vermiştir Öğrencilikten kalma bi world üm vardı Limiti de 500 tlOnun puanı hiç bitmezdi Worldcard puan konusunda rakipsiz gerçekten
canım bbende maximum kullanıyorum personel kart olduğu için ama maximum hiç puan vermiyo dünyanın alışverişin yaptım toplasan 15 -20 lira vermiştir Öğrencilikten kalma bi world üm vardı Limiti de 500 tlOnun puanı hiç bitmezdi Worldcard puan konusunda rakipsiz gerçekten
en bonkör kart world kart
biz seninle aynı kurumda olabilirmiyiz acabaaa :44::44::44:
evet canımm
elbise arıyorum yana yanaaaa :18::18:
biz seninle aynı kurumda olabilirmiyiz acabaaa :44::44::44:
hımm nerde olacak acaba ki düğün canım
yok canım değiliz özelden mesaj attımMaksimum ortakya
canım etimesgutta salonun yeri dee
hımm kim arkadaşın mı canım??? Tüh keşke benimkiyle aynı zamanda olsayd bana da gelirdin
çok yakın arkadaşım hümümm
kına düğün bir olcak sora bizim burda büyük düğün ama orada da bulunmam lasımm
sağdıç oldum bidee benn
keşke canımm yaaa
5 mayısta da elifin düğünü var ama onunda düğün istanbuldaaa
evet oğlanın ailesi orda olunca mecbur
Kızlar bide bu nikah şahidi olayı beni çok düşündürüyo Bi arkadaşımı yapsam diğeri alınıcak Ben halam olsun dedim annem diyoki hadi ordan dayınıı yap yapıcaksanKara kara düşünüyorum kimi yapıcağımı :26:
evet sevdiceğin puanları sayesinde balayı uçak biletlerimiz beleşe geldi
hatta bi kişilik avrupa gidiş dönüş bileti puanı da biriktirmişiz öyle dedi
çarşamba kadın doğumda randevum vaaarrrr
60 tl muayene ücreti yeaa, bi de bağkur var sözde
ama napalım gidelim, doktor profesör beni aydınlatsın
canım istersen 5 kişiyi bile oturtabiliyosun oraya ama sadece 1 kişinin imzası geçerli oluyoo
hepsini yap kimsenin gönlü kalmasınn
kızlarrrr giremiyorum ama bendeki gelişmelerden haberiniz olsun bu hafta ailler tanışıyo 19 yada 25 mayısta söz nişan bir arada olucak kısmetse :)))))))) haftayada ablası nişanlandığı için biz biraz acele yaptık araya kaynamış gibi olsakta 6 senelik ilişkimizin artık hakettiğini düşünüyorum Allahında izniyle mutlu ollalım bu haftasonu için şans dileyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?