- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Maviş sıkma vs değil biz burda aile gibi olduk.sadece seni uyarıyoruz .kendine yazık.
evin sevdiğin var mutlu ol.
Allaha şükür kuzum..
Ev tutarken de kolay oldu bu sayede
Kolay oldu derken hani mekan belirleme açısından
Yoksa bulmak kolay olmadı pek
Aslı da mavişe demiş ya bazıları ev bulamadı diyeee
O benim
Teşekkür ederim Bircanııımmm
Yok kuzum ben Ankaradayım
Eskişehirliyiz ama
Aşk şehridir memleketiimm
Ben alıyooommm
Anamın evinde son günlerimi diyetle geçirmek istemiyorum, bana ne bana neeeee
Canlarım sizinle paylaşmak istedim.
Şimdi biliyorsunuz haftasonu aşkın arkadaşının düğününe gittik.
Dikkatimi çeken bir şey vardı kaç gündür aklımda bizimkiler takma diyor ama ben anlayamıyorum.
Neyse konuya gireyim. Şimdi aşkımın arkadaşının düğününe gittik.Erken gittiğimiz için boş masaya oturduk. Sonra aşkın evli ve bu haftasonu evlenecek olan arkadaşları eşleri ve aileleriyle gelip masamıza oturdu.Buraya kadar herşey normal ama gel görki kızlar bana karşı çok tepkiliydiler. Kız kardeşimde yanımdaydı onunda dikkatini çekti. Neyse takıya birlikte kalkacaktık diye konuşuldu ama onlar gittiler biz 5 dk sonra kalktık. Bizi yanlarında istemediler. Neyse takıyı takıp fotograf çekeceğiz geline yaklaşınca benim elimi yavaşça itti. Bende birşey olmamış gibi yanında durdum sadece
Kaç gündür düşünüyordum. Bu hafta sonu evlenecek arkadaşının nişanlısınında bindallı için bizim bir arkadaşımız vardı ona yönlendirmiştik. Beğenmemiş hiç model dedi.Bende tamam dedim. Bugün arkadaş aradı. Tekrar gitmişler benim ne aldığımı sormuş kız aynısını almış. Arkadaşımda aradı hatice ebğenmemişti tekrar geldi. Senin ne aldığını sordu mankenin üstünden çıkarıp aynısını aldı dedi.
Bu normal mi benim mi tuhafıma gidiyor?
Kızları düğünde ilk kez görmüştüm ve bana karşı oldukça tavırlıydılar. Aşka anlattım bir kısmını neden böyle diye boşver dedi.
Takma o güzel kafana bunları kendini üzme dedi. İşte öyle şimdi arkadaşla konuşuncada iyice işkillendim.
selamlar kızlar işler çok yoğun giremiorumNasılsınız napıosunuz bakiiim
Altın çok düştü kızlar ben bugün bilezik aldım bi tane babam düğünde takıcak Sizinkiler ne takıyo kızlar düğünde
Biz nişanlıma nişanda kol saati almıştık düğünde bişey takmicaz oyüzden Babam bana bbilezik takıcak annemde kolye
benim düşüncemi istersen onlar enişteye başkasını kendi aralarından birini düşünüyor olabilirlerdi senin yerine. öyle olunca da sana böyle davranmış olabilirler
selamlar kızlar işler çok yoğun giremiorumNasılsınız napıosunuz bakiiim
Altın çok düştü yaaa ben bugün bilezik aldım bi tane babam düğünde takıcak Sizinkiler ne takıyo kızlar düğünde
Biz nişanlıma nişanda kol saati almıştık düğünde bişey takmicaz oyüzden Babam bana bbilezik takıcak annemde kolye
Delridim ya neden böyle hani birine birşey desem amennada ömrü hayatımda ilk defa gördüm zaten
Evlendikten sonrada görüşecek olmamız beni biraz düşündürdü açıkcası
Kız kardeşimde aksine onların yanında daha mutlu ve enişteyle daha aşk dolu ol onlar delirsin dedi.
Aşkta bir şey söylemeyip geçiştirince dikkatimi çekti. Aman ya deliler mi ne banane ben evlencem inşallah onla çokta canımı sıkarlarsa evime davet etmem diyorum ama ben küs kalmayıda sevmiyorum offffff beeeee
Canlarım sizinle paylaşmak istedim.
Şimdi biliyorsunuz haftasonu aşkın arkadaşının düğününe gittik.
Dikkatimi çeken bir şey vardı kaç gündür aklımda bizimkiler takma diyor ama ben anlayamıyorum.
