- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
akşam eşimin maçı varnapsam acaba :82::82::82:
maç olunca br şey mi yapılması gerekiyor :26:
eşim oynayacak. mantıklı gidip izleyebilirim ama gerek yok yaa.. başka zaman düşünüyorum :97:
annenlere git aynı şehirdeyseniz,,,
aynı işyerindeyim annemle ona da cuma gidicez annemle babamın doğum günü.çünkü...
al kuzucummm all hepsini ekle aksama
sonra ben bi güzel calicam bittigi gün
oooo oyle bi yeriniz varsa süper canım...
bende cok isterdim var bahcemiz ama küçük malesef ayrıca apartman bahcesi sonradan düzenleme yani dogal bi bahce degil pek yazın aksam caylarını kurtarıcak cinsten
jardin de france daki dekorun aynısnı eger buyukse o konsepti bi organizasyon firmasıyla anlasıp bahceye de getirebilirsin... süper olur valla
yurtdısında hep öyle evleniyolar genelde herkesin kocaman kocaman bahceleri var cok da güzel oluyo
dunya derdi dusunmekle bitmiyor yagmurcum... akısına bırak biraz bak zaten rahatsızsın
bende gerginken hemen boynum tutulur ordaki sinirler hassas...
önemli olan sensin önce kendine dikkat et kuzum tamam mı
boşver otur evde temizlik yap yarında misafirin gelcekmiş bak,,
hastayım ya gribim de naz yapcak adam arıyorum,,,
çağlam,sineray hoşgeldiniz :) muhabbet koyu bayaa
canım adada öyle alan o kadar çok ki bende öyle düşündüm işte ay inşallah ilerde olur öyle denize sıfır biryer var keşfettiğim o kadar sakin ki çevresinde ev felan yok kocaman bir arazi belki birşey yapılır
kızlar 1 gibi toplantım var biraz bakayım ekranlarıma
baktım çok güzeller.dçok hesaplıymış, beğendiğin varsa al bence. trendyolda ne güzel pijamalar var, ben pijama ve çamaşır manyağıyım ya :2:
kızlar bişi sorucam ya şimdi ykm ye gidiyorum polonun çift kişilik yorganı ve nevresim takımı 130 tl kampanyada alsammı ki fikirlerinizi bekliyorum
kızlar leventte pazar vardı kendime bluz aldım çok uygundu fiyatları bir koşu gittim geldim arkadaşımla yemekte yiyebildim ohh şimdi işe devam
pazarda bankacı hanımlar diye laf attılar
herşeyi geçtim bluzu aldığım yerde adam stradivaryusun reklamını yapıyordu ama öyle komik ki çoğu lafı ingilizce attı manyak adam ama bunlar komik oldu şimdi
ispanya tarihin başkenti stradinin yuvası
kraliçe elizabeth burdan giyerdi
stradide gördün pazara geldin
orda 50 burda 10
ayşe gel gel sende al çekinme burası ucuz marka aynı
kızlar bu iki kahvaltı seti 125 tlden 99 tlye düşmüş
Eki Görüntüle 267779
Eki Görüntüle 267780
alsam mı diyedüşünüyorum hazır düşmüşken siz ne dersiniz
emin misin bu fiyat olduğuna eğer eminsen hiç kaçırma al,,,, hatta banada yollaa
evet cnm sitesinde düşmüş öyle cok sevindim ki çok begenmiştik bu takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?