- 16 Mart 2013
- 349
- 42
- 48
günaydın kızçeler nasılsınız bakayımmmm ..
iş yerinde çok işim var 1 aydır spora gidemiyorum valla
dün kadın doğum doktoruma kontrole gittim
Kistim 1 yildir sabit duruyor buyumuyor.3.5 cm
Fakat 2 kere sag yumurtalikta bir yumutlama farketti doktorum ama solda farketmedigini soyledi..
Ama belkide kontrole geldigim aylarda tesadfufen sag yumurtlamis olabilirmis çünkü 1 ay sağ 1 ay sol yumurtlarmış.
2. Ihtimal ise soldaki kistim solda yumurtlamami engelliyor olabilirmis buda tek yumurtayla hamile kalma ihtimali demek
Bunu ancak evlendikten sonra yumurtlama takibi yaparak anlayabilirmis.
Eger sadece sag yumurtaligimda yumurtlama oluyorsa o zaman tek yumurtalikla hamile kalmayi denicekmisim yada kisti alcakmis
Evlendikten 2 ay sonra gidicem yumurtlama takibi yapilacak.
Ben 3 yil korunmak istedigimden bahsettim eger yumurtlamam tek yumurta uzerinden olursa 3 yil riskli olabilir 1-1.5 yil korunmani onerebilirim dedi eger bir gebelik tedavisi gerekecekse erken yasta baslamak lazim dedi.
Cocuk olup olmadigini yumurtlamanin saglikli olup olmadigini anlamak icin yani tedavi icin haliyle korunmayi birakip hamile kalmaya calisman lazim dedi belkide sorunsuz kalacaksin dedi fakat 3 yil riskli dedi goze alamiyorum yasinin ilerlemesini dedi..
Yani 4 ay sonra yumurtlama takibindn sonra tekrar degerlendirilecek..
Birde smear testi falan yapicak haliyle evlendigim icin gerekli oldugunu soyledi
Rabbim hayirlisini versin
Haticem benide düşündürüyor gece hayatı :44::44: yani ben şimdi bile sabahları kalkmakta çok zorlanıyorum. zorlanmak ne demek resmen sürünerek kalkıyorumozamnları hiç düşünemıyorum nasıl kalkacağız kalktık geldik dıyelim nasıl ayılacağızz oyy oyyyy Ama yinede biran önce sevgilimleee kavuşmak ıstıyorumm
Handecim anlayışlı oldukları sürece yardımdan kaçmazlar. İnşallah her daim anlayışlı düşünceli olurlarr
inşallah hiç bi sıkıntı olmas özlemcimm :26::26:
Hakkında hayırlısı neyse o olsunn.. Sıkma canınıı mutlaka bi tedavisi olacaktırr
Ya da hemen çocukk yaparsın çok güsell olurr
özlem benim bir arkadaşım cumartesi günü düğününe gittiğim korunmayacak.
çünkü büyük ihtimalle çocuğu olmayacak gibi ama aşkıyla antalyada eğleniyor ve hepimizin duası onun üzerinde yakında hamiş ahberi alacağımıza inanıyoruz.
Içini ferah tut allahtan iste bizde dua edeceğiz sana
günaydın özlemcim,
sendeki kist hastalığı pcos mu yoksa başka bişey miUltrasonda mı kisti görebildi?
Canım hepsi birbirinden güzel papularına ayrıca bayıldım ama ben alttan birinciyi daha çok sevdim sankimGünaydınlaaaarr..
Sabah sabah güne bir soruyla başlayalıııımmmm
Kuzular şimdi benim gelinlik papum şuyduuu hatırlarsanııızz;
Eki Görüntüle 688371
Buna uygun buket arıyorum da beennn
Ben fuşya olur diye düşünmüştüm ama fuşya biraz koyu gibi geldiii, bakın bunlar;
Eki Görüntüle 688372 Eki Görüntüle 688373
Birde bunlar var;
Eki Görüntüle 688375 Eki Görüntüle 688376
Bunlardan alttan ikinciyi beğendim ben en çoookkk
Ama korkum şu kiiiii;
Buketin açıklamasında pembe güller yazıyoo, acaba resimdekinin aynısı gelir mi yoksa pembe bişiiler mi gelir bilemedim
Bu siteyi bilirsiniz, daha önce alan duyan gören memnuniyet duyan yada duymayan var mıııı?
