'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Maviş sıkma vs değil biz burda aile gibi olduk.sadece seni uyarıyoruz .kendine yazık.

evin sevdiğin var mutlu ol.

Canlarım sizinle paylaşmak istedim.
Şimdi biliyorsunuz haftasonu aşkın arkadaşının düğününe gittik.
Dikkatimi çeken bir şey vardı kaç gündür aklımda bizimkiler takma diyor ama ben anlayamıyorum.
Neyse konuya gireyim. Şimdi aşkımın arkadaşının düğününe gittik.Erken gittiğimiz için boş masaya oturduk. Sonra aşkın evli ve bu haftasonu evlenecek olan arkadaşları eşleri ve aileleriyle gelip masamıza oturdu.Buraya kadar herşey normal ama gel görki kızlar bana karşı çok tepkiliydiler. Kız kardeşimde yanımdaydı onunda dikkatini çekti. Neyse takıya birlikte kalkacaktık diye konuşuldu ama onlar gittiler biz 5 dk sonra kalktık. Bizi yanlarında istemediler. Neyse takıyı takıp fotograf çekeceğiz geline yaklaşınca benim elimi yavaşça itti. Bende birşey olmamış gibi yanında durdum sadece

Kaç gündür düşünüyordum. Bu hafta sonu evlenecek arkadaşının nişanlısınında bindallı için bizim bir arkadaşımız vardı ona yönlendirmiştik. Beğenmemiş hiç model dedi.Bende tamam dedim. Bugün arkadaş aradı. Tekrar gitmişler benim ne aldığımı sormuş kız aynısını almış. Arkadaşımda aradı hatice ebğenmemişti tekrar geldi. Senin ne aldığını sordu mankenin üstünden çıkarıp aynısını aldı dedi.

Bu normal mi benim mi tuhafıma gidiyor?
Kızları düğünde ilk kez görmüştüm ve bana karşı oldukça tavırlıydılar. Aşka anlattım bir kısmını neden böyle diye boşver dedi.
Takma o güzel kafana bunları kendini üzme dedi. İşte öyle şimdi arkadaşla konuşuncada iyice işkillendim.

kızlarrr size bir sorum var :26:

haydi sor sor dedğinizi duyar gibiyim

çayda kahvaltıda yenir

acaba nedir nedir :44:

büskivi denince akla

hemen onun adı gelir

ne sorcağımı unuttum

Maviş sıkma vs değil biz burda aile gibi olduk.sadece seni uyarıyoruz .kendine yazık.

evin sevdiğin var mutlu ol.

Evet kuzum haklısın bir aile oldu kendi ailemde bulamadığım sıcaklığı burda buldum ben yaa uyarılarınızı dikkate alacam elimdekilerle mutlu olacam evet beni çok seven bir sevdiğim var

Dikmenin neresinden tuttunuz evi canım? Seğmenler parkı tarafından falan mı yoksa biraz daha aşağı balgata doğru mu????

selamlar kızlar işler çok yoğun giremiorum Nasılsınız napıosunuz bakiiim
Altın çok düştü yaaa ben bugün bilezik aldım bi tane babam düğünde takıcak Sizinkiler ne takıyo kızlar düğünde
Biz nişanlıma nişanda kol saati almıştık düğünde bişey takmicaz oyüzden Babam bana bbilezik takıcak annemde kolye

Son düzenleme:

benim düşüncemi istersen onlar enişteye başkasını kendi aralarından birini düşünüyor olabilirlerdi senin yerine. öyle olunca da sana böyle davranmış olabilirler

nişan da kalın bilezikler varya örme gibi ondan taktılar 30 gram falandı.. ben onu sevdim annem de tamam diğer eşini alalım o zaman düğünde de dedi

benim düşüncemi istersen onlar enişteye başkasını kendi aralarından birini düşünüyor olabilirlerdi senin yerine. öyle olunca da sana böyle davranmış olabilirler

Delridim ya neden böyle hani birine birşey desem amennada ömrü hayatımda ilk defa gördüm zaten
Evlendikten sonrada görüşecek olmamız beni biraz düşündürdü açıkcası
Kız kardeşimde aksine onların yanında daha mutlu ve enişteyle daha aşk dolu ol onlar delirsin dedi.
Aşkta bir şey söylemeyip geçiştirince dikkatimi çekti. Aman ya deliler mi ne banane ben evlencem inşallah onla çokta canımı sıkarlarsa evime davet etmem diyorum ama ben küs kalmayıda sevmiyorum offffff beeeee

Benim annem de babam de bilezik takmıştı düğünde biz de eşime bir şey takmadık...

