'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Anladım canım herşey karşılıklı tabi ki umarım sorun olmadan hallolur..

haticem düğün günü onları görmezden gelip hep nişanlınla ilgilenmen gerekli cevabı verecektir onlaraa
en azından senin onlara cevap vercek bi ortamın daha olcak bu haftaa ama senin o tavrından sonra onların olmicak
bırak içlerinde patlasınnn
anamm çok kötüyümm nası düşündümm hemennn

kızlarrr size bir sorum var :26:

haydi sor sor dedğinizi duyar gibiyim

çayda kahvaltıda yenir

acaba nedir nedir :44:

büskivi denince akla

hemen onun adı gelir

ne sorcağımı unuttum

pınarsskkooovvviiiçççççççççççç :111::111::111::111:

Haticemmm kıskanılıyosun....tınlama bile

sen giyin süslen gir koluna sevdicerginin git düğüne...ohhhh miss..bide dans et,göbüş at nişanlıcıgınla...kıskananlar catlasın
Dansa kalkmıyor paşam oynamayı bilmiyor keza
Cumartesi benim arkadaşın düğünündeydik, pazar günü onun arkadaşının ben cumartesi oyna oyna o oturduğu masadan beni izlemekle meşguldü

Hüm benimde ders almam lazım keza çifte telli bir iki halay dışında pek bişi bilmiyorum.
Onlarıda millete baka baka uydurmasyon oynuyorum

Anladım canım herşey karşılıklı tabi ki umarım sorun olmadan hallolur..

Amin canım inşallah

ailem birer bilezik takçak bana (nişanda da öyle yaptılar)
sevdiceğe de birer küçük altın takçaklar (nişanda da öyle yaptılar babam hariç babam saat taktı)

bugün çoook yoğumdummmm
az süre sonra doktora gitçem aydınlat beni dicemmmm
neler soracağımı not ettim

Son düzenleme:

yakışır tuğçeme..hayırlı olsun balım cok güzelll

Dansa kalkmıyor paşam oynamayı bilmiyor keza
Cumartesi benim arkadaşın düğünündeydik, pazar günü onun arkadaşının ben cumartesi oyna oyna o oturduğu masadan beni izlemekle meşguldü

iyi de böyle olmaz sizin düğüne ne kaldı alıstırmaya bak sen nişanlıcağzını

ben benimkinin taklidini yapıyorum....gülmekten ölüyo

Tuğçem bende bayıldım ayak numaramı bilsem hemencecik alırdım.
Hayırlı olsun güle güle giy kuzum
Dilam bende öyle yapam aşk zaten takıya kalktığımızda normalde asla yapmaz elimden tuttu.
Sıradaysa birden belime sarıldı noluyoruz dedim gülerek tabi hiç dedi.Lakin yan gözlede masayı kesiyordu. Kardeşime mi, kızlara mı baktığını bilmem

Özgemmmmmm dönüşte sende bizi aydınlat tamam mı

oh oh sarılsın tabi. o kızlardan biri enişteye aşık falan bak ben buraya yazıyorum..... kıskananlar çatlasın patlasın

Alemsin çağlam
Yok kzı biz nikah yaptığımız için sadece dans edeceğiz.
NEden nikah yapmak için delirdik sanıyorsun ikimizde acemiyiz

Canım ben daha doktora gitmedim unutmuşum
Gitde geldiğinde aydınlat birde inşallah iyi biri denk gelir benim doktor fobim oldu yahu

haticemm ilk önce aklına kurt düşürmek istemedimm ama sanki bişeler var gibi altındaa :44::44::44:
sen sevdiceklee tartışma çıkarmadann anlatmasını iste, al karşına de ki ;
sevdicekk bu hafta bu şekilde bi olay oldu, sen de hafif değişik davrandın.
bu saatten sonra sana kızcak etcek diilim sadece ne olduğunu bilmek istiyorum, herkes bişeler biliyoken ben ortada saf gibi kalmak istemiyorum,
sadece neden bu şekilde davrandılar bende ona göre davranim de
bunu sevgi sözcükleriyle süsledin mi tadından yenmezz

Çağla hocam yaaa ben oryantal oynayamıyorum ne yapmam lazım

şimdi yavrucum kendi düğününde oryantal oynayacaksan öğretmem komik oluyo çünkü bana cok basit geliyor düğünde gelinin oryantal oynaması tmm oyna oturma gül eğlen ama oryantal ıı ıh....ergenler gibi görünüyoruz çünkü kendini oryantal çıkınca ortaya atanlar olur ya öle...
ama kocacığına oynayacaksan o başka....

sen oynamadın mı dersen düğününde...oryantal çıkınca eteğimi o yana bu yana salladım durdum zaten başka bii yapamıyosun gelinlikle

valla da billa da fenasınızzz....ama haklısınız...benm aklıma gelmedi ama kesinlikle böyle bişi olabilir

düğünüm oynamalı olmayacak benim canım kına da bayan bayana oynacağız valla canıma oynamaya kalksam kaçar ya benden kıvırtamıyorum arkadaş

valla da billa da fenasınızzz....ama haklısınız...benm aklıma gelmedi ama kesinlikle böyle bişi olabilir

ben birascıkk fenayımm bu konudaa
nişanlıyla telefonda konuşurken yanımdaydınn
erkekler güsel sözlerle yumuşatılıp, konuşturulabilcek insanlarrr

hoppaaalaaaa:118::118::118:

gördümm zatii kına düğünn şeysiniii kopmuştunn

*

tuğçeeeeeee ayakkabıyı göremiyorumm bennnnnn

dilacım kotanı başlat 5dk.lık başladıktan sonra tıkla link e ozaman açılıyo

Hatice huuu Ninewestten aldım direk mağazasından sen k.çekmecedemiydin cnm bakırköyde avm lerde bulabilirsin fiyat aynı 349 dan mı ne düşmüştü

oh oh sarılsın tabi. o kızlardan biri enişteye aşık falan bak ben buraya yazıyorum..... kıskananlar çatlasın patlasın
Hüm gerçekten mi dur ben bunun facesine ve mailine girip bakem kızlarla arkadaş mı yazışmış mı diye?
Nan nerden esti birden içimden alevler yükselmeye başladı kıskançlık mı acep bu özgem öyleyse hakkını helal et çok kızıyordum ama elimde değil gidip bakcam aşkın facesine mailine
Dilam sen baya baya akılca söyledin.
Heh not aliyim akşam masada yine olay olursa eve dönerken konuşayım.
Nedense ben o konuya girince değiştirdi tüm gün konuyu
Çağlam kalıma fena şeyler getirdin
Dansöz kıyafetimi alsam acaba lakin hala utanıyorum ben bu adamdan beeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…