Birdeee sizce hangisi olmalı bu papuyyaaa?
Veya başka herhangi bir yerde papuma uygun çiçek göreniniz var mııııı????
Yani bana bi el atın kuzucuklaaarrrrr
Sabah sabah bi sevapla başlayın güneee
Gününüz hayırlı geçsiiin, Allah için ne yaptın sorusuna Elifin buketine yardım ettim diyiiiiinnnn
Yalan yok bende kavuşmak onunla aynı yuvayı paylaşmak istiyorum lakin bunları düşününce tırsıyorum.Haticem benide düşündürüyor gece hayatı :44::44: yani ben şimdi bile sabahları kalkmakta çok zorlanıyorum. zorlanmak ne demek resmen sürünerek kalkıyorumozamnları hiç düşünemıyorum nasıl kalkacağız kalktık geldik dıyelim nasıl ayılacağızz oyy oyyyy Ama yinede biran önce sevgilimleee kavuşmak ıstıyorumm
Handecim anlayışlı oldukları sürece yardımdan kaçmazlar. İnşallah her daim anlayışlı düşünceli olurlarr
özlem kuzum benim öncelikle geçmiş olsun... Gözünaydın ki büyümesi durmuş....
Benim arkadaşımın da kisti vardı doktor demiş ki zaten kistin var çocuğun olması zor, korunma sonra çocuğun olmaz... Onlar da tamam madem zor dediler kız korunmadı 2. Ayında hamile kaldı.. Allah ın takdiri işte nasip kısmet.. Sakın canını sıkma bu konuda...
oslemys canım inş hayırlı sonuölar çıkar.allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinn inşşşş
Günaydınlaaaarr..
Sabah sabah güne bir soruyla başlayalıııımmmm
Kuzular şimdi benim gelinlik papum şuyduuu hatırlarsanııızz;
Eki Görüntüle 688371
Buna uygun buket arıyorum da beennn
Ben fuşya olur diye düşünmüştüm ama fuşya biraz koyu gibi geldiii, bakın bunlar;
Eki Görüntüle 688372 Eki Görüntüle 688373
Birde bunlar var;
Eki Görüntüle 688375 Eki Görüntüle 688376
Bunlardan alttan ikinciyi beğendim ben en çoookkk
Ama korkum şu kiiiii;
Buketin açıklamasında pembe güller yazıyoo, acaba resimdekinin aynısı gelir mi yoksa pembe bişiiler mi gelir bilemedim
Bu siteyi bilirsiniz, daha önce alan duyan gören memnuniyet duyan yada duymayan var mıııı?
Birdeee sizce hangisi olmalı bu papuyyaaa?
Veya başka herhangi bir yerde papuma uygun çiçek göreniniz var mııııı????
Yani bana bi el atın kuzucuklaaarrrrr
Sabah sabah bi sevapla başlayın güneee
Gününüz hayırlı geçsiiin, Allah için ne yaptın sorusuna Elifin buketine yardım ettim diyiiiiinnnn
amin inşallah dilacım..
Ama malum hayat şartları normalde biz en az 2,5 yıl korunmak istiyoruz ama doktor riskli derse tabiki daha erkene çekmek zorunda olabiliriz
o da zor bir durum haticecim.
Allaha şükür benim öyle bir ihtimal şuanda yok yani hamile kalamamak gibi sadece emin olmak istiyor doktor yumurtlamamdan ..
Ama allah o arkadaşınada yardım etsin inşallah banada..
Teşekkür ederim canımm
hayır cerencim pcos değilim..
Benim sol yumurtalıımda 3,5 cm bir kistim var ne büyüyor nede yok oluyor şu anda öylece bekliyor..
Inşallahda bana bir zararı olmaz
Canım hepsi birbirinden güzel papularına ayrıca bayıldım ama ben alttan birinciyi daha çok sevdim sankim
Yalan yok bende kavuşmak onunla aynı yuvayı paylaşmak istiyorum lakin bunları düşününce tırsıyorum.
