'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok güzelmiş aman pantalonu merdiven de giyme de

elifcik mutlu ol. vitaminlerini iç beslenmene dikkat et tamam mı annem perdelerinizi merak ettim. kafamda perdeyle ilgili hiç bişey yok benim daha

Elifcim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine düğün üstü hastalanmamamız çok enerjik olmamız lazım
Bende hiç yediklerime dikkat etmiyorum kilo alıcam diye geçiştiriyorum hasta olmasam iyi

Özgeeee Chanel chance benimde parfümüm Çok hoş bi koku Bende değiştirdim magnetism kullanıyorm
Bide calvin klein euphoria aldım yeni Ama hiçbiri chance ın yerini tutmuyo
Chance da çok pahalı anacığım 2 tane alıyorum ona verdiğim parayla

boylesine+, pernicketygirl+, gaydirigubbak+, cilekliruj, plum88+, almira22, hande_buse88, mutluuuuu,

Öncelikleee gören görmeyen olan olmayan herkese merhaba Birkaç gündür yokum ortalıkta doğru düzgün giremiyorum işlerden fırsat bulamıyorum

Hüm canım tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın o 200 film nasıl oluyor öle

Mutluuu tatlım bilgilendirmen için teşekkürler
"Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetikaile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti."

buraya ayrı bir dikkat çekmek gerekiyor sanırım

Almira22 tatlım nişanlınla konuş sen araya girme o müdahale etsin

Özgeeee sana burdan bööööööööö demek istiyorummmm

Aslıııııı yamukprensese koptum yaaaa

Gülinn sana da bööö demek istedim küsme sakın Dedikoducu özgiş işte nolcekkk

Eliff canım geçmiş olsun

Özgeeee parfümlerin üstünde kokuşsun emi

aslimuuu candy kardeşim benim

Bizde 46" (inc) olanı almayı düşünüyoruz hafta sonu

Tşkler kuzum yaa bakalım nasıl bir gelin olacam ben bende çok merak ediyorum senin de düğünün yaklaşıyo kuzum sende bakmaya başlasan iyi olur

aynen canım bencede. az kaldı. bakalım işte hafta sonu başlarız herhalde kv ile

Bu arada k.p den dert yanan arkadas benim kv ikisinin yerinede karışıyor maşallah hemde nişanlımın parası ile alınan şeylere. ev eşyalarını nişanlım alıyor da

boylesine kullanıcısından alıntı
aslıııı

*
listecibaşı aplaaaa gözün aydınnn
inşallah faydalı olur güleryüzlü doktorr haanımm

*

zehraaaaaa
senin dağıtmak istediğin hürrem kaşıklarını uygun ötesi fiyata buldumm
12 tanesi 5 TL
nirden buldun kaşıklarıııı
zehra cool biraz zor görür o :111:
onun yerine bana söyle

günaydın kızalrrrrrrr..

dilacım o hürrem kaşıklarını zehra değil ben dağıtmak istiodum o da bana fikir verdi şurdan şu kadara al diye :):):)

bana söylermisin nereden buldun

Elifim biz çeyiz günü yeni aldığımız eşya ve çamaşırları götürdük

çeyizden 2 gün sonrada valizelerle giydiğimiz eşyaları ve çamaşırları götürdük

balayından gelince de düzenledik dolaplarımızı

*

zehroşummmm candylerim benim çağla ve özge yle
hep oyanın yüzünden bi gün bildirim geldi. oya yardım istiyor diye bakmaz olaydım sardım oyuna

bu toppiği biraz geç gördüm ama ben de 2013 geliniyim :) kızlar bu da magnetimizzz yanlışlıkla iki tane yüklemişim :)

elifcim geçmiş olsun canım yaaa benimde geçenlerde minibüste oldu aynısı bayılacaktım neredeyse çok kötü oldum.. bu arada perdelerin hayırlı olsun bende bakınıyorum salonuma kruvaze istiyorum diğer odalara yere kadar normal sık pileli tül istiyorum .. sen nasıl aldın

özgecim .... doktorunu iyi seç bence 30-40 fazla ver ama güvenebileceğin birisi olsun .
ben istanbulda 3-4 doktora gittim hiçbirinden memnun kalmadım en son 135 lira muayene ücreti verdim ama gerçekten aradığım samimi güleryüzlü doktoru buldum hatta mügecim de benim doktoruma gitti .. tavsiyem gerçekten güvenebileceğin bir doktor seç gerçekten kadındoğumcular bir garip hem kırıcı oluyorlar hemde meslek ahlakına yakışacak şekilde davranmıyor bir çoğu canım

dilaaaaa o kaşıkları nerede buldun canım ya

aslııııı düğün sonrası balayı vs çok kilo aldınızmııııı?
oysa hanii o şeyden dolayıı kalori yakılıyor ya ben zayıflanır sanmıştım yahıuuuuuu :18:

diğer gelincikler hepinize selam öpüyorummmmm

ben çok seviyorum kuzum bayadır kullanıyom ama sevdicek nedense başka koku arayışlarında
kırmayayım onu, chance zaten esas parfümüm.. yeni kokulara açık olayım bari hem süpriz olcak bakalım o 10 parfüm arasından hangisini seççek paşam
evet çok pahalı bu arada bizimki duty free den daha uyguna alıyo gerçi ama yine de pahalı valla

asıl sana koskocaman böööööö
coolsun işte yalan mı ayrıca misssler gibi kokçam ben hıhhh

kuzum doğru diyosun ama bu sadece danışma amaçlı ya ondan bu kadına bi gideyim bakalım
ama KK da topikleri okudum da doktor çok önemli cidden yaa.. bu kadını bi test edeyim eğer hoşnut kalırsam devam ederim kalmazsam da iyi bi doktır bulucam ve düzenli olarak hep aynı doktora gitçem
bilinçli bireyler olcaz biz

sen ne zaman başlıcan hapa bu aradaaaa

facede bana candy crush'a yardım edecek 1 gönüllü gelin aranıyor acil

arkadaşa yardım için katıldım neymiş şu oyun oynıyım dedim demez olaydımmm bağımlılık yaptı gözümü kapatınca o turuncu şekeri görüyorum iki tane oluyor üçüncü çok uzaklarda oluyor kıramıyorum bi türlü

Özlem Allah seni istediğim kadar şey yap homini gırtlak yersen hiçbirşeyin faydası olmaz

ben almış olabilirim tartılmadım görünürde sırıtan birşey yok ama eşim aldı bayağı belli

listeci başım tatlı gelinciğim ne yapcez hap konusunu yaa ben de gidemedim hala bu hafta zor görünüyo bi de bu haber çıktı huylandım ben yine yaaa aa 2- 3 yıldır çocuğu olmayan arkadaşlara da sorcam ama işte herkes bir olmuyo ki ya hemen oluverirse :18:

Son düzenleme:
Sayfanın altındaki reklam bannerında neşeli donlar yazıodu

Canım sıkıldı yaa. Magnetlerim gelsin artık

Kızlar sizede danışayım. Pudra rengi elbiseye ne renk ayakkabı gider :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…