'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Arkadaşlar özellikle bankacı arkadaşlarımm ihtiyaç kredisi hakkında ne düşüyorsunuz? paraya ihtiyacım var Kredi çekmeden olmayacak gibi. hangi banka ne kadar ne kadar faizle verir acaba yaa :18:

kuzum ben hap konusunda endişeli değilim ya, kullancam ben
çok uzun yıllar kullanmam olur biter.. ilk zamanlar özellikle istiyom ama alışana kadar
milyonlarca kadın kullanıyo.. haptan dolayı bişey olacağını sanmıyorum.. anca başka hastalık varsa tetikleyebilir
onun dışında içim rahat benim

özgecan ben 3 aydır hap kullanıom zaten
hani kukuşumda sivilce çıkmıştıda gitmiştim tabi ozaman kistlerimide kontrol etti doktorum ben zaten onun 2 yıllık hastayım kistler hala vardı 2. konroldede hafif büyümüştü o ndenle başlayallım d.k. ya dedi.
hatta yarın yine bana 135 tl kaçacak çünkü 3 aydır muayeneye gitmiyorum düğüne yakın giderim dedim.
zaten kontrol süresi 1 ay yarın gidicem birde mayıs 15 de giderim artık birşey olursada telefonla bilgi alırım düğüne yakın ..

ama kuzum benden sölemesi yinede danılşmak içinde olsa iyi bir doktora git benim kistlerimi gittiğim özel hastanedeki doktor görmemişti belkide görmüş ama önemsememişti.ve ben onun muayenesinede 60 tl vermiştim ethica hastanesinde.!!!!!!!!!!!

bence işi baştan sıkı tut özgecim..

Özlem Allah seni istediğim kadar şey yap homini gırtlak yersen hiçbirşeyin faydası olmaz

ben almış olabilirim tartılmadım görünürde sırıtan birşey yok ama eşim aldı bayağı belli

bakkk şimdi içim kımıl kımıl oldu aslım yaaaaaaa

merhaba kızlarr özgem güler yüzlü dr çok önemli benimde arkadaşım buna gitmişti o başka bi rahatsızlıktan gitmişti ama çok güler yüzlü demişti ondan gitmeyi tercih ettim..paradan ziyade dr önemli ama danışmak için gidiyoruz ikimizde kıyaslarız ses kaydı mı alsak ne ben devlet hastanesine gitmiştim de beni resmen kovdu çok gıcık olmuştum o dr a gıcık dr
yeni randevun ne zaman

canım engel olamıyorum ki ben tutamıyorum kendimi hümm gibiyim a dese biri gözlerim doluyor hümmm buna çare bulalımmm:44:
bir de kaşıkları nerden buldun yaw çok uygunmuş

tatlım kusura bakma da kp ne oluyor internetten fln araştırmalar aslının dediği gibi gitsin eşine alsın onu ne dengesiz insanlar var ya türlü rürlü sorunlar çıkıyor..sen nişanlınla konuş bence hem neden her şeyi sen yapıyorsun bırak nişanlın yapsın çalışmıyor mu :44:
borca girmek istemiyorsa alesi yapacak o zaman..

bende öyleyim akşam ağlattı beni :-( zaten mizmiz bi insanım son zamanlarda iyice öyle oldum a desen gözlerim doluyor

kıyama kuzum sen neden ağladın bakimmm..

canım devlette bir dr banada aynısı yapmıştı şikayet etmediğim için çok pişman olmuştum..utanmıştım çünkü..şimdi olsa giderdim sen de netetn araştır ilinde bulunan güleryüzlü dr a git zaten korkuyoruz bir de bu tarz hareketleri hiç hoş olmuyor kadın doğum uzmanlarının..

