'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım adada öyle alan o kadar çok ki bende öyle düşündüm işte ay inşallah ilerde olur öyle denize sıfır biryer var keşfettiğim o kadar sakin ki çevresinde ev felan yok kocaman bir arazi belki birşey yapılır

sirenaycım iyi uykular canım öptüm seni çok

kızlar 1 gibi toplantım var biraz bakayım ekranlarıma

hastayım ya gribim de naz yapcak adam arıyorum,,,

geçmişler olsun canım çokkk

çağlam,sineray hoşgeldiniz :) muhabbet koyu bayaa

hosbuldumm fısıtgımm aynen oyle valla muhabbet sarmıs gidiyo masallah bize

canım ya ada gibisi var mı zaten...

oraların havası yeter insana.. deniziniz de var yesilliginizde var iyi bi organizasyon şirketi alırsa harika olur o araziyi

kolay gelsin buarada

çok hesaplıymış, beğendiğin varsa al bence. trendyolda ne güzel pijamalar var, ben pijama ve çamaşır manyağıyım ya :2:
baktım çok güzeller.d

kızlar bişi sorucam ya şimdi ykm ye gidiyorum polonun çift kişilik yorganı ve nevresim takımı 130 tl kampanyada alsammı ki fikirlerinizi bekliyorum

ikisi birdenmi 130 baaya uygunmuş ya.

nerdesn almayaöı gittin:)

kızlar leventte pazar vardı kendime bluz aldım çok uygundu fiyatları bir koşu gittim geldim arkadaşımla yemekte yiyebildim ohh şimdi işe devam

pazarda bankacı hanımlar diye laf attılar

herşeyi geçtim bluzu aldığım yerde adam stradivaryusun reklamını yapıyordu ama öyle komik ki çoğu lafı ingilizce attı manyak adam ama bunlar komik oldu şimdi

ispanya tarihin başkenti stradinin yuvası

kraliçe elizabeth burdan giyerdi

stradide gördün pazara geldin

orda 50 burda 10

ayşe gel gel sende al çekinme burası ucuz marka aynı

onların hepsi doğal yetenek...

eşle maç izlemek ve romantizm
ben hayvan şekilli şeylerin mutfak eşyalarında olmasını yadırgıyorum, hiç estetik değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…