Güliiniiiimmmmmmm bende senii burda gördüğüme nasııılll sevindim
boylesine+, pernicketygirl+, gaydirigubbak+, cilekliruj, plum88+, almira22, hande_buse88, mutluuuuu,
Öncelikleee gören görmeyen olan olmayan herkese merhabaBirkaç gündür yokum ortalıkta doğru düzgün giremiyorum işlerden fırsat bulamıyorum
Hüm canım tv niz hayırlı olsun güle güle kullanın o 200 film nasıl oluyor öle
Mutluuu tatlım bilgilendirmen için teşekkürler
"Jinekologlar tromboz hastalık riskin sadece doğum kontrol hapından kaynaklanmadığını hapı kullanan kişinin aşırı kilolu olması, hareketsizlik, yaşlılık, guatr hastalığı, sigara tüketimi ve genetikaile yapısından meydana geldiğini duyurdu. Avrupa İlaç Tıbbi Denetleme Ajansı (EMA) piyasada satışa sunulan eski ve yeni doğum kontrol hapların yeniden denetlenmesini talep etti."
buraya ayrı bir dikkat çekmek gerekiyor sanırım
Almira22 tatlım nişanlınla konuş sen araya girme o müdahale etsin
Özgeeee sana burdan bööööööööö demek istiyorummmm
Aslııııııyamukprensese koptum yaaaa
Gülinn sana da bööö demek istedim küsme sakınDedikoducu özgiş işte nolcekkk
Eliff canım geçmiş olsun
Özgeeee parfümlerin üstünde kokuşsun emi
aslimuuu candy kardeşim benim
Merhaba kızlar ben geldim.
hoşgeldin haticecim ne var ne yyok
elüff özgiş zorla 2013 te evrcek beni geliyom arkanızdan bend ebakacağız ama yoruldum daha bu haftasonunu düşünmek geriyor yahuuu ölmez sağ kalırsam göreceğim heyecandan üdşüp bayılcam gibi kuzumm
eliff yevrum sizin kurumları merak ediyorum yani aynı kurumda çalşablriz diyorum yada ortaklık kızlar açıklayın kurumlarnızı yahuu :) ben istanbuldayım meselaaa vakıftan öyle herkes maaş almıyoo çünküüü yahuuu kimlere hizmet ediyos a dostlar
özgiş valla evliliğin tadı ne güzel çıkar özellikle ilk zamanlar yeni evli olanlara imreniyorum süperdir aşık olduğu adama kavuşmak maşallah herkese
gülintosss yavruşşş amanın bide kız çocuğu diyon ayyy çok şımarık bilmiş oluyolar ben naısl baş ederim kız bide utanırım benmki dio ki ilk geceden ilk geceden töbe yarabbim dedim en son hani gezecektik ben o halde yatarım kilo alırım osnra beğenmezsin beni diom gülüyo pisluk bakalım kim kimi yenecekkk bu topik sevinç çığlıklarını bebek ağlamalarına bırakacak mı aceba :)))))))))
hoşgeldin haticecim ne var ne yyok
Giz hoş geldin kuzuelüff özgiş zorla 2013 te evrcek beni geliyom arkanızdan bend ebakacağız ama yoruldum daha bu haftasonunu düşünmek geriyor yahuuu ölmez sağ kalırsam göreceğim heyecandan üdşüp bayılcam gibi kuzumm
eliff yevrum sizin kurumları merak ediyorum yani aynı kurumda çalşablriz diyorum yada ortaklık kızlar açıklayın kurumlarnızı yahuu :) ben istanbuldayım meselaaa vakıftan öyle herkes maaş almıyoo çünküüü yahuuu kimlere hizmet ediyos a dostlar
özgiş valla evliliğin tadı ne güzel çıkar özellikle ilk zamanlar yeni evli olanlara imreniyorum süperdir aşık olduğu adama kavuşmak maşallah herkese
gülintosss yavruşşş amanın bide kız çocuğu diyon ayyy çok şımarık bilmiş oluyolar ben naısl baş ederim kız bide utanırım benmki dio ki ilk geceden ilk geceden töbe yarabbim dedim en son hani gezecektik ben o halde yatarım kilo alırım osnra beğenmezsin beni diom gülüyo pisluk bakalım kim kimi yenecekkk bu topik sevinç çığlıklarını bebek ağlamalarına bırakacak mı aceba :)))))))))
yaaa sen çeyiz topiğimee baksanaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...7-hd-kalitesinde-ceyizlerim.html#post29907242
Valla pek keyfim yok son zamanlarda herkes sabrımı dener oldu.
Dilam çeyiz topiğini gördüm .. çok şeker ki hepsi
yalnız tencereler çok değil mi yavrum ya :44::44:
*
Hüm bence olur
*
Hatice :44::44: noldu cnm
Düğün çarşısında Eki Görüntüle 687233 bu cap tan aldım kızlar ama krem olan yerleri yeşil alt kısımları krem benimkinin altına beyaz pantalon aldım başörtü olarak da şunu aldım Eki Görüntüle 687234 sizce güzel olur mu???????
Dilam çeyiz topiğini gördüm .. çok şeker ki hepsi
yalnız tencereler çok değil mi yavrum ya :44::44:
*
Hüm bence olur
*
Hatice :44::44: noldu cnm
sağol canım benim.... çıkışta gelinlik provam varrrrdantelli haliyle ilk defa giyeceğim
sağol canım benim.... çıkışta gelinlik provam varrrrdantelli haliyle ilk defa giyeceğim
ayy ben heyecanlandım yaa gelin çiçeğini de seçecek misin
çok güzel olacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?