bu yazıdan sonra biraz korktum ama başka hastalıkla tetikleniyır yazıyor şükür bende yok hem dr o rahatsızlıklara sorup önerir diye düşünüyorum canım:44:

canım oluyo böyle gerginlikler bence kimseyi kırmamaya çalış. ileride bu günlerinizi güzel hatırlarsınız

cerenim herkes beni kırıyor ve yoruluyorum artık

eliiifffim bu arada perdelerin hayırlı olsun canım güle güle kullan eminim çok güzeldir

Özlem sen balayını bitir eve gel 60: içinin kıpırtısı kalmayacak fazla

kalanı da uykuya tercih edebilirsin

şahsen ben yorgunluktan gözümü açamıyorum..

gece de nasıl uyyorsak yorgan battaniye savaşı ikimizden birinin poposu açık kalıyor donan taraf ben oluyorum

artık ayrı battaniye kullancam

SMART TV özelliği var canım ordan 200 film izleme hakkımız varmış

biz oturma odasına koyacağımız için 40 aldık...ben 32 alalım dedim 40 büyük gelir yok dedi büyük olsun bende tamam dedim

Sayfanın altındaki reklam bannerında neşeli donlar yazıodu

Canım sıkıldı yaa. Magnetlerim gelsin artık

Kızlar sizede danışayım. Pudra rengi elbiseye ne renk ayakkabı gider :26:

gümüş çok hoş oluyor

ben pudra abiyemi öyle kombin ediyorum ,yanına da gümüş çanta

ben geldim

niye kimse beni sormamamış kimse merak etmemiş

tamam tamam ağlamayın affettim

herkeslere yorum yapasım var ama çok da işim var

eşya alanlara hayırlı olsun hastalara şifa olsun kv kp den çekenlere sabır olsun

başka :26:

güzel kokanlara maşallah artı Allah kovuştursun

hamamcı gelinlere ohh sefanız olsun

dün kart muhabbeti olmuş benim bonus olduğunu belirteyim az önce kredi konusu geçmiş halkbanktan 36 ay vade ile 0.99 faiz ile çektiğimizin altını çizeyim :26:

altın demişken gr 80 olduğunu belirtip kendi kendime delleneyim

candycilere de bi selam benden 45. seviyeden sevgiler

sanırım bu kadan :26:

bazı olaylar oldu maalesef canım istenmeyen kalbim çok kırıldı...

Aslım mutluluk hormonu kilo aldırıyormuş enişte ne yapsın adam sevinçten kilo alıp duruyor

dün yediklerini yazsam size

koca 1 tabak etli patates yemeği, 2 tabak bulgur pilavı,semiz otu (yoğurtlu)

üstüne şekere bandırıp yediği çilekler sanırım 400 gr yemiştir

sonra cips yiyince göze batan ben

Pınariskoskoviç

nasılsın

merak ettik ama dile getirmedik

çünkü artık öğleden sonra geliyorsun sen

bazı olaylar oldu maalesef canım istenmeyen kalbim çok kırıldı...

canım yaa hep istenmeyen olaylar oluyor ben sana diyecem çok takma diye ama takmamak elde olmuyor umarım düzelir her şey göz yaşlarımıza yazık oluoy inan ki..

kızlar benimde parfümüm chanel nişanlım pek seviyor şişenin dibinde kalmış düğüne almayı düşünüyorum o gün önemli

bu arada toz pembe elbiseye gümüş diyorum kesinlikle

çok pahalı ama ya 380 mi şuan

Pınariskoskoviç

nasılsın

merak ettik ama dile getirmedik

çünkü artık öğleden sonra geliyorsun sen

bilmem ben

trip atasım var bugün iyiym cicim ya ama içim darlanıyor havadan sanırsam

antalyaya yumurta büyüklüğünde dolu yağmış duydunuz mu :18: :18:

bide yıldırım düşmüş çok eve yanmış evler :18::18:

hava olaylarından her daim korkmuşumdur

candy açtım şimdi 50.seviydeymişim burayı geçersem yardıma ihtiyacım olacak

öyle işte

seni okudum yorgunmuşsun bide uykusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…