- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Geçer geçer... Bende 347 yareniyim Ağustos ta gitti ocakta geldiözlem çok oluyor 4.5 ay görmedim burnumda tüttü ama bitti gitti 19 mayısta düğünümüz var inşallah... Darısı başına olsun
Merhaba topiğin neşeli,enerjik güleryüzlü gelini :) ben çok aktif değilim ama ara ara katılıyorum size. Tuğçe ile beraber aynı gün evlenicez inşallah :)))) 9 günümüz kaldıııııı, o gülen yüzün gibi evliliğinde neşe dolu mutluluk dolu olsun inşallah.
Üstten 2.ci resim benim seçtiğim buket herkese sordum onu en çok beğendiler.Hem ayakkabınla uyumlu olurhemde diğer bukete göre daha parlar, soft renkler sönük kalıyo.Senin gibi canlı birine bence rengarenk yakışır.
İnşallah hande bazen diyorum karnımda olsa tekme atsa bende sevsem diyeAman maddi konulardan sıkıldım Allah ödeme kolaylığı versinde. gelen bebişte nasibiyle gelirmiş zaten
Herkese kocaman günaydınlarrrrrrrr :) Bende tuğçe ile beraber 27 Nisanda evlenicez inşallaahhhhhh! tarih yaklaştıkça çok garip duygular oluyo
Hoşbulllduk canım evetttgelince dehemen düğün olacak inşallah ama geç-mi-yooo
Çağlam hoş geldin canım
Geçmiş olsun bende de herhalde uykusuzluğa bağlı baş ağrısı var geçer inşallah
İnşallah senide gelin etcez dur azıcık
Diloşum korkulur senden ilacımı unuttum ahanda hamileyim.
Yaaa evet yeni öğrendim ben kk yı iyiki öğrenmişim biraz olsun vakit geçirebiliyorumm
Sen 349 yarenimisin canım ay öyleyse çok güzel
Borçlar ancak bitiyor be güzelim
Yoksa bende erken yaşta anne olmak isterim.
Canım hoşgeldinHeyecan durumları ne alemde bakiiim
İnşallah hande bazen diyorum karnımda olsa tekme atsa bende sevsem diye
Günaydın hayırlısı olsun az kalmış
Evet canım çok az kaldııev tamamen yerleşti artık bitti... bizi bekliyo :) sen nasılsın? Az çok takip ediyorum yazışmaları ama
Evet canım çok az kaldııev tamamen yerleşti artık bitti... bizi bekliyo :) sen nasılsın? Az çok takip ediyorum yazışmaları ama
Canım bende aynı duygular içerisindeyim korku heyecan stres ve sürekli bi karın ağrısıyla gelen tuvalet ihtiyacı
aminnnn inanmak istiyorum buna ya evet darısı bütün bekleyenlerin başına valla beklemek cok zorişte yaşayanlar anlıyor.Bi yandan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte
Herkese kocaman günaydınlarrrrrrrr :) Bende tuğçe ile beraber 27 Nisanda evlenicez inşallaahhhhhh! tarih yaklaştıkça çok garip duygular oluyo
geçen cuma günü saç provam yapıldı, o andan itibaren gelin olucağımı anladımhep sanki evcilik gibi geliyodu daha çok zaman varmış gibi geliyodu. artık dank etti. Dün akşam da benim evimdeydik bitki çayı yaptım evimde, dedin allahım koşturmacalı geceler başlıyoooo , panik oldum balayından hiç dönmek istemiyorum.
günaydın kızlar elüffff bende o çiçekçiyi takipte ve senin beğendiklerini beğemekteydi bilgine canım çok ciciler :))))))))))) istanbua geliceksiniz şu sıra onların dükanalrı varmış sanırsam gidip bakadabilirsin
bide elüf ayakkbı ve çiçek ton farkı elbette olucaktır ki benc eolmalıda zaten ayakkbı gözükmüyor illa aynı ton olsun die zorlama renkler arasındkai farklar geçişler çok güzel oluyor farklılık içinde bir bütünü yakalamak en zorudur kuzu o yüzden renk konusuna takılma çiçek cart pembe gelmez sanmam gerkeirse 3g ile bağlan
özlem kuzum kıyamam sana çok geçmiş olsun bence aşılmıcak bir sorun değil doktorlar doğru yönlendiriyor Allah sağlık ıshat versin
hüm sen gelinliğini denedin sanırsam inşalllah ilerde düğün fotolarını görürüz kuzu
haticecim sende durumlar nasıl dün bana yazmıştın ama göremedim kuzum kusuruma bakma moralin iyidir inşallah kendi ailenle inşalllah sorunlaırn yoktur
oya nerede göremiyorm merak etttim
zehraa bir ara blogunda sepet paylaşmıştın yaa sepet konusunda snei sıkıştırıcam haberin olsunnnnn
herkese selamlar unututklarım varsa lütfen kusuruma bakmayın kızlar herkes bir hazırlık durumunda bende en arkanızdan bu hazırlıklara dahil olucam inşallah pazar günü tanışma heyecanını atlatsak gerisi bir çırpıda gelecektir
Bakalım canım inşallah hayırlısı olur.sen sabah 9 da aç kk dükkanını akşam 6 7 gibi kapatt bi geçiyoki sormaa
bide burda çok güsel arkadaşlar edinyosunn hooppp bittti
vallahi ben nişanlıya söledim ilaç migreni tetikliyomuş kullanamam aşkım diee oda önce afalladı cevap veremedii
ama ben naptımm
bitanemm başım ağrır ama geçer önemli diill peki kullanırım dedimm
çocuk migren ataklarımın ne biçim olduğunu bildiğinden tamam kıyamam sana içme ben hallederim dedii
evett canımm
hayırlısı olsunn haticemm yaaa
ama bence 5 yıldan önce olurr
Canım telaşenden bakabilmene şükürEvet canım çok az kaldııev tamamen yerleşti artık bitti... bizi bekliyo :) sen nasılsın? Az çok takip ediyorum yazışmaları ama
O neki o?
günaydın kızlar elüffff bende o çiçekçiyi takipte ve senin beğendiklerini beğemekteydi bilgine canım çok ciciler :))))))))))) istanbua geliceksiniz şu sıra onların dükanalrı varmış sanırsam gidip bakadabilirsin
bide elüf ayakkbı ve çiçek ton farkı elbette olucaktır ki benc eolmalıda zaten ayakkbı gözükmüyor illa aynı ton olsun die zorlama renkler arasındkai farklar geçişler çok güzel oluyor farklılık içinde bir bütünü yakalamak en zorudur kuzu o yüzden renk konusuna takılma çiçek cart pembe gelmez sanmam gerkeirse 3g ile bağlan
özlem kuzum kıyamam sana çok geçmiş olsun bence aşılmıcak bir sorun değil doktorlar doğru yönlendiriyor Allah sağlık ıshat versin
hüm sen gelinliğini denedin sanırsam inşalllah ilerde düğün fotolarını görürüz kuzu
haticecim sende durumlar nasıl dün bana yazmıştın ama göremedim kuzum kusuruma bakma moralin iyidir inşallah kendi ailenle inşalllah sorunlaırn yoktur
oya nerede göremiyorm merak etttim
zehraa bir ara blogunda sepet paylaşmıştın yaa sepet konusunda snei sıkıştırıcam haberin olsunnnnn
herkese selamlar unututklarım varsa lütfen kusuruma bakmayın kızlar herkes bir hazırlık durumunda bende en arkanızdan bu hazırlıklara dahil olucam inşallah pazar günü tanışma heyecanını atlatsak gerisi bir çırpıda gelecektir
Aaaa kuaförünü ayarladınmı cnm bende geçen gün anlaştım saç provası var ama makyaj provası yok
Bende yaaa balayını iple çekiyorum ooohh yatcaz kalkcaz yemek yicezSen ailenle yaşamıyodun dimi cnm yanlış hatırlamıyosam :44:
Bakalım canım inşallah hayırlısı olur.
Diloşum bende senin gibi o konuda görevi eşime bırakacağım.
Gerçi teklif ondan geldi ailede kanser geçmişi çok olduğundan benim ilaç kullanmamı istemedi
Bende hani senin için sıkıntı olur falan filan dedim. ama içimden göbecikler attım. Oda konu kapanmıştır dedi.
Canım telaşenden bakabilmene şükür
Sevindim umarım çok mutlu olursunuz darısı başımıza
O neki o?
Gizim beni biliyorsun artık takmamaya çalışıyorum.
Kıskançlık krizleri falan filan derken baktım tüm negatif enerjiyi çeker oldum.
Bende saldım çayıra mevlam kayıra diyorum.Herşey iyi gidiyordur sende umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?