Neyse konuya gireyim. Şimdi aşkımın arkadaşının düğününe gittik.Erken gittiğimiz için boş masaya oturduk. Sonra aşkın evli ve bu haftasonu evlenecek olan arkadaşları eşleri ve aileleriyle gelip masamıza oturdu.Buraya kadar herşey normal ama gel görki kızlar bana karşı çok tepkiliydiler. Kız kardeşimde yanımdaydı onunda dikkatini çekti. Neyse takıya birlikte kalkacaktık diye konuşuldu ama onlar gittiler biz 5 dk sonra kalktık. Bizi yanlarında istemediler. Neyse takıyı takıp fotograf çekeceğiz geline yaklaşınca benim elimi yavaşça itti. Bende birşey olmamış gibi yanında durdum sadece
Kaç gündür düşünüyordum. Bu hafta sonu evlenecek arkadaşının nişanlısınında bindallı için bizim bir arkadaşımız vardı ona yönlendirmiştik. Beğenmemiş hiç model dedi.Bende tamam dedim. Bugün arkadaş aradı. Tekrar gitmişler benim ne aldığımı sormuş kız aynısını almış. Arkadaşımda aradı hatice ebğenmemişti tekrar geldi. Senin ne aldığını sordu mankenin üstünden çıkarıp aynısını aldı dedi.
Bu normal mi benim mi tuhafıma gidiyor?
Kızları düğünde ilk kez görmüştüm ve bana karşı oldukça tavırlıydılar. Aşka anlattım bir kısmını neden böyle diye boşver dedi.
Takma o güzel kafana bunları kendini üzme dedi. İşte öyle şimdi arkadaşla konuşuncada iyice işkillendim.
Benim arkadaşımın başına da böyle bişey geldi nişanlısı da aynı eniştenin yaptığı gibi sen boşver onları keyfine bak demiş. meğersem içlerinden biri onu seviyormuş kız üzülmesin diye söylememiş. inşallah öyle bir şey değildir canım...
Nişanlına söyle canım ben rahatsız oldum çok de lütfen bana söyle gerçek sebebini geçiştirme de
Delridim ya neden böyle hani birine birşey desem amennada ömrü hayatımda ilk defa gördüm zaten
Evlendikten sonrada görüşecek olmamız beni biraz düşündürdü açıkcası
Kız kardeşimde aksine onların yanında daha mutlu ve enişteyle daha aşk dolu ol onlar delirsin dedi.
Aşkta bir şey söylemeyip geçiştirince dikkatimi çekti. Aman ya deliler mi ne banane ben evlencem inşallah onla çokta canımı sıkarlarsa evime davet etmem diyorum ama ben küs kalmayıda sevmiyorum offffff beeeee
Bu haftasonu o kızlardan birininin düğününe gideceğiz. Sanırım büyük bir ihtimalle yine aynı masada oturacağız.
Bende (kız kardeşimi dinleyip) kuaföre gidip saçımı, makyajımı yaptırıp güzelce giyip gideceğim inşallah.
Yine benzer birşey olursa bu defa asla izin vermem geçiştirmesine biraz önce aradım yoğundu konuşamadık. Arkadaşının bindallıyı aldığını söyledim. Biliyorum beni aradı falan dedi yavuz bende hım dedim. Peki hangi modeli almışlar biliyor musun dedi. Benim beğendiğimin aynısını aldı dedim. İyi hayırlısı olsun dedi.
Canım nişanlının eski kıza arkadaşını falan tanıyolarsa samimilerse falan ondan olabilir ama hiç bişey bu terbiyesizliğin sebebini açıklayamaz tabi Sende tavrını koy Neden evlendikten sonra görüşmek zorundamısın Nişanlına söyle bana böyle davrandılar bende görüşmek istemiyorum de
Seni kıskanmış olabilirler sıkış sıkış gittim dedin ya hem belki nişanlına başka birini ayarlayacaklardır o da bakmamıştır bile o yüzden bilerek yapıyorlardır hiç takma canım boşver evlenince bir kere de evine davet edersin bakarsın tavırları aynı kesersin ilişkiyi
3. şahırlar için en güzel dönemlerinin tadını çıkar
Bu haftasonu o kızlardan birininin düğününe gideceğiz. Sanırım büyük bir ihtimalle yine aynı masada oturacağız.
Bende (kız kardeşimi dinleyip) kuaföre gidip saçımı, makyajımı yaptırıp güzelce giyip gideceğim inşallah.
Yine benzer birşey olursa bu defa asla izin vermem geçiştirmesine biraz önce aradım yoğundu konuşamadık. Arkadaşının bindallıyı aldığını söyledim. Biliyorum beni aradı falan dedi yavuz bende hım dedim. Peki hangi modeli almışlar biliyor musun dedi. Benim beğendiğimin aynısını aldı dedim. İyi hayırlısı olsun dedi.
tamam canım öyle yap çok güzel ol giyin şık bi şekilde nişanlının da koluna gir bir güzel... hiç ayrılma yanından hep gözünün içine bak
Haticemmm kıskanılıyosun....tınlama bile
sen giyin süslen gir koluna sevdicerginin git düğüne...ohhhh miss..bide dans et,göbüş at nişanlıcıgınla...kıskananlar catlasın
Hüm deneyeceğim inşallah ama biliyorsun aşk elimi bile tuttuğumda gözlerimden kalp şeklinde baloncuklar çıkıyor.
Ben kıpkırmızı ve aşkla dolu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?