Benim arkadaşımın başına da böyle bişey geldi nişanlısı da aynı eniştenin yaptığı gibi sen boşver onları keyfine bak demiş. meğersem içlerinden biri onu seviyormuş kız üzülmesin diye söylememiş. inşallah öyle bir şey değildir canım...

Nişanlına söyle canım ben rahatsız oldum çok de lütfen bana söyle gerçek sebebini geçiştirme de

Canım nişanlının eski kıza arkadaşını falan tanıyolarsa samimilerse falan ondan olabilir ama hiç bişey bu terbiyesizliğin sebebini açıklayamaz tabi Sende tavrını koy Neden evlendikten sonra görüşmek zorundamısın Nişanlına söyle bana böyle davrandılar bende görüşmek istemiyorum de

Bu haftasonu o kızlardan birininin düğününe gideceğiz. Sanırım büyük bir ihtimalle yine aynı masada oturacağız.
Bende (kız kardeşimi dinleyip) kuaföre gidip saçımı, makyajımı yaptırıp güzelce giyip gideceğim inşallah.
Yine benzer birşey olursa bu defa asla izin vermem geçiştirmesine biraz önce aradım yoğundu konuşamadık. Arkadaşının bindallıyı aldığını söyledim. Biliyorum beni aradı falan dedi yavuz bende hım dedim. Peki hangi modeli almışlar biliyor musun dedi. Benim beğendiğimin aynısını aldı dedim. İyi hayırlısı olsun dedi.

Seni kıskanmış olabilirler sıkış sıkış gittim dedin ya hem belki nişanlına başka birini ayarlayacaklardır o da bakmamıştır bile o yüzden bilerek yapıyorlardır hiç takma canım boşver evlenince bir kere de evine davet edersin bakarsın tavırları aynı kesersin ilişkiyi
3. şahırlar için en güzel dönemlerinin tadını çıkar

tamam canım öyle yap çok güzel ol giyin şık bi şekilde nişanlının da koluna gir bir güzel... hiç ayrılma yanından hep gözünün içine bak

Arkadaşı bana çok samimi iyi davrandı. Allah var erkeklerin hiç biri üzecek tek kelimede veya harekette bulunmadılar.
Sadece bayanlar böyleydi. Bakalım dertlerini öğreneceğim bu pazar hele bir gelsin göreceğim inşallah.

Bende evlenince arkadaşlarıyla arasına girmek istemiyorum.
Çünkü benimde arkadaşlarım var bir birimizin hayatına engel olmayalım konusunda anlaştık.
Bu yüzden hemen tepki göstermemeye çalışıyorum. Bakalım inşallah anlayacağım neden böyle olduğunu:44:

Evet bence de dinle kardeşini...
Başka kıyafetmi kalmamış seninkinin aynısını istemiş özellikle anlamadım ya ne cins insanlar var.

Haticemmm kıskanılıyosun....tınlama bile

sen giyin süslen gir koluna sevdicerginin git düğüne...ohhhh miss..bide dans et,göbüş at nişanlıcıgınla...kıskananlar catlasın

Haticemmm kıskanılıyosun....tınlama bile

sen giyin süslen gir koluna sevdicerginin git düğüne...ohhhh miss..bide dans et,göbüş at nişanlıcıgınla...kıskananlar catlasın

ay ne çok meraklı bizim kızlar da göbek atmaya çok kıvraksınız yaw sizden ders almak lazım bu konuda

Hüm deneyeceğim inşallah ama biliyorsun aşk elimi bile tuttuğumda gözlerimden kalp şeklinde baloncuklar çıkıyor.
Ben kıpkırmızı ve aşkla dolu olurum

bişey olmaz o senin nişanlın artık.. geçen gün biz buluştuk anem tarş olmuş bi tatlı olmuş ay baka baka doyamadım bi yerimde biirşey mi var demeye başladı sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…