Cennet kokulumu özledim ben yahu
sağolasın hümeyracım..
Doktorda bana 3 yıl riskli olabilir 1-1,5 yıl korun diyor tabi önce yumurta takibi yapacak.
Ama inşallah hoş olmayan bir sonuç çıkmaz..
Zaten allah yazmışsa ki inşallah hayırlı evlatlar yazmıştır olur..
çok teşekkür ederim handecim kısmet bakalım bi evleneyimde hayırlısıyla sonra tetkikler yapılacak belkide sorunsuz olacak inşallah
Hızlıca yorum yaziiiim hemeeennnn
Özgeeemmmmm yazını okuyunca öööleee mutlu oldum kiiiiiiiii
Çünkü hapla benimde reglim düğüne denk geldiiiii
Napsam acaba diyodum ama demek 30 gün fln kullanılabiliyormuuuuşşşşş
Yeeehuuuuuuuuu
Yoksa gelinlikle baş edemezdim beeennnnn
Çok çok sevindim kuzuuummm, hapında hayırlı uğurlu olsuuunnnnn
Camellia hoşgeldin aramızaaaa
Bizim çok tatlı iki gelinimiz daha var o gün içiiinnnn:123:
Bu arada dün akşam Sinem in jetelif dediği ben oluyoruuummm
Nişan-düğün arası 34 güüüünnnn
Gördüğün gibi herşey halloluyo, yani inşAllaaaahhhhh:97:
Özlemim bence de 3 yıl çok uzun bir süre..
Bilmiyorum yaşın kaç ama ben 23 yaşındayım ben 2 yıl diyorum
Dahası bana fazla geliyor
Sonucunda hemen hamile kalalım dediğinde kalamayabiliyor insan
Sağlığın için ne gerekiyorsa onu yap kuzum
Ve sıkma canını, tek yumurtayla bile olsa başarabilirsin insanlar neleri başarıyor
Sen yeter ki sevdiğine sarıl
Dilaaaa
Ayyyy hiç güleceğim yoktu sabah sabaaaahhh
Rüyanda gördün deemeeeekkkk
Tuğçeee 8 miii
Ve diğeer herkeşler sizleri öperek selamlıyoruuummmm
Sadecene önemli bi kaç bişiiiye yorum yapiiim dediiiimmm
İnşAllah unuttuğum yokturrrr
delii yaaa
öncelikle günaydınn elifimm
alttan ikincii çok daha uygun duruyoo fakat şöle bişe yapma şansın var mıı :44::44:
papunun fotosunu bu alacağın sitede ulaşabilceğin bi şahıs varsa ona yollasan da ;
ben bu buketi beğendim ama rengi şu şekilde yapın desen olmuyo muu acebaaa:44::44::44:
ben bunu beğendim kuzumara bi sor bakalım aynısı oluyor muymuş.... Benim yapma olanı gelinlikçim yaptırdı toz pembeli ayakkabım krem rengi arkadaşım da ona toz pembe kurdeladen süs yapacak
Canım bence alt sıradaki 2. buket daha uyumlu kırmızı çiçekleri
Canım hepsi birbirinden güzel papularına ayrıca bayıldım ama ben alttan birinciyi daha çok sevdim sankim
Eliiif fuşya olsun beyazlar içinde. ara siteyi konuş kuzum. ağırlığını koy elifim ben de
işallah olmaz tatlım. şimdi ilaç kullanıyo musun?
özlem canım sıkma canını geçmiş olsun allahın ıznıyle olmayacak şey yoktur
özledimm demee yaaa
ben kuzumuuu 2 aydır görmüyorumm burnumda tütüyo resmenn
ve daha beklemem gereken 1 ay varr
Başa gelen çekilir haticemmCanım hepsi birbirinden güzel papularına ayrıca bayıldım ama ben alttan birinciyi daha çok sevdim sankim
Yalan yok bende kavuşmak onunla aynı yuvayı paylaşmak istiyorum lakin bunları düşününce tırsıyorum.
Cennet kokulumu özledim ben yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?