'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Güliiniiiimmmmmmm bende senii burda gördüğüme nasııılll sevindim

Elifkoviçkoooo

Nasılsınnnnnnnn

Gizotummmm ben de seni öperimmm 2013 gelini olucaksınnn sennn gizott kız yapın çocuğu da nolcak bakarsın sen başak kadını sorumluluktan korkmaz gizotummm

Bu arada maviş nerdee :26:

Ayyy kızlar ben öğlen bi saat izin alıp eski şubeme gittim bugün davetiyelerimi dağıttım
Hemen hemen herkes eski şube müdürümde geliceklermiş Çok heyecanlandım
Büyük ihtimalle nikah şahitlerim eski ve yeni şube müdürlerimi yapıcam
Kalbim yerinden çıkıcakmış gibi Düşündümde düğün günü heyecandan bayılırım heralde
Sakinleştirici bişeylermi içsem acaba

Öle yapıyorum zaten.Çok gergniz ikimizde.ALdığım herşeyin mutluluğu kursağımda kalıyor.Sanırım bozulacak bu iş

elüff özgiş zorla 2013 te evrcek beni geliyom arkanızdan bend ebakacağız ama yoruldum daha bu haftasonunu düşünmek geriyor yahuuu ölmez sağ kalırsam göreceğim heyecandan üdşüp bayılcam gibi kuzumm

eliff yevrum sizin kurumları merak ediyorum yani aynı kurumda çalşablriz diyorum yada ortaklık kızlar açıklayın kurumlarnızı yahuu :) ben istanbuldayım meselaaa vakıftan öyle herkes maaş almıyoo çünküüü yahuuu kimlere hizmet ediyos a dostlar

özgiş valla evliliğin tadı ne güzel çıkar özellikle ilk zamanlar yeni evli olanlara imreniyorum süperdir aşık olduğu adama kavuşmak maşallah herkese

gülintosss yavruşşş amanın bide kız çocuğu diyon ayyy çok şımarık bilmiş oluyolar ben naısl baş ederim kız bide utanırım benmki dio ki ilk geceden ilk geceden töbe yarabbim dedim en son hani gezecektik ben o halde yatarım kilo alırım osnra beğenmezsin beni diom gülüyo pisluk bakalım kim kimi yenecekkk bu topik sevinç çığlıklarını bebek ağlamalarına bırakacak mı aceba :)))))))))

valla biz konuştuk 2014 kpss ye kadar bebek planı yok bizim evimizde

Giz hoş geldin kuzu

Düğün çarşısında bu cap tan aldım kızlar ama krem olan yerleri yeşil alt kısımları krem benimkinin altına beyaz pantalon aldım başörtü olarak da şunu aldım sizce güzel olur mu???????

Dilam çeyiz topiğini gördüm .. çok şeker ki hepsi

yalnız tencereler çok değil mi yavrum ya :44::44:
*

Hüm bence olur

*

Hatice :44::44: noldu cnm

çok güsell hümümm

Dilam çeyiz topiğini gördüm .. çok şeker ki hepsi

yalnız tencereler çok değil mi yavrum ya :44::44:
*

Hüm bence olur

*

Hatice :44::44: noldu cnm

yaa aslımm ilk hisarı almıştık bizz daha sonra karaca kampanya yapınca bi takımda o şekilde olmuş olduu
fazla yoksa onların hepsii

sağol canım benim.... çıkışta gelinlik provam varrrr dantelli haliyle ilk defa giyeceğim

Ayyy cnm hadi bakalım inşallah içine siner gelinliğin

ayy ben heyecanlandım yaa gelin çiçeğini de seçecek misin

çok güzel olacak eminim

Yaaa aslı ben gelin çiçeği almadım gelinlikçiden :44: Hiç güzel çiçek yoktu Canlı yaptırmak istiyorum ama oda kuruyup gidiyo bi tanede yapay mı alsam acabba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…