canım yaa hep istenmeyen olaylar oluyor ben sana diyecem çok takma diye ama takmamak elde olmuyor umarım düzelir her şey göz yaşlarımıza yazık oluoy inan ki..
kızlar benimde parfümüm chanel nişanlım pek seviyor şişenin dibinde kalmış düğüne almayı düşünüyorum o gün önemli
bu arada toz pembe elbiseye gümüş diyorum kesinlikle
evet inşallah canımmm
Bu arada kızlar bizim maaş vakıf a yatacak kredi kartı için vakıfbank word kart varmış.. ondan mı alayım
dilacım o hürrem kaşıklarını zehra değil ben dağıtmak istiodum o da bana fikir verdi şurdan şu kadara al diye :):):)
bana söylermisin nereden buldun
Eki Görüntüle 686923 Eki Görüntüle 686923
bu toppiği biraz geç gördüm ama ben de 2013 geliniyim :) kızlar bu da magnetimizzz yanlışlıkla iki tane yüklemişim :)
Sayfanın altındaki reklam bannerında neşeli donlar yazıodu
Canım sıkıldı yaa. Magnetlerim gelsin artık
Kızlar sizede danışayım. Pudra rengi elbiseye ne renk ayakkabı gider :26:
ykb ile arasındaki fark nedir?
taksitlendirmeler aynı değil mi ? faiz oranları ..
eğer aynı ise süper.
bilmem ben
trip atasım var bugüniyiym cicim ya ama içim darlanıyor havadan sanırsam
antalyaya yumurta büyüklüğünde dolu yağmışduydunuz mu :18: :18:
bide yıldırım düşmüş çok eve yanmış evler :18::18:
hava olaylarından her daim korkmuşumdur
candy açtım şimdi 50.seviydeymişimburayı geçersem yardıma ihtiyacım olacak
öyle işte
seni okudum yorgunmuşsun bide uykusuz
çok pahalı ama ya380 mi şuan
canım yaa hep istenmeyen olaylar oluyor ben sana diyecem çok takma diye ama takmamak elde olmuyor umarım düzelir her şey göz yaşlarımıza yazık oluoy inan ki..
kızlar benimde parfümüm chanel nişanlım pek seviyor şişenin dibinde kalmış düğüne almayı düşünüyorum o gün önemli
bu arada toz pembe elbiseye gümüş diyorum kesinlikle
karşı tarafın bizim pek ,bi düşünmcemizi ağlamamızı taktıgını sanmıyorum canım kendi istekleri olmayıncaböyle yapıyorlar
kartimi alinca basvurayim bario zaman fark yok
ziraatle işbank da anlaşmalı maximum yapmışlar onun gibi o zaman
parfümümüz de mi aynı yoksaaasenin de mi chanel chance
kuzum herbişeyimiz niye aynı bizim yaaa
bu arada yeni randevu saatimd e yarın saat 5aynı saate aldım
evet yaa şok oldum
çok zor Allah yardım etsin .
hava olayları beni de tedirgin eder.
yardım iste bendenbende 21 geçemiyorum
ben kendime gelemedim Pınarım ya.umarım toparlarım ,alışırım.
Merhaba Kızlar diğer topikte kimsecikler yoktu buraya geldim bende
Eliff cim yazılarını okudum öncelikle geçmiş olsun bu dönemlerde daha fazla dikkat et kendine çünkü çok yoruluyorsun sürekli bir şeyler için koşturuyorsun...
Aslı ya sorduğun sorunun cevabını bende vereyim ben bir sürü yeni iç çamaşırı ve çorap almıştım ama kullandıklarımı da götürdüm günlükte yine onları kullanıyorum...
elifcik mutlu ol. vitaminlerini iç beslenmene dikkat et tamam mı annemperdelerinizi merak ettim. kafamda perdeyle ilgili hiç bişey yok benim daha
Elifcim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine düğün üstü hastalanmamamız çok enerjik olmamız lazım
Bende hiç yediklerime dikkat etmiyorum kilo alıcam diye geçiştiriyorum hasta olmasam iyi
ÖzgeeeeChanel chance benimde parfümüm Çok hoş bi koku Bende değiştirdim magnetism kullanıyorm
Bide calvin klein euphoria aldım yeni Ama hiçbiri chance ın yerini tutmuyo
Chance da çok pahalı anacığım 2 tane alıyorum ona verdiğim parayla
boylesine+, pernicketygirl+, gaydirigubbak+, cilekliruj, plum88+, almira22, hande_buse88, mutluuuuu,
Öncelikleee gören görmeyen olan olmayan herkese merhabaBirkaç gündür yokum ortalıkta doğru düzgün giremiyorum işlerden fırsat bulamıyorum
Hüm canım tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın o 200 film nasıl oluyor öle
Mutluuu tatlım bilgilendirmen için teşekkürler
"Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetikaile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti."
buraya ayrı bir dikkat çekmek gerekiyor sanırım
Almira22 tatlım nişanlınla konuş sen araya girme o müdahale etsin
Özgeeee sana burdan bööööööööö demek istiyorummmm
Aslııııııyamukprensese koptum yaaaa
Gülinn sana da bööö demek istedim küsme sakınDedikoducu özgiş işte nolcekkk
Eliff canım geçmiş olsun
Özgeeee parfümlerin üstünde kokuşsun emi
aslimuuu candy kardeşim benim
Elifim biz çeyiz günü yeni aldığımız eşya ve çamaşırları götürdük
çeyizden 2 gün sonrada valizelerle giydiğimiz eşyaları ve çamaşırları götürdük
balayından gelince de düzenledik dolaplarımızı
*
zehroşummmmcandylerim benim çağla ve özge yle
hep oyanın yüzündenbi gün bildirim geldi. oya yardım istiyor diye bakmaz olaydım sardım oyuna
elifcim geçmiş olsun canım yaaa benimde geçenlerde minibüste oldu aynısı bayılacaktım neredeyse çok kötü oldum.. bu arada perdelerin hayırlı olsun bende bakınıyorum salonuma kruvaze istiyorum diğer odalara yere kadar normal sık pileli tül istiyorum .. sen nasıl aldın
özgecim .... doktorunu iyi seç bence 30-40 fazla ver ama güvenebileceğin birisi olsun .
ben istanbulda 3-4 doktora gittim hiçbirinden memnun kalmadım en son 135 lira muayene ücreti verdim ama gerçekten aradığım samimi güleryüzlü doktoru buldum hatta mügecim de benim doktoruma gitti .. tavsiyem gerçekten güvenebileceğin bir doktor seç gerçekten kadındoğumcular bir garip hem kırıcı oluyorlar hemde meslek ahlakına yakışacak şekilde davranmıyor bir çoğu canım
dilaaaaa o kaşıkları nerede buldun canım ya
aslııııı düğün sonrası balayı vs çok kilo aldınızmııııı?
oysa hanii o şeyden dolayııkalori yakılıyor ya ben zayıflanır sanmıştım yahıuuuuuu :18:
diğer gelincikler hepinize selam öpüyorummmmm
eliiifffim bu arada perdelerin hayırlı olsun canım güle güle kullan eminim çok güzeldir
canım adanadayım ben burda bi dükkanda gördümm
hayırlı olsun büşş
ayrıca hoşgeldinn
bence gümüş giderr zehracımm
pınarımm hoşgeldinnn :86::86::86:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben çeyiz topiği açıyorum bi yarım saatee hazırrrr
hüm yazdığını gördüm hemen geldim hangi kurumda çalşyorsun bilmiyorm ama belki aynıo kurumdayızdır bende vakıftan maaş alıyorum ve vakıf bak word kardım var word üye iş yerlerinde ve aklına ne geliyorsa ets tur felandada hep bu geçerli sonuçta word kard ha yapı kredi ya vakıf olsun word ibaresi olan bir kart :)))))) bide benimkisi şişli üye iş yerlerinde indirimli daha kullanmak nasip olmadı 4000 tl limitli koltuk takımlaırmızı bu kartla alıcaz :))))))))))))
Pınarım maalesef balayından sonra şansım olmadıkatı çok Nazi kampı gibi
Pınar canm merhabadoktora kontrole gıttın mı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?