'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Geçer geçer... Bende 347 yareniyim Ağustos ta gitti ocakta geldi özlem çok oluyor 4.5 ay görmedim burnumda tüttü ama bitti gitti 19 mayısta düğünümüz var inşallah... Darısı başına olsun

aminnnn inanmak istiyorum buna ya evet darısı bütün bekleyenlerin başına valla beklemek cok zor işte yaşayanlar anlıyor.Bi yandan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte

Herkese kocaman günaydınlarrrrrrrr :) Bende tuğçe ile beraber 27 Nisanda evlenicez inşallaahhhhhh! tarih yaklaştıkça çok garip duygular oluyo

Canım hoşgeldin Heyecan durumları ne alemde bakiiim

Aman maddi konulardan sıkıldım Allah ödeme kolaylığı versinde. gelen bebişte nasibiyle gelirmiş zaten
İnşallah hande bazen diyorum karnımda olsa tekme atsa bende sevsem diye
Herkese kocaman günaydınlarrrrrrrr :) Bende tuğçe ile beraber 27 Nisanda evlenicez inşallaahhhhhh! tarih yaklaştıkça çok garip duygular oluyo

Günaydın hayırlısı olsun az kalmış

Hoşbulllduk canım evettt gelince dehemen düğün olacak inşallah ama geç-mi-yooo

sen sabah 9 da aç kk dükkanını akşam 6 7 gibi kapatt bi geçiyoki sormaa
bide burda çok güsel arkadaşlar edinyosunn hooppp bittti

vallahi ben nişanlıya söledim ilaç migreni tetikliyomuş kullanamam aşkım diee oda önce afalladı cevap veremedii
ama ben naptımm
bitanemm başım ağrır ama geçer önemli diill peki kullanırım dedimm
çocuk migren ataklarımın ne biçim olduğunu bildiğinden tamam kıyamam sana içme ben hallederim dedii

Yaaa evet yeni öğrendim ben kk yı iyiki öğrenmişim biraz olsun vakit geçirebiliyorumm
Sen 349 yarenimisin canım ay öyleyse çok güzel

evett canımm

Borçlar ancak bitiyor be güzelim
Yoksa bende erken yaşta anne olmak isterim.

hayırlısı olsunn haticemm yaaa
ama bence 5 yıldan önce olurr

Canım hoşgeldin Heyecan durumları ne alemde bakiiim

Günaydın düğündaşım :) şu şekilleri yapamıyorum ben nedense geçen akşam uğur parası yaptık evden çıkarken atılıyormuş onlarla uğraştık, ama tuhaf bi ruh hali.endişe,korku , stress ooff off, en çok da ev işi yemek temizlik :s

Evet canım çok az kaldıı ev tamamen yerleşti artık bitti... bizi bekliyo :) sen nasılsın? Az çok takip ediyorum yazışmaları ama

Canım bende aynı duygular içerisindeyim korku heyecan stres ve sürekli bi karın ağrısıyla gelen tuvalet ihtiyacı

Evet canım çok az kaldıı ev tamamen yerleşti artık bitti... bizi bekliyo :) sen nasılsın? Az çok takip ediyorum yazışmaları ama

Sizin için ne mutlu çok az kaldı ohh sizleri böyle görünce beni bir heyecan basıyor sanki işlerim yetişmeyecek gb duyguya kapılıyorum daha da aceleci oluyorumm

Canım bende aynı duygular içerisindeyim korku heyecan stres ve sürekli bi karın ağrısıyla gelen tuvalet ihtiyacı

geçen cuma günü saç provam yapıldı, o andan itibaren gelin olucağımı anladım hep sanki evcilik gibi geliyodu daha çok zaman varmış gibi geliyodu. artık dank etti. Dün akşam da benim evimdeydik bitki çayı yaptım evimde, dedin allahım koşturmacalı geceler başlıyoooo , panik oldum balayından hiç dönmek istemiyorum.

aminnnn inanmak istiyorum buna ya evet darısı bütün bekleyenlerin başına valla beklemek cok zor işte yaşayanlar anlıyor.Bi yandan da eksikleri tamamlamaya çalışıyorum işte

Evet sen o gelmeden çeyizlerini bitir çünkü o gelince ev iş eşya büyük şeyler düğün salonu nikah başvurusuydu bilmem neydi onlar kalsın

günaydın kızlar elüffff bende o çiçekçiyi takipte ve senin beğendiklerini beğemekteydi bilgine canım çok ciciler :))))))))))) istanbua geliceksiniz şu sıra onların dükanalrı varmış sanırsam gidip bakadabilirsin
bide elüf ayakkbı ve çiçek ton farkı elbette olucaktır ki benc eolmalıda zaten ayakkbı gözükmüyor illa aynı ton olsun die zorlama renkler arasındkai farklar geçişler çok güzel oluyor farklılık içinde bir bütünü yakalamak en zorudur kuzu o yüzden renk konusuna takılma çiçek cart pembe gelmez sanmam gerkeirse 3g ile bağlan

özlem kuzum kıyamam sana çok geçmiş olsun bence aşılmıcak bir sorun değil doktorlar doğru yönlendiriyor Allah sağlık ıshat versin

hüm sen gelinliğini denedin sanırsam inşalllah ilerde düğün fotolarını görürüz kuzu

haticecim sende durumlar nasıl dün bana yazmıştın ama göremedim kuzum kusuruma bakma moralin iyidir inşallah kendi ailenle inşalllah sorunlaırn yoktur

oya nerede göremiyorm merak etttim

zehraa bir ara blogunda sepet paylaşmıştın yaa sepet konusunda snei sıkıştırıcam haberin olsunnnnn

herkese selamlar unututklarım varsa lütfen kusuruma bakmayın kızlar herkes bir hazırlık durumunda bende en arkanızdan bu hazırlıklara dahil olucam inşallah pazar günü tanışma heyecanını atlatsak gerisi bir çırpıda gelecektir

Son düzenleme:

Aaaa kuaförünü ayarladınmı cnm bende geçen gün anlaştım saç provası var ama makyaj provası yok
Bende yaaa balayını iple çekiyorum ooohh yatcaz kalkcaz yemek yicez Sen ailenle yaşamıyodun dimi cnm yanlış hatırlamıyosam :44:

İNŞALLAH CANIM BENİM hadi bakalım güzel tanışmalar inşallah

Bakalım canım inşallah hayırlısı olur.
Diloşum bende senin gibi o konuda görevi eşime bırakacağım.
Gerçi teklif ondan geldi ailede kanser geçmişi çok olduğundan benim ilaç kullanmamı istemedi
Bende hani senin için sıkıntı olur falan filan dedim. ama içimden göbecikler attım. Oda konu kapanmıştır dedi.

Canım telaşenden bakabilmene şükür
Sevindim umarım çok mutlu olursunuz darısı başımıza
kızlar evden çıkarken uğur getirsin diye bunlardan atılcak, başımızdan aşağıya

Eki Görüntüle 688451
O neki o?

Gizim beni biliyorsun artık takmamaya çalışıyorum.
Kıskançlık krizleri falan filan derken baktım tüm negatif enerjiyi çeker oldum.
Bende saldım çayıra mevlam kayıra diyorum. Herşey iyi gidiyordur sende umarım

Yok canım ben ailemle yaşıyorum da, nişanlım arkadaşları ile kalıyordu. ama evi tuttuğumuzdan beri bizim evimizde kalıyor :) bende de makyaj provasına 40 tl istedi,bende yaptırmadım hep gittiğim kuaför ama bende inat ettim yaptırmadım. 500 e anlaştım, saç makyaj manikür pedikür kaç bıyık full ağda 500 bide prova yaptı işte. Hatta provomdan küçük bir resim albüm yapıp ekliyim isterseniiizz :) duvağımda kendi duvağım değildi, saç şeklime göre gelinlikçim duvak dikiyor. provada ziyan olmasın dedi duvağın.

Amiiin tatlım, sende telaşsız sakince atlatırsın inşallah.Son zamanlar zaten gayet telaş, heyecan oluyo.Şimdiden bünyeni sarsma bence o keselerin içinde bozuk para,mısır,mercimek,nohut,pirinç var. Uğur parası. atılacak,herkes toplayıp cüzdanına koyuyormuş bereket uğur getirsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…