- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
listeci başım tatlı gelinciğim ne yapcez hap konusunu yaa ben de gidemedim hala bu hafta zor görünüyo bi de bu haber çıktı huylandım ben yine yaaa aa 2- 3 yıldır çocuğu olmayan arkadaşlara da sorcam ama işte herkes bir olmuyo ki ya hemen oluverirse :18:
ben çok seviyorum kuzum bayadır kullanıyom ama sevdicek nedense başka koku arayışlarında
kırmayayım onu, chance zaten esas parfümüm.. yeni kokulara açık olayım barihem süpriz olcak bakalım o 10 parfüm arasından hangisini seççek paşam
evet çok pahalı bu aradabizimki duty free den daha uyguna alıyo gerçi ama yine de pahalı valla
asıl sana koskocaman böööööö
coolsun işte yalan mıayrıca misssler gibi kokçam ben hıhhh
kuzum doğru diyosun ama bu sadece danışma amaçlı ya ondan bu kadına bi gideyim bakalım
ama KK da topikleri okudum da doktor çok önemli cidden yaa.. bu kadını bi test edeyim eğer hoşnut kalırsam devam ederim kalmazsam da iyi bi doktır bulucam ve düzenli olarak hep aynı doktora gitçem
bilinçli bireyler olcaz biz
sen ne zaman başlıcan hapa bu aradaaaa
ÖzlemAllah seni istediğim kadar şey yap homini gırtlak yersen hiçbirşeyin faydası olmaz
ben almış olabilirim tartılmadım görünürde sırıtan birşey yok ama eşim aldıbayağı belli
günaydınnnlaarrrr
speedy sabah sabah koptumm :86::86::86:
bizim burda da hava kötüü
*
hümm hayırlı olsunn
aşklı günlerinizde kullanınn inşallahh
*
maviş çok sevindimm içine sinmesineeee
*
elifkoviçç nirelerde acabaaaa :44::44::44:
kızcağız düğün hazırlığında kayboldu sanırımm
*
sinemm, hümm bide çok alıngan olmayın ağlamayın hemen sora annelerin içine batarr
*
bidee unuttuğum biri varsa afedersinizz
sevgiler, saygılarrr
Günaydınlarr herkese.Hava Çok kötü ya.Bunaltıyor insanı işe başlamadan.Bende gece ağladım çok.Gelinliğim seçildi tamam denildi provalara başlicam.Dün akşam kayınpederim internetten bi tane bulmuş daha ucuzmuş falan.böle olacak bişeymi bu.Çok canım skıldı ya( Mobilyadada aynısı yapıldı.Herşeyde hevesim kursağımda kalıyor.
bende öyleyim akşam ağlattı beni :-( zaten mizmiz bi insanım son zamanlarda iyice öyle oldum a desen gözlerim doluyor
kızlar benim de düğünüm kısmetse haziranda yani az bi zaman kaldı ben de doktor işi aradan çıksın diye gittim bi kadın doğumcuya gittiğime gideceğime pişman oldum :S resmen beni kovaladı önce evlen sonra gel diye tövbe tövbe neye uğradığımı şaşırdım resmen ya böyle bi yasak mı var evlenmeden kadın doğumcuya gidip korunma yöntemi hakkında bilgi ve kendimize uygun tavsiye alamıyormuyuz? ben kendi kafama göre mi ilaç alıcam anlamadım ki
gunaydın kızlarBugun Milliyet Gazetesinde okuduğum hepimizi ilgilendiren bi haberi sizle paylaşmak istedim :18:
[h=2]Fransa İlaç Tıbbi Ürünler Dairesin son istatisklerine göre Fransada son 10 yıl içinde 2000-2011 yılları arasında doğum kontrol hapı kullanan kadınlardan her yıl 20 kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı.[/h]Yapılan araştırma sonuçları kadınları korkuttu. Geçtiğimiz gün basına açıklanan istatistik sonuçları içersinde her yıl 2 bin 500 kadının doğum kontrolhapından tromboz hastalığına yakalndığı ortaya çıktı.
Çok sayıda tüketilen tanınmış doğum kontrol hapların sağlık açısından zararlı yan etkilerin bulunması doğum kontrol hapların ne kadar riskli olduğunu gösteriyor. İstatistik sonuçlarına göre doğum kontrol hapından Fransada her ay 2 kişi hayatını kaybediyor. İstenmeyen gebelikten korunmak için 4,27 milyon Fransız 2011 yılı içinde doğum kontrol hapını tercih etti.
Piyasada 1980den buyana kullanılan doğum kontrol hapların sağlık açısından daha riskli olduğu ortaya çıktı.
Sağlık Bakanlığı eski jenerasyona ait hapların reçeteden çıkarılmasını tavsiye etti. Piyasaya yeni çıkan bazı doğum kontrol haplarında aynı riski taşımasına rağmen tercih edilmesi istenmeyen hastalıkları beraberinde getiriyor. Son yıllarda tromboz ve ölümlere neden olan doğum kontrol hapları içinde Yasmin, Yaz, Petibelle, Meliane gibi çok sayıda tanınmış ilaç markaları bulunuyor.
Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetikaile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti.
(DHA)
canım oluyo böyle gerginlikler bence kimseyi kırmamaya çalış. ileride bu günlerinizi güzel hatırlarsınız
boylesine+, pernicketygirl+, gaydirigubbak+, cilekliruj, plum88+, almira22, hande_buse88, mutluuuuu,
Öncelikleee gören görmeyen olan olmayan herkese merhabaBirkaç gündür yokum ortalıkta doğru düzgün giremiyorum işlerden fırsat bulamıyorum
Hüm canım tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın o 200 film nasıl oluyor öle
Mutluuu tatlım bilgilendirmen için teşekkürler
"Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetikaile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti."
buraya ayrı bir dikkat çekmek gerekiyor sanırım
Almira22 tatlım nişanlınla konuş sen araya girme o müdahale etsin
Özgeeee sana burdan bööööööööö demek istiyorummmm
Aslııııııyamukprensese koptum yaaaa
Gülinn sana da bööö demek istedim küsme sakınDedikoducu özgiş işte nolcekkk
Eliff canım geçmiş olsun
Özgeeee parfümlerin üstünde kokuşsun emi
aslimuuu candy kardeşim benim
Bizde 46" (inc) olanı almayı düşünüyoruz hafta sonu
aynen canım bencede. az kaldı. bakalım işte hafta sonu başlarız herhalde kv ile
Bu arada k.p den dert yanan arkadas benim kv ikisinin yerinede karışıyor maşallahhemde nişanlımın parası ile alınan şeylere. ev eşyalarını nişanlım alıyor da
Sayfanın altındaki reklam bannerında neşeli donlar yazıodu
Canım sıkıldı yaa. Magnetlerim gelsin artık
Kızlar sizede danışayım. Pudra rengi elbiseye ne renk ayakkabı gider :26:
ÖzlemAllah seni istediğim kadar şey yap homini gırtlak yersen hiçbirşeyin faydası olmaz
ben almış olabilirim tartılmadım görünürde sırıtan birşey yok ama eşim aldıbayağı belli
merhaba kızlarr özgem güler yüzlü dr çok önemli benimde arkadaşım buna gitmişti o başka bi rahatsızlıktan gitmişti ama çok güler yüzlü demişti ondan gitmeyi tercih ettim..paradan ziyade dr önemli ama danışmak için gidiyoruz ikimizde kıyaslarız ses kaydı mı alsak neben devlet hastanesine gitmiştim de beni resmen kovdu çok gıcık olmuştum o dr a gıcık dr
yeni randevun ne zaman
canım engel olamıyorum ki ben tutamıyorum kendimi hümm gibiyim a dese biri gözlerim doluyor hümmm buna çare bulalımmm:44:
bir de kaşıkları nerden buldun yaw çok uygunmuş
tatlım kusura bakma da kp ne oluyor internetten fln araştırmalar aslının dediği gibi gitsin eşine alsın onu ne dengesiz insanlar var ya türlü rürlü sorunlar çıkıyor..sen nişanlınla konuş bence hem neden her şeyi sen yapıyorsun bırak nişanlın yapsın çalışmıyor mu :44:
borca girmek istemiyorsa alesi yapacak o zaman..
kıyama kuzum sen neden ağladın bakimmm..
canım devlette bir dr banada aynısı yapmıştı şikayet etmediğim için çok pişman olmuştum..utanmıştım çünkü..şimdi olsa giderdim sen de netetn araştır ilinde bulunan güleryüzlü dr a git zaten korkuyoruz bir de bu tarz hareketleri hiç hoş olmuyor kadın doğum uzmanlarının..
bu yazıdan sonra biraz korktum ama başka hastalıkla tetikleniyır yazıyor şükür bende yok hem dr o rahatsızlıklara sorup önerir diye düşünüyorum canım:44:
cerenim herkes beni kırıyor ve yoruluyorum artık
Aslım mutluluk hormonu kilo aldırıyormuşenişte ne yapsın adam sevinçten kilo alıp duruyor
dün yediklerini yazsam size
koca 1 tabak etli patates yemeği, 2 tabak bulgur pilavı,semiz otu (yoğurtlu)
üstüne şekere bandırıp yediği çilekler sanırım 400 gr yemiştir
sonra cips yiyince göze batan ben
hahahahah bende artık eşime yemek yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
bazı olaylar oldu maalesef canım istenmeyen kalbim çok kırıldı...
canım yaa hep istenmeyen olaylar oluyor ben sana diyecem çok takma diye ama takmamak elde olmuyor umarım düzelir her şey göz yaşlarımıza yazık oluoy inan ki..
kızlar benimde parfümüm chanel nişanlım pek seviyor şişenin dibinde kalmış düğüne almayı düşünüyorum o gün önemli
bu arada toz pembe elbiseye gümüş diyorum kesinlikle
emek sarf edip onların beğenildiğini görmek çok güzel gerçekten
hadi artık çanlar sizin için çalsın
:123::123::123:
Pınariskoskoviç
nasılsın
merak ettik amadile getirmedik
çünkü artık öğleden sonra